Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beast007
aktív tag
válasz DonThomasino #28349 üzenetére
Ahogy betölt a win7 elszáll minden usb.
Tehát op. Rendszer előtt tökéletesen működik minden.[ Szerkesztve ]
-
frici69
tag
válasz Taifa Díaz #28350 üzenetére
Bocsi telefonról vagyok. Képes válaszodat vehetem igennek? A lap gigabyte f2a88xm-hd3
GigabyteGA-F2A88XM-HD3,AMDA8-6600K,KingstonHyperX2x4Gb1866MhzDDR3,AsusVW202SR,128GbADATASSD,250GbSeagateSATAII,Tevion1.5TbHDD,PioneerDVR-212D
-
Beast007
aktív tag
válasz DonThomasino #28355 üzenetére
Igen de nem tudok semmit csinálni vele. Hiba üzenet sincs.
-
frici69
tag
válasz TaylorXIII #28354 üzenetére
GigabyteGA-F2A88XM-HD3,AMDA8-6600K,KingstonHyperX2x4Gb1866MhzDDR3,AsusVW202SR,128GbADATASSD,250GbSeagateSATAII,Tevion1.5TbHDD,PioneerDVR-212D
-
Beast007
aktív tag
válasz DonThomasino #28357 üzenetére
Pontosan.
-
Quan-Chi
őstag
üdv
érdekes jelenségre lettem figyelmes P55-os lap I5 650-es proci "ciripel - cincog"
pár napja vettem, eddig nem tűnt fel, mert a lábamnál volt a gép de most egy vinyó csere miatt felraktam az asztalra a gépet és érdekes mód "cincog" ! azt hittem a táp de nem ! a proci hűtő alól jön ilyen cincogáshoz hasonló hang ... a proci alapból 3.2-es nincs felhúzva, gyári beállításokon használom de bootoláskor mégis 3.33ghz-et ír ki ami még furcsább, hogy ha az alap 3.2Ghz-ről felhúzóm 3.85-re és a memóriát már 1600on kezeli az alap 1333 helyett, a rendszer tökéletesen feláll, de ez a cincogás sokkal erősebb lesz , találkoztatok már ilyennel ?kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
-
frici69
tag
válasz TaylorXIII #28354 üzenetére
-
Beast007
aktív tag
válasz DonThomasino #28360 üzenetére
Igen jól értelmezed, van rajta de nem tudok szerezni ps csatlakozòs perifériàt hétfő előtt.
Telepítő van csak másik meghajtón. -
Quan-Chi
őstag
válasz DonThomasino #28363 üzenetére
nem régi, gari is van rá ! de a gép működik meg semmi gondja nincs elég gyors, a játékok is jól mennek rajta , de mikor megnő a terhelés maxra akkor "cincog" ha húzom akkor meg még jobban ...
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
-
Beast007
aktív tag
válasz DonThomasino #28365 üzenetére
Az volt az első dolgom. Semmi sincs még áramot se ad egyik sem felefonnak se.
Nem tudom mi lehet de látom hogy nem úszom meg a Windows reinstallt. -
Beast007
aktív tag
válasz DonThomasino #28369 üzenetére
Igen, és nem. Miért mi az?
-
DonThomasino
veterán
-
Doky586
nagyúr
válasz Beast007 #28347 üzenetére
"Új alaplapoknál nem lehet valahogy biosból elérni a driveres cd-t?"
Nálam ugyan a bios letudja szedni az összes drivert az internetről, de ő is egy pendrive-ra teszi ki őket.majd:
majd sok ideig töltöget a netről a pendrivera.
Nem lehet hogy a bios-ban letiltottad az usb-t?Nálam például optikai meghajtó sincs a gépben, mert az ilyesmit őskövületnek tartom ma már.
Egy USB-s DVD-írót használtam a Win_dvd telepítésekor ami utána ment vissza a fiókba...[ Szerkesztve ]
-
Beast007
aktív tag
válasz DonThomasino #28371 üzenetére
ott van, de ha segít tudok használható win7et indítani a gépen, ugyanis ez a rendszer amin nem megy az usb az ssd-n van a régi rendszerem meg vinyón ott működik minden ha át lehetne valahogy csempészni a drivert az ssd-re akk jó lenne . Telepíteni próbáltam rá de úgy hibát ír rá csak az éppen használt rendszerre enged telepíteni sajnos.
-
Beast007
aktív tag
válasz TaylorXIII #28376 üzenetére
De, és igen azt is megnéztem már.
Olyan az egész jelenség mintha nem lenne érzékelhető az oprendszer számára egy usb port sem, én még ilyet nem láttam. És mindezt az amd vga driver installere okozta egy restart után. Kérdés az hogy mibe nyúlhatott bele ez a sz4.r. -
Beast007
aktív tag
válasz DonThomasino #28377 üzenetére
Asus M5A99FX PRO R2.0
Az lesz hétfőn. Vagy win reinstall, de ha win előtt megy minden akkor miért nem driver hiba?
Itt az a baj hogy a vga driver telepítésnél szerintem azon maradt hogy minden amd drivert leszedjen előtte.
Ez persze baj ha az embernek amd-s rendszere van. Nem figyeltem csak automatikusan nyomtam a továbbra... Nemrég váltottam csak amd-re, megszoktam hogy ilyenkor csak a vga driver módosulhat.[ Szerkesztve ]
-
Sleek
senior tag
Sziasztok szép estét az lenne a kérdésem a következő konfig a Biosban miért csak 1333Mhz nek látja a memóriát? Sajnos állítani sem tudok rajta. Segítségeteket köszönöm
AMD A8 5600K processzor 36 hó gar.
Gigabyte GA-F2A88XM-DS2 alaplap 36 hó gar.
Kingmax 4GB DDR3 1600Mhz memória 36 hó gar.
Kingston 60GB SV300S37A/60G SSD meghajtó 36 hó gar..
Gigabyte 420W GE-C420A-C2 12cm OEM tápegység 24 hó gar.
WD 500GB HDD
Samsung Dvd író.
Sharkoon Vaya ház.<OLYMPUS E-M10II VÁZ + EZ-M1442 II ,Canon R8 EF 24-70mm f/4L IS USM , TAMRON 70-210mm f/4 Di VC USD , SIGMA 150-600MM><Kross Level A2 Merida Scultura 300 ,Wilier GTR Team Rim Giant Xtc Slr 2 >
-
Beast007
aktív tag
válasz DonThomasino #28377 üzenetére
Megoldódott a probléma!
Win7 lemez segítségével toltam egy rendszer visszaállítást , és láss csodát újra működik minden.
Köszönöm szépen a segítséget! -
tag
Uraim komoly kérdésem lenne!
P45-ös DDR3-as lapot készülök venni, csak érdeklődésképp, hogy jól gondolom-e. A DDR3-nál a következő fsbkhez ha szinkronban fut (tehát a lehető legalacsonyabb ram órajelet keresem!!) a következők a felállások:
200 FSB - 800 Mhz ddr3
266 FSB - 1066 Mhz ddr3
333 FSB - 1333 Mhz ddr3
400 FSB - 1600 Mhz ddr3
500 FSB - 2000 Mhz ddr3Ugye ezekhez az fsb-khez nem lehet kisebb memória órajelet társítani?
Nanya 4GB-os 1600 MHz 11-11-11-28 @1,5V memóriát tennék bele és szeretnék minél feljebb menni órajelekkel. Mi lehet egy ilyen egyszerű memóriának a vége a lehető leglazább időzítésekkel? Tényleg nem kell, hogy gyors legyen, csak engedje az fsb-t felfeléGeza60
-
kano
nagyúr
Sziasztok!
Vásároltam egy SSD-t, betettem a gépbe, beállítottam az AHCI módot, stb, stb. Minden működik tökéletesen, viszont a boot folyamat közben a következőt írja ki:
Kérdésem az lenne, hogy hogyan lehetne kikapcsolni ezt az eszköz keresést (mert ez a boot folyamatból kb. 3 mp-et elvesz)?
Köszönöm!„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
szupernova23
csendes tag
SEGÍTSÉG!!!
Sziasztok.
Lenne egy óriási problémám.Rendeltem egy komplett gépet a PCX-től.
Összedugom és csodák csodájára "fekete képernyő" fogad se kurzor,se dos-os felület se semmi!!!A ventik pörögnek normálisan...
MI LEHET A PROBLÉMA????
Konfig:
AMD FX-6300 processzor 36 hó gar.
AsRock 990FX EXTREME 3 alaplap
Asus 7790 1GB DDR5 7790-DC2OC-1GD5 videokártya
Asus DRW-24F1ST fekete OEM DVD író
Asus VE228HR monitor
FSP HEXA 400W tápegység
Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz HyperX KHX1600C9D3K2/4GX memória
Sharkoon Vaya 4044951011728 fekete számítógép ház
Western Digital 1TB 64MB WD10EZExA lehetséges megoldásokat előre is köszönöm!!!
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz szupernova23 #28387 üzenetére
hova dugtad a monitor kábelét?
-
szupernova23
csendes tag
A két DVI csatit és a HDMI-t már próbáltam.
SEMMI EREDMÉNYE!!!
-
őstag
válasz szupernova23 #28389 üzenetére
használsz valami átalakítót,vagy hasonlót? Milyen típus a monitorod? Milyen csatlakozóid vannak?
-
DonThomasino
veterán
válasz szupernova23 #28389 üzenetére
Monitor menüjébe AUTO n van a jeltípus?
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
szupernova23
csendes tag
Asus VE228HR monitor
Van DVI-DVI kábelem továbbá DVI-HDMI és HDMI-HDMI a monitor pedig tudja a dvi,d-sub.hdmi -t
-
szupernova23
csendes tag
Köszönöm szépen,közben megoldódott a probléma!Kivettem a videó kártyát, és vissza raktam.Minden flottul működik!Köszönöm szépen a segítségeteket!
Üdv. -
KRM
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap vittem el tesóméknak az új pc cuccokat amiket pár napja vettem nekik, néven szólítva:
Gigabyte GA-F2A55M-DS2 rev 1.2
AMD X2 A4-4000
Corsair ram-ok
Seagate hddÖsszeraktam nekik, bekapcsolás után, na gondoltam nézzük ezt a 3d bios csodát, hát nem tudtam belépni, de még a boot menü sem indult el, pedig egy Ubuntut szerettem volna pendrive-ról bootoltatni. Minden megy rajta rendesen, egyedül a biosba nem tudtam belépni.
Nyomtam a del-t úgy csinált mintha belépett volna, de csak fekete képernyő, a boot menünél kijött a boot sorrend, de hiába nyomkodtam a fel le gombokat, meg se mukkant, láttam van egér is, azt se mozdította meg, kipróbáltam ps2-s és usb-s egér/bill-el, de semmi, monitor VGA csatin ([kék ] - de szerintem tök mindegy melyik csatira van rakva). Felraktam nekik egy Win7-et ("Eredeti" Tisztaszoftveres), hogy addig amíg nem találok rá valamit távsegítséggel (kb 60km) addig az jó lesz, mert az volt kéznél, itthon nem kell senkinek Win amúgy sem.
Elemet is kiszedtem, vissza (nem volt kéznél jumper), hogy talán jót tesz neki, annyi változott utána, hogy kicsit tovább hagyta kinn a logo képet.
Őket nem zavarja, mert nem kotorásznak a bios-ba, meg nem frissítgetik, csak használják és garis cserére sem akarom visszaküldeni, mert ezt leszámítva teszi a dolgát, magamnak lenne jó a tudat, hogy minden rendbe van vele.
Bootol is rendesen, meg az alapbeállítások működnek. Gondolom, ha hibás lenne flash-elve akkor el sem indulna.
Nekem is Gigabyte (770T) lapom van, bár nem egerészős bios-os, semmi problémám még a 4 év alatt nem volt vele.
Azt is tudom, hogy Win8-cal lehet kényszeríteni, hogy belépjen, de nem szeretnék/szeretnének ezzel a részével foglalkozni.
Kerestem már Google-ben is, hátha, de hasonlót sem találtam, csak olyat olvastam, hogy gyárilag hibás volt mind kettő bios és el sem indult. -
kano
nagyúr
válasz Viktoár #28395 üzenetére
Gigabyte 770TA-UD3.
Köszi„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
vd1992
tag
Sziasztok!
Van egy Gigabyte 870A-USB3 alaplapom (legfrisebb FX-es bios-sal), ennek ellenére lecseréltem a 955BE-t egy FX-6300 -ra és nem hajlandó működni vele. Van valami ötletetek? Köszi.
-
Źşë'
addikt
valaki tudna segíteni a következő problémámban?!
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- G.Skill Trident Z Neo 2 x 16 GB (32 GB) DDR5 6000 MHz CL30 AMD EXPO VADI ÚJ!!!
- Beszámítás! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Patriot Viper Xtreme 5 RGB 32GB KIT DDR5 8000MHz CL38 (2x16gb) (9 év alza gari)
- Beszámítás! ASUS STRIX Z390-I GAMING DDR4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest