- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
akira76
csendes tag
válasz
jegenye77 #4097 üzenetére
Nem akarok hozzá erősebbet mint 500w
Most az van benne (a gépben).
Van valamilyen program amivel meg lehetne nézni, hogy jó-e a videokártyám? (GB 6850 oc) Mármint játék vagy ilyesmi. Mint írtam, az újaknál semmi gond nem volt (cod bo, MoH 2010, nfs hp). Csak, hogy ha rossz, vagy előjön ez a alck screen jelenség akkor ki tudjam cserélni garanciában. (igaz, az ipontól vettem, és van rá, ha jól emlékszem 3 év garancia) -
zenwalk
senior tag
a black screen-es kártyákat garanciálisan nem cserélik?
-
wittman
aktív tag
válasz
lehel22 #4094 üzenetére
Na emberek kapaszkodni!
Teszteltem ez a biost, ami szintés F3_B verzió számú
Először is nézzétek meg a képeket a gyári F3_B-ról és az új F3_B-ról és az új F3_B órajelekről(amit még nem tudok, hogy gyári változtatás vagy ez a srác nyúlt bele A Gigabyte fórumán írtam vissza a srácnak a tapasztalatokról és kíváncsian várom a kérdésemre a választ.
Mint majd látjátok a fő különbség, hogy a bios már ismeri a Vendor-t és a Vram nem 1000MHz-re van állítva, hanem 1005MHz-re.
Szóval frissíteni akartam a Gigabyte VGA@Bios-al, de az nem engedte, mert jogosan szólt, hogy egyforma verziójú. Így maradt a Ati Winflash, ami természetesen megcsinálta és jött a tesztelés.
Kezdtem természetesen a Crysis - Paradise Lost pályával Win7 x64 devmode dx10, Very High beállítás, 1920x1080, 4xAA, 16xAF, Vsync On beállításokkal. Eddig nekem miután elindult a mission és elkezdetem menni a hősünkkel, már 10másodpercen belül jött a black screen. Most kb. 20perc játék után kaptam black screen és lefagyott az egész gép, de resetre újraéledt. Többször teszteltem ezen a pályán és nem volt azóta hiba. FPS probléma nem volt, ebben a minőségben is stabil 30-35FPS között ment, persze köszönhetően a procimnak is.
Mivel én 95% a Flaming Cliffs 2 repülőgép szimulátorral "játszok" így azzal is teszteltem, win7 alatt Full grafikai beállítással, valamint 4xAA 16xAF Vsync On SSAA beállítsokkal és nem volt black screen hiba! FPS tökéletes egyenletese 35-40FPS nagy városok fölött is 500méter magasan, közben lent meg harc folyik és lőnek rám...
Monitoroztam a GPU jellemzőket és azt figyeltem, hogy GPU hőmérsékletek alacsonyabbak átlagban 10 Celsius fokkal.
GPU-z-vel logoltam és ezek voltak a max értékek:
GPU Temperature max: 50Celsius
GPU Temp #1 max: 50.5Celsius
GPU Temp #2 max: 51.5Celsius
GPU Temp #3 max: 55.5CelsiusEzek az értékek általában kb. 10Celsius fokkal alacsonyabbak, mint a gyári F3_B biossal.
Szerintem a Vram feszültség is módosítva lett, mert a ventilátor vezérlés nincs változtatva gyári F3_B-hez képest és még sem melegszik annyira(61-62Celsiusra)Egyszóval eddig ez így majdnem tökéletes, de természetesen megvárom a Gigabyte hivatalos vizsgálat eredményét, ha már egyszer elkezdték kivizsgálni az ügyet.
Még egyszer írom, hogy szerintem a ebben a Biosban van valami turpisság még, amiért nem melegszik úgy a kártya és stabilabb lett jóval az eddigiekhez nézve. Remélem a gigabyte topikjában felnyitja a szemünket.
Én senkit nem biztatok, hogy próbálja ki ezt a biost, de belinkelem ide a letöltési linket.
Gigabyte HD6850(GV-R685D5-1GD New F3_BEzt a biost ne is keressétek a Gigabyte weboldalán nem található sehol, mert ott csak a tavaly novemberi kiadású van, amit eddig is használtunk a ventilátor helyes szabályozása miatt.
-
Erdei88
veterán
Giga 6870 OC karin sikerült már valakinek feszültséget emelnie?
-
lehel22
tag
...ha minden igaz itt az uj V Bios ami orvosolja a Black Screen hibat a Gigabyte HD 6850 es kartyaknal .Meg nem tudok nyilatkozni mivel jelenleg XP van a gepemen, de a hetvegen valoszinu sor kerul a flashelesre .Willy Da Man usernel talajatok.Szerencses tesztelest , remlem megoldodik a problema !
http://forum.giga-byte.co.uk/index.php/topic,4060.0.html
-
imibogyo
veterán
Akinek van BS hibája akár 6850-el, akár 6870-el, az tegye már meg, hogy 64bit-es Vistaval kipróbálja, hogy ott is van-e ez a jelenség.
Mert ugyebár fórumok alapján csak a Win7 64bit az, ahol rendszeresen előjön.
Én két évig használtam 64bit-es Vistát minden komolyabb gond nélkül, szóval ha ott nem jelentkezik a probléma, akkor lehet újra vevő vagyok egy 6870-re.
Üdv!
-
akira76
csendes tag
Sziasztok !
Csak nézegettem a googleban, és rátaláltam erre a fórumra.
Decemberben vettem egy új gépet, benne egy gigabyte hd6850 oc kártyával. Semmi gondom nincs vele (eddig- kopp-kopp). Mi is a gond vele? Mire kéne figyelni?
Direkt kipróbáltam a gépet az újabb játékokkal (nfs hp, cod bo, crysis,), és egy lagg, beszaggatás sem volt sehol. Minden maximumon fent. A gyári driver a 10.11-es volt, de az ati oldaláról leszedtem a legfrisebbet, a 10.12-est. Így nem tudom, hogy a gyárival lettek-e volna gondok. Nem húztam a kártyás, igaz nem is tervezem. Halk, szinte olyan, mintha nem is menne (persze megy, de az előző platformhoz képest halk). A tápom 500wattos. Lehet elkel alá a több watt? -
krisztofer55
tag
Nem volt vele semmi gond. Vásárlás előtt nem találtam semmi "tesztes" infót róla. A teljes hossza kb 28,5 cm. A dobozt mértem le, amibe pontosan passzol.
Azt hogy mennyire tuningolható személy szerint nem fogom kipróbálni.Én ha nagyobb teljesítményt akarok, akkor komolyabb kártyát veszek.
-
Roba
tag
válasz
krisztofer55 #4055 üzenetére
Üdv!
Én is egy ilyen 6870 vásárlásán gondolkodom. A hűtése alapján jó kis karinak tűnik. Volt vele BS problémád? Tesztet olvastál-e róla (vagy a tied), hogy mennyire tuningolható? Ami a legfontosabb: a teljes hossza hány cm?
Köszi.
-
Dency01
aktív tag
válasz
Taifa Díaz #4087 üzenetére
Engem nem a black screen érdekel. De már mind1 nem aktuális.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
krisztofer55 #4085 üzenetére
Akkor az szép...hiába,erős az a i7-es.
Nekem 4376,de minden húzva van.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
krisztofer55 #4055 üzenetére
Mindent alapon használtál?
-
Dency01
aktív tag
válasz
///Krisz\\\ #4080 üzenetére
Az lesz.
-
Isi345
csendes tag
válasz
krisztofer55 #4077 üzenetére
Ok. Nálam a pesti nagyker nem játszik. Szlovákiából vagyok, és már régóta nézegetem hogy mit is kéne venni. Volt kinézve 6850 , gtx460 , 6870 . Elég nehezen tudtam donteni. nagyon fontos volt a csendessége a ventinek. Ha minden jól megy akár holnapra is meg lehet. 213 euro.
-
Dency01
aktív tag
válasz
///Krisz\\\ #4076 üzenetére
Aham, csak azért érdekelne mert az én kártyámnak van egy olyan hibája legalábbis a hűtésnek hogy maxon jár a venti állandóan, és nincs hozzá frissebb bios. Ezért szeretném kipróbálni egy másik bios-al, hátha megjavul. Ha el is basznám úgytudom hogyha berakok mellé 1 PCI-os vga kártyát és arra kötöm a monitort akkor lesz kép és visszatudom rakni az eredeti biost a másik kártyára.
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
Dency01 #4072 üzenetére
nem, nem varázsolja. "csak" megszünteti a black screen hibát (elvileg) és felemeli az órajeleket a 70-esére, de nem oldja fel a shadereket, mert itt már alkalmazták a lézeres átvágást + nincs két biosz a kártyán szóval ha felteszed és nem működik akkor mehet a kártya a kukába. szóval nem ajánlatos, de ha akarod...
(#4074) alibaba78:
-
k.rudolf
tag
válasz
///Krisz\\\ #4071 üzenetére
Köszi nkd is
jó h mindenki igy gyorsan tud válaszolni
-
Isi345
csendes tag
válasz
krisztofer55 #4068 üzenetére
Szia, jó kis kártya lesz ez ahogy látom. Én is megveszem ezt az oc-s verziot. Remélem terhelve sem lesz hangos. Nálam is 1680x1650 felbontáson fog futni.
-
k.rudolf
tag
válasz
///Krisz\\\ #4069 üzenetére
Köszi szépen !!
Aztán megtaláltam a SN-t de nem fogadta el :/
-
krisztofer55
tag
válasz
///Krisz\\\ #4064 üzenetére
8 perc Furmark alap beállításon: 70C, 64% venti mellett.
-
k.rudolf
tag
Sziasztok
Sapphire oldalról szeretném letölteni a TRIXX progit kéri a Serial numbert vagy mit látom a grafon hogy ott van 2 hosszó szám de egyiket sem fogadja el
merre található pontosan lehet rosszat nézek ? Sapphire Hd 6870 es kariról van szó :/
Ty
-
wittman
aktív tag
válasz
krisztofer55 #4063 üzenetére
Szia Krisztofer!
Gratula eme jó vga-hoz!
Crysis - paradise lost pálya very beállítás, 1920x1080 felbontás 4xAA 16xAF.
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
krisztofer55 #4063 üzenetére
furmark pl
-
polonic
félisten
válasz
krisztofer55 #4061 üzenetére
Azért a black ops nem nagyon terheli le a gpu-t
-
krisztofer55
tag
Terhelve (Kb 25 perc Black Ops) 55C, venti 53%-on. -
Osynho
addikt
Köszi az infókat
-
Osynho
addikt
válasz
///Krisz\\\ #4052 üzenetére
Arra gondolok, hogy mivel nem ref nyákos (vagy igen?) esetleg különbözik a többi 6870-estől (tuning stb).
(#4055) krisztofer55: Köszi
Hőmérsékletek hogy alakulnak?
-
Neo85
tag
válasz
///Krisz\\\ #4054 üzenetére
persze az se jo
-
krisztofer55
tag
Szia!
Én kb 1 órája raktam be a gépembe egy ilyet ( Gigabyte GV-R687OC-1GD). Előtte ref 5850-em volt. Ahhoz képest ez halkabb. Black Ops-al játszottam eddig, illetve 3d mark 11-et futtattam.
Eredmények (Performance):
P4201
Graphics score: 3941
Physics score: 6689
Combined: 3953Nem tudom, hogy ezek az eredmények jónak mondhatók e ( az adatlapomon megtalálhatóak a gép részei.) Természetesen minden alapon üzemel. Eddig nagyon pozitív a kari
. Remélem ez így is marad.
-
Neo85
tag
Sehogy se birok feszt adni a giga OC6850-es kártyámnak probáltam az ATT de kékhalál ha van catalyst ha nincs, MSI afterburnerrel se lehet.Mivel lehet?
-
cynric
tag
Hali újra!!
Rossz vga-t kaptam úgyhogy levásárlom az árát(iPon). Kérdésem, hogy milyen kártya legyen helyette ? A legolcsóbb 6870 62k a legdrágább 67k. Mekkora különbségek vannak köztük ? Nincs sok fölösleges zsetonom... ?
Konfig:Alaplap ASUS P7P55 LX 1 db 25.062 Ft
Processzor INTEL Core i5-760 2.80Ghz 1156 BOX 1 db 48.087 Ft
Memória KINGSTON HyperX 4096Mb DDR3 1600Mhz CL9 Blu KITKHX1600C9AD3B1K2/4G 1 db 13.000 Ft
Videókártya VTX3D VX6870 1GBD5-M2DH PCIE 1 db 58.451 Ft
Merevlemez HITACHI 1000GB 7200rpm 32MB SATA2 1 db 13.300 Ft
Optikai egység NEC AD-7243S Fekete 1 db 5.174 Ft
Egér A4TECH X6-60D USB Fekete 1 db 2.253 Ft
Ház THERMALTAKE VL80001W2Z V3 Black Edition 1 db 11.188 Ft
Táp CHIEFTEC CTG-500-80P 500W BOX 1 db 12.512 FtVálaszotokat előre is köszi!!!
-
Osynho
addikt
Üdv!
A 6870-esek akkor nem (vagy csak elvétve) produkálnak hibát, ugye? A ref hűtés is megfelelő ezeken? Van itthon egy AC S1, az rámenne?
A Gigabyte GV-R687OC-1GD HD hűtése jóval komolyabbnak néz ki, mint a ref. Ez milyen kari? -
wittman
aktív tag
válasz
wittman #4032 üzenetére
Na az első "ügyfélfogadási" szűrön túl vagyok.
Most már továbbítják a problémát az illetékesnek, ennyi a lényeg.
"Dear Steve,
Thank you again for your information. This mail has been forward to relevant department, our person in charge from related department will test, and we will update this mail as soon as the result comes out. Sorry for the inconvenience.
Regards,
GIGABYTE TECHNOLOGY" -
jozsef11
tag
Sziasztok!
Asus 6870 tulajokat kérdezném ill mosokat is hogy menyit bírnak a memóriátok tuningban?
Én jelen pillanatban 4600-on használom és kíváncsi lennék másnak menyit megy.
Illetve menyi tartalék lehet még benne. -
wittman
aktív tag
Na üdv mindenkinek!
Tegnap éjszaka tesztelgettem a Gigabyte HD6850-e Furmark-al a következő beállításokkal:
Felbontás: 1280x1024
MSAA: 8x
Xtreme burning mode: On
Displacement Mapping: On
Post FX: OnKészítettem Log filet is.
A lényeg az, hogy kb. 10perc elteltével ugyanúgy black screen hibát csinál Stability stress-el a fentébb lévő beállításokkal.
A GPU 64 Celsius fokos volt max.
-
imibogyo
veterán
Ha a balanced-ről high performancra raktam az energiagazdálkodást, akkor az nekem is ritkította a BS hibát, de meg nem szüntette.
Először a nem stabil áramellátásra is gondoltam, de egy GTX580-at meg elvitt az 550-es Arctic tápom gond nélkül, szóval ez a gond kilőve.
Egyébként a legtöbb játéknál más-más segített, az egyiknél a Vsync állítás, a másiknál az árnyékok babrálása, a harmadiknál a felbontás változtatása.
Valamelyik külföldi fórumon már Full HD hibának hívják, mivel a legtöbb esetben ebben a felbontásban vagy e fölött jön elő a hiba gondolom mivel itt van durvábban leterhelve a kártya és épp azért valószínűleg itt a legnagyobb esélye a memóriavezérlőnek is túlmelegednie.
Ezt alátámasztja az amit a Metro 2033-nál tapasztaltam. Ott amint levettem a felbontást 1920x1200-ról, 1680x1050-re bármilyen grafikai beállítás mellett sem jött elő többet a BS. Még akkor sem ha amúgy 10 Fps-el ment a játék, tehát a kártya maga le volt terhelve, mint az állat.
Nem tudom mi a megoldás. Gondolkodtam, hogy veszek egy másik 6870-et, csak mondjuk most Sapphire-t és nem gigát, de már félek. Inkább várok egy 6950-et, vagy GTX 570-et.
Ráadásul azért bosszantó nagyon, mert eddig a legtöbb kártyám Ati volt, az előző meg egy GTX 460 1 gigás az nagyon stabil kártya volt, nuku driver szívás. De mondom a 460 egy kicsit kevés, veszek újra Ati-t, így lett a 6870. De ez most akkora csalódás volt, mind a BS miatt, mind driver szívások miatt (Maya 3d, After Effects és néhány játéknál), hogy Ati preferálás ide vagy a következő kártya lehet megint nv lesz.
Bocs a hosszú Hsz-ért.
-
Colera
tag
válasz
krisztofer55 #4037 üzenetére
Nah, örülök hogy nem kellett reagálnom az előző szerkesztetlen kérdésedre, igen, ez egy kinek milyen néven Black/Blue screen-nek hívott kép, egy 3 napos Giga 6870-nél 3-ik napon kezdte el.
Csak idle módban tette ezen galádságát, viszont win7 azonnal helyreállt, csak minden futó programmot bezár ugye
-
Colera
tag
válasz
zenwalk #4033 üzenetére
Tessék, hogy friss legyen a GIGABYTE GV-R687OC-1GD HD6870 1GB GDDR5 PCIE
-
krisztofer55
tag
-
zenwalk
senior tag
sziasztok
a 6870-eseknél is előjönnek azok a problémák amik a 6850eseknél?
ezt néztem: GIGABYTE GV-R687OC-1GD HD6870 1GB GDDR5 PCIE
ez mennyivel tud többet? megéri a +4ezer forintot? : GIGABYTE GV-R687D5-1GD-B HD6870 1GB PCIE -
wittman
aktív tag
-
jani714
csendes tag
Még annyit, hogy Alvó Állapotból is feleszmélt a gép.
-
jani714
csendes tag
Sziasztok!
A napokban lettem egy Sapphire HD 6850 (sima, nem toxic) tulajdonosa, és azt kell mondjam, hogy nem bántam meg. Black Screen probléma egyszer sem jött elő (le is kopogom...).
Fél éves Win7 32bit, 10.12 Catalyst a régi CCC-vel, órajelekhez ill. feszültségekhez nem nyúltam.
Játékok amivel teszteltem:
-COD 4, MW2, Black Ops
-Crysis és Warhead (DX9, DX10)
-Counter-Strike: Source
-Metro 2033 (DX9, DX10, DX11)
-Battlefiel Bad Company 2 (DX9, DX10, DX11 config file-ban átírogatva)
-Fallout New Vegas
-Starcraft 2Játék közbeni task váltás nem akasztotta ki, illetve ablakban is játszottam a Warhead-el és jó volt. Én is úgy gondolom, hogy driver hiba lesz a dologban, mert nagyon régen, még Radeon 9600Pro-val nekem is volt ilyen problémám COD1 alatt. Visszaállás régebbi driverre, illetve egy újabb driver megoldotta a dolgot akkor.
Remélem nekem nem jön elő, illetve, hogy nektek megoldódik a gond, mert jó kis kártya ez.
-
V.Dave
senior tag
Sziasztok
melyiket lenne érdemes választani ezek közül ha tuningolni is szeretek és fontos hogy minél halkabb legyen a vas
Asus PCIe EAH6850 DIRECTCU/2DIS/1GD5
Gigabyte PCIe GV-R685D5-1GD-B
MSI PCIe R6850-PM2D1GD5/OC
Sapphire PCIe HD6850 1GB GDDR5
Sapphire PCIe HD6850 1GB GDDR5 TOXIC
PowerColor HD6850 1GB GDDR5nekem az asus és a giga szimpatikus de asusrol joformán semmit nemtudok sapphire-nek mintha kicsi lenne a ventilátora powercolor meg hangos és meleg a többihez képest úgy olvastam
köszi ha válaszoltok
-
válasz
calvin20 #4018 üzenetére
feleződik az a sávszélesség, ami a CPU (vagy inkább a rendszer RAM) és a VGA között rendelkezésre áll, valóban. csak ennek a gyakorlatban nemigen van jelentősége, mert nem ez szokott a szűk keresztmetszet lenni. ezért van az, hogy P35-ös lapokkal vígan elvannak emberek, és eszükben sincs cserélni
-
jozsef11
tag
Sziasztok!
Asus 6870 tulajokat kérdezném hogy menyit bírnak a memóriátok tuningban?
Én jelen pillanatban 4600-on használom és kíváncsi lennék másnak menyit megy.
Illetve menyi tartalék lehet még benne. -
vsanyi132
csendes tag
Sziasztok!
Csatlakozom a black screen problémához egy Msi hd 6850 oc-vel. Először csak lestem mi ez az egész, a win7-el való ismerkedés közben rákattintottam a window élmény teszte, aztán se kép se hang... aztán bármilyen tesztet futtattam volna black screen. Visszavettem a gpu órajelét alap 600 mhz-re, 820 mhz a gyári, és így a 3dmark és a furmark teszt is megy, szép pontszámokkal, de régi - 2004-es - játékokban még így is kifekszik néha. Komplett gépben vettem karácsony előtt, felhívtam a garancia miatt a szervízüket és normálisak voltak, abban maradtunk hogy valószínű driver probléma, megvárom az új drivert aztán ha nem megy visszaviszem. Nem hiszem hogy a vas lenne a hibás, remélem ezerrel dolgoznak hogy rendes driver legyen a kártyához, és az itt olvasottak alapján gyártótól független a gond. Ha van valami ötletetek azon kívül hogy várjak, vagy vigyem vissza megköszönöm -
kop8
őstag
válasz
lestyanrobi #4008 üzenetére
Én ugyemlékszem hogy minimális a külömbség a 8X és a 16X foglalt között
-
calvin20
tag
válasz
MZsoltee #4012 üzenetére
Nekem is x8ban mennek a 6850eim és max 67Gb/s-el játék közben. Ezért gondoltam...
Akkor én ezt mondatot félreértelmeztem: " egy x8-as kapcsolat 4 GB, egy x16-os pedig 8 GB-nyi adatot képes továbbítani másodpercenként." Azt hittem e miatt feleződik a mem sávszélessége... -
vzsryl
nagyúr
válasz
Attól függ, hogy PCIE 1.x vagy PCIE 2.x az a slot. Ha 2.x, akkor szinte semmi különbség sincs a kettő között.
-
alibaba78
őstag
válasz
Nincs nagy kulonbseg, mondhatni elenyeszo.
-
andras888
aktív tag
válasz
az 5870-el mérve 2% itt a teszt.
-
calvin20
tag
válasz
Nagy a különbség hisz dupla lesz a sávszélesség amivel tud gazdálkodni a kártya. Főleg egy 6870-nek sokat jelent, h x16-ban legyen.
-
wittman
aktív tag
Gigabyte Global Technical Services
Én is ott elkezdtem jelenteni a problémát. Most kérnek különböző adatok a kártyáról, amiről fotó is kell. Ezzel tudják beazonosítani a gyártási szériát.
Szóval nálam elkezdődött. Mivel jeleztem, hogy sok magyar sorstársam van, így nevetekben is jeleztem a hibát. Valószínű, hogy segítség lenne ha ti is megadnátok a különböző adatokat a kártyáról. Ezt tehetitek ti is a belinkelt weboldalon vagy én megadom nekik.
Ha utóbbi lesz, akkor szólok itt a fórumon és jöhetnek majd privátba az adatok.
Ezek fognak kelleni:
1. Bios verzió( ez gondolom minden Gigabyte HD6850-es tulajnak már F3B
2. PCB és LOT verzió szám(ez nem az én kártyámról van)
3.Serial number
-
lestyanrobi
tag
Ha az egy db 6870-esem a 8x pci-e slot-ban a 16x helyett, az számít? Olvastam már teszteket erről, de egy darab, valamint ilyen erős kártyával még nem láttam tesztet, hogy mennyivel volt lassabb. Valaki tud erre mondani valamit? Biztos, hogy nem nagy a különbség, de érdekelne, hogy valaki nézte-e már erősebb, valamint egy db kártyával
-
MZsoltee
veterán
-
alibaba78
őstag
válasz
wasek75 #3997 üzenetére
Ugy nez ki, te vagy az egyetlen, aki ezzel a problemaval kuzd. A cod:bo-t mar vegigvittem- Enen felul starcraft 2, metro2033, gta4, swtfu 2, nfs hp, es meg sorolhatnam, jatekokba oltem orakat, de meg egyszer sem tapasztaltam semmi rendellenesseget. Helyedben mar gariztattam volna.
-
Johnny001
senior tag
válasz
wasek75 #3997 üzenetére
Hi!
Aki win7-et használ, tényleg kapcsolja ki a PCI Expressz energiatakarékos módját! Nálam a többi beállítás így néz ki, kiegyensúlyozott módban:
Jelszó ébresztéskor:Igen
Merevlemez:20 perc
Asztal háttérbeállítások
Diavetítés: Elérhető
Vezeték nélküli csatoló
Energiatakarékos mód: legnagyobb teljesítmény
Alvó állapot: 30 perc
Hibernálás: Soha
Felébresztési időzítők: Engedélyezve
Usb sz. f. e.: Engedélyezve
Főkapcsoló: Leállítás
PCI expressz: Mérsékelt energiamegt.Proc energiagazd: 5% - Aktív - 100%
Monitor kikapcsolása: 10 perc
Médiafájlok megosztása: Ne váltson át alvó üzemmódra tétlenség esetén
Video lejátszása: Videominőség optimalizálásaHa így se jó, akkor passz Közel egy éves telepítés a Win7!
Előző 5770-es kártyával is voltak gondjaim, akadozás stb. magas fps mellett, de így megoldódott, vagy maximális energiafelhasználásra állítás is volt akinek segített.
By.: Johnny
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motoros topic
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- PlayStation 5
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3068
- Tisztelt Érdeklődő! Jelenleg kínálatunk frissítés alatt áll.
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest