Hirdetés

2024. május 25., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#45933) Mxrol


Mxrol
csendes újonc

Sziasztok!

Elgondolkoztam rajta, hogy mióta bejöttek ezek a hideg idők azóta ugye nem tudom az érmés mosás után felvinni a Sonax BSD-t mivel a mosás után nem sokkal azért elkezd ráfagyogatni a kocsira az itt-ott maradt nedvesség. Nem is kísérleteztem vele de gondolom ugyanez történne a szerrel is ha felvinném.
Namost a kérdésem arra vonatkozik, hogy vannak ezek a nedves felületre fújható quick detailer-ek, érdemes lenne ezekkel próbát tenni esetleg? Gondolom ezek hatékonyságban nem érik el a szárazra felvitt szereket, itt elsősorban a víztaszításra gondolok. Hasonló mint ami az érmés mosó wax programja tartalmazhat, mert az kb 1-2 napig ha tart..?

A másik kérdésem pedig az volna főleg a waxot használókhoz, hogy tavaszra tervezem beszerezni az "autómosós szettem" amivel tisztességesen tudnám érintésesen mosni a kocsit majd szeretném waxolni is. Így a téli időkben mennyire tartós illetve könnyebb megoldás egy wax pl.? Gondolok itt arra hogy érmés mosóban csak a lándzsás habos mosás lehozza a koszt illetve a "road film"-et a kocsiról?

Köszi!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.