Hirdetés
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DarthSun: Retro kedvenceim 5. A P4 korszak a 423- tól a 478- ig
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sklopp
őstag
válasz
Jenő76 #20954 üzenetére
Az újabb biosok nem feltétlenül javítások miatt kerültek ki, a gyártó módosított közben a hardveren, stb. Ha újabb biost teszel fel, előfordulhat hogy halott kártya lesz az eredmény, az újraélesztés pedig macerás és nem garantált. Ha hibátlanul működik, én nem macerálom. Mellesleg miből gondolod hogy 100/150 kell legyen? Különböző gyártók más-más értéket állítanak be elképzelésük és áramköri kialakításuk szerint.
Lassú voltam, előttem már részletesebben kifejtették!
-
Beri
addikt
válasz
Jenő76 #20954 üzenetére
Asus 6850 dcu-m van az első verzió. Szerinted ez a bios jó hozzá?
Több, mint valószínű, hogy nem. Első körben más tápja van a két kártyának.Milyen előnyöm vagy hátrányom származhat ha felfrissítem erre a verzióra a 2010.10.22. alap biosomat?
Készíts be egy tartalék kártyát mellé (esetleg beépített VGA, bootolható BIOS-visszaállító drájv, amivel vakon is tudsz bánni), mert simán benne van a pakliban, hogy nem indul majd a kártya, vagy ha mégis, nem kapsz képet, esetleg random színeket látsz majd (egy kis aciddal tripelhetsz is rá).
Most az órajeleket 300/300- on tartja idlében,, szerintem ennek 100/150-nek kellene lennie.
A gyártó és/vagy az AMD szerint meg nem.Ha ezek a biosok jobbá teszik a kártyákat akkor az Asus honlapján mért nincsenek fent?
Nyilván ha ez egy official bios, akkor fenn van, csak nem a te kártyádhoz való, így a "kártyajobbátevés" nem jön létre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Küszöbön az androidos PC-k
- Battlefield 6
- Milyen autót vegyek?
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- A Synology visszatáncolt a kötelező saját márkás HDD-től
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB ZALMAN Z1 Plus EVGA 750W
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest