- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
R.P.
aktív tag
válasz
bandiie #3566 üzenetére
Én nem hajtok túl, de kékhalálom ilyen közben nekem is volt egyszer, de sokszor volt ezen kívül is kékhalál. Mostanában egy ideje egyáltalán nem, Isten tudja miért.
XP-n soha az életben 5-6 év alatt nem volt kékhalál, pedig volt hogy 3 évig használtam XP-t, és több gépen, és egy telepítést több gépen, meg egyéb csúnyaságok.
-
R.P.
aktív tag
válasz
bandiie #3552 üzenetére
32 bites Vistám van, mostanában nekem is csinált ilyet, sőt olyan is volt, hogy kb. 10-szer próbálta magát újraindítani, aztán lelőttem a gépet, mert nagyon nem ment neki. Általában első után visszaáll.
Csak akkor csinálta amikor 2 monitor volt rákötve kiterjesztett asztallal a gépemre, amióta rendesen csak egy monitorral használom semmi baja nincs. Szerintem nem végzetes probléma, feltéve ha nem olyan gyakori és rendesen visszaáll utána. -
naraic25
csendes tag
válasz
bandiie #3292 üzenetére
Tegnap raktam össze Saphire HD 4670 1GB kártyával gépet, és ati driver nélkül nem szabályozta a ventit. Utána 2D-ben nincs hangja, sőt volt pár olyan játék amikor szintén nem volt hangja. 45 - 46 fok fölé soha nem melegedett. Nagyon jó kis kártya.
Az 512 MB -oshoz képest alapból csak a memória órajele különbözik /1000 helyett 873/ viszont 1000-re húzva ugyanaz vagy jobb a teljesítménye. /pl Crysis Warhead full grafikán az 1GB-ossal nem akadt, az 512-vel pedig igen.
-
Gabis
őstag
válasz
bandiie #3209 üzenetére
azért mert a lapozófájl a winyón helyezkedik el és annak az elérési ideje jóval több mint a memóriának, ha a lapozófájl ki van kapcsolva akkor a memóriából gazdálkodik és nem tekeri fölöslegesen a winyót (lényegében ennyi de majd jönnek az okosok és úgyis elmondják pontosan mi is ez)
-
-
Utilitas
tag
válasz
bandiie #2931 üzenetére
Én már egy hete tudok minden árat Kecskeméten.
Az első link nem sikerült, ezt akartam linkelni.
[link]Egyébként meg tényleg mindegy.
Az a fontos , hogy jó legyen.Én alaposan végigszámolgattam, hogyan járok jobban.
Árban tudtam volna olcsóbban ( konfigot ) , de a biztonságra is mentem, így egy kompromisszumos döntésként rendeltem helyben.Minden jót
-
Utilitas
tag
válasz
bandiie #2923 üzenetére
Valóban drágább 240Ft-al.!!!!!
De azonnal itt helyben minden eshetőségre...
Ennyit nekem nem ér meg 240 Ft.Pl. azt a konfigot amit ma vettem kb. 4.000.Ft-al olcsóbban is megvehettem volna Ipontól.
De...
Én már küldözgettem eleget ( tisztelt Ipon nem rátok vonatkozik) hibás műszaki cikkeket és elegem volt.
125.000.Ft- os tételnél nekem megér 4.000.Ft-ot az a tudat, hogyha baj van, akkor csak leszaladok a szomszéd háztömbbe és ott a segítség.Én így gondolom, természetesen mindenki maga dönt....
Minden jót
-
Utilitas
tag
válasz
bandiie #2912 üzenetére
Hali!
Ejnye,ejnye !
Máskor kicsit figyelmesebben is vásárolhatnál
Ez nem a reklám helye, de
[link]És még olcsóbb is...
Esetleges probléma esetén szervíz helyben....de pl. itt is olcsóbb
[link]Ma reggel volt még egy harmadik helyen is de ott már elfogyott...
Egyébként erre a karira 512MB elég, én is ugyanezt rendeltem itt helyben Kecskeméten 21.450.Ft-rt:::
Ennyi felárat nekem megér, főleg mivel egy konfiggal együtt volt a beszerzés.Minden jót
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Google Pixel topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Parfüm topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Battlefield 2042
- Milyen program, ami...?
- Battlefield 6
- Mobilhasználat külföldön
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- További aktív témák...
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest