- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- weiss: Filmzene hasonlóság
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 06:07 Téma összefoglaló
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sunny84
senior tag
-
Tav-Csoves
őstag
-
kisselandras
senior tag
-
Bjørgersson
félisten
-
Enigma1945
őstag
-
guftabi96
addikt

Helyi szolgáltató, de a Digivel működnek együtt.
Már elküldtem nekik az UOTrace-szel mért adatokat, ott látszódik, hogy hol dobálja el a csomagokat.
Majd kiderül, hogy kezdenek-e vele valamit. Tekintve, hogy csak március óta csinálja, nagyon remélem, hogy visszaáll a március előtti állapot.. -
Tomassy00
senior tag
-
Tomassy00
senior tag
-
guftabi96
addikt
-
Gyula84
veterán
-
törölt tag
-
guftabi96
addikt
-
törölt tag
-
laskr99
addikt
-
Góliát
őstag
-
guftabi96
addikt
-
törölt tag
-
törölt tag
-
stoon
addikt
-
stoon
addikt
voltam de kick nélkül léptem ki! 2. alkalom hogy úgy kellet a csapatot össze könyörögni! nem a kupán akarok égni akkor inkább csapatok egyedül!

(#96302) players111: max az iramosok mert gyík ott nyomul pár db kenyérmorzsáért! ott nem kell fb és nincs lehallgatás csak hallgatás !

(#96306) vtomi2: majd kilépek bocs!

-
törölt tag
-
Prosector
addikt
-
prokxy
veterán
-
kisza25
félisten
-
prokxy
veterán
Nehéz volt lekéselni, amikor épp írok a csetbe a sejhaj map D zászlónál középen, simán leszedtelek volna, h nyald meg!

DE ez a késelés, amit már említettem, akkora egy szar, nekem még a bronz acsi sincs meg, inkább lelövöm az enemyt, mert ez a counterelés egy bugos szar!
folczy! Ez komoly? Gyiku sztem most levedlette a bőrét úgy megörült!

-
guftabi96
addikt
-
törölt tag
-
laskr99
addikt
-
Enigma1945
őstag
-
stoon
addikt
-
törölt tag
-
FollowTheORI
nagyúr
-
guftabi96
addikt
-
törölt tag
-
stoon
addikt
meg a jonálu bogyó és babóca! már a nemlétező hajam tépem napjába többször

azért van egy közös amit mindketten szeretünk!
(#95869) Prosector: igen muter mondta mindíg "fiam .....nyugodtan aludhatsz nyitott ablaknál" (az eszedért nem visznek el
) -
stoon
addikt
-
stoon
addikt
-
stoon
addikt
-
guftabi96
addikt
-
stoon
addikt
-
törölt tag
-
imi123
őstag
-
imi123
őstag
-
daveoff
veterán
-
prokxy
veterán
-
Gyula84
veterán
-
Aventador91
őstag
-
M@rdel
őstag
-
gyiku
nagyúr
-
törölt tag
-
Gyula84
veterán
-
Prosector
addikt
-
gyiku
nagyúr
-
gyiku
nagyúr
-
=HG=
addikt
-
stoon
addikt
-
mackosajt
addikt
-
Prosector
addikt
-
Prosector
addikt
-
g1-killer
tag
-
Prosector
addikt
Nagy hiba

Alyx Vance, Gordon Freeman mellett a masik foszereplo a jatekban, de ot nem lehet iranyitani sajnos.
Ha neha vagysz nemi singleplayerre, probald ki...szinte hibatlan jatekmenet. Ha jol emlekszem 93 ev jateka dijat nyert 2004ben...nem veletlenul.
Episode1,2 szinten nagyon jok.
Nekem a skyrim, a far cry, a dark messiah, a dying light mellett meg ez a jatek adta a legnagyobb elmenyt...fantasztikus.
-
Prosector
addikt
-
mackosajt
addikt
-
mackosajt
addikt
Azé sikerült lelőni néha téged is, de ma valahogy nem adta, csak rövid sikerekig.
Yarez koma megpróbál elbújni pár pohár alkohol elfogyasztása után.

-
zzola
titán
-
spanglee001
addikt
-
spanglee001
addikt
-
prokxy
veterán
-
warmonger441
aktív tag
-
daveoff
veterán
csak az adott heti pálya taktika derül ki, annyira azért nem bullshit, de szerintem is tök felesleges.
egyébként ez fertőzi meg ezt a magyar kupát, hogy már mindenki annyira rá van feszülve a szabályokra, hogy hihetetlen, egyesek már vérre menően komolyan veszik. mintha bármi tétje lenne ennek az egésznek. inkább mindenki élvezné a játékot, meg tényleg új embereket ismerne meg akár más csapatokból. de hát tudjuk milyen a magyar ember....
-
törölt tag
-
gyiku
nagyúr
-
törölt tag
-
prokxy
veterán
-
törölt tag
-
gyiku
nagyúr
-
gyiku
nagyúr
-
Gigi01
őstag
-
imi123
őstag
-
imi123
őstag
-
Astroboy
őstag
-
Laraxior
titán
-
spanglee001
addikt
-
daveoff
veterán
Mit adnak nekem? Itt nem bánt senki, ez nem az a topik, a BF1 topikban vagyok a főellenség...

Spanglee: volt G633 fülesem, de pár hét után visszatértem a G35-höz, nekem nem jött be. nagyon beszűrődnek a külső zajok, nem elég zárt, ezért kicsit doboz hangja van, és drága. G35 sokkal szebben, tisztábban szól.
-
Aventador91
őstag
-
deadwing
addikt
-
stoon
addikt
-
Doki1968
csendes tag
-
Zsoxx
őstag
-
CJ4567
nagyúr
-
CJ4567
nagyúr
-
szami777
addikt
-
Gigi01
őstag
-
kisza25
félisten
-
prokxy
veterán
Szerencsére nem sokáig kell győzködni, főleg, h szinte csak a gamerkedés a káros szenvedélyem

(#91370) kisza25: szép lett, de nekem ezek a kis masinák NAS-nak bejönnek, PC-nek nem tetszenek.
Ez meg az én masinám. link1 link2(#91371) M@rdel: nálam a VGA-t már tudja, mert az minden évben csere, most is mikor BF1 alfáztam, már mondta hogy: "ehhez is kell új videókártya?" Természetesen igen volt a válasz!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Háztartási gépek
- Vicces képek
- Formula-1
- Azonnali fotós kérdések órája
- Autós topik
- Macska topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- DIY 2x15"-os passzív zárt mélyláda eladó
- Eladó egy pixel 8 128/8
- Saeco Intelia Evo Black I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- Eladó megkímélt, szép állapotú Nikon D750 full-frame (FX) DSLR váz
- Kingston Fury / G.Skill Ripjaws V 64GB 32GB 2x32GB 2x16GB 4x16GB DDR4 3200MHz CL16 RAM memória BAZÁR
- Eladó Nokia 5.4 4/64GB kék / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Látszik nem követem már az informatikát, mióta 12 órázok a melóhelyen! Pentiumba HT?

van egy genius gilám maradt ki 2 razer matricám, van garvírozó szettem 5 k-ért átcsinálom neked razerre