- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cölöp
tag
Ja, és mégvalami feltűnt: a karin nem fekete a hűtő, hanem piros!!! pedig 256 bit-esnek vettem, a dobozára is az van írva. Ilyenkor mi van?
-
Cölöp
tag
Na megjött a 2900Pro-m. Örülök, mint állat, de csak 1 db tápcsati van rajta, egy 8pin-es. Viszont nekem csak 6 pin-es FSP BS 2 400W tápom van. Elég lesz az egy szál 6 pin a 8 pinre, vagy cseréljek tápot is?
-
Picco
addikt
válasz
Armando_19 #10594 üzenetére
varjuk
-
Bagira01
veterán
válasz
Armando_19 #10592 üzenetére
Inkább az érdekelne hogy azonos órajeleken vga pontszám magasabb lett-e a gyorsabb cpu miatt
-
Armando_19
őstag
Fura, e8200@4240mhz csak 1000 pontot dobott a 3d05-ön...
De cpu score nagyon durva lett.
-
aeroxr
tag
Hi!
2900pro 256mb256bit-es verzióra is tehető xt bios?
-
kris75
aktív tag
Hi mindenki! X2900XT 1gb van,Valaki találkozott már 07-04-25 bios-nál ujabb verzióval?
Köszönöm a segítséget!Üdv
-
kris75
aktív tag
Hi mindenki! X2900XT 1gb van,Valaki találkozott már 07-04-25 bios-nál ujabb verzióval?
Köszönöm a segítséget!Üdv
-
HolyFire
aktív tag
még a dx10 is necces....nemhogy a 10.1...
szerintem nem ollan hú de sok ember nyomatja a gémet dx10-en...sokan megmaradtunk a winfos XP-nép...ugyebár arra meg nem lesz dx10
ha jól tudom...Olvastam valahol hol lehet már jövőre le is lesz cserélve a Vista és jön helyette valami Windows 7 néven futó rettenet...kíváncsi leszek
-
Bagira01
veterán
válasz
msgt.fubar #10582 üzenetére
Kettő jobb lett volna
De végül is így is jó
-
Bagira01
veterán
Úgy néz ki 29184Ft-ért lesz az iponból hd2900pro
(ma írtak)
-
robertkill
aktív tag
válasz
banderasz77 #10575 üzenetére
oh... kössz a linket... nememlékeztem a nevére a proginak...
-
banderasz77
addikt
válasz
robertkill #10573 üzenetére
Ugyan, én köszi!
link -
laci666
senior tag
Még annyit hogy a DX10 és a DX10.1 között van valami számottevő dolog vagy azzal ne foglakozak mert a pro az DX10 a 3850 meg DX10.1-es
-
robertkill
aktív tag
hali
kérdésem lenne a Pro tulajokhoz...
gyári driver-t raktam fel a karihoz saját lemezéről és a catalist nem mutatja a kártya hőfokát...
ez normális??? ha nem akkor miért nem mutatja???
+ egy linket dobhatna valaki hogy honnan tudok leszedni olyan progit amivel megtudnám húzni a karit...
UI: a kariért köszönet banderasz-nak... 3dMark 2006 => 9700 Pötty...
ÜDV... RoberT...
-
laci666
senior tag
Még egy pont a pronak találtam 35000Huf-ért úgy hogy szerintem ez lesz a befutó
Még annyit hogy egy 22"wide TFT lesz majd mellete, a kártya majd birni fogja natív felbontásba full grafton a játékokat,mert úgy hallotam hogy ha nem natívban használom a monitort akkor rosszabb lesz a kép vagy játékoknál nem gond ha visszább veszem a felbontást. -
laci666
senior tag
Engem is érdekelne ez overlock lock dolog.hogy nem lehet ezeket huzni.
Ahogy olvasgatom amit itt pro-ról irogatnak kezd barátságos lenni.
Végülis a fogyasztás nem lényeg csak ne legyen hangos.Ezt meg ahogy itt olvastam egy bios frissítéssel meg lehet oldani és akkor 2D-be kus van 3D-be meg ugy se számít.
Meg ezek az XT színtett visszik és akkor már teljesítményben ott van mint egy XT vagy 3870. -
-
laci666
senior tag
Sziasztok ide is bepofátlankodok
A 3850/70/X2 topicban a 3850-est és prot ajánlották
Melyiket éri megvenni?
Sapphire Radeon HD2900 PRO 512 DDR3 dobozos 2 év gar:
35.900,Huf (szerintem ez 256bites Gianninál van)
VGA POWERCOLOR PCIE HD3850 512MB GDDR3 256bit (720/1800Mhz, Dual DVI/TVO HDMI Dongle, ZERO Therm 2 slots)
40,000HufMost egy 1900XT-m van a pro mennyivel eszik többet.A konfigom játék alatt 230-250W között zabál,nem akkarnék egy erőművet venni
a gépbe.Tápt nem akkarok cserélni most egy 460W High Powerem van.
-
DrDody
csendes tag
válasz
banderasz77 #10561 üzenetére
Arra gondolsz, hogy kék helyett piros egy szöveg, és ha rákattintaszz visszavált?
-
banderasz77
addikt
Van még valakinek a 8.1-es driverrel is színproblémája Win alatt??? 7.12-vel tudok pár emberkét. Nálam a 8.1 sem hozott javulást.
-
Speed®
titán
válasz
msgt.fubar #10559 üzenetére
Tökéletesen elég a 6PIN, lévén a maradék két szál GND..ha nincs 8 PINes csati, a Catalyst OCrészlege inaktív, de azt a kutya se használja, van Rivatuner. Nekem az 512bites Pro 6pines táppal ment 875ig simán..ergó a 750 körül kifulladó 256bites Pronak is elég lesz tutira.
-
msgt.fubar
senior tag
8-pines molex-pci-e tápcsatit honnan lehet szerezni? Ahogy látom a kártyához csak 6 pines van, és több helyen írták hogy a stabil tuninghoz 8 pines is kell... erősítsetek meg vagy cáfoljátok légyszíves
-
sinci
tag
válasz
gyulabacsi #10557 üzenetére
A 256bit-eshez DVI-VGA és DVI-HDMI Adapter van.
[link] -
gyulabacsi
tag
mi jár egy (sapphire)2900pro-hoz?
engem főleg hdmi -> d-sub érdekel -
Max3l
tag
válasz
msgt.fubar #10555 üzenetére
Szerintem ha az én 400W-os DTK tápom kiszolgálja, még tuning mellett is, akkor egy Chieftec-nek birnia kellene a gyűrődést
-
msgt.fubar
senior tag
Sziasztok!
Egy 450W-os Chieftec táp elég-e egy 2900Pro-nak?
-
Picco
addikt
válasz
gabcsikovo #10550 üzenetére
miert nem mesz a notigyarto honlapjara? szvsz ott keresd.
amugy ez tenyleg nagyon nem idevalo, menj az egyik notis topicba ott okosabbak lesznek nalunk -
gabcsikovo
csendes tag
köszönöm nagyon királyok vagytok..ha valami nyügöm lesz még szólok..mégegyszer köszi
-
sinci
tag
válasz
mod: már megelőztek...
-
Armando_19
őstag
válasz
Helló!
Tegyél fel egy everestet, és ez kiírja majd, milyen fajta VGA van a notidban. Onnantól pedig ATI oldaláról le tudod vadászni, elég jó navigációs menüje van. -
gabcsikovo
csendes tag
sziasztok
tudom hogy nem ide kéne írnom de lehet hogy tudtok segíteni.van egy hp compaq nx 9010 notebokom amin egy ati radeon igp 345m kártya van ...a probléma az hogy akitől annak idején vettem nem adta hozzá a cd-t amin rajta van ....felmentem az ati honlapjára de ott sem találom az illesztőprogramot vagy drivert azt hiszem így hívják...légyszives segítsetek -
Picco
addikt
válasz
msgt.fubar #10545 üzenetére
kerdes hogy mennyire szellozik a hazad, mennyit jatszol, mennyire zavar a zaj....de azert nem hangtalan a kari es a meleget is termeli
-
sinci
tag
válasz
Bagira01 #10544 üzenetére
Sajnos erre utalót nem találtam a szövegben
.
Szépen lassan meg kell barátkoznod a 35k-s árral vagy hagyod őket a fenébe, én 40k-ért vettem december közepén, akkor az csúcsvétel volt szvsz, hogy most megér e 35k-t azt neked kell eldöntened, mert 29k-ért nem fogják odaadni az biztos.
-
msgt.fubar
senior tag
Sziasztok!
Mostanában tervezem egy Sapphire HD2900 Pro vásárlását, és lenne pár kérdésem. Jelenleg egy Geforce 8600GT-m van, ez alapjáraton (win) 55 fokos, félórányi játék után pedig tartósan 75 fokos.
Ennél mennyivel melegszik jobban vagy kevésbé a HD2900 Pro? A gyári hűtését muszáj lecserélni? Nem elsősorban tuningolással képzelem el a használatát, szerintem egy ideig megleszek vele alapórajelen is, szóval a kérdésem hogy milyen a gyári hűtés? Mennyire hangos? Mennyire hűt? Mindenképp cseréljem le? Ha igen mit javasoltok?
-
sinci
tag
De ilyen is van ám:
"iPon Computer Kft. kötelezettségei és jogai...
...Az iPon Computer Kft. szabadon megváltoztathat bármilyen árat vagy határidőt...Bármely vásárlónak, aki nem ért egyet a szabályok módosításával, fel kell hagynia a vásárlással."mod: [link]
-
Armando_19
őstag
válasz
Bagira01 #10540 üzenetére
Oldalukon sincs kiírva, csak ilyet láttam:
Leírás
Garancia2 év.
Vissza terméklistához
* Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni!
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet.
A kiemelet részre tudnak hivatkozni árváltozás miatt is
DE nem baj, reméljük azért csak nem vernek át! -
Bagira01
veterán
válasz
Armando_19 #10539 üzenetére
Mailbe nem írták
-
Bagira01
veterán
válasz
Armando_19 #10534 üzenetére
Hát én annyiért rendeltem és nem csak én
-
Bagira01
veterán
Ipon árat emelt a hd2900pro-ra 35.232Ft. Én ma rendeltem 29.184 Ft-ért. Szerintetek mi lesz
-
Immy
őstag
2900pro-náll már más is találkozott olyan hibával
, hogy alacsony fordulaton a ventillátor elkezdett "csattogni"?
Ugye az új rivatuner2.06-al nem lesz inkompatibilitási hibám vista 32 és 64bittel? (még nemtom melyik oprendszer legyen)
Kíváncsi vagyok gyári biossal mennyire könnyen viszi az xt órajeletthx
-
Armando_19
őstag
válasz
HolyFire #10523 üzenetére
Persze, de ki tudja meddig!
Na de én most nem értek pár dolgot.Sincinek is 20K körüli eredmény jött ki 3d05 alatt. Nekem is első tesztre valami hasonló volt, és valamelyik nap nyomtam még 1-et, és csak 17K lett. Valami bezavarhatott neki? Elég kancsó érték ez a 17K szerintem. Procim 3710 ment/megy mindíg -
sinci
tag
válasz
Bagira01 #10527 üzenetére
Azt ne felejtsük el, hogy ez voltmodos bios. A 3DMark06-nál 1,15V-os bios volt fönt, így ment 820/2150-et a kártya, a 3DMark05-nél már a rendszer végső beállításai láthatóak 800/2100 1,10V-os bios-al megtámogatva.
A kártya 1,08V-ot kap a gyári bios-al, ezzel jobbesetben 770/2100 elérhető szerintem. -
Bagira01
veterán
válasz
banderasz77 #10528 üzenetére
Hát reménykedek, bár most mind1, már az is előrehaladás hogy végre megint lesz rendes vga a gépembe
-
sinci
tag
Tegnap előtt vettem egy jobb vasat a kártya alá, mert ez a kártya megérdemli, meg én is
. Tegnap tesztelgettem és ezek az eredmények születtek [link] [link], így már valamennyire ki van hajtva a kártyában szunnyadó erő.
A krízis XP-n 1280x1024 high beállításon maradt 32-35fps, tehát oda már a kártya kevés, ez van... -
Bagira01
veterán
Na iponba rendeltem egy hd2900pro-t 30k-ért. Garival sztem nem lesz gond(bár elég rosszakat hallottam) Bőven elég ez a kártya főleg ennyiér
-
HolyFire
aktív tag
válasz
Armando_19 #10520 üzenetére
télleg a bluefish-el mi lett? Létezik még???
-
Immy
őstag
Boldog tulajdonosa lettem egy Sapphire 2900 pro-nak 256bit 512 MB.
Olyan kérdésem lenne, hogy kb mekkora az-az órajel amit még gyári biossal stabilan el lehet érni?
Gondolom mindenki az új rivatunert ajánlja tuningolásra...
Core2 6550-es procit kb hány mhz-re kell tuningolni hogy ne ütközzek procilimitbe ezzel a videókarival?thx előre is
-
Picco
addikt
válasz
DrDody #10518 üzenetére
core 2 jobb szvsz, ezzel nincs is baj, de nezd csak meg azt a tablazatot...nem olyan rossz az amd sem
en egyedul azert nem valtottam mert megszoktam az amd-t...nincs kedvem mar beletanulni az inteles dologkba, talan majd ha kovetkezonek konfigot valtok, mert ahogy elnezem a phenomokbol semmi sem lesz, a rendes lap is draga hozza, jatekban nem is hozza azt amit elvarok tole tehat valsz kovetkezo konfig intel lesz, de majd meglatjuk.mod: OFF
-
DrDody
csendes tag
Én mindig is AMD fan voltam, még vagyok is, de eltérítettek, és eddig nem bántam meg, erősebbnek érzem a rendszert, nemvagyok szakértő, lehet hogy rossz üzletet csináltam. Vitázni biztos hogy nem fogunk, mivel nem vagyok túl kompetens ezügyben, érdeklődtem mindenfelé, és egy AMD párti szónoklatot sem hallottam, mindenki azt mondta(még az amd-sek is) hogy a core2 rendesen elpi**ázza az amd dualjait.
Meg ami teszteket olvastam abból is ugyanezt szűrtem le.
Na lényeg a lényeg nem vágyom erőműre, egy ideig békén hagyom a vasat! -
Picco
addikt
válasz
DrDody #10516 üzenetére
jajj, azt ne mondd mar hogy ha magasabb az orajelem akkor gyengebb lesz az eredmeny
aajanlom figyelmedbe a PH! phenomos tesztjet, ahol jatek alatt nezik, az en procim mivel F2-es Windsor tehat ugyanaz a mag van benne csak nem 3200mhz hanem 3000...nezd hozza a core2-khoz....rajon meg a core-ra a tuning de nem sokkal gyengebb mint hiszed
sot egy e4500-nal megkockaztatom hogy jatekok alatt jobban teljesit...bar ezt tudja a franc.
ezzel a hozzaszolassal veletlenul SEM akarok amd vs. intel vitat, nem errol van szo! -
sakal83
addikt
Így már tényleg bestbuy a 2900pro Ipon árlista: bruttó 29185Ft
-
DrDody
csendes tag
-
DrDody
csendes tag
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Most hirtelenjében ennyi tellett tőlem, de most még a procim is alapon, van, vagyis igazából minden
Az első pályát néztem 35 fps alá még ha rángattam se ment, de azt a 35-öset ki is linkeltem
De múltkor amikor húzva volt van ami highon volt nemtom mi, sőt még azt a hotfixet is letöltöttem, akkor is ilyen értékeket kaptam -
-
DrDody
csendes tag
-
rolko
őstag
Hali!
Épp tesztelnénk 2db 2900XT-t Gigabyte P965DS4-be és ha elindítjuk a 3Dmark 06-ot elkezd hullámozni a kép de mint állat, valami megoldás? -
Daert
őstag
Vagyis nincs full és light verzió.Akkor jól tudtam
Egyébként nem nagy a doboz csak vastag..szvsz
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB // Ajándék // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest