Hirdetés

2024. június 22., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia, életmód, 3D nyomtatás  »  Autóhifi (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-11-12 16:20:20

LOGOUT.hu

Autóhifi

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#51724) czirok000


czirok000
csendes tag

Sziasztok!
Fejleszteni szeretném autóm gyári hifijét de a cél hogy hallgathatóbb legyen mint a gyári légycsapós hangszórós verzió. Gyári cd fejegység marad , kiegészíteném egy yatour usb olvasóval.
2004 es Honda Accord az alany, a gyári hátsó oválokat cseréltem komolyabbra, így is sokkal emberibb lett a hangzás, előkerültek a "mély" hangok :)
Az első ajtókban lévőket is upgrade-elném de itt elvesztem teljesen , koaxiális vagy komponens szett ( nekem gyárilag nincsenek csipogók a műszerfal tetején, üresek a lyukak )
Annyi infót sikerült gyűjtenem hogy 13 cm es hangszóró megy be a gyári helyre kényelmesen de a 16.5 es is megoldható de valószínüleg faragni kell amit nem igazán szeretnék. Van valakinek tapasztalata az adott típussal hogy tényleg milyen méretű hangszóró ami kényelmesen beszerelhető a gyári helyre? Gyári fej elbírna mondjuk egy 13 cm es komponens szettet vagy felejtős és elég a koaxiális? A csomiba még egy tudom hogy nem ajánlott de egy aktív ládán is gondolkodtam, az is össze hozható a gyári honda fejjel ? Vagy láda + 4 csatornás erősítő ami meghajtja az oválokat + a ládát elöl az ajtóban meg menne vmi koaxiális hangszóró? Persze ez is a gyári fejjel , már ha össze hozható :O
Na ennyi elég is lesz egyenlőre szerintem így is belebonyolódtam rendesen a történetbe , remélem valaki tud segíteni pár hasznos tanáccsal, tippel , köszi előre is mindenkinek :)) :R :R

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia, életmód, 3D nyomtatás  »  Autóhifi (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.