- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrM94
addikt
Talaltam egy nagyon fura 6850 est[link]
-
mammutka
tag
Vtx3d 6850 tulajdonosoktól szeretném kérdezni (az enyémet is 6850x2-nek látja minden program), hogy az Afterburnerben sikerült-e valamilyen módon a CCC által engedett órajeleknél magasabb határig jutni illetve a feszültséget állítani? (volt cfg fájl buherálás)
-
Bandita94
tag
Sziasztok!
Véleményetek szerint ér valamit az 1gb helyett a 2gb-os 6850?
Vettem egy ilyen karit Sapphire HD6850 2gb-os és kíváncsi vagyok, hogy van-e értelme a Sapphire ezen húzásának! Még mielőtt bárki leszolná 1gb-os árában volt, csak ezért választottam! Nem volt még 6850-em, GTX460 768mb-os karival tolom! Föleg BBC2, BF3 multira használom jelenleg!
Üdv! -
törölt tag
válasz
westcoastog #20990 üzenetére
Hát neked jó?
Sokat fogsz játszani COP benchmarkkal? -
kovsol
titán
válasz
ZozzHUN #20987 üzenetére
Én most belőttem neki, hogy 10-40% között állítsa a fordulatot hőfok szerint és még így se ment 70 fokig se fel, tegnap kb 1,5 óra BF3 után volt 65 fokos max hőmérséklete
Age of Empires online nál benyomtam a vsync -t meg elég sok játéknál be szoktam amúgy ahol fölös a sok fps, és 15% on pörgetve 50 pár fokig ment fel ígyés fix 60fps megvolt ugye és teljesen játszható, azért meg hogy halálra öljem a rendszert és nem is látom hasznát nem járatom 200fps el a gamet.
-
echterion
nagyúr
Kedden jön meg a VTX 6850-es kártyám, már alig várom.
-
mammutka
tag
Tegnaptól én is klubtag vagyok egy Vtx3d 6850-el
-
kisza25
félisten
válasz
kovsol #20978 üzenetére
vtx 34,5eFt asus 36,8eFt nem nagy a különbség, bár én arra számítottam mikor eladtam a HD5850-em, hogy ezek a karik ilyenkorra már 30eFt-ok lesznek
tudom, hogy ez visszalépés, de akkor kerestem rajta egy 10-est és 4hónapig amúgy csak otthon pihent volna a gépben
erre a nagyobb márka dologra manapság sajnos nem lehet annyira adni, mint régen
4-5éve egy ASUS, vagy Gigabyte felirat egyenlő volt a minőséggel, de manapság... -
kisza25
félisten
válasz
csucsbicep #20976 üzenetére
Köszi akkor az lesz, csak legyek már végre otthon
-
kisza25
félisten
válasz
csucsbicep #20974 üzenetére
Köszi, te melyiket ajánlanád ez az asus, vagy a vtx
-
polonic
félisten
válasz
Dark KillerX #20969 üzenetére
A két csapat egyenlőre áll. Tehát a meccs egyelőre döntetlen.
-
kisza25
félisten
Erre gondoltam, csak nem jól fogalmaztam [erről az asusrol lenne szó]
-
kovsol
titán
válasz
Dark KillerX #20969 üzenetére
és az a bf3 ultra 2xaa 16xaf hány fps ?
nálam ilyen beállítással 64 fős térképen 35-60fps közt megy, de legtöbbször 45-50 körül, gyári órajelen a kártya, cpu 60-80% között teker -
Dark KillerX
addikt
OC-ba alapfeszen egyenlőre 925/1125Mhz-ig(főjebb nem toltam
) jutottam,itt teljesen stabil,és így már elég baráti a teljesítménye a Crysis2-nek HD felbontáson Dx 11-ben,és a BF3-nak Ultrán 2*AA-al!Itt már a GTX460-am a kevés Vram miatt meghalt!
-
Jenő76
tag
Ebből a sorból második volt amit linkeltem neked.
Érdekes, hogy kétfajta asus 6850 kártya van de az itt látható biosok leírásánál másképp nevezik az asus kártyákat mivel ez nem a V2 azért gondoltam, hogy az jó hozzá.De ha ennyire veszélyes akkor inkább hagyom, pedig alaplapom biosat folyamatosan frissítem eddig nem volt hiba vele.
Köszi a választ.
-
Beri
addikt
válasz
sklopp #20960 üzenetére
Az újabb biosok nem feltétlenül javítások miatt kerültek ki, a gyártó módosított közben a hardveren, stb.
Ha módosított a hardveren, akkor a kártyát máshogy hívják, vagy másik revízió.Ha újabb biost teszel fel, előfordulhat hogy halott kártya lesz az eredmény, az újraélesztés pedig macerás és nem garantált.
Ha a gyártótól a konkrét kártya újabb verziójú biosát rakod fel, abból nem lesz halott kártya. "Éleszteni" pedig lehet, hogy macerás, de attól még gond nélkül kivitelezhető. -
kovsol
titán
válasz
Dark KillerX #20958 üzenetére
nekem felüdülés a hangja HD3870 crossfire után
pedig 10-40% között járattam azoknak a ventijüket és azoknak 15% on nagyobb volt a hangja mint ennek 45% on. Aki éjjeli üzemmódra szánja a gépét na ott jöhet jól a 7-es széria.
-
sklopp
őstag
válasz
Jenő76 #20954 üzenetére
Az újabb biosok nem feltétlenül javítások miatt kerültek ki, a gyártó módosított közben a hardveren, stb. Ha újabb biost teszel fel, előfordulhat hogy halott kártya lesz az eredmény, az újraélesztés pedig macerás és nem garantált. Ha hibátlanul működik, én nem macerálom. Mellesleg miből gondolod hogy 100/150 kell legyen? Különböző gyártók más-más értéket állítanak be elképzelésük és áramköri kialakításuk szerint.
Lassú voltam, előttem már részletesebben kifejtették!
-
Beri
addikt
válasz
Jenő76 #20954 üzenetére
Asus 6850 dcu-m van az első verzió. Szerinted ez a bios jó hozzá?
Több, mint valószínű, hogy nem. Első körben más tápja van a két kártyának.Milyen előnyöm vagy hátrányom származhat ha felfrissítem erre a verzióra a 2010.10.22. alap biosomat?
Készíts be egy tartalék kártyát mellé (esetleg beépített VGA, bootolható BIOS-visszaállító drájv, amivel vakon is tudsz bánni), mert simán benne van a pakliban, hogy nem indul majd a kártya, vagy ha mégis, nem kapsz képet, esetleg random színeket látsz majd (egy kis aciddal tripelhetsz is rá).
Most az órajeleket 300/300- on tartja idlében,, szerintem ennek 100/150-nek kellene lennie.
A gyártó és/vagy az AMD szerint meg nem.Ha ezek a biosok jobbá teszik a kártyákat akkor az Asus honlapján mért nincsenek fent?
Nyilván ha ez egy official bios, akkor fenn van, csak nem a te kártyádhoz való, így a "kártyajobbátevés" nem jön létre. -
Dark KillerX
addikt
válasz
sklopp #20951 üzenetére
Nem aggaszt
, az idle fogyasztást úgyis a Vcore határozza meg
!Magával a kártyával megvagyok elégedve,hűtés egy picit hangos a dupla-ventis GTX460 után,és idle egy picit melegebb is,viszont legalább a hőt nem a procihűtőre,és az északi hídra tolja!Teljesítmény szempontjából jóval kiegyensúlyozottabb,igaz csak néhány játékot néztem,de Alan Wake-ba,és Crysis2-be jóval jobb,ott már bizony kevés volt a 768MB Vram GTX esetében!
-
XtremLor
őstag
válasz
csucsbicep #20952 üzenetére
itt is 100/150
-
Jenő76
tag
válasz
#19617792 #20944 üzenetére
Hello !
Asus 6850 dcu-m van az első verzió. Szerinted ez a bios jó hozzá?
Milyen előnyöm vagy hátrányom származhat ha felfrissítem erre a verzióra a 2010.10.22. alap biosomat? Most az órajeleket 300/300- on tartja idlében,, szerintem ennek 100/150-nek kellene lennie.
Ha ezek a biosok jobbá teszik a kártyákat akkor az Asus honlapján mért nincsenek fent?
Ha nincs áramszünet akkor mennyi az esély, hogy kinyírhatom a kártyát ?
Ha tudnál valami frissítés leírást akkor linkelhetnéd
Bocs a sok kérdésért, előre is köszönöm a válaszokat.
-
keke69
őstag
Nálam is 300/300!
-
sklopp
őstag
válasz
Dark KillerX #20950 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Dark KillerX #20948 üzenetére
jaja, ott ki tudod olvasni. jó kérdés, mennyi kellene, hogy legyen a fesznek 2D-ben.
tippre valami 0.9V körül.
-
törölt tag
válasz
Dark KillerX #20942 üzenetére
én 12.1-gyel használtam, jó az is. de mindegy melyik, a lényeg, egy teljes uninstall, esetleg utána még a karit kiveszed, boot, berakod, boot. a BIOS update-tel valójában új karinak fogja látni.
BIOS update meg, GPU-Z-vel le kell menteni a meglévőt, utána techpowerup-on ki tudod keresni a VGA-dhoz valót (pontosan azt), aztán WinFlash-sel fel lehet rárakni.(#20943) kovsol: a VGA magától visszaveszi a feszültségeket üresjáratban, így azzal nem kell foglalkozni, meg idle nem is nagyon érdemes piszkálni, alig hozhat valamit. 3D-hez szükséges feszt lehet csökkenteni, ezt meg kártyája válogatja mennyire bírja. ki kell tesztelni, elsőkörben mondjuk egy 0.05V-tal csökkenteni, amennyiben engedik a progik (Trixx, Afterburner).
-
törölt tag
válasz
Dark KillerX #20940 üzenetére
teljes driver reinstall és/vagy VGA BIOS frissítés megoldja. nálam is volt ilyen gond Asus 6850-nel, hogy csak 300/300 vette vissza magát, BIOS update után rendesen 100 MHz-re (vagy mennyire) csökkentette az órajeleit.
-
törölt tag
válasz
Dark KillerX #20937 üzenetére
GPU-Z-ben ott nem is veszi vissza az órajelet. az a beállított 3D órajelet írja ki. a Sensors fülön írja folyamatosan mennyin megy.
-
kisza25
félisten
Asus hd6850 ellen szól valami? 2eFt -al drágább vtx-nél 3év garral
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
csucsbicep #20931 üzenetére
Aha, biztos kicsit álmos volt mikor berakta a kosárba és elnézte
-
-
asdf2
tag
Ez milyen eredmény Gigás 6870-től? Főleg a memóra gondolok (5GHz), mert a GPU-nak sír a szája (ugye nem tudok feszt emelni)...
-
westcoastog
veterán
válasz
csucsbicep #20910 üzenetére
Attól még kell bele venti mert 0 szellőzés van most.
-
kovsol
titán
válasz
echterion #20921 üzenetére
Előbb letoltam egy starcraft 2 mérkőzést és 35% körül ment a ventilátor és 56-57 fokon ment a gpu, viszont majd mindjárt meg lesz izzasztva egy kis BF3 al
az majd megtekeri a gpu -t és a procit is. Gépemben nincs cpu venti se, elől van egy 12cm oldalt egy 19cm háttúl egy 12cm venti alacsony fordulaton, táp az egy fsp aurumban amiben 12cm venti van és így a leghangosabb dolog jelenleg a vinyó a gépben.
Kártyához csak az alap dolgokat csomagolták: egy régi rgb vagy minek hívják monitor átalakítót, crossfire hidat, driver dvd és a dirt3 kupon.
-
Pala
veterán
válasz
ZozzHUN #20918 üzenetére
Az nem számít.
Sok összecsapott selejtet adtak ki az utóbbi időben, és pl. a black screen problémára sem éppen úriember módon reagáltak. Ezen a ponton példát vehetnének az Intelről, aki szó nélkül visszahívta/cserélte a hibás P67/H67 chipseteket tavaly, nem kezdett el mellébeszélni.
Általánosságban a gyártóval van bajom, nem egyes konkrét termékeivel.
-
kovsol
titán
VTX3D 6850 1GB X-Edition kártya került a birtokomba. Előbb elindítottam a GPU-Z -t és furcsa mód azt látom, hogy 6850 x2 nek ismeri fel a kártyát. [link]
Hangja konkrétan a 3870 kártyáimhoz képest amik 10% fordulaton is hangosabbak voltak mint ez, sőt még a zalmanos 3870 hez képest is jóval halkabb, aminek nagyon örülök -
balu077
tag
válasz
FrozenThrone #20912 üzenetére
Szia.
Sajnos F5-ös bios velejárója.
Vissza fleselheted a biost F2-re,de akkor valószínű dobálni fogja a kis kockákat...............
Sajna ezt így oldotta meg a gigabyte!
Kéz alól vetted?
Én is így használom, nálam + 8 fok alapon. -
Én is beléptem a klubba egy GV-R687OC-1GD kártyával. Egy gondom van vele hogy az istenért se akarja 500/800 1.0V -nál jobban visszavenni magát a kártya, valakinek valami ötlet?
-
Winne
nagyúr
válasz
csucsbicep #20910 üzenetére
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
westcoastog #20908 üzenetére
Ezt most, úgy mondtad, mintha 100 fokos lenne.
Winne: Akkor játékokban jó, addig nincs gond, bár lehet az a teszt vmi rossz előjele...
-
westcoastog
veterán
válasz
csucsbicep #20904 üzenetére
Nálam is kb 70 fokig ment föl ccc limittel, elkélne pár venti a dragonba.
-
Winne
nagyúr
válasz
csucsbicep #20906 üzenetére
Semmi baja, órákat BF3-azok vele.
-
Winne
nagyúr
Na hazaértem, ráindítottam újra a tesztre, hát mi történt? kétszer bedobta, hogy a vga nem válaszol, majd fekete képernyő, váltogatta a monitor a digital és analog feliratokat, fullon ment a vga mindhárom ventije és se előre se hátra. Kezdek megijedni...
Egy Heavent ráküldök mindjárt..
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
westcoastog #20902 üzenetére
Nálam 950/1125-ön megfogja 71-72fokon.
-
westcoastog
veterán
válasz
csucsbicep #20891 üzenetére
Na az jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Game Pass [2025] - Az augusztusi lista
- Jogász topic
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Filmvilág
- Sorozatok
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Crypto Trade
- Home server / házi szerver építése
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 755 G5 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest