- Fórumok
- Videokártyák
- AMD Radeon™ HD 6790 / 6850 / 6870 [Barts]
- (kiemelt téma)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZozzHUN
addikt
-
ZozzHUN
addikt
-
ZozzHUN
addikt
-
ZozzHUN
addikt
-
ZozzHUN
addikt
-
ZozzHUN
addikt
-
ZozzHUN
addikt
-
ZozzHUN
addikt
-
ZozzHUN
addikt
-
ZozzHUN
addikt
-
ZozzHUN
addikt
-
ZozzHUN
addikt
-
ZozzHUN
addikt
Miután a VGA a legnagyobb fogyasztója egy rendszernek, és olvastam is, így azt kell mondjam hogy az első ág a cpu+sata+alaplap+molex-stb, második ág vga-é. Ja és CTG-600-om volt, szóval tuti ^^
HD6870-esnek meg elég egy jobb 400as táp, ami lead 300at ténylegesen. (Lemértem mennyit eszik a rendszerem fogyimérővel, visszaolvasva látszik.)
-
ZozzHUN
addikt
-
ZozzHUN
addikt
-
ZozzHUN
addikt
-
ZozzHUN
addikt
Ez szerintem nem nekem ment

DanielMurphy: hd6850
Asbee: Én ventiprofilt 90 foknál 100%-ra állítottam, amúgy fix 45%-on van

-
ZozzHUN
addikt
-
ZozzHUN
addikt
-
ZozzHUN
addikt
-
ZozzHUN
addikt
Nalam még az sem bizonyult elegnek. 1 orat bf3-aztam, de egy crysis bench se futott le.
-
ZozzHUN
addikt
Crysis 2 a legjobb, 1 ora jatek es stabil

-
ZozzHUN
addikt
Sajnos túl sok lehetőségem nincs. Asus hűtése alapból rossz, sapphire jó lenne, de most bebuktam vele, maradt a a gigabyte, ráadásul teszt oldalon kecsegtetőket írtak a vrm részről, erősebbre csinálták elvileg mint a gyári. Asus 1100mv-ig bírta, utána kifeküdt, akármit csináltam, még alap órajelen is. Sapphire 1200mv-ig bírta, de sajnos az is hibás volt. Most gigabyte jön

-
ZozzHUN
addikt
Volt mar 3 ventis gigam, jo lesz az hangban

-
ZozzHUN
addikt
-
ZozzHUN
addikt
Gigabyte 7950 lesz, ha az se jo akkor ref lesz

-
ZozzHUN
addikt
Beszalltam ideiglenesen 6870 vtx3d v2-vel a klubba

-
ZozzHUN
addikt
-
ZozzHUN
addikt
Google, keressetek ra, hamar kidobja
-
ZozzHUN
addikt
Az nagyon új még, azt majd csak 3 év múlva

-
ZozzHUN
addikt
-
ZozzHUN
addikt
-
ZozzHUN
addikt
-
ZozzHUN
addikt
Mazlitok van hogy nem jon radiator kollega mondani hogy "ne offoljatok mar szet, nekem tokmind1 ugyis, blabla"
amugy egy 7830 a 6870 helyere jo lenne. En csak a 40% OC-t hianyolom a 7870bol, mert akkor megjobb lenne 
-
ZozzHUN
addikt
-
ZozzHUN
addikt
-
ZozzHUN
addikt
-
ZozzHUN
addikt
-
ZozzHUN
addikt
-
ZozzHUN
addikt
-
ZozzHUN
addikt
-
ZozzHUN
addikt
Így van. Most például a GTX 560Ti-t lehet venni referencia példányban Leadtektől újonnan 46.000ért. Mindenki fél Leadtek-től, de referenciával és 3 év garival nem lehet túlságosan mellé lőni. Az már más kérdés, hogy azért is érdemes megbízható márkából referenciát venni, mert későbbi feljebb váltásnál könnyebb lesz az eladás!
-
ZozzHUN
addikt
-
ZozzHUN
addikt
Szia
A referencia terveket az AMD határozza meg, ezek után egy gyárban készülnek, vagy több gyárban de pontosan ugyan azt kell tartalmazniuk. És vannak a nem referencia felépítésűek, amik minőségben feljebb és lejjebb is lehetnek. Általában a VTX3D saját tervezése az ami lejjebb, Sapphire meg például feljebb helyezkedik el.
-
ZozzHUN
addikt
Nekem eddig minden siman kiirta. Probalj egy driver reinstallt sweeper ccleaner komboval.
-
ZozzHUN
addikt
-
ZozzHUN
addikt
-
ZozzHUN
addikt
-
ZozzHUN
addikt
-
ZozzHUN
addikt
-
ZozzHUN
addikt
-
ZozzHUN
addikt
-
ZozzHUN
addikt
-
ZozzHUN
addikt
-
ZozzHUN
addikt
-
ZozzHUN
addikt
-
ZozzHUN
addikt
-
ZozzHUN
addikt
Hát ha veszel 2db használt 2gb-os 6950est mákod van és 60e darabjáért, akkor még kell egy crossfire lap is, és ott vagy hogy vehettél volna egy hd7970est, akkor már inkább hd7950 sapphire oc, megtuningolod 1200ra és élvezed szinte ugyan azt a teljesítményt. Csak 10%-al maradsz el a 6950 CF-től úgy és mégis sok sok ezret spóroltál.
-
ZozzHUN
addikt
full hd-ban szerettem volna ultra-n használni, semmi msaa meg af, aztán lejjebb vettem textúrát high-ra, de még mindig nem volt jó, végül mediumon tökéletesen ment

Ránézésre semmi különbség nem volt medium és ultra között, szóval no prob

FPS is elég szépen skálázódott, ha jól emlékszem akkor 60%-al volt gyorsabb szingliben egy 6870x2 mint egy 6970. FRAPS-al mértem ugyanannyi időt ugyanott.
-
ZozzHUN
addikt
-
ZozzHUN
addikt
-
ZozzHUN
addikt
-
ZozzHUN
addikt
-
ZozzHUN
addikt
Az a hűtő egy i7est is lehűt 3.8GHZ-en, szóval van olyan jó mint azok

-
ZozzHUN
addikt
-
ZozzHUN
addikt
Ha EKL Cold Tower akkor az jobb mint egy TX3
-
ZozzHUN
addikt
Afterburner-ben igazából meggyilkolni nem tudod még fesz állítással sem, csinálj egy ventiprofilt ami 85 fok nál már 100% tekeri ventit, aztán emeld szép lassan a gpu órajelet és 30 perceket multizz a beállítással, menj fel amíg stabil, ha nem akkor emelj egy kis feszt. Memória ugyan ez, de egyszerre csak egyiket nézd, memória feszültség állítás itt nincs.
-
ZozzHUN
addikt
-
ZozzHUN
addikt
-
ZozzHUN
addikt
-
ZozzHUN
addikt
Dede, 1 slotos ref modell, melegebb fajta

-
ZozzHUN
addikt
Akkor ott gondok lehetnek... Az en 4850esem nem volt ilyen forro
-
ZozzHUN
addikt
-
ZozzHUN
addikt
-
ZozzHUN
addikt
-
ZozzHUN
addikt
-
ZozzHUN
addikt
-
ZozzHUN
addikt
-
ZozzHUN
addikt
-
ZozzHUN
addikt
-
ZozzHUN
addikt
-
ZozzHUN
addikt
-
ZozzHUN
addikt
-
ZozzHUN
addikt
-
ZozzHUN
addikt
-
ZozzHUN
addikt
-
ZozzHUN
addikt
Akkor csinald aztan ha valakinel nem mukodik akkor mehetsz hozza javitgatni. Nalam 3 eve nem volt os reinstall pedig volt alaplap es vga csere is, de a driverek rendben tartasaval biztositottam hogy ne legyen negativum.
-
ZozzHUN
addikt
Attol még hogy neked nem volt bajod a lusta megoldasoddal, az nem azt jelenti hogy a legbiztosabb. Elobb utobb kibukik a dolog

-
ZozzHUN
addikt
-
ZozzHUN
addikt
-
ZozzHUN
addikt
-
ZozzHUN
addikt
-
ZozzHUN
addikt
Kicsit eltevedtel

Ez az a topic
-
ZozzHUN
addikt
Azért reméltem,hogy ram probléma lesz, mert nem úgy teljesít a kártya, ahogy azt a tesztekben leírták... beszéltem a guru3d teszt készítőjével is, és ő is tanácstalan, hogy mi lehet a dolog mögött... így reméltem, hogy valami baja van a kártyának és gariztathatom, de így sajnos nem

Bár írt 2 fajta tesztre, hogy not supported, de a többit lefuttatta, 1024 mb-t tesztelt le és no error.
-
ZozzHUN
addikt
-
ZozzHUN
addikt
-
ZozzHUN
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Videokártyák
- AMD Radeon™ HD 6790 / 6850 / 6870 [Barts]
- (kiemelt téma)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX 3060ti oc 8gb ddr6 256bit
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- GAINWARD RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X PHOENIX Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog STRIX RTX 2080 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (2UF95AA) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
- 27% - Samsung ViewFinity S7 S27D700EAU IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 5ms
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest