Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
GSE
csendes tag
Heló mindenkinek, nézegettem ezt a fórumot, de sajnos nem volt türelmem mind a 10ezer valahány hozzászólást végigolvasni, h megtudjam, el lehet e indítani CF-ben 500W os enermax táppal 2900XT-t. Köszi a segítséget
A gépem leírása a cuccokban -
Picco
addikt
nekem volt 2600xt-m, a teljesitmenye kb a 2900pro fele vagy inkabb egyharmada
-
válasz
DreiNN #10692 üzenetére
2900pro:
steam processors: 320
Memory Bus (bit): 512/256sebessége helyesen
2600 xt:
steam processors: 120
Memory Bus (bit): 128Más a gpu is
Szerinted?
Nem a freki számít hanem a felépítés és maga a gpu milyensége...sebessége helyesen:
2600xt:
800
700x2: 1400
2900pro:
600
800x2: 1600A 2900pro a porba veri a 2600xt-t...
Egyik felső kategória, másik közép...teljesítményben a 2900pro veri a x1950, x1900, hd3850-et (itt ép, hogy) is... -
DreiNN
tag
Sziasztok!
Kicsit off,de sz.em tudtok segíteni.
Kérdésem lenne! Szerintetek megéri 33ezerért egy MSI 2600XT 512 DDR3
Vagy olcsóbban inkább a 256MB-os verzió? Azt mondták,hogy maga a kártya nem tudja kihasználni az 512MB-ot.
Köszi! -
Cölöp
tag
Na ki lett próbálva a plecsnis kártya, műxik rendesen, bár komolyabb tesztre nem volt idő.
Akkor nyugodtan várok az E8400-emre, már csak hetek kérdése... -
Bundás22
őstag
válasz
banderasz77 #10630 üzenetére
és ha rárakod a 2 árnyékot mi történik?
mennyit esik az fps?
tudsz screenshot-ot küldeni? -
Silenzio
addikt
Ha már fura a hangjelzéseknél tartunk: kattogott nekem is, ha böngészőben görgettem. Meg az 1 napos vga-tápom elkezdett sípolni, ha 3d-s alkalmazást használtam -karácsony körül írtam már róla. A VRM "normál" állapotban, tehát a "jó" tápommal 45.5 A-t mutat 2d-ben az Everestben (ami nyilvánvaló ökörség, ekkora áramerősségtől leolvadnának a vezetékek, kiürítenék Paksot, maradandó sugárszennyezést szenvednék stb.), a kétes üzemű vga-táppal itt 70 A volt, a cucc pedig, mondom, sípolt és kattogott. Böngészőkben és 3d-ben hallottam. Az lehet mint nektek, de nekem szagról is és üzemről is evidens volt hogy haldoklik a táp. Vagy a kártya.
Namármost. 1 hónapig volt dobozban, tegnapelőtt megint kipróbáltam, ugyanaz a szar hang. A csavar itt jön: tegnap meg akartam mutatni egy infós havernak, hozott multimétert stb. Erre: semmi. No hang, no sikoltás. Normális értékek Everestben. Most, hogy végre rászántam magam hogy vigyem garba, megjavult. Márpedig ha valami kondi szállt el, nem javul meg magától. Vélemény?
-
Bagira01
veterán
Itt egy kicsitt jobb eredmény
-
HaniGabi
csendes tag
Nem találok semilyen manualt, vagy leírást. Tudtok egy pontos linket?
-
Daert
őstag
Szia!
Ezt a fura hangjelzést én is észrevettem,de nem tudom hogy az előző 1950-essel vagy a mostanival,nemigazán tulajdonítottam neki nagy jelentőséget.Én is a böngészőbe görgetéskor tapasztaltam.Ha hazamegyek majd fülelek megint.
A piros led a 2900 pro-n nem tudom hol van,de az 1950 pron induláskor felvillant majd kialudt.1X véletlenül nem dugtam rá a tápot a karira,és akkor égett folyamatosan meg visított is. -
HaniGabi
csendes tag
Sziasztok
Adva van egy projektoros tv, ami komponens bemenetről kezeli az 1080i-t.
Vettem egy DVI-Komponens kábelt, de sehogy nem tudom rábírni a működésre.
Van valakinek tapasztalata a beállításokat illetően?Más fórumokat is végignyálaztam, de semmi érdemlegeset nem találtam.
Örülnék ha valaki tudna segíteni.
Köszi előre is.
-
csusza`
senior tag
Hali!
Volna egy kérdésem. Eldőlt, hogy 2900pro VGA-t veszek. Viszont van most két jó ajánlat, az egyik 30-31k-ért 256bites,új,dobozos,bontatlan, a másik egy 512bites, 1év 2hó garival egy használt 35-36k-ért.Mit gondoltok, melyik a jobb választás?
+még: a hőtermelése és a tápzabálása nagyobb az 512biteseknek?
Köszönettel és üdvözlettel: cs`
-
Picco
addikt
mukodes kozben nektek eg a kari sarkaban egy led?
mindtha eddig nem egett volna, raadasul elkezdett cöcc-ogni is a kartya...azt a hangot maskeppen nem tudom leirni
akkor csinalja pl ha bongeszoben le fol mozgok vagy valami -
Picco
addikt
mukodes kozben nektek eg a kari sarkaban egy led?
mindtha eddig nem egett volna, raadasul elkezdett cöcc-ogni is a kartya...azt a hangot maskeppen nem tudom leirni -
laci666
senior tag
Most rendeltem én is egy Sapphire 2900pro-t
-
Silenzio
addikt
Tudtommal semmit sem jelent a fekete hűtő. Az enyém is piros. A feszültség-értékek is eltérőek, pedig ugyanúgy 256 bites modellekről van szó. "It's all messed up." Amúgy ATI-módra. De a kártya ettől még gyors.
Bagira: No mi van, mégis kitartunk a 2900 pro mellett? Megbántad hogy eladtad nekem, mi? Nem baj, én jól jártam.
Sinci: Kösz a linket! Pofám lapos. Majd jelentkezem, ha sikerült.
-
Bagira01
veterán
Itt egy kis eredmény
-
Cölöp
tag
hát, én cserekártyának kaptam, az 1950Pro AGP-m bedöglött. De a doboza nem volt bontott, én nyitottam ki először, legalábbis remélem. a PCI-lábakon sem látom, hogy korábban már volt gépben.
pff, mennyi problémám van?! először hogy 256bit, de piros hűtős és nem fekete, most meg ez! lehet mégis kamukártya. -
Silenzio
addikt
Valaki írja már meg pls. mivel kell flash-elni!
Az oké mivel tudom dump-olni a bios-t, az is, hogy hogyan csinálok indítólemezt. 2 mondatot várok: flash-eltetek-e már 256 bites 2900 pro-t, és hogy mivel?
P.S.: a szóban forgó, plecsnis kártyának úgyse lesz semmi baja, a folt nem létfontosságú helyen van. -
Cölöp
tag
válasz
banderasz77 #10651 üzenetére
Hát én is ezért parázok!
-
Cölöp
tag
válasz
banderasz77 #10649 üzenetére
Hát remélem is, hogy nem! Bagger...
Asszem nem várok a CPU-ra, és kipróbáltatom valakivel.
-
Silenzio
addikt
Próbáltátok már flash-elni a neten fellelhető, 3d-ben több feszt adó biosokat a 2900 pro-ra? Nekem csak 1.02-t ad 3d-ben, így még 740-ig se bírja. Tapasztalatok?
Valaki írja meg pls hogy kell flesselni, vagy dobjon egy linket, mert ehhez zöldfülű vagyok, mint a takony...
-
Cölöp
tag
még nem volt gépben a kari, holnap jön meg HR-03 R600, és gondoltam megszabadítom a gyári turbinától.
-
Cölöp
tag
aztaqrva
nyugtassatok meg, hogy a ti kártyátokon is van ilyen forranyag
[link] -
aya
addikt
válasz
Armando_19 #10642 üzenetére
Én is igy jártam, kb 4-6 kari volt a gépemben, és már az xp is lassabban bootol.
Hétvégén ujra lesz rakva. -
Armando_19
őstag
válasz
Bagira01 #10635 üzenetére
Ja, nekem is van valami para már. 4. videókártya volt a gépben ugyanazzal az oprendszerrel, volt már egy NV kari is, 7.7,7.8,7.9 catalyst is megfordult már... 8.1 csak win reinstall után rakom már csak fel... teljesen meg van zuhanva, játékok alatt is megcsapttant a teljesitmény...
-
aeroxr
tag
Milyen cpu kell egy 2900 xt (alapórajelen) kihajtásához?
-
para49
csendes tag
válasz
banderasz77 #10622 üzenetére
ASUS P5N32-SLI Premium
-
Picco
addikt
válasz
banderasz77 #10621 üzenetére
Crysis+1.1
XP VeryHigh patch--emmeg mi?
van 1 linked hozza? -
Immy
őstag
Hali
Futattam 3dmark2005-öt ezzel a konfiggal: core2duo e6420 Asrock Dual Sata2 vagy vmi hasonló, 2giga ddr667
sapphire 2900pro 256bit (600/800)
11987 pontez nem kevés?
tuningolva (750/1000)
12367 pontZsír új vista x64 van fent. Most ennyire nincs értelme a tuningnak vagy ennyire kevés a proci hozzá vagy mi lehet a baj???
thx előre is
-
vbbb
őstag
Hali!
Nemsokára én is szeretnék egy ilyen karit venni, mit érdemes róla tudni? Melyik cég kártyája, miért a legjobb?
Gyári hűtést mire érdemes cserélni?
Én SAPPHIRE HD2900PRO 512MB GDDR3 Lite HTD PCIE amit kiszemeltem magamnak, mert jó árban van. -
banderasz77
addikt
Crysis+1.1
XP VeryHigh patch
8.1 Catalyst
1680*1050 minden veryhigh, kivéve a két árnyékos opciót, ami medium (más cvar nincs módosítva)
40-42 FPSMindezt egy HD2900PRO 790/1098-on!
-
para49
csendes tag
Nekem 2db dohog a gépemben belöle--én is külföldön vettem doboz nélkül és kijöttem 130-ból..és crossban nagyon üt
-
Cölöp
tag
Használ valaki HR-03 R600-as hűtőt a gyári turbina helyett 256 bites 2900Pro-n? A memó és VRM hűtését ilyenkor hogyan kell megoldani? A ragasztott bordák eltávolíthatók utólag?
-
Daert
őstag
Ma délután 3 óra TimeShift közben,50%-os ventifordulat mellett 63 C-ig is elment a GPU.Álltalában 60 C-körül mozgott.Iszonyat hangos és szerintem ez már melegnek mondható.
Vagy nem?Bagira01:
Akkor mennyibe volt a karesz?
29,amennyiért rendelted vagy 35??
Dögös a sötét hűtővel -
aya
addikt
A club3d csinál még 2900pro 256bit karit a sapphire-on kivül.
-
Cölöp
tag
bárcsak már menne... E8400-ra várok, amíg nincs, addig nuku gép.
-
Picco
addikt
a googlebe meg ha beirod h 2900pro 256bit szinte csak pirosat dob ki
Új hozzászólás Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Eredeti játékok OFF topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Nintendo Switch 2
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest