Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
spista222
addikt
válasz DJ WOKKY #110 üzenetére
85 hsz: "AIDA-ban akármilyen benchmarkot futtatok olyan eredményt ír ki hogy: 0 MB/s, illetve ha system stabilyti tesztet inditom akkor Started/Failed" Ezt írta, igaz hogy nem tudom hogy az Aida mit tesztel és hogy de azért le kellene futnia/ el kellene indulni a stab. tesztnek.
[ Szerkesztve ]
-
zozo668
csendes tag
válasz DJ WOKKY #137 üzenetére
a tápos topikban azt irták hogy elég kell hogy legyen előzőleg volt egy ati 5600hd 512mb csere volt tesztre nvidia210 1gb mert az előzőnek nem volt hdmi kimenet és most ez a 2gb van tesztre de ugyanugy csinála az 512 nél is csak nem annyira de most már az online játékoknál is kikapcsol szóval minnél tovább annál rosszabb a cpu ujról volt pasztázva kb 2 hónapja a gép ujból felett instalálva vasárnap win7 64b
-
Marcelldzso
tag
válasz DJ WOKKY #293 üzenetére
Az biztos, hogy most az anyagi keretem teljesen elfogyott, szóval maximum marad az állítgatás ha valamit javítanék rajta, amikor vettem sokat olvasgattam itt, hogy a 460gtx jó választás lenne ár/érték arányban. Van olyan nagy megjelenítőm amivel fullhd-s képet tudok megjeleníteni. Metro 2033 ami egy kicsit szívfájdalom volt meg a BF3...
Igazából elégnek kell legyen, mivel sokat hajtottam érte, úgyhogy meg kell legyek vele elégedve -
Novics
senior tag
válasz DJ WOKKY #319 üzenetére
Enyém volt, de eladtam a hétvégén, és ma telefonált az új tulaj, hogy nem hamis a baba. Nem tudom, hogy most menne e rajta a win7, vagy azóta jött elő a hiba. Amikor szombaton átadtam, pöccre indult. (Ezért nem is mondtam a hűtést érintő tuningot, ami esetleg a hiba forrása lehet, ezért most vissza akarja adni - amit megértek.)
Csere, vagy javítás nem lehetséges?A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
lala42
őstag
válasz DJ WOKKY #361 üzenetére
Cd- nincs. A honlapjáról szedtem le de amint felraktam a drivert ( van egy olyan,hogy USB 2.0 driver) elszállt kékhalállal. Utána visszaáll a rendszer, és a fent leírtak vannak.
[ Szerkesztve ]
Ami működik, azt nem kell megjavítani ___"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."___ BfBc2 " [PH!]MesserHUN "
-
-
tomsics
senior tag
válasz DJ WOKKY #426 üzenetére
Most benne van mindkét modul és most sincs kék h.Kezdek begolyózni
Az lesz,sajnos nem eredeti de még nem is MSDN-es.Most megpróbálok egy MSDN-t hátha azzal nem lesz gond.
Egyébként azt miért írja ki bekapcsoláskor,mikor eltűnik a boot utána,hogy Can't find any devices.Miket nem talál?░▒▓█ MITSUBISHI-GALANT-DIESEL █▓▒░ / G Laci /
-
Fr@nkieWilde
senior tag
válasz DJ WOKKY #443 üzenetére
Sok esetben, amik a suport listben vannak ramok feltüntetve nem is kaphatók Magyarországon. a mostani Asrock 880GMH lapomban sincs a support listben ez a rampár, mégis működik, csak most alaplapváltásra készülök és egy kicsit félek a ram kompatibilitás miatt. De ezek a ramok elég elterjedtek amúgy. Szerintem.
Nem lehet nékem nagyobb tolvajom, mint aki az én időmet eltolvajolja!
-
moonguru
őstag
válasz DJ WOKKY #449 üzenetére
Egyébként én úgy szoktam memóriát választani, hogy a memória gyártó honlapján keresem meg hogy az adott memóriát milyen alaplaphoz ajánlják! (vagy az adott alaplaphoz milyen memóriát ajánlanak)
Ez sokkal naprakészebb mint az alaplap gyártó infója!
Meg könnyebb is reklamálni baj esetén!
Monitor Guru!
-
Kobold190
aktív tag
válasz DJ WOKKY #479 üzenetére
legelőször mikor összeraktam a gépet sikerült eljutnom vele 3.5 ig, mondom megnézem mit tud a kicsike, azóta meg mindha átok ülne a gépen, néha 3 ghz en is elindul, néha meg 100 mhz-et sem tudok tuningolni rajta.Igen adtam nekik áramot, nem vagyok már kezdő, de ez most kifogott rajtam
-
nappa
tag
válasz DJ WOKKY #731 üzenetére
hát tudom azt irja ki.. de mért kéne? elötte ment szépen. és nem hiszem hogy egy vinyótól elmegy a bios ugy hogy ne ismerje fel a procit
Ha megkötöttük az üzletet és minden rendben ment, kérlek adj egy pirosat!*** nappa felhasználónak 35 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! De amúgy 42 :D***Postára garit NEM vállalok!
-
nappa
tag
válasz DJ WOKKY #734 üzenetére
hát csak egy laza 80ast tettem bele.. szóval nem tudom mi lehet a baj vele.. csak az a baj hogy ilyen gépem még nem csináltam bios frissitést is nem nagyon tudom hogy kell..
Ha megkötöttük az üzletet és minden rendben ment, kérlek adj egy pirosat!*** nappa felhasználónak 35 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! De amúgy 42 :D***Postára garit NEM vállalok!
-
nappa
tag
válasz DJ WOKKY #736 üzenetére
biztos nem mert eddig egy 8800gt zalmann volt benne 3giga rammal most meg csak 2 giga ram és integrált vga.. szóval biztos nem táp hiba
-
Kobold190
aktív tag
válasz DJ WOKKY #848 üzenetére
az jó, de a tuning hiánya akkor is idegesít, már kértem segítséget bacsis kollégától is de az sem segített, néha mikor jó és úgymond beakad a lap h elfogadja a tuningot akkor minden ok, nincs újraindulás se fagyás, stresszerhetem unalomig, de ez csak addig van így amig nem indítom újra a gépet, akkor mindha agymosást kapott volna a gép, benn a bioszban megmaradnak a beállítások de kint induláskor 1066 on megy a memó és nincs tuning.Egyszerűen nem értem
-
-
agressiv
addikt
válasz DJ WOKKY #1018 üzenetére
Hivatalosan a DDR3 max 1333. Ha tud többet a lap (amúgy a processzorban van a ramvezérlő) azt mindíg OC-ként említik, mert, ha esetleg mégsem tudná, akkor ne lehessen szirénázni a gyártónál, mert az OC az csak egy lehetőség, nem feature.
Az 1333MHz-nél nagyobb órajel, csak szimpla lehetőség, persze általában működik.
atti: Az feszültség szabályzó (DC-DC konverter).
[ Szerkesztve ]
Hát még a borz.....
-
Mancsy
HÁZIGAZDA
válasz DJ WOKKY #1221 üzenetére
A kritikusból az a fajt volt jó sok, amit fentebb írtam, hiba az tonnaszámra van.
"Az operációs rendszer hibaellenőrzés céljából újraindította a számítógépet. A művelet a következő volt: 0x0000003b"
"Nem sikerült kibontani a külső féltől származó legfelső szintű listát az automatikus frissítési kabinetfájlból: <http://www.download.windowsupdate.com/msdownload/update/v3/static/trustedr/en/authrootstl.cab>. Hiba: Az aktuális rendszerórához vagy az aláírt fájl időbélyegéhez viszonyítva a tanúsítvány nincs az érvényességi idején belül."
"A(z) Root\*ATITOOLDEVICE\0000 eszköz \Driver\ATITool illesztőprogramja nem töltődött be."
Meg van még Windows Live ID-s, egy csomó figyelmeztetés meg váratlan leállás, meg a fentiekből vagy 200 darab -
BogyóBP
addikt
válasz DJ WOKKY #1259 üzenetére
Ezt néztem ki: [link]
Egyenlőre gondolkodom hogy egy G530 as Celeront tegyek bele vagy egy G620 as pentiumot. Nagyon kicsi a keret és ahogy láttam nincs e két cpu között akkora eget verő különbség.
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Asrock RX 6700XT Challanger Pro 12GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 10 CM 500W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte Aorus B550i Pro AX AM4 ITX alaplap - ELKELT!
- Patriot Viper Xtreme 5 RGB 32GB KIT DDR5 8000MHz CL38 (2x16gb) (9 év alza gari)
- Beszámítás! Gigabyte Z590 Vision G 1200 DDR4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Gigabyte B460M DS3H alaplap Intel i3-10100 processzorral, CoolerMaster hűtővel
- Patriot Viper Xtreme 5 RGB 48GB (2x24GB) DDR5 8000MHz PVXR548G80C38K
- X79 E5 V3.2 S1 + E5 Xeon 2687W + 32GB Ram + Raijintek óriáshűtő
- Asus TUF X299 Mark I.
- Gigabyte GA-P55-UD6 Alaplap/ Intel CPU Core i7-860 Ingyenes szállításal!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest