Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
expander
senior tag
sziasztok, van egy msi gf 8800gt oc kartyam, ma egyik pillanatrol a masikra bongeszes kozben lefagyott a gep (illetve szerintem a vga-val tortent valami), majd par masodperc mulva kekhalal es ujraindult a gep. ujraindult, teljesen jol mukodott minden ismet, majd kb 10perc mulva, mostmar az egesz gep megfagyott, nekem kellett ujrainditani. a boot screen tele van $ jelekkel, es a windows sem ismeri fel a kartyat, illetve az eszkozkezelo tokeletesen felismeri, de ezt irja: A Windows leállította az eszközt, mert az problémákat jelzett. (Kód: 43)
sosem volt meg ilyen es hasonlo sem, tehat nemtudom mitol lehet, kiszedtem a kartyat, megtisztogattam, portalanitas stb, drivert frissitettem, mindenfele hibauzenet nelkul felment, de most sem mukodik... valakinek valami otlet ?
ja es nincs huzva a kartya, gyari ertekeken megy, es mikor "meghalt" akkor sem dolgozott igazan, bongeszes kozben volt... -
expander
senior tag
válasz BogyóBP #26061 üzenetére
viszont ha teljesen meghalt, akkor hogy "mukodik" meg most is ? mert megy a vga, geprol irom ezeneket az uzenetek is, csak olyan mintha nem lenne feltelepitve hozza driver, ezaltal felbontast is csak 1024x768 es 1280x1024et ajanl fel... illetve ha meghalt volna a kartya, akkor nem ismerne fel a win sem gondolom...
-
expander
senior tag
Hello,
egy osregi, osszeganyolt gepben (q6600@3ghz) hasznaltam eddig egy xfx gtx 295-ot, de most mar erik a csere, teljes platform valtas s1151-re. nem vagyok nagy jatekos, komolyabban csak csgo (ami inkabb cpu erzekeny, mint gpu), ezert is nem gondolkoztam vga vasarlason, viszont apron lattam, hogy egesz jo(?) aron vannak fent 750ti,760,290X kartyak (25-30k). megeri esetleg ezek kozul valamibe invesztalni, vagy teljesitmenyben nem hozna annyit, hogy megerje? egyaltalan ki tudjak hasznalni a programok ezt a 2 gpu-s megoldast?
-
expander
senior tag
Sziasztok,
eddig volt egy GTX295-om 6+8pin tapcsatlakozoval, viszont multheten eladtam, adtam hozza a 2 kabelt is. Eddig az alaplapi "vga"-t hasznaltam, viszont most szeretnek beszerezni egy ujat. ennek elvileg egy db 8pines csatlakozoja van, viszont kabelt nem adnak hozza. es a tapombol mar csak 1db 4pines van szabad. gondolom ezt hiaba dugom bele nem fog mukodni illetve a cpu_pwr1 az alaplapon is 8pines, azt most kihuztam es bedugtam helyette a 4-est, es minden mukodik, viszont ahogy neztem ez a kihuzott 8as nem egyezik az uj kinezett videokartyan levo alakzattal, szoval nem tudnam (lehet nem is szabad) beledugni ? a legegyszerubb ha veszek egy ilyen 8-8ast kabelt?
-
expander
senior tag
na mint kiderult, nem olyan egyszeru a helyzet, mint gondoltam (ez van ha nem ert hozza az ember )
egy Corsair HX620 modularis tapom van, amihez (elvileg) specko kabelek jarnak:
viszont a frissen eladott videokartyahoz adtam a 2db 8pines kabelt, gondolvan, hogy az a vga tartozeka, nekem ugy sem kell...
aztan most kiderult, hogy ilyen kabeleket nem nagyon lehet minden sarki boltban kapni, sot nagyon neten sem talalok semmi megoldast. sata kabelem van meg szabad, elvileg szoba johet a 2sata to 8pin, illetve a sima 6pin to 8pin, de ha jol sejtem abbol nekem male-male kellene (?), olyat pedig nem talalok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- LEGO klub
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest