Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vogel
csendes tag
Hali!
Azt nem tudjátok, hogy mi okozza a windows kifagyást normál használat mellett (kb magától is)? Változó időközönként. Memória teszteket már futtattam, de semmit nem találnak. Ha az egyik modult kiveszem valamelyest stabilabb, de így is előfordul. Szarakodó táp? Alaplap (kondik nem púposak, P5Q deluxe with japanese made condensators dumával)? Friss windows install után, tisztán is ezt csinálja. Nem fontos perifériákat is kivettem, lecsatlakoztattam, de ua. Hőmérsékletek rendben. Kifújtam a házat, tiszta, nem lehet zárlat.Továbbá van olyan is, hogy nem fagy ki teljesen, csak röccen egyet, hang megakad 1 mp-re. Szabályos leállítás után a gép látszólag kikapcsol, de nem áll le, mert tovább pörög, videojelet nem ad.
P5Q
Q6600
Geil 2x2Gb DDR2 1066Mhz
460GTX
Enermax 535W -
Vogel
csendes tag
válasz Viktoár #29083 üzenetére
HDD sentinel szerint 100%-os. Sajnos próbatáp nincs, de én is erre gyanakodnék. De basszus, 27e Ft-os Enermax. Tudom, minden tönkremehet.
(#29087) Morris
A Geil Ultra 2,2-2,4V. Nem is látok a piacon 1,5V DDR2-őt. Legkisebb amit találtam az 1,8V. 4 éve megvan a gép, de csak az utóbbi pár hónapban kezdte ezt a tünetet.
-
Vogel
csendes tag
Hali!
EP45-ds3 lapomon szeretnék BIOS frissítést csinálni F3-ról F9-re. FAT32-es pendrivere tettem az anyagot, Q-Flashben Floppy B-nek látja, és krixkrax nevű fájlokat/mappákat lát az eredeti bios fájlok helyett (ami 3db). Próbáltam másik pendrivevel, de az eredmény ugyanaz, csak a krixkrax kibővült értelmezhetetlen szimbólumokkal is. Mi a probléma?
Thx
-
Vogel
csendes tag
Sziasztok!
FM2A55 pro+ (A10-6800k) 3 éves konfig eddig remekül tette a dolgát, de most valamiért indítás után a bios-t hozza be. Már indító képernyőként egy fekete hátterű képet hoz jobb alul A9 felirattal, bal felül kurzorral. Egy bios reset még segített, két napig jó volt, rendben betöltött a windows. De ismét produkálja a hibaüzit és a bios betöltést. Gondoltam olyanra, hogy nem látja a HDD-t (de látja), átdugtam másik SATA csatiba (így ment két napot, jó volt), talán elem lemerülőben van (nem, mert megjegyzi a bios beállításokat). Ötlet? thx!
-
Vogel
csendes tag
Sziasztok!
Asus P8Z77-M PRO elfelejti a boot beállításokat áramtalanítás után. Startnál press F1 to setupot ír. Később már a dátumot sem jegyezte meg. Gondoltam elem, multiméterrel rámértem, valóban gyenge volt. Új elemmel cseréltem, hozza a kötelező 3,3V-ot. Ennek ellenére a hibajelenség továbbra is fennáll. Elfelejt mindent. Ötlet? Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Patriot Viper Xtreme 5 RGB 32GB KIT DDR5 8000MHz CL38 (2x16gb) (9 év alza gari)
- Gigabyte Aorus B550i Pro AX AM4 ITX alaplap - ELKELT!
- DDR4 RAM BAZÁR - minőségi, 0KM es 4GB 3200 Mhz-s notebook RAM-ok számlával, garanciával!
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Újszerű - ASUS Prime B360M-A LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Home BIOSba integrált termékkulcs
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest