Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- AMD Instinct MI8 moddolása játékra (avagy R9 Nano-GTX1060+ szint)
- Öregszem
- 3070 -> 4070 Super
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- A fénynél gyorsabban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Edzett üvegfólia vagy regenerálódó pl Hydrogél fólia?
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz BigBlackDog #2101 üzenetére
Én is sokat keresgéltem a "Slim" -et. De igen, valszeg' neked lesz igazad.
[ Szerkesztve ]
-
steve24
aktív tag
Bocsánat.. SLI akart lenni
köszönöm szépen a sigitségeteket!
most egy 4200+ van. leszeretném cserélni, érezhető a külömbség a kettő között? 4200+ és 6400+ közt?
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-
steve24
aktív tag
válasz BigBlackDog #2104 üzenetére
Igazábol csak fejleszteni szeretném. Játékra is és netezésre eggyaránt szeretném használni. pl a GTA4 nek elég lenne? ugy tudom az enyém 2200Mhz a nagyobb meg 3200Mhz vagy nem jól tudom?
láttam már 10ezer ért is a netem 6400+ .----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-
Sixty21
aktív tag
válasz DonThomasino #2098 üzenetére
Táp fsp 400(giga lappal is volt tesztelve szintén 4 napig). Bios a legújabb rajta így kaptam 2104. Ph-n vettem OEM kiszerelésben.
[ Szerkesztve ]
Nem az számít, hogy hány Pirosom van!
-
steve24
aktív tag
Késön vettem észre, hogy irtál ugy tudom hogy a lap 800mhz kezeli a ramokat. nekem 1066Mhz van. bios frissitéssel sem növekedne meg esetleg??
mármint a amik benne vannak memóriák 1066 mhz sek,[ Szerkesztve ]
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-
steve24
aktív tag
válasz CoolMan #2109 üzenetére
Igen töled kérdeztem, bocsi csak kapkodás van nem figyeltem... szóval érdemes lecserélni a CPU-t 6400+ osra. akor ezt elbirja az alaplap.
köszi a segitséget..----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-
steve24
aktív tag
válasz Kobold190 #2111 üzenetére
Tuningolni nem akarom. instabillá teszi a rendszert. vagyis nekem ez a tapasztalatom. nekem menjen minden a névleges teljesitményen és nem lesz gond! "Remélem"
-
tottiiii
tag
hi all ..van egy ASUS M4A78LT-M LE lapom,abban egy ATHLON II X2 250 procim(3,0GHZ,alapon megy)..gyári hűtővel 18-20 fkokso szobában mennyire normális érték a 20-22 fok a procinak?
-
csigacska
tag
Egy haldokló DVD író okozhat olyan problémát, hogy random időközönként befagyasztja a gépet teljesen? A reset után pedig nem hajlandó elindulni a windows.
Miután lehúztam a dvd író táp és sata kábelét a hiba megszűnt.Szóval a kérdés, a hiba valódi okozója lehett a DVD meghajtó, vagy csak szerencsém volt, és elindult a win, és valami más áll a hiba hátterében?
-
Kephamos
addikt
válasz DJ WOKKY #2125 üzenetére
Én a dvd rom-ra voltam kíváncsi. Most kipróbáltam, sajnos így is rossz. A felmelegedést kizárnám. ibt-vel 2 percen belül bekövetkezik a dolog. Mellseleg a cpu-t sehogyan sem sikerült még 50°C felé melegíteni.
Holnap jön a garanciafutár az alaplapárt, remélem annak van baja és cserélik, nem pedig valami másnak és akkor kidobtam 2500Ft-ot az ablakon. -
Kephamos
addikt
válasz agressiv #2127 üzenetére
Processzor nem melegszik túl, abban biztos vagyok. Egyrészt a diagnosztika szerint 50°C alatt van, másrészt ideje sem volna. Mondom ibt-vel nem kell neki egy perc sem. A régi táppal is ezt csinálta, meg a zsír újjal is ezt csinálja, ami nem gyenge minőségű bóvli. Konkrétan egy Chieftec CGT-500-80P.
Superhun:Az sem melegszik túl. Huszon pár fokos.
Mindjárt próbálok adni a ram-nak egy kis plusz delejt, hátha.
Mellesleg várom a további tippeket a probléma pontos meghatározására.
[ Szerkesztve ]
-
Tockos25
tag
Fejlesztettem a sógorom gépét egy kicsit. Került bele egy ASUS P5P800-as alaplap és 4x1GB memória!
Bekapcsoláskor meglepetésként ért, hogy csak 3456MB-ot jelzett a BIOS, 4096MB helyett - a legújabb BIOS van fenn. Mi lehet a probléma?AMD, ATI - the BEST
-
Dajkusz
tag
válasz Tockos25 #2134 üzenetére
Azt nem tudom, szerencsére nem találkoztam még ilyen anomáliával.
Mind a 4 RAM egyforma? Olyannal már találkoztam hogy nem akartak együtt menni a nem egyfajták. Na meg olyannal is, ami csak akkor működött ha raktam be mellé egy teljesen mindegy milyen ramot, csak legyen mellette valami, egyedül be sem kapcsolt
Biosban single channel-re állítsd a memóriakezelést, hátha -
Madmax81
aktív tag
Segítséget kérnék , lehet hogy nem jó helyen teszem fel a kérdést de bízom a szakértelmetekben .
Msi lapoknál tudja valaki hogy mit jelent a CPU Smart Protection ez valami túlterhelés védelmi opció lehet ?
A segítséget előre is köszönöm .
1956-2010 07.22 Varga László
-
Tockos25
tag
válasz Dajkusz #2135 üzenetére
Nem egyforma teljesen, de mind a 4 Kingston, 400MHz-es és kétoldalas.
Három egyenként berakva bekapcsol, 1 viszont nem - az lesz a ludas, viszont, ha belerakok egy Samsung 1GB-os modult, akkor is csak 3456MB lesz az eredmény! 3x1GB + 512MB-ból is csak 3456 MB lesz. Valószínűleg az alaplap lesz a hunyó!AMD, ATI - the BEST
-
FullGas
aktív tag
Hali!
Lehet tudni arról valamit hogy mikor jönnek a Z77-es lapok?
Illetve olyan kérdésem lenne még hogy megéri lecserélni egy Z68-as lapot, egyedül talán gen3 miatt látom értelmét, vagy lesz valami komoly újítás? -
Black-core
aktív tag
Sziasztok! Szert tettem ingyen egy igazi retro gépre Dell Optiplex gx240 re.. Egy bajom van vele. Hogy akár hogy próbálom nem érzékeli rendesen a vinchestert..így pedig nem tudok rá operációs rendszert telepíteni.. Próbáltam már a kábelen minden csatlakozóhoz kötni és a jumper ekkel is szórakoztam sajnos eredménytelenül. Valaki tudna segíteni? A vinyo 40 Gb-s..
-
-
-
deak_ricsi
csendes tag
Sziasztok! A következő problémában szeretném a segítségeteket kérni:
ASUS M4A785TD-M Evo alaplapom van, 2x2GB Geil 1600MHz kit-tel. Minden o.k. vele. Cserélni szeretném a memóriákat, 2x4GB 1600MHz kit-re. 2 próbálkozás történt ugyanazzal az eredménnyel! (Az egyik Kingston HyperX, a másik Geil Black Dragon RAMokkal)A gép egyik rampárral sem indult! A meglévő 2x2GB mellett mentek, de csak 800MHz-en.
Azt szeretném,ha menne a 2x4 GB Geil black dragon 1600-on,és kivehetném a 2x2GB-t.
Próbálkoztam Bios beállításokkal,de semmi siker. Aki tud, segítsen ötletekkel! Előre is köszönöm! -
BogyóBP
addikt
válasz deak_ricsi #2149 üzenetére
Milyen procival hajtod?
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Asrock RX 6700XT Challanger Pro 12GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 10 CM 500W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest