Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
expander
senior tag
sziasztok, van egy msi gf 8800gt oc kartyam, ma egyik pillanatrol a masikra bongeszes kozben lefagyott a gep (illetve szerintem a vga-val tortent valami), majd par masodperc mulva kekhalal es ujraindult a gep. ujraindult, teljesen jol mukodott minden ismet, majd kb 10perc mulva, mostmar az egesz gep megfagyott, nekem kellett ujrainditani. a boot screen tele van $ jelekkel, es a windows sem ismeri fel a kartyat, illetve az eszkozkezelo tokeletesen felismeri, de ezt irja: A Windows leállította az eszközt, mert az problémákat jelzett. (Kód: 43)
sosem volt meg ilyen es hasonlo sem, tehat nemtudom mitol lehet, kiszedtem a kartyat, megtisztogattam, portalanitas stb, drivert frissitettem, mindenfele hibauzenet nelkul felment, de most sem mukodik... valakinek valami otlet ?
ja es nincs huzva a kartya, gyari ertekeken megy, es mikor "meghalt" akkor sem dolgozott igazan, bongeszes kozben volt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest