- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
Új hozzászólás Aktív témák
-
balu077
tag
Sziasztok.
Egy gigabyte 6870 oc kártyára rá lehet flash-elni egy asus 6870 -en bios-t?
-
Alister71
nagyúr
válasz
nyufka69 #21189 üzenetére
Atiwinflash, PCS+ bios.
Kikapcsolod a 7-en az aerót, elindítod rendszergazdaként a winflasht, betallózod a biost, majd a program gombbal elindítod. Megvárod míg végigfut, és kéri a restartot.
A drivert érdemesebb leszedni a flash előtt, mert előfordulhat, hogy a restart után kékhalált kapsz a win betöltése közben. Ekkor indítás csökkentett módban, és driver sweeperrel lesikálod az amd drivereket. -
kovsol
titán
válasz
nyufka69 #21179 üzenetére
Amikor rányomok, hogy alkalmazza a növelt feszültséget akkor visszarakja 100/150Mhz re az órajelet, szóval egyelőre nem találtam olyan programot ami hajlandó lenne használni is az emelt értékeket.
(#21181) nyufka69 nem alkalmazza, esetleg a fórumtársat aki írta, hogy rakott rá egy másik biost, tőle kellene megkérdezni neki engedi-e(#21182) mammutka nálad valami gebasz van, mert nekem win7 64bit van fent és mind a kettő megy és engedi is tuningolni 900/1250 en nekem már hibázott 3dmark, majd meglesem kisebb rammal is holnap
-
nyufka69
tag
Alapfeszen 920-t megy a VTX3D
Egy új iponos ha valakinek kell nálam 32-ért vihető... echterion nem vette át...
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
kovsol #21173 üzenetére
Keveset, mert attól mocskosul melegedni fog. Ha aszondom max 0.05V, akkor ott már feltehetőleg tojást fogsz sütni rajta. Általában megnézed mennyit megy alapon és ott nyomsz rá mondjuk 5-10 ezredet. Valószínűleg ezzel eléri az értelmes kihajthatóságát. Utána már minden kis eredményhez egyre több fesz kell és no FPS, viszont tonna meleg az eredmény
-
kovsol
titán
mennyi feszt lenne szabad neki adni amúgy ?
-
nyufka69
tag
válasz
echterion #21165 üzenetére
Hát az enyémben nem volt. Tiedet mindjárt megnézem mert beledobom a garjegyed. Nyáron csak azért vettem egyszer 6870-t mert ahoz is adtak elvileg. Nem volt benne... IPon-ba visszavittem ahol mondta a garis csóka hogy több ezer darab dirt kupon kiszivárgott...
Feszállítás nem megy. De nagyon csendes kis kari.
Vantage 15055 alapon.
-
mammutka
tag
válasz
Dark KillerX #21147 üzenetére
Dvi csatlakozóval. Nekem semmivel nem megy 850 fölé, Trixx-szel meg sem nyekken.
-
nyufka69
tag
Amúgy a hűtése kellemes. 850-re húzva amit enged max, furmark alatt 68c-ig megy fel csukott házban 50%-is ventivel.
Viszont a negatívum hogy az enyém a venti rpm-t csak 90% felett írja ki -
nyufka69
tag
LoL
Gpu-Z aszondja HD6850 X2 ? -
nyufka69
tag
VTX3D 6850 csomag tartalma...
-dvi dsub átalakító
-cf híd
-driver cd
-leírásSe tápcsati se semmi.
-
John Rose
aktív tag
válasz
kisza25 #21148 üzenetére
Reméljük tényleg tuningos példányt fogsz ki
Sok szerencsét hozzá
Lehet láma megjegyzés, de nem egészségesebb a feszemelés nélküli tuning? Megérné szénné hajtani és várni mikor épül be szervesen (szenesen) a kártyába a GPU?
Bár én is Lord Vader kolléga mintájára a VTX3D karira a Powercolkor PCS+ biosát tettem és már ettől a minimális "tuningtól" is tartok. Bár sok helyen olvastam alapfesszel többet is menne a kártya, csak kérdés megéri-e az a pár fps növekedés. -
Lmh
őstag
válasz
kisza25 #21144 üzenetére
Sztem tuti, valamikor mintha olvastam volna egy tesztet, ahol írták, hogy ez a venti... rendszer többre is hivatott, mint az alap. Ez arra utal. Azt hiszem ez v2-es verziós írás volt .
Szerk: ez a cikk, alul van a kártya: [link]
Mondjuk elég ratyi írás, nem is írja, hogy mi az a ráncfelvarrás....
-
Lmh
őstag
Mi a különbség? Miért drágább az egyik a másiknál? Pont, hogy a v2 az olcsóbb...
sima?
v2,elvileg? -
kisza25
félisten
válasz
echterion #21129 üzenetére
még nem vagyok otthon nem tudom megvenni, csak kiválasztok egyet , hogy haza érek megveszem, tuti felmegy az ára
adam432: már csak az maradt fent a rostán, vagy a giga oc, csak abból meg sok volt a hibás, pedig azt szívesebben venném +100Ft-ért 2db szép nagy venti... -
kovsol
titán
válasz
mammutka #21135 üzenetére
vtx a táp csatlakozó felfelé néz rajta, nem tudom jelent-e ez valamit a beazonositasnal 800/1050 Mhz alapon
este érek haza, most vendegeskedek. Mobilrol netezek, de este meglesem a tuninggal és a fesz emelés megy-e
viszont alap orajelen hibamentes és nem melegszik és csak némi szelzaj hallatszik -
mammutka
tag
válasz
kovsol #21133 üzenetére
Kovsol, Neked melyik fajta 6850-ed van?
Most olvastam a Vtx3d 6870-ről egy helyen, hogy arra meg jónéhány esetben 6850-es bios volt feltéve (az órajelek rendben voltak, de csak 960 shader látszott a tesztprogramokban). Topon vannak ennél a cégnél a szoftveresek, azt látom.
-
kisza25
félisten
mi a fene van az árakkal, sorban a 3. VGA ára megy fel egyik napról a másikra amit kinézek
először a sapphire HD6850 ára ugrott 35eFT-ról 39eFt-ra aztán HD6870 ára ugrott 45eFt ról 53eFt-ra
most a HD6790 el szemezgettem 29eFt-ról 34eFt-ra ugrott, mi van a sapphirral
most 2kártya között vacillálok, de ha azok is felmennek megbuggyanok
-
lehella
senior tag
válasz
szuk_jozsef #21035 üzenetére
Nekem is FX6100 van a Giga HD6850OC mellett
-
lehella
senior tag
Sziasztok! Tegnap majd 3 órán keresztül GTA4-et játszottam, aztán egyszer csak hibával kilépett a játék, hogy "out of video memory error". Utána megint pár óra játék után ugyanez volt a hiba, ez hogy jöhet össze szerintetek? Elvileg 830 MB memóriát kajál be a GTA, a maradék memória hova folyhat el?
-
mammutka
tag
Esetleg ezekre [link] válaszok?
-
Daxvid
csendes tag
Valaki tudja hogy a két mini display port 1.2 milyen hubbal használható amit itthon lehet kapni hogy akár 3-3 monitort rá lehessen kötni, és akár vga valk hdmivel és dvivel.
Mi a hub neve? előre is köszi
-
nyufka69
tag
Sziasztok.
VTX3D 6850-rn lehet feszt emelni valahogy?
-
adam432
tag
Egy 3 ventis Gigabyte 6870 OC-re megéri szerintetek beruházni használtan, garival? Túl sok rosszat olvastam a Giga kártyákról, félek, hogy hetek-hónapok-év(ek) kérdése, és bedöglik. Szóval várjak inkább egy jobb ajánlatra, ami nem Giga?
-
echterion
nagyúr
válasz
westcoastog #21114 üzenetére
Ámen.
-
echterion
nagyúr
válasz
westcoastog #21112 üzenetére
Nálam az Aida kiírja, igaz most még 5770-em van.
-
mammutka
tag
Azt szeretném kérdezni, hogy az, hogy lehet-e egyáltalán feszültséget állítani (ha az azt egyébként lehetővé tévő chip rajta van a nyákon) illetve a maximálisan beállítható elméleti órajelek biosfüggők? Az, hogy egy kártya egy másik biosával elindul-e azon múlik, hogy ugyanolyan gpu van rajtuk vagy van egyéb feltétel is? A 6850/6870 gpu fizikailag ugyanaz, csak a 6850-en le vannak tiltva bizonyos egységek hardveresen?
-
Beri
addikt
mi az az annak? mi az az x2?
6850x2-nek látszik. Ennyi az egész.Persze jó lenne, ha hűvös lenne és halk.Ezekben ha eddig jól hallottam akkor asus és sapphire a legjobb.
Ha egy ventivel akarsz ugyanannyi levegőt mozgatni, mint a kétventisek, az hangosabb lesz, bármit is csinálsz. Ha épp nincs terhelve, egyiket sem hallod igazán, ha meg épp fut a random játék, akkor sem áll feje tetejére a világ, nem fogyaszt annyit egy 6850, hogy olyan veszettmód kelljen hűteni. -
Lmh
őstag
Köszönöm
"Az egyik VTX3D 6850 annak látszik". mi az az annak? mi az az x2? Megnyugodtam, hogy nem számít, de már érdekel, hogy mi az
A lényeg, hogy akkor semmi negatív XFX-ről... Igazából, kb mind1, hogy melyiknek milyen az ára, jót szeretnék venni, ami sokáig elduruzsol és nem kell vele foglalkozni. Persze jó lenne, ha hűvös lenne és halk.Ezekben ha eddig jól hallottam akkor asus és sapphire a legjobb. Ezen belül meg asus 3 év garis, ha igaz. Egyelőre ő tűnik nekem befutónak, de nem sürgős a vásár, ráérek még bőven, csak közben nagyon böki a csőrömet az XFX is
szerk: jaaa, annyi, hogy azt írja a progi, hogy egy VTX2D gyártmányú kártya van a gépedben???
Ennyi lenne?
-
Beri
addikt
mi ez az x2, amiről problémáztok?
Az egyik VTX3D 6850 annak látszik GPU-Z-ben és azért probléma, mert ha azt naponta legalább tízszer megnézed, felsírsz álmodban.
Semmi jelentősége, de azért vicces.De mi a helyzet az XFX HD6850-nel?
Hát, kártya az is. Lehet nézni teszteket orrba-szájba, hogy kik mértek 1 fokkal kevesebbet idle, meg 2dB-el többet terhelve. Egyiknek sincs sok értelme. Ha olcsó, vedd meg. -
Lmh
őstag
Jó estét az Uraknak!
Benéztem a topicba, mert jelenleg egy HD6850 Vga áll legelőrébb a versenyben, hogy lecserélje a 9600GT-met. Eddig az általánosabb VGA-s topicot követtem csak, de kb ott is csak erről a kártyáról van szó mostanság
Hogy ne legyek totál hülye, visszaolvastam itt kb 200 hsz-t. Teljesen feleslegesen, mert kb semmit nem értettem belőle.1. kérdésem: mi ez az x2, amiről problémáztok? El tudná valaki magyarázni, hogy minél áll fent, miért baj....mintha a nagymuternek magyarázná xD
2. kérdésem: asus, sapphire, vtx. Ezekről sokat hallani. De mi a helyzet az XFX HD6850-nel?
Elég jó árban van az is, rögtön VTX után, az a néhány száz ft nem különbség
( jelenlegi 9600gt alpha dog edition karim is XFX, azért is érdekel )
Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mobil flották
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 128SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest