Hirdetés
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ WOKKY
addikt
valaki tudna nekem segíteni?
Abit ax-78-hoz keresek front panel bekötési rajzot. Eddig kevés sikerrel USB-hez, audio-hoz. A többi megvan. -
DJ WOKKY
addikt
válasz LaciMc82 #212 üzenetére
attól függ mire kell. Egyébként nem csak a teljesítményt kell nézni.
Figyelembe kell venni az ágakat, azt hogy hány 12V-os ága van, az ágakban milyen erősségű az áram( hány Amper), stb.
De ha a tápos topikba beírod, akkor ott okosabban felvilágosítanak. Illetve a szokásos 1. hsz. -
DJ WOKKY
addikt
válasz rayoliviero #233 üzenetére
ha kezeli, és kihasználod a plusz teljesítményt, akkor biztosan megéri.
-
DJ WOKKY
addikt
válasz Marcelldzso #286 üzenetére
Ha van olyan megjelenítőd, amin nagy felbontásban is tudod használni a képet, akkor megérheti venni egy másikat. De ezt te érzed, hogy igényled e, vagy így is elég, és jó, mert én örülnék ennek a konfignak.
-
DJ WOKKY
addikt
válasz Fr@nkieWilde #442 üzenetére
support list-en nincs rajta a ramod.
Ha működik is, akkor is csak 1333mhz-en fog, mivel ennyire képes az alaplap. -
DJ WOKKY
addikt
válasz Fr@nkieWilde #445 üzenetére
Igen. Ez tény. Az én corasair dominator-aim sem szerepelnek, de csak azért vettem meg, mert tudtam, hogy biztosan jó lesz. Megkérdeztem valakit, aki ilyenekkel használta korábban a lapját.
A másik pedig az, hogy a gyártóktól nem várhatjuk el, hogy minden egyes létező rammal teszteljék le az alaplapokat. Akkor ott lenne még a cpu is.
Így ilyen alacsony százalékkal tesztelnek.
Viszont a Kingston-al szerencsés lehetsz, mert az esetek 90%-ában minden alaplap szereti. -
DJ WOKKY
addikt
válasz moonguru #450 üzenetére
Igen, ha magamnak nézem, akkor én is megkeresem több helyen, viszont most a kérdező által adott linkben már ott volt a support list fül, így abba közvetlen bele tudtam menni. Bár csodálkoztam is hogy elég kevés eszközt találni benne, de nem lepődtem meg rajta különösen, mert van hogy ennyit tesznek közzé, akkor is ha megnézel 10-12 listát.
kovesli: KET16D1 4GB Kingston KHX1600C9D3K3/12GX.
és nem :Kingston hyperx KHX1600C9D3B1K2/4GIgaz, nem pontosan ugyan az, én is csak az elejét néztem az előbb. Most hogy írtad, most néztem volna a teljes típust.
[ Szerkesztve ]
-
DJ WOKKY
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- G.Skill Trident Z Neo 2 x 16 GB (32 GB) DDR5 6000 MHz CL30 AMD EXPO VADI ÚJ!!!
- Beszámítás! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asus H81M-K alaplap+ i3-4130 proci+ 4GB DDR3 memória eladó egyben!
- Beszámítás! Gigabyte Z590 Vision G 1200 DDR4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BONTATLAN! Corsair Vengeance DDR5 KIT 64GB (asztali) 6000MHz FEHÉR
- Gigabyte B460M DS3H alaplap Intel i3-10100 processzorral, CoolerMaster hűtővel
- Patriot Viper Xtreme 5 RGB 48GB (2x24GB) DDR5 8000MHz PVXR548G80C38K
- X79 E5 V3.2 S1 + E5 Xeon 2687W + 32GB Ram + Raijintek óriáshűtő
- Asus TUF X299 Mark I.
- Gigabyte GA-P55-UD6 Alaplap/ Intel CPU Core i7-860 Ingyenes szállításal!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest