- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Pajac: Átlátszó fém
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoleeno1
veterán
válasz
csucsbicep #20199 üzenetére
Persze, azt tudom, hogy ott is gázok vannak, de eddig úgy tudtam nem annyira vészes a helyzet mint vga téren. Viszont egy cseppet sem lepődöm meg, ha "felzárkózott" a lap is
-
-
Dani_kp
addikt
válasz
csucsbicep #20193 üzenetére
Egyik rosszabb, mint a másik...
valamit léptek az ügy érdekében? Mert szerintem az nem megoldás, hogy gariba ész nélkül cserélik ki őket...
#20192 zoleeno1: az én lapom sem mostani, ha úgy nézzük, előtte meg egy s775-ös deszkám volt
.
-
Dani_kp
addikt
válasz
janika24 #20180 üzenetére
Én is azt hallottam róla, amit az előttem lévő zoleeno1 írt. Sok lett a vram hibás, de ha jól tudom, akkor a giga HD6850-nél is ez van. Nekem nincs ezzel tapasztalatom, de számomra kicsit illúzió romboló, hogy egy ekkora gyártó mint a gigabyte, ilyen kártyát adott ki...
Viszont a lapjaival elégedett vagyok eddig. Közel 5-6 éve csak gigabyte alaplapot hajtok
.
#20186 bundaska: én annyira nem félek a használt dolgoktól...sőt ha tehetem csak azt veszem, mert viszonylag sokat lehet spórolni...azonban ha nem is 100%-os a HD6870-en, akkor nagy valószínűséggel még gyártói gari van rajta, igaz macerás az intézése, de ha összejön és tényleg sz@r, akkor cserélik egy újra...
-
Andris837
senior tag
válasz
janika24 #20184 üzenetére
Ha korrekt az eladó és esetleg még tesztgaranciát is biztosít, akkor mindenképp jó vétel lehet a Gigabyte.
Nekem most a "jó működő" kártyámmal semmi problémám nincs. A játékok teljesen szuperül futnak rajta full grafikán.Szerk: ha új akkor nagy valószínűséggel találkozhatsz ilyen hibajelenséggel: [link]
Viszont akkor gondolom itt nincs "3 nap cseregarancia" így ha visszaküldik a Gigának a kártyát akkor az ~1.5 hónap.
-
zoleeno1
veterán
válasz
janika24 #20184 üzenetére
ja bocs, félre értettem
Gari van még rá? Személyesen veszed át, tesztelni van lehetőség előtte? Mert szerintem giga mostanában pont az a gyártó, amit ha veszel, akkor használtan érdemesebb mint újonnan, ha van rá gari és korrekt az eladó! Mert ha gond lenne vele valszeg már kijött volna rajta. Előzetes teszt nélkül, utánvéttel vagy akárhogyan én nem merném megvenni
-
bundaska
aktív tag
-
janika24
csendes tag
Holnap belépek a táborba, ha minden igaz!
Remélem nem lesz vele baj
http://hu.gigabyte.com/products/page/vga/gv-r687oc-1gd/
Vélemények, tapasztalatok aki ilyet használ(t)? -
Dani_kp
addikt
válasz
#19617792 #20173 üzenetére
Akkor mi értelme, ha nem tolhatom csutkán, full very über hájg beállításokkal?
Még a végén nem látom meg a borostát az arcán.
Viccet félretéve, nekem ha úgy jönnének össze a dolgok, mint ahogy most pont nem, akkor és a HD6870 mellett teszem le a voksom...egyre "olcsóbb" használtan. Meg én kb. 3 évente cserélek vga-t a gépembe szólva hosszabb távra gondolkodom...
#20174 bundaska: nagyon szívesen
. De szerintem vegyél használtan...pont most adtak el 2 db XFX HD6870-est 33k./db áron, a kettő együtt 60k. volt.
Illetve van/volt fent 37-39k. között sapphire...én a helyedbe még várnék 2-3 hetet és akkor néznék szét itt hardveraprón...#20175 Dark KillerX: haverom nem tudom, hogy milyen beállítások mellett játszik, de a felbontásból ha jól tudom vett vissza, mert úgy be-be szaggatott. Elméletileg fix 95 fps-el fut a játék vagy e környéke...itt nem úgy van már mint cod2 és társaiba, hogy 1-2 parancs és 125 vagy 250 fps-el megy...
Ja és nála minden gyári órajelen fut... -
bundaska
aktív tag
Köszönöm mindenkinek a kimerítő válaszokat!!!
Megpróbálok ennek tudatában dönteni, persze az anyagiak, és a teljesítmény előnyére vagy éppen rovásáraAzért is írom ezt, mert a 6850 35k környékén míg a 6870 pedig 44-46 k körül kapható. Meglátjuk, hátha megy lejjebb az ár még kicsit.
-
Dani_kp
addikt
válasz
bundaska #20169 üzenetére
Nekem az azonnali vga-s kérdések órájában FULL HD-s játékok futtatására a HD5850, HD5870 és HD6870-et ajánlottak 35-40k.s árkategóriába.
Viszont haver 2x2 gb ddr2 ram, intel c2q q9450 és egy HD6850-es társaságába játszik egy 83 cm-es full hd-s samsung led tv-n. Igaz nem csutka grafikán...de így sem rossz pl.: egy BF3-om, amit saját szememmel láttam közepes beállításon.
Egy másik haverom (DA3MON) pedig a jelenlegi konfigjában egy HD5770-el kezdett...és azt mondta, hogy jól fut neki minden 1920x1200-ba, persze neki sem full grafon, de aztán csak vett egy erősebbet, egy HD5870-est. Azóta még jobban meg van elégedve vele.
Én a jelenlegi gépembe egy HD6870-et szánok...egy HD4850-et fog váltani (persze azt már 1 hónapja eladtam...
)
Szóval ezek tudatában szerintem a pénztárcádra hagyatkozz, hogy mennyit áldozol rá...
-
bundaska
aktív tag
Üdv!
Ennek link a hozzászólásnak a második feléhez legyen szíves valaki reagálni valamit
Ha nem hajtja ki elgondolkodok a 6850-en. Igaz, 5770-t vált le, később pedig vennék erősebb procit, így kérdéses, tényleg érdemes-e megvenni a 6870-et. (Full HD-ban szoktam játszani, így lehet kevés lenne a 6850 :S )
Köszi a választ előre is.
-
zolisx4
őstag
válasz
Dani_kp #20166 üzenetére
Szia
Igen van vélemény és tapasztalat is a VTX kártyákkal ,van akinek jó, és van akinek nem jó ,nekem nem jók a tapasztalataim vele.
De olyan kérdést tettél fel ,amire nem nagyon van válasz ,.
A nem lehet minden vga-t megjavítani ,.Nincs rá garancia??
3D dolgokból kilép???kidobál a program ??
Az hogy a 3d programból kidob az lehet a program hibája is .
Melegszik a kártya ?? csinál szép színes képet sok kis apró kocka vagy valami?? -
Dani_kp
addikt
Hali mindenkinek!
A VTX3D HD6870 1GB-s videókariról kinek mi a véleménye, esetleg tapasztalata?
Érdemes javíttatni, egy olyat, ami 3D-s dolgokból kilép, illetve kidobálja a program? Ez inkább memória vagy gpu hibára utal?Üdv. Dani.
-
törölt tag
válasz
csucsbicep #20162 üzenetére
Akkor folyamatosan allergiás tüneteid vannak, vagy füldugót használsz?
-
westcoastog
veterán
válasz
csucsbicep #20162 üzenetére
Akkor jó.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
westcoastog #20161 üzenetére
Idle 1000-et pörög-> semmi hangja.
EarL 007: Én is allergiás vagyok a hangra.
-
westcoastog
veterán
válasz
csucsbicep #20158 üzenetére
Terhelés alatt a hangja megjöhet, általában akkor játék van, nem arra figyelek.
Nekem idle fontos a hangja csak, netezés közben ne legyen zajos.(#20160) EarL 007
már ameddig a pénztárca engedi, addig halkulok. -
törölt tag
válasz
csucsbicep #20158 üzenetére
ő is, ahogy én is, iszonyatosan háklisak vagyunk mindenféle zajra, nekünk semmi sem elég halk.
(#20159) Béka 3: a 450W elég, de az M-Tech nem. dobod ki dekurvagyorsan!
-
Béka 3
tag
Tökéletesen megy még mindig a m-tech 450w táppal
Használjam így vagy cseréljem le másra ?Sapphire hd6850 gondolok
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
westcoastog #20156 üzenetére
Igen elég halk terhelés alatt vagy pici hangja, de azt csak akkor hallod, ha nagyon figyelsz és csönd van a szobában.
-
miresz
veterán
válasz
westcoastog #20156 üzenetére
Ment pü.
-
westcoastog
veterán
válasz
miresz #20155 üzenetére
Persze, az 5770-et váltom vele, a rev2-es tojáshűtő hangja nem tetszik túlzottan, erre a 6850-re azt mondják elég halk, meg remélem a hűtése is jobb, a mostani kártyámat stalkerrel felfőztem már 79 fokra is. Lehet elkélne pár halk 8cm-es venti a dragonba. Csak hát a pénz nagy úr.
-
miresz
veterán
válasz
westcoastog #20154 üzenetére
Az jó kis kártya. Saját részre lesz?
-
westcoastog
veterán
válasz
Alister71 #20151 üzenetére
Na az ígéretes.
Végül is ha kicsit alatta marad se baj.
Bár csak már rendelhetném a kártyámat.(#20153) miresz
az kemény.Őt fogom megvenni, ccc limitig kihúzom majd aztán jó is lesz.
-
miresz
veterán
válasz
westcoastog #20150 üzenetére
Simán.
Én annak idején az Asus 6850 DCu-mat 960/5200-on használtam. Fesz emelés csak 1Ghz feletti mag órajelhez kellett.
-
bundaska
aktív tag
válasz
Anno amikor megvettem, bekapcsoltam, ment is probléma mentesen ha jól emlékszem, bár prime-ot nem futtattam órákon keresztül. Fesz emelés nélkül tudom, hogy megy 3,2-n is, de a 4. maggal bekapcsolva nem próbáltam.
Na de tényleg. A 6870nek elég a 720BE?
-
Alister71
nagyúr
válasz
930/1100-et szinte mindegyik 6850-es megy. De ugyan azon az órajelen még nem fogja hozni a 70-est, mert abban a stream proci és a textúrázó is több.
-
bundaska
aktív tag
Üdv!
Hasonló kérdésem lenne mint westcoastog kollégának. Nekem az 720BE alapon megy 2,8GHz-en. Ez a procc elég a 6870-hez, vagy nagyon gyengus? Esetleg meg kellene húzni, meg bekapcsolni a 4. magot is?
-
miresz
veterán
válasz
westcoastog #20147 üzenetére
Szerintem nagy átlagban elég.
Mondjuk BF3-azni ne akarj multiban fullon vele.
-
westcoastog
veterán
x3 720be 3,3ghz-n elégséges lesz-e egy 6850-hez 1680x1050-es felbontáson?
avagy kihajcsaje?(#20148) miresz
nem is terveztem.
Akkor jó ha elég hozzá. -
nihill
őstag
válasz
Béka 3 #20143 üzenetére
Amikor csíkoz, mondjuk egy ablakon belül, akkor ha mozgatod az ablakot akkor a csíkozott tartalommal együtt mozog? Vagy csak simán rácsíkoz a képre, és bármit csinálsz ugyan ott maradnak a csíkok/pöttyök?
Azt a 450-es mercury tápot viszont sürgősen cseréld le, mielőtt eldurrantja a 6850-ed. Jó esetben a harmadát tudja mint ami rá van írva, de még annyit se. Egy 400-as FSP megeszi reggelire.
-
Béka 3
tag
Nem talált semmilyen hibát VMT program.
-
Andris837
senior tag
válasz
csucsbicep #20137 üzenetére
Ohh, akkor nagyon szépen köszönöm, megnyugodtam.
-
Andris837
senior tag
Tegnap játék közben is teszteltem a giga kártyát. Nem volt valami bizalomgerjesztő amit tapasztaltam. Dirt3-al játszottam és azt vettem észre, hogy amikor ütközök pl. fával, akkor mintha csíkozódna a kép. Lehet, hog ez mondjuk a játék hibája, nem tudom. Csak zavart.
1680*1050, full graf.
Amikor kiléptem akkor a win is fura volt. Betűk "élessége" pl.
-
Béka 3
tag
Oké
Köszönöm a segítséget mindenkitől !
-
Béka 3
tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy sapphire hd6850.
Tegnap nem volt semmi baja , de ahogy most reggel bekapcsoltam elkezdett csikózódni, de most már jó. Arra gondoltam mivel 500w táp kell és én egy 450 w használok aminek a márkája m-tech úgy tudom elég gyengécske ez lehet a baj vagy vga van valami ? -
El Kebir
őstag
válasz
Blue@X #20114 üzenetére
Úgyse túl jó, régebbi nonename tápegységeket veszélyes új kihivások elé állítani, mert lehet, hogy leverik a lécet és visznek mindent magukkal, már annak is örülni lehet, hogy hiba nélkül megy ott ahol eddig volt. (szerintem minimum érdeklődj utána a tápszakiknál, hogy mennyire "veszélyes" az a tápegység, mielőtt az új konfigot rábízod...)
-
miresz
veterán
válasz
ViiiiktorOC #20101 üzenetére
GTA4-et nem próbáltam mert nem a szívem csücske a játék,de sajnos az egy konzol átirat,és ettől ilyen fos.
A HX 650 bírni fogja bőven ne aggódj. -
Blue@X
senior tag
válasz
Alister71 #20109 üzenetére
Kb már 5 éve a 7600GT-t használom, volt egy 1,5 éves kihagyásom a játékos életmódból, most tértem vissza, s látván a mai játékhelyzetet időszerűnek éreztem a fejlesztést.
A konfig a következő:ASUS P8H61 alaplap
Core i3 2100 processzor
2x2GB Kingston HyperX
600W-os Powerlogic tápEz hajtja meg az 1440x900 felbontású monitort. Később még egy SSD (idővel egy FullHD-s monitor is) beszerzését is megejtek, így lesz teljes a konfig.
-
Blue@X
senior tag
Na meglett az új VGA (használt Sapphire 6870 1GB-os verzió, 4 hónapos, André PH!-s kollegától), így hamarosan ráengedek pár tesztet és játékot lássuk hogy szuperál a kicsike (nVidia 7600GT-t váltja)
-
-
törölt tag
válasz
csucsbicep #20102 üzenetére
1440x900-ra minek tuning?
bőven elég az erő, ami benne, sőt, sok is. mondjuk gyári OC-s, 775 MHz-ről egy brutálisan kemény 790 MHz-re van húzva.
(#20100) zoleeno1: hátizé, ez számítástechnika.
én semmin se lepődök meg.
-
ViiiiktorOC
senior tag
válasz
miresz #20054 üzenetére
Értem, Akkor elég szépen muzsikál!
Grat hozzá.
Viszont ami most érdekelne. tudom hogy nagy memória igénye van, rosszul van optimalizálva meg még sok minden de a GTA 4 alatt nem tudod hogy szuperálhat?150W a + fogyasztásod akkor és ezt hogy bírja a HX650?
Nekem is ilyen muzsikál egyenlőre 1 kártya alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Filmvilág
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Windows 10
- E-roller topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest