- N€T0X|N: Stellar Blade után
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Al Brandy
tag
válasz
Bundás22 #13554 üzenetére
Miért nem a saját kártyád topikjában borzolod a kedélyeket?
Az általad idézett cikk írója valószínűleg nem tévedt ide, mert akkor nem szerencsétlenkedett volna annyit a pro-jával, de az is lehet, hogy kifogott egy hibás példányt.
Ezek a kártyák azért váltak be, mert kegyetlenül tuningolhatók, jó a teljesítményük, emellett fillérekbe kerülnek. Ha valakinak nem tetszik a hangja, vesz rá egy halkabb hűtőt, vagy tesz rá egy neki megfelelő BIOS-t.
A keletkezett hőt meg kifújja a házból, úgyhogy teljesen mindegy, hogy 50 vagy 60 fokos levegő jön ki belőle. Ennyit a fontos másodlagos szempontokról.
Majd' elfelejtettem: ha valamit nem ismerek, arról nem írok hülyeségeket. -
Tomate
veterán
válasz
Bundás22 #13554 üzenetére
Beleolvastam a cikkbe. Azért mert a srác szívott a kártyával, (vagy mert peches volt vagy béna, nemtudom) nem rosszabb kártya ez mint a 3850. Többet eszik 20W-al
naés
Amúgy az általad említett problémákat( melegedés, hang) egy 4000Ft-is Acceleroval ki lehet küszöbölni és garantáltan halkabb lesz mint a 3850-ed! A 3850 gyakorlatilag 2900pro utód szerüség. Kicsit gyengébb lett a kártya, de cserébe civilizáltabb.
Miért kéne visszavenni? Ha végigfutott a 3D mark, a hőmérsékletek nem száltak el, a kép nem esett szét és a gpu nem hibázott ez használható beállítás.
-
Tomate
veterán
válasz
Bundás22 #13544 üzenetére
Bocsi, de nem én állítom kézzel a 2D órajelet! Magától belövi amint kilépek a gameből.
Szerintem nem szakad meg a kártya.Amúgy meg nem fűt, mert nálam 750/1900-on. 1-2 óra game alatt, GPU 50-55C VRM Pedig 60-65C. Ez nem nagyon kazán szerintem. Most raktam fel Rainbow six vegas 2-t fullon, max AA max AF 60-70Fps
1 cikkel szerintem nem fogsz itt meggyőzni senkit.
Egy kis Bios beállítás. Szerintetek mennyire kéne rakni az FSB-t?
(Fent említett game)
-
-
-
gayer
aktív tag
válasz
Bundás22 #481 üzenetére
Ez igaz, csak az is sajna hogy jelenleg a 8800gts 320mb 60k körül van a HD2900XT meg 90-100között és bizony akkor inkább vársz és hozzál csapol később még 1 8800ast sli-be akkor is kb 110-120ba lesz a 2 kari, és ott már az nv ereje 2kártya formájába megkérdőjelezhetetlen, ezért hezitálok a vásárlásával, meg persze driver gondok is visszatartják az embert.
-
haky
senior tag
válasz
Bundás22 #481 üzenetére
Mekkora kamu egy teszt
. Aki ezt beveszi. Hasraütésszerűen írták be a számokat???
Mert én már teszteltem 640-es asus GTS-t ami 8370 körül kapott 1280x1024-ben. Az én gyárilag túlhajtott 320-asom pedig 9600-körülit. A 320-as GTS shader-j alapból úgy megy minden bizonnyal mint a 8800GTX-é 1350-en. EZ egy nagy kamu. Már az első grafikonon kibukott.. Pedig én 2.8-an hajtott CPU-val mértem... MEg E6600al is...
más: van már valakinek ilyen kártyája?? Mert én a nagykerünkben még nem láttam. Pedig már jó ideje ''kiadták'' . Lehet csak a tesztelőknekNagyon sokan oda voltak érte most meg nincs semmi hatása lecsengett a téma pedig szinte senkinek nincs ilyen VGA-ja. Hogy őszinte legyek én is gondolkodtam ebben de megbánnám úgyis 1 év múlva lecserélem a VGA-t. Akkor meg már újabbak lesznek addig meg szinte kompromisszumok nélkül tudok játszani a 320-assal 1440x900-as felbontásban a jelenlegi játékokkal. Amelyik játékot várom az a Crysis de sztem azzal sem lesznek gondok. Karácsonyig meg kibírja utána csere... Az XT-be én nem fektetnék be.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG 3070
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- 4090 BESZAMITAS!! Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan, Garancia)
- Asus ROG STRIX RTX 4090 EVA-02 Edition Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest