- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mosquetoo
tag
válasz
miresz #18195 üzenetére
Igen a színe engem is zavar , a gépház Ferrari tűzpiros (elég brutáljólnézki) és akkor belerakok egy ilyen baba kék izét
Először a VTX3D et néztem ki az is hasonló árban megkaphatom (+5k) csak hát 2 év gar van rá, de a VX jól menne a ház színéhez +1piros neonnal karöltve.
Csak hát 5 ezer pénzből kb veszek +4gb memóriát .
Így lehetséges hogy a HIS lesz benneZsotyek:Igen az Ára fogott meg engem is , kinézetre jobban bejött a VTX
-
miresz
veterán
válasz
mosquetoo #18194 üzenetére
Hogyne.
Ennek hatékonyabb a hűtése,mint a ref. kártyának. A HIS pedig elég jó kártyákat gyárt,általában prémium memóriákkal. Ez egy jó kártya. Csak hát a színe...erről nem tud leszokni a HIS.De ha a modding nem érdekel (ha csak nem babakék moddingod van) akkor tökéletes a kártya.
-
Zsotyek
tag
válasz
mosquetoo #18191 üzenetére
Az AMD oldalán megnézed, hogy néz ki a gyári kari, valamint a hűtő rajta. Ha jól tudom a legtöbb gyártó ritkán nyúl a kártyához, inkább a hűtést variálják, hogy csendesebb, de ugyanakkor hatékonyabb legyen. No meg sok esetben az új hűtővel dögösebb, dizájnosabb is a kártya, így sok esetben a vizuális hatás ráveszi az embereket, hogy azt vegyék meg.
-
Zsotyek
tag
válasz
mosquetoo #18186 üzenetére
Üdv! Szerintem a HIS nem rossz választás, főleg ha egy referencia kártyáról van szó, csak a matrica HIS rajta. Az pedig mellette szól, hogy olcsó és 3 év garanciát kapsz rá.
De mielőtt megint a fórum társak fikáznának ez csak az én véleményem.
Én például használtan vettem egy Apphire Radeon HD6870-et, úgy, hogy engem több ismerősöm azzal riogatott, hogy sok közöttük a hibás darab. Leteszteltem működik, kaptam hozzá szálát, garancia jegyet, így ha netán gondom lenne vele akkor is tudom cseréltetni. -
Zsotyek
tag
válasz
miresz #18184 üzenetére
Hahó, nem arról beszéltem, hogy az baj ha valaki néha kicsit iszogat!!! Szerintem tök helyén van ha jólesik. Azt hiszem aközött, hogy otthon vagy a haverokkal kicsit az ember iszogat,de kulturáltan viselkedik még nincs kivetnivaló. Én sem tagadom meg a finom borokat, sőt ilyenkor télen kimondottan imádom a forralt bort fahéjjal és szegfűszeggel ízesítve. Sőt még a gépemet is szoktam tuningolni.
Azt hiszem az viszont kicsit másabb kategória amikor fiatalok (tizen, huszon évesek) beisznak, vagy éppen bedrogoznak és az utcán randalírozva másokat sértegetnek bántanak.
De kezdem azt is észrevenni, hogy ezen a fórumon egy komoly dolgot nem lehet leírni, mert itt annyira kedves emberek vannak, hogy rögtön fikázni kezdik az embert.
Ugye az egész abból indult, hogy én leírtam, hogy a használt kártyámat teszteltem a FulMark programmal. Erre kedves fórum társam fikázni kezdet, mire én tettem pár megállapítást arra, hogy mások rendszeresen tuningolnak, tesztelnek. Valamint azt írtam, hogy inkább ezt mint a randalírozás.
De ezek szerint a többség ahelyett, hogy egyetértene inkább gúnyolódik és fikázza az embert, bezzeg ha őket fikázzák, gúnyolják akkor rögtön törölve van a hozzászólás is esetekben. -
mosquetoo
tag
Sziasztok .
Lehetőségem lenne elég olcsón hozzájutni egy HIS Radeon HD6870 IceQ X Turbo 1024MB PCIe kártyához nagyon olcsó és baráti áron (35k ) , 3év garanciával , és persze új bontatlan kiszerelésben.
Nem nagyon hallottam még erről a HIS márkáról eddig úgy volt hogy VTX3D 6870 est veszek
de ezzel olcsóbban kijönnék és +1év garancia is a HIS mellett szól.
Szerintetek menyire megbízható kártyákat gyárt a HIS ?
Vagy inkább nézek más márkát ?
A kártya egy i3 2120 mellé érkezne , és érdekelne h érdemes lehet e megvenni ? -
John Rose
aktív tag
Emberek!!! Béke, hiszen karácsony van
Szerintem sem elítélendő, hogy valaki a használtan vett vga kártyáját leteszteli a lehetséges hibák kiszűrése érdekében. Nem beszélve arról, hogy ha hibás akkor még garanciában cseréltetheti is. Az is igaz, hogy még én sem használtam ilyen progikat, pedig használtan vettem a HD6850 kártyámat. Sokat játszom vele pl. COD MW3-al és ha hibázna, akkor én is elgondolkodnék a tesztelésében.
Szóval BÉKE legyen a fórumon és a világban
ui:
Nem járok kocsmába, mert van a családnak saját borospincéje fantasztikus aromájú borokkal és néha előfordul, hogy magam megyek, de vissza már hoznak. Ezenfelül még tuningolom is a rendszerem (sőt magfeloldást is alkalmazok) és 35 éves vagyok. Várom a büntetésem -
miresz
veterán
válasz
RetepNyaraB #18177 üzenetére
-
Zsotyek
tag
válasz
Alister71 #18172 üzenetére
Én meg csak azt tudom neked mondani, hogy te jöttél a lefikázó hangnemmel, hogy minek szívatni a VGA-t, valamint te írtad lekezelő hangnemben, hogy neked mindig stabil a rendszered, pedig soha nem használsz FurMarkot. Csak, hogy tudd én életemben először tettem fel a gépemre, eddig a 3DMarkot használtam minden alkalommal, valamint a PCMarkot, hogy leteszteljem a gépem amikor esetleg egy nagyobb felújításon esett át. Én egy szóval nem bántottalak, de te megint jöttél a fikázásoddal. Én csak leírtam, hogy igen vannak emberek akik folyamatosan tesztelik a gépüket, mert tuningolják azt. Részemről ennyi. Abszolúte nem érdekel tovább a véleményed, hogy miképpen teszteled a gépedet és milyen programokat használsz rá. Nekem itt ajánlották privátban, hogy így teszteljem le, hogy jó e a kártya, és csak megosztottam az itteni fórumozó tagokkal, valamint azért írtam le, hogy esetleg választ kapjak arra, hogy a 90fok az elfogadható-e még.
-
L4mie
veterán
válasz
Turbolada II #18174 üzenetére
Én tuningolok és kocsmába is járok,hozzátok képest meg még fiatal is vagyok ^_^ hmm engem akkor most mindenki elítél
QQ
-
Alister71
nagyúr
válasz
Zsotyek #18169 üzenetére
Nem vagyok érthetetlen barátom. Ráadásul, mint ahogy szokásod megítélni a fórumozó társadalmat, én sem vagyok már gyerek, 41 vagyok én is.
Természetesen nekem is vannak tesztelő eljárásaim a hardverek hibáinak megítélésére, de ebbe nekem nem tartozik bele a Furmark. Ezért elítélhetsz, vagy csinálhatsz azt ami jól esik.
-
válasz
csucsbicep #18170 üzenetére
Nálam is hasonló a helyzet, bár teljesen meghajtva már 50%-on pörgeti a ventit, ott azért már rendesen hallható! De azért örülök hogy IDLE alig van hangja, szinte nem is hallani, SZINTE!
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
Tothgera30 #18158 üzenetére
Terhelés alatt pici hangja van, ha nagyon figyelek.
-
Zsotyek
tag
válasz
Alister71 #18168 üzenetére
Úgy látom kicsit érthetetlen vagy barátom!!!! Mint írtam én sem vagyok híve az ilyen gépnyúzásnak de ha figyelmesen elolvastad amit írtam akkor megértetted volna, hogy nem üzletben vettem a kártyát, de van még rajta másfél év garancia, ezért egyszer megtettem, hogy kicsit megterheltem. Mielőtt még vita kerekedne, nem érdekel, hogy mi a véleményed arról, hogy
futtattam a Furmarkot vagy sem. Szerintem nagyon sok ember ezeken a fórumokon tesztelte már a gépét vagy az általam említett Furmarkal, vagy a 3DMark valamelyik verziójával, illetve a PcMark valamelyik verziójával. Eleve sok fiatal van aki szereti a legtöbbet kihozni a rendszeréből és tuningolja a VGA-t, a CPU-t és persze a ramot is. Én nem ítélem el őket, mert inkább ezt csinálja egy fiatal mint a kocsmában legyen vagy drogozzon.
Aki pedig tuningolja a gépét annak elengedhetetlen, hogy valamilyen programmal azt ne tesztelje le. -
Zsotyek
tag
válasz
Alister71 #18165 üzenetére
Nos akkor elmondom neked, hogy miért. Egyrészről szerintem kiderül, hogy elég stabil e a rendszer, másrészről pedig, hogy kiderüljön a kártya hibás e vagy sem.
Esetemben ez azért történt, mert én a kártyámat kéz alól vettem használtam. Tény még garanciális a kártya, de éppen ezért teszteltem pár órát, hogy kiderüljön van e valami baja vagy sem és esetleg ha kell akkor garanciába kicseréltessem.
Egyébként én sem sok értelmét látom annak, hogy sokan csak a teszt eredmények számaival hencegnek, mind a VGA fórumon, mind pedig a CPU fórumon.
Engem soha nem érdekelt, hogy most mennyi ponttal jobb a gépem teljesítménye vagy mennyivel kevesebb mint másoké.
Egy a lényíeg, hogy ami programokat, játékokat futtatok azok gond nélkül menjenek rajta. -
Zsotyek
tag
-
L4mie
veterán
válasz
miresz #18162 üzenetére
Na most legalább tudom meddig húzzam az ASUS-t
Amúgy szemetelés bootolás után még néha mindig előfordul, de se időm, se kedvem garival szórakozni, lehet megvárom míg kijön a 7xxx es széria. ^_^ vagy míg egyértelmű lesz a hiba, nehogy visszadobják, hogy:
Hisz ennek semmi baja. -
miresz
veterán
Nálam CF-ben az Asus 6870-ek az elsődleges 90C',a másodlagos 71C'-ig melegszik furmark alatt 960/1100-on.
-
Gaboman
nagyúr
Milyen szériás Shappire 6870 kártyák ezek amik 90 fokig felmennek Furmark alatt?
-
Zsotyek
tag
válasz
csucsbicep #18156 üzenetére
Nekem a Sapphire Radeon HD6870 ha rendesen meghajtom a FulMark programmal akkor felmegy a hőfoka 90-92 fokra is. Igaz auton van a ventilátor fordulata és csak 50%-ig tekeri fel a fordulatot. Remélem nem lesz baja a kártyának, hogy ennyire felmelegszik.
-
válasz
csucsbicep #18156 üzenetére
...csak neked Sapphire. Az kicsit hangosabb, nemde?
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
Tothgera30 #18148 üzenetére
950/1100-on nekem is ennyin áll meg a gpu hőmérséklete.
-
zoleeno1
veterán
válasz
volvoguy #18152 üzenetére
Nézd meg pl ezt az össze hasonlítást és döntsd el magad, szerintem meg
Mondjuk azt nem írtad milyen felbontáson használnád. Sapphire-t találsz ennél olcsóbban is, nézz szét itt aprón is. OC szerintem nem éri meg a plussz költséget, azt a gyári túlhúzást általában simán tudják az alap karik is.
-
volvoguy
addikt
Üdv! Kinéztem magamnak AMD-s VGA-kat, úgy 42-43.000Ft-ig!
Első kérdésem, hogy megéri-e a 6850-es szériát venni a 6770-esekkel szemben? Tudnak-e annyi plusszt, ami mégér 5-10000Ft pluszt?
A legolcsóbb 6850-esek amiket helyben találtam a következők:
- [link]
- [link]Jók ezek, vagy érdemes kiadni pár ezret OC verziókért??,
-
zoleeno1
veterán
2 fajta DVI-D van:
DVI-D dual link full tüskés.
DVI-D single link középen üresHogy működni fog e a dual-al, azt én passzolom...remélhetőleg más tudni fogja
-
asdf2
tag
Meglett a 6850, 6870 CrossFire, de a következő a problémám: 955-ös procival 4 GHz-en a játékok beszaggatnak, szerintem a probléma az,m hogy 4 GB ramom van, és amikor beszaggat tapasztaltam, hogy tekeri a diszket, mint állat (lapozófájl) és a GPS használat 10% körülre esik... Más tapasztalt ilyet? (GB kártyák, az alaplap: GB 990XA-UD3, ja és a 6850 OC verzió, a 6870 UD rev.2-es.)
-
anulu
félisten
gyors, egyszerű, eldöntendő kérdés: ha olyan DVI átalakítót veszek, aminek az "apa" része teljesen tüskés, az DVI-D? ha erre rákötök egy monitort, akkor az rendesen fog menni? konkrétan, adott a 6790-es Radeonom, de csak DVI-A átalakítóim vannak, és csak az a monitor megy így, amelyiket a HDMI csatlakozó mellettibe dugom. a hűtőborda melletti meg se nyikkan. azt olvastam, hogy az csak DVI-D-t kezel. ebből indult a fenti kérdésem. vettem 2db 22-es monitort, és az egyik így nem megy most, és csak D-SUB van a hátsójukon
-
Ma meg lett izzasztva a 6850-es, szerencsére volt rá egy kis időm is. Az Assassin's Creed Brotherhood nevű játékon játszottam, szinte egész nap, a játék high beállításokon fut 1680*1050-es felbontásban, a kártya hőmérséklete lassan emelkedik, legvégén 68-69 foknál megáll, tovább nem melegszik. A VGA természetesen húzva van, ezek az értékek az adatlapomon láthatóak. A házban a többi hűtés le van kapcsolva, egyedül a D14-es lévő Slip Stream pörgött 400rpm-en. Tehát elégedett nagyon vagyok a 6850 DirectCU-val.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #18134 üzenetére
Azért kapásból kérdezz rá Droidmasterre hogy nála jól megy e a Skyrim CFbe!
De megmondom a választ előre, igen! -
Beri
addikt
válasz
Boost3er #18136 üzenetére
Hogy tudja megadni magát egy passzív hűtő? Ha a venti halálozott el, akkor műts rá egy másikat aprópénzért, azt' kész.
Azt, hogy vegyél-e 6850-et a 4850-ed helyett, neked kell eldöntened.
Azt, hogy milyen VGA-t vegyél, majd itt megaszondják: [link]
6850-ből meg olyat vegyél, aminek tetszik a hűtője. -
Boost3er
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy most jelenleg van egy ATI Gigabyte HD 4850-es 1GB-os passzív videókártyám. 3éves, és volt rajta egy arctic cooling accelero twin turbo hütő. Ez a hütő megadta magát sajnos, és most az lenne a kérdésem, hogy vegyek inkább újra rá egy hütőt, vagy próbáljam meg elpasszolni a kártyát és vegyek egy HD 6850-et? Vagy ha nem 6850-et akkor milyet ajánlanátok? NE legyen túl drága, de azért jó legyen. Egyáltlaán a gépem meg tudná hajtani? Konfig: Intel core 2 Quad q 8200as proci, 4gb ram, 500w-os táp, 650Gb HDD és akkor most ebben a 6850-ben gondolkozok.
És ha azt mondjátok, hogy inkább legyen 6850 akkor leírnátok azt is, hogy melyik gyártótól, melyik típust a legérdemesebb megvenni? MErt láttam, hogy nagyon sk fajta van. Köszönöm előre is.
Üdv -
miresz
veterán
Én eddig csak pozitívan csalódtam a CF-ben,pedig mindenki mondta,hogy milyen rossz.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #18131 üzenetére
A CF problémákat szerintem már hanyagolni kellene, közel sem olyan vészes már a helyzet mint régen.
Az a 90% szinte mindenhol megvan, sőt sokszor felette is. -
Beri
addikt
válasz
Gaboman #18128 üzenetére
Ez az aktuális csúcskártya. Ha többet akarsz, ahhoz legalább egy 6950CF kell. A GTX580 sem olcsó, hát ez sem lett az.
Az eddigieknél SOKKAL jobb teljesítmény/fogyasztás mutatóval, durva tartalékokkal (a chipeket jóval magasabb órajelre tervezték, a CCC-ben beállítható max OC alapfeszen simán megvan, ami cirka 20%) debütált a 7970. Nem hiszem, hogy olcsóbban kéne adniuk az 580-nál. -
Gaboman
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #18125 üzenetére
Vagy még többet kap kicsivel teljesítménybe mint a 7970 és 90 alatt megvan a kettő.
Ez meg állítólag 150 körül lesz. -
Beri
addikt
válasz
GeneraL_XTX #18125 üzenetére
Ez a leggyorsabb egymagos VGA a piacon. Nem csoda, hogy nem adják oda két zacskó szotyiért, mint az 5870-et annakidején.
-
-
válasz
RetepNyaraB #18118 üzenetére
...A 80 fok nekem még mindig sok. Jó ez a "játékos" tesztelés, csak nem 100%-osan terheli le a kártyát, lehet hogy egy komolyabb/újabb játéknál szépen befagyna és visszaállítaná alapra a VGA-dat.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
zoleeno1 #18110 üzenetére
Bizony vissza esik és még csak nem is egy Skyrim-ről beszélünk,mert oda full-full beállításon már az 1gb vram is kevéske és ez a nagyobbik gáz.Ezért nem értem miért vergődik sok ember azon a témán,hogy minek a CF és stb.Ezt a konfigot is simán meg lehet izzasztani.Viszont látványban sokat jelen.
-
TecK
tag
Sziasztok!
A következő lenne a gondom.Van egy Gigabyte r687oc-1gd kártyám ( legújabb ccc-vel) és az a gondja,hogy az asztalon vagy ha valami csinálok (játékon kívül) akkor néha véletlenszerűen megjelennek ilyen színes vagy fekete kockák és ha odahúzom az egeret vagy az egyik ablakot, eltűnnek.Folyamatosan ezt műveli és nemtudom hogy miért.Játékban, akármelyikben tökéletesen működik, de észrevettem,hogy a menükben vagy ha megsebesítenek és előjön a 2d-s bevérzés akkor előfordul csomószor hogy ott is kockák jelennek meg.Hallottam valami olyasmit, hogy ha állítok a profilon a ccc-ben akkor elvileg meg fog javulni,de nemtudom hol lehet másik profilt készíteni.
Megjegyezném , hogy egyszer már kiírta hogy ati driver stopped responding and has recovered.
Vélemény?Segítsetek légyszíves!
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Van valami hír a 7000-es szériában jövő középkategóriás kártyákról amik hd6870 szinten van kb? Csak mert én nem nagyon találtam róluk hírt vagy kb. mikorra várhatóak? -
RetepNyaraB
veterán
válasz
Tothgera30 #18115 üzenetére
Nálam 1000/1200-on ötezred volt fesz emeléssel simán fenn van 82 fok körül az MSI burn is teszt, de ilyen tuningra felesleges pörgetni a vilanyórát. Nekem amúgy is ha gond volt valaha a beállítással, az vagy azonnal, vagy perceken belül jeentkezett. Persze lehet, hogy mázlim van. Én játékkal tesztelek, szórakoztatóbb és szintén percek alatt elszáll, ha valami nem oké.
Jah, amúgy nálam bármi komoly játék feltekeri 80 fokig a cuccotBiztos vacak a ház szellőzésem
-
zoleeno1
veterán
válasz
Gaboman #18116 üzenetére
Persze, ezzel tisztában vok, hogy ár/érték arányban 6870CF nagyon jó, veri simán a 6970 single-t. Ezt meg örömmel hallom, hogy mára már ennyire jól műxik a CF, én még ott tartok, hogy csak a baj van vele
Igazából nem is követtem nagyon, mivel eddig esélyem sem volt rá
Most mint írtam annyim lenne "fölösben", hogy vegyek még1 karit, a táp+lap már sok
-
Gaboman
nagyúr
válasz
zoleeno1 #18114 üzenetére
Nálam eddig 2 játékban nem mükszik a CF a BF3 és Skyrimben, de másoknak ezzel sincs gondjuk, legjobb ár/teljesítmény aránnyal meg igencsak a 6870CF rendelkezik mostanság.
Mertó 2033 DX11 1600x1200 4xAA 16xAF DOF/TESS On Dead City map: akció közben sok szörnnyel nagy téren.
Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
32869, 503867, 46, 81, 65.233Szerintem ez mindent elmond mit tud a 6870CF.
-
Mondjuk személy szerint kicsit soknak tűnik hogy felment 80 fok fölé 10 perc után. Nekem húzott 6850-es DC nem megy 70 fok fölé a legdurvább teszt esetén sem, és a venti vezérlését nagyon silentbe lőttem be. De ahogy írtam és zoleeno1 kolléga is kifejtette, játék alatt derül ki minden. De tényleg lekapcsol a VGA, először visszaveszi az órajeleket, azután off-ba lövi magát, nem főzi meg a GPU-t.
-
zoleeno1
veterán
válasz
Gaboman #18113 üzenetére
biztos így van, de én főleg akció játékokkal játszom (megyek-ölök-megmentemavilágot
) Ezek közben meg ennyire aprólékosan nem figyelem a részleteket
Fontos a látvány, nyilván, alá is írom! El is gondolkoztam én is tegnap a CF-en, úgy néz ki áll majd most 1 kis plussz cash a házhoz. De elvetettem, mert akkor táp is kéne, valszeg másik alaplap is, mert a 2. PCI-E csak 4x-es. Annyi plussz meg nem jön (mármint cashből), meg igazából olyan rengeteget nem is játszom, hogy megérje
Arról nem is beszélve, hogy valami gebasz mindig van a CF-el
-
MiB
tag
válasz
Tothgera30 #18109 üzenetére
Írtam hogy MSI Kombuster-rel próbáltam. A stabilitást meg túlhajtással(túlfőzessél) lehet mérni, ahogy az msi programban is egy burn it elnevezésű gombbal tudod indítani a testet. Processzor esetében ilyen a Prime. 3D markot nem erre találták ki sztem, persze ott is lehetne nézni az afterburner mellett. Szal az msi kombusterrel néztem és már felment 81-83 fokra egy 10 perc alatt és még lehet ment volna feljebb. Most meddig mehet ez még feljebb és lehet e ebből probléma? Lekapcsol e magától vagy tényleg szó szerint megfőzi a videokártyát?
-
Pontosan ezt kérdezted, nem említettél hőmérséklet mérést! De ha az MSI féle Afterburner-t nézed, akkor ott ki is írja, persze érdemes 1,5-2 óráig futtatni. Másik lehetőség szintén az AB, amit kitálcázol (in tray icon) / on screen-display, és ráindítod a 3D Mark-ot. Viszont játéknál sohasem fog úgy felmelegedni/használódni mint egy komolyabb tesztnél, ezért én még ezek után lefuttatok valami keményebb játékot olyan 2 óra időtartamig, szintén a képernyő szélére operálva a hőmérsékletet, kihasználtságot és venti fordulatot %-ban és rpm-ben is. Ha minden teszten szépen átmegy a kártya, akkor tuti hogy bírja a dolgot, ha valahol hibát észlelsz, akkor érdemes visszavenni az adott GPU/Mem/stb. értékekéből.
-
MiB
tag
válasz
Tothgera30 #18106 üzenetére
Már bocs de abban hol mutatja a kártya hőmérsékletét?
-
Milka 78
nagyúr
-
-
MiB
tag
Hi
Milyen progival tudnám testelni a asus 6870-et hogy az adott frekin stabilan megy e? MSI Kombuster-el próbáltam csak nem tum meddig kéne ennek futnia. Thx!
-
-
miresz
veterán
válasz
Tothgera30 #18101 üzenetére
Thx! Milyen lapot veszel?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone-t használók OFF topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Formula-1
- Nők, nőügyek (18+)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen autót vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest