Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
Asus P5QD Turbo alaplapról mi a véleményetek? Nem akarok húzni vele semmit, csak hogy stabil-e és van-e szériahibája stb.?
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
mcs
veterán
Sziasztok!
Egy ,,mai" alaplap mennyire tolerálja a különféle márkájú DDR3 ramok párosítását? Egy AMD 760G alapú Asus M5A78L-M LX V2 lapba tervezek venni még 1 gigás modult a jelenlegi 2 gigás, 1600as Geil Enhance Corsa mellé.
[ Szerkesztve ]
-
AeSDé Team
őstag
Sziasztok, valószinűleg sokak számára nehéz kérdés jön, mert régi hardverről van szó. Kép a boot kérenyőről:
[link]
(a hibát én idéztem elő mert le akartam fotózni...)A helyzet az hogy jelenleg Ubuntu van rajta, és bármit állítgatok benne, sosem akar a CD meghajtóról bootolni. Windowst szeretnék rá telepíteni, de így nem megy. Valaki tudna segíteni ebben? Nagyon megköszönném.
Csinálok fotót a BIOS felületről, stb. ha kéritek.
[ Szerkesztve ]
-
Kalos7
tag
Csáó!
Gigabyte H61M-P31 lapra hova kell bedugni a bekapcsoló gombot?
-
Viktoár
addikt
válasz #46372352 #29105 üzenetére
Te a ghostolásra gondolsz szerintem.
Én a acronis true image-t használtam,nagyon frankó progi.
Üdv:Viktor
-
Viktoár
addikt
válasz AeSDé Team #29106 üzenetére
Üdv
Ha a post képernyőn nyomogatod az F11-et akkor tudsz választani hogy melyik meghajtóról bootoljon.
-
Milgram1
aktív tag
Hello!
Egy ASUS P7P55D EVO lappal mar lehet huzni rendesen nem? -
Milgram1
aktív tag
Egy i7 860-at huznek vele 4GHz-re minimum.
-
Drizzt01
őstag
Sziasztok , esetleg erre valaki ?
https://www.facebook.com/Drizztmodding/ http://www.techpowerup.com/forums/threads/obsidian.219662/
-
Viktoár
addikt
válasz Drizzt01 #29118 üzenetére
A probléma az aquaero 4-el van főleg asus lapoknál.Megpróbálhatsz egy bios frissítést,van akinek bejött de állítólag az a biztos megoldás ha usb kártyát teszel a gépbe és arra csatlakoztatod a cuccot.
Amúgy leállításkor nem visít hogy a háttérben még fut és vár 15mp-et .......?
-
Viktoár
addikt
válasz Drizzt01 #29120 üzenetére
Ha van usb hubod azzal is megpróbálhatnád.
A visítást azért kérdeztem mert valahol olvastam hogyha nincs mentve sohasem amikor megkérdezi akkor indításnál betöltődik a driver rendesen.Ha esztergomba eltudsz jönni akkor tudok adni egy usb-s kártyát kipróbálásra.
Sok lappal nem működik megfelelően de legfőképpen az asusokkal van gondja.Ez nem zárja ki az asrock-ot.
-
barnibal
tag
Sziasztok nem tudom jó helyre írok, de remélem. 2 hónapja vásároltam egy ASUS Maximus IV Extreme deszkát. a konfig a következő: Asus Maximus IV Extreme, i7-2600K, 16GB G.Skill 1600Mhz, Asus Radeon 6970 DCII, 60GB Kingston V300 sata3 + 120GB OCZ Vertex III MaxIOPS sata3 + WD Caviar Black 1,5 terra sata3, Cooler master silent Pro M600. a következő a helyzet összeraktam és minden működött rendesen Win 8.1 eredeti vásárolt, majd eltelik 2 hó és a win ami betöltött kb 20second alatt most több mint 1 perc és nem tudok rájönni mitől.
Már telepítettem mindenhova mindent és újra és újra kábeleket kicseréltem, portokat cserélgettem, de hiába,...
Valakinek valami ötlet?
B B
-
barnibal
tag
Minden üres tehát a windowsra értettem mindegyik meghajtóra
B B
-
Viktoár
addikt
válasz barnibal #29125 üzenetére
Gondolom nem az alaplappal van gond,bár jómagam nem vagyok járatos a win 8.1-ben (sem) de próbáld meg a Windows 8 / 8.1 topikba,azt biztos több rendszerszaki látogatja.
-
sgteam
aktív tag
Hali!!
srácok vettem egy asrock 970 extrem 3 2.0 alaplapot és nem tudom rá feltenni a win7 64bit rendszert ( semmilyen rendszert nem tudok feltenni ) elkezdi a telepítést és ki írja, hogy nem található eszközillesztő program.
HELP
bios legújabb!!
Szeretem az állatokat de nem akarom megnevezni őket! :D
-
barnibal
tag
Köszönöm szépen, kár, hogy nem tudtatok segíteni,... megpróbálom a windows-os topicban.
B B
-
ScrapUnit
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Asus P4p800-as lapom 2,4GHz-s P4 és 1,5GB DDR400 ram társaságában. A HDD egy 120-as Maxtor, IDE-s. Win7-et szeretnék felrakni rá pendrive-ról, de sajnos sehogy sem jön ösze. Bios-t frissítettem, memtest pass, HDD 91%, de ez nem kizáró ok, HDD lehúzásával sem megy a telepítés. Pendrive 4GB-os Kingstone, rajta a microsoft szoftveréver kreált win7 x86. Bootmenüben kiválasztom a pen-t, gondolkodik és fekete halál 0x000000e /BOOT/BCD hibával. Van ötletetek, hogy mi lehet a gond? Xp alól nem lehet elindítani, mert a setup.exe-re azt mondja az Xp, hogy nem win32 alkalmazás - WTF? -
DVD-ről nem próbáltam még felrakni, a pen hibátlan, fájlrendszer is, ezt használom szinte napi szinten telepítéshez.
::::::Xiaomi Mi11i SnapDragon Powered::::::pü-t hamarabb észreveszem! Ha nem veszem fel a telefont, írj pü-t! {30/912-7553}
-
Vogel
csendes tag
válasz Viktoár #29083 üzenetére
HDD sentinel szerint 100%-os. Sajnos próbatáp nincs, de én is erre gyanakodnék. De basszus, 27e Ft-os Enermax. Tudom, minden tönkremehet.
(#29087) Morris
A Geil Ultra 2,2-2,4V. Nem is látok a piacon 1,5V DDR2-őt. Legkisebb amit találtam az 1,8V. 4 éve megvan a gép, de csak az utóbbi pár hónapban kezdte ezt a tünetet.
-
bobokock
csendes tag
Üdv.
Adott P8H77m-pro
hozzá A80 Silicon Power (egy650GB és egy 1 TB)
kb fél évig működtek, de minden rádugásnál jelezte, hogy az eszköz
gyorsabban is tudna működni.
Hiába frissítettem a drivert.
Egy hete új rendszert raktam fel. (7 Ultimate x64)
Először működött azzal is (szintén - az eszköz képes ...)
Egy idő után ha rádugtam a vinyót látta, de nem dobott neki betűjelet.
Drivert frissítettem.
Most egyáltalán nem látja az usb 3at.
usb2 megy a hármas foglalatban is. A hármasat nem látja a kettes foglalatban sem.
A vinyók szerintem jók.(nem hiszem, hogy mindkettő egyszerre halt volna meg.)
Tipp?
Próbáltam már driver újratelepítést, letiltást, törlést.
Jelenleg is azt írja hogy tökéletes, csak éppen nem megy. -
ScrapUnit
aktív tag
válasz pcgamer01 #29137 üzenetére
Igen. Win7, Win8 mindig a microsoft szoftverével van pendrive-ra rárakva, de nem aka r ezzel a konfigal elindulni. Bios, boot menü is látja a pen-t. Már sokmindent álítgattam bios-ban, de csak nem jön össze. Próbáltam már 1 rammal is hátha nem tetszik neki a 2, de úgysem megy.
::::::Xiaomi Mi11i SnapDragon Powered::::::pü-t hamarabb észreveszem! Ha nem veszem fel a telefont, írj pü-t! {30/912-7553}
-
Lolek
aktív tag
Sziasztok,
remélem jó helyre írok:
Olyan problémám, hogy csökkentett módba kéne elindítanom a gépem (win7), de az F8 billentyűre a boot menü választó jön fel...
Van valakinek bármi ötlete, hogy tudnám elindítani a gépet csökkentett módba?
Köszönöm
-
Doky586
nagyúr
válasz ScrapUnit #29138 üzenetére
Előszöris a Win7 nálam ha 4GB pendrivera teszem akkor valamiért befagy bootolás közben, de ha 8GB osra akkor minden jól megy: próbálj te is pendriveot cserélni. Másodszor (nekem is volt ilyen alaplapom) javaslom a biosban tiltsd le az extra sata vezérlőket és az extra raid vezérlőt is (ezekhez exra driverek kellenek, mert a chipjeik régiek, csak a későbbi chipverziók kerültek be az XP ahci-ba) ha úgyis IDE hdd-re telepítesz.
[ Szerkesztve ]
-
killer095
őstag
Sziasztok van egy GA-P31-DS3L alaplapom.
Ehezz kellene nekem win8.1hez bios és chipset frissités
Ha valaki tudna segiteni azt megkösszönnémORIGIN/Battlelog: IDaVe_CQCI , PSN: DaVe095hun
-
ScrapUnit
aktív tag
válasz Doky586 #29143 üzenetére
Letiltani sajna bios alatt nem tudom a raid-et, sata vezérlőt, már próbáltam, szerencsére értek sokféle BIOS-hoz. Csak módok közül tudok választani.
djdaniel: nem értem miért oldaná meg egy 8-as pendrive a problémát, ha a 4-est sem foglalja el teljesen a 32-es w7...
A pen-t rendesen felismeri a gép biosban és boot menüben is (F8). Ráütöm az entert, felül pár másodpercig villog a kurzor és kidobja a BCD hibát. Rárakhatom 8-as pen-re, de szerintem ugyanez lesz az eredmény
Senki sem járt még így?
[ Szerkesztve ]
-
Thrawn
félisten
válasz killer095 #29144 üzenetére
Nincs hozzá kifejezetten Win 8.1-es BIOS vagy driver, de ez még nem jelenti azt, hogy nem telepítheted fel rá.
ScrapUnit: próbáld ki a Rufus-t, hátha.
[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
őstag
Sziasztok!
Új konfigot szeretnék összerakni.Milyen foglalattal rendelkező lapot érdemes venni? lga 1150 lga 1155 lga1156,vagy lga 2011? Intel ben gondolkodom.Processzor egy i7 es lenne de még a lapnál tartok.Köszi.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! ASUS STRIX Z390-I GAMING DDR4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Hibátlan - CORSAIR Vengeance LPX 32GB (2x16GB) DDR4 3000MHz CL16 RAM memória kit
- Gigabyte Aorus B550i Pro AX AM4 ITX alaplap - ELKELT!
- ASRock h510 pro btc+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest