Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Bambanő háza tája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- 🖥️⛅
- Szólánc.
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobold190
aktív tag
válasz Buster17 #466 üzenetére
Üdv, valaki segítsen!!!! Nemrég vettem ezt a lapot: Gigabyte GA-M68MT-S2, a lappal semmi gond, vettem hozzá egy procit egy 240 es athlon II est. Próbáltam tuningolni 1x sikerült elhúznom 3.5 ig minden jó volt, mondom megyek tovább megnézem hol a vége.Kicsit feljebb mentem azóta valamiért nemtudom tuningolni, egyszerűen olyan mindha minden belállítás rossz lenne, nemtudom mi a gond, már mindent végigpróbáltam.
-
Kobold190
aktív tag
válasz DJ WOKKY #479 üzenetére
legelőször mikor összeraktam a gépet sikerült eljutnom vele 3.5 ig, mondom megnézem mit tud a kicsike, azóta meg mindha átok ülne a gépen, néha 3 ghz en is elindul, néha meg 100 mhz-et sem tudok tuningolni rajta.Igen adtam nekik áramot, nem vagyok már kezdő, de ez most kifogott rajtam
-
Kobold190
aktív tag
akkor valaki találjon már nekem is egy forumtémát az én problémámra, mert ez nagyon bosszantó
-
Kobold190
aktív tag
válasz Realradical #510 üzenetére
Mostmár nekem is, különben ez memória hiba, a tuning miatt van
-
Kobold190
aktív tag
-
Kobold190
aktív tag
-
-
Kobold190
aktív tag
Nekem mondod, én 1 hete vettem az új am3+ os lapom, még 1.5 hetet vártam a memória, tegnap sikerült végre kapnom egy satas dvd írót is mivel az enyém még ata-s volt a lapon meg már nincs olyan csati.Telepítem minden oké.Na mondom egy kis tuning 2.8 ról 3.5 re gond nélkül, utánna mondom még egy kicsit de azóta semmi, még 200 MHz et sem tudok..
-
Kobold190
aktív tag
most akarom azt hinni h a bioszban van a gond, mert elég friss a lap, de ha nemjó eladom rögtön
-
Kobold190
aktív tag
válasz BigBlackDog #592 üzenetére
az h rátetted ACHI-ra, ha nemtudod miket áligatsz inkább ne tedd , tedd vissza úgy ahogy volt és jólessz
-
Kobold190
aktív tag
válasz BigBlackDog #595 üzenetére
az ACHI nek a win7 hez meg a raidhez van köze semmi máshoz, röviden legyen ennyi elég
-
Kobold190
aktív tag
A tegnapi kérdésemre visszatérve, lehet a memó annak az oka h nem megy a lapban a tuning?? haverhoz elvittem tegnap este a procit, nála a ddr2 vel 3.7 et értem el a 240 essel, itthon meg 100 MHz et nemtudok kihozni belőle
-
Kobold190
aktív tag
válasz agressiv #635 üzenetére
szerintem vagy a ramokkal van a gond, vagy a lappal, mert havernál simán megy a ddr2 esekkel, kingmaxot rendeltem, kingston lett belőle, mert nemvolt más a raktáron, hát ennyit ért nemtudok vele mit csinálni, ha hozzányúlok az FSB hez vagy máshoz akkor már nemindul el a lap
-
Kobold190
aktív tag
viszont ha nem bántok semmit, csak a memókat teszem 1600 ra akkor gond nélkül megy tuning nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
Kobold190
aktív tag
válasz proximus1987 #682 üzenetére
Helló igen a vga hoz van köze, mivel a win a vga memót is hozzászámolja a rendszerhez ezért annyi amennyi. 64 bites oprendszer kellene rá és akkor látna többet, de annyira nemismerem a gépet, nemtudom most milyen oprendszer van rajta
-
Kobold190
aktív tag
1 kérdés, van olyan progi ami felismeri az alaplapom tipusát ??? mert most azt írja az aida h ismeretlen
-
Kobold190
aktív tag
válasz proximus1987 #687 üzenetére
akkor ott a lap a hibás, ennyit tud és kész
-
Kobold190
aktív tag
Lehet az az oka tuninghiánynak hogy tönkrement a backup biosz a lapban ???
-
Kobold190
aktív tag
Na mostmár totál ideg vagyok, 1. eldult a gép 2.9 en szal van tuning, de egy újraindítás után már nincs, biosz reset, feltettem az eredetit, de ugyanaz, 6 dik indításra elindul, de csak a restartig jó. 2. kivettem a biosz batrit, biosz reset, és most jön a csavar, beálítottam megint h 2.9 en menjen a proci, el is indul, totál kilövöm a gépet, a tápot lekapcsolom, mondom totál elfeljt mindent.Na és mi lett, há b@szta is elfelejteni, pedig 10 perc alatt nemvolt áram alatt a gép. Ja és mikor nemjó a tuning akkor egy ilyen üzit kapot:
Warning!Now System is in Safe Mode!Please re-setting CPU Frequency in the CMOS setup.
Ötletek ????
[ Szerkesztve ]
-
Kobold190
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó SK Hynix HMA81GU6CJR8N-XN RAM Modul - 8GB DDR4 3200MHz UDIMM (PC4-25600U, Single Rank)
- Eladó SK Hynix HMCG66MEBSA092N RAM Pár - 16GB (2x8GB) DDR5 4800MT/s SODIMM (Laptop Memória) 4800Mhz
- TG T-FORCE XTREEM DDR5 8000 2x24 GB CL38
- RETRO!!ASUS P5E X38-chipes alaplap eladó! Olvasd el figyelmesen!
- Eladó GeIL EVO CORSA GOC38GB1866C9DC RAM Pár - 8GB (2x4GB) 1866MHz DDR3 CL9
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest