Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
- 

- 

jano_77 nagyúr válasz  Ragadozó

üzenetére Ragadozó

üzenetéreKÖSZÖNÖM a gyors válaszodat! 
 De egyébként a régi kari mikor még bent volt már leszedtem a régi drivert utánna áamtalanítottam és karikat kicseréltem, majd a tápot cseréltem és csak utánna indítottam (volna) el újra a gépet! Tehát elvileg videó kari driver elvileg le vol szedve a csere előtt!?!  
 De azért majd megpróbálom amit mondtál!
 CSÖKKENTETT módban elindúlt a winfos!
 Ugyanis miután jó pár percig nem csinált semmit, kilőttem a power hosszan nyomva tartásával, majd az újra indításnál a CSÖKKENTETT módot ajánlotta fel és úgy elindúlt!
 Elvben fel is rakta a CD-ről a HD2900Pro kari driverét, majd mondta, hogy újra kell indítani a gépet az életbe lépéshez! OK! Majd újra semmi, mintha lefagyna boot közben!?!   
- 

jano_77 nagyúr Jó reggelt Mindenkinek! Tegnap megkaptam az új HD2900Pro karimat és az FSP BlueStorm II. 500W-os tápot! 
 Tegnap este betettem a gépembe - ASUS P5SD2-FM alaplap, Intel P4 524 proci, 2x1GB Super Talent DDR2-800 RAM - az új Radeon HD2900Pro kártyámat ill az új FSP BlueStorm II. 500W-os tápomat és mikor újra indúlt volna a gép, bootolás közben, mikor a Windows boot képe látható és a tőltést jelző - KIT - jelzés, egyszer csak megáll a jelzés futása és nem indul el a windows, nem jön elő a profilok kiválasztásának lehetőségei, ahol a jelszót be kellene írnom!      
 Mi lehet a gond, miért nem indul el a gépem, mit tegyek?!?     HELP!!!!!! 
- 

banderasz77 addikt Na fiúk-lányok, megválok hőn szeretett HD2900PRO-mtól. Beszereztem egy 8800GT-t, ami a 4 napos teszt után nagyon meggyőzött. Azért még ide is benézegetek, hátha tudok valakinek segíteni a tapasztalataimmal. 
 Remélem az ATI helyzete normalizálódni fog ebben a nagy harcban és újra ATI tulaj lehetek.
 Béke Veletek! 
- 

Johnny001 senior tag Hi! 3Dmark 2006 9767@800-900. Az X2 miatt lehet, mert az nem megy többet 2829 Mhz-nál  . sajnos úgy nézem, hogy a 400 wattos Chieftec tápom is kezd kifeküdni, mert a teszt 3. részén, amikor csak csak 1 vagy 0 az fps már szemetel, de már előtte is sokat gondolkozik és pöttyösen csíkos képernyő van. . sajnos úgy nézem, hogy a 400 wattos Chieftec tápom is kezd kifeküdni, mert a teszt 3. részén, amikor csak csak 1 vagy 0 az fps már szemetel, de már előtte is sokat gondolkozik és pöttyösen csíkos képernyő van.Szóval vagy a kari nyiffant ki, vagy a táp vagy én nyiffantottam ki a karit, vagy a kari a tápot  By.: Johnny 
- 

Speed® titán Mit próbáltál rátenni (sry, ha már írtad, nem figyelem mindig a topikot)? Amúgy ha a csavarozást el nem szúrtad, akkor a pasztázásban lesz a hiba. 
 Egy pöttyöt kenj szét az ujjaddal (vagy amivel jólesik), vékony réteget képezve.
 Volt egy cimborám, aki egy 1.5g-s tubust rányomott a procijára..a hűtőt rászorította, a paszta felesleges része meg a procifoglalat aljáig folyt..persze a vastag krémpárna miatt a hőmérséklet is az eget verdeste.
- 

vbbb őstag 
- 

Daert őstag Értem,tehát ha esetleg max 80C-ig elmegy akkor még olvad meg semmi? 
 Gyári hűtővel.
- 

Speed® titán "1280*1024 4x élsímítás mellett mindent magasra állítottam, és 30fps fölött volt" 
 Ezt ha nem haragszol, igencsak kétkedve olvasom Mivel/hogy mérted? Mivel/hogy mérted?Daert 
 Olyan, hogy hivatalos üzemi hőmérséklet, nincs. A max hőfok elvileg 125°C, felette már károsodhat a GPU. Akkor optimális, ha 75°C alatt van terhelten.
- 

HolyFire aktív tag Attól függ millen üzemben használod....egy öntödében más mint egy hűtőházban...       
 Viccet félretéve nem tudom....szerintem ollan 80-90 fok a max...onnan feljebb kikapcsol....szaerintem. De véleményem szerint normális használatnál olyan 70 fok fölé nem kéne mennie...Mivel hűtöd?
- 

A hdmi hanggal még nem bírkoztam meg...de most nem érdekel annyira... 
 Mind2 dvi kimeneten van hang továbbítás?
 Rákötöttem a hangkarit a hifire....Kipróbáltam a plazmán COD4 demót, húúú, kicsit nagyon jó....  
- 

Daert őstag Mennyi a Pro hivatalos üzemi hőmérséklete,ill. mi az a max hőm. ami még elviselhető? 
- 

Picco addikt válasz  Johnny001

üzenetére Johnny001

üzenetérehali van 512 hez is, pl a sima xt bios, az 512es, az letoltheted [L:http://www.techpowerup.com/vgabios/index.php?page=1&architecture=&manufacturer=Sapphire&model=2900+XT&interface=PCI-E&memSize=512] [/L]  mod: attol h irtam egy hulye cikket rola nem vallalok semmi felelosseget a karid epsegeert  
- 

Johnny001 senior tag Hi! Lenne egy kérdésem, 512 bites pro-hoz hol találok vmoddolt BIOST, mert visszaolvasva is meg utánanézve is csak PRO->XT BIOS van vagy 256 bites moddolt, vagy hülye vagyok! By.: Johnny 
- 

Daert őstag válasz  idegbeteg18

üzenetére idegbeteg18

üzenetéreIgen,hozzáméred a nyákhoz és a lyukon keresztül megjelölöd a dordát,majd 1.5-ös fúróval megfúrod,kicsit kiszélesíted,és máris bele tudod hajtani a csavart. 
- 

Picco addikt válasz  idegbeteg18

üzenetére idegbeteg18

üzenetéreigen arra gondolt, burkalsz bele egy lukat es maris jo  
- 

HolyFire aktív tag hát nem tudom...ha nincs fém a pasztában és szilikon alapú vagy valami nem vezető anyagból készül akkor elvileg nem lehet gond....nem tudom miért használnak gyárilag gumit...első lépésben bordát faragok azt utána gondolkodok a felfogatáson    De szerintem elsőre a gumi megoldás lesz.... De szerintem elsőre a gumi megoldás lesz....
- 

üzenetére idegbeteg18

üzenetéreITT kérdezd meg,hátha még megvan neki a VRM borda. Ha esetleg megveszed a Zalmit,VF-1000 akkor kérnék róla beszámolót  
- 

üzenetére idegbeteg18

üzenetéreEzt a hőátadó gumit vagy szivacsot azt hiszem ITT is lehet venni,talán megér egy próbát. 
- 

Bagira01 veterán Szerintetek egy mark erejéig megküldhetem a hd2900pro-t 1,2v-l? Nem akarom hogy sípolós legyen utána  
- 

sinci tag válasz  idegbeteg18

üzenetére idegbeteg18

üzenetéremajd hőátadó gumit tegyél azért rá [link], gondolom nem ok nélkül van a gyári hűtőn is, az hogy hol kapsz ilyen gumit...passzolom 
- 

laci666 senior tag válasz  idegbeteg18

üzenetére idegbeteg18

üzenetéreElég brutál ez a zalman,nagyon állat. 
 És ha még rá is megy.Van annyi furat a talpán hogy még rá is mehet.
- 

üzenetére idegbeteg18

üzenetérevagy akár Te is megcsinálhatod...egy proci hűtőbordát addig vágsz, köszörülsz kisflexel amíg megfelelő nem lesz a méret, és átmenő csavarral rögzíted... 
- 

Daert őstag Mennyiért lehet használtan Thermalright HR 03 R600-at venni?? 
- 

laci666 senior tag Mert ha igen, és ha a nyákon távolabb vannak a furatok 2mm-rel mint hűtőnek talpánál akkor azt furoval lehet hogy lehet korigálni,mert ahogy látom a furatok körül van anyag azt nagyobb furoval meg lehet furni. 
- 

üzenetére idegbeteg18

üzenetéreha rá is megy a 2900pro-ra akkor kell hozzá egy VRM hűtőborda [link], amit nem lehet kapni külön, ergó neked kell rá fabrikálni... 
- 

idegbeteg18 tag Ebből gondolom, hogy rámegy [link] 
 igaz itt nem HD2900 Pro-ra rakják rá, de ha egy kicsit visszaolvasol akkor ott írja az egyik felhasználó, hogy mi jó rá.
- 

HZSolti tag Sziasztok! 
 Lenne pár kérdésem /pár napja léptem be a ATI HD2900PRO tulajok körébe../.
 1. flash-eltem a BIOS-t /Tiger83_0.85v_220_250_1.10v_760_1060.zip/, na most ez XT BIOS, vagy csak módosított? Flash-elés után PRO-nak ismeri fel minden progi nem gond?
 Igaz az órajelek 760/1060 -ra emelkedtek alapból, gondolom sikeres lett akkor a biosflash.
 2. hol tudom megnézni mennyi feszt ad neki 3D-nél?
 3. 10700 3DMark'06 /Vista64, Omega7.11, 780/1000, többi aláírásom nickem alatt/ az milyen eredménynek számít? A phlistához nézve nem túl jó, de gondolom sokat számít a Vista /lassusága/.?
 Segítségeket előre is thx, és sry ha már agyoncsépelt dolgokat kérdezek.

- 

üzenetére idegbeteg18

üzenetéreMiből gondolod hogy rámegy a 2900 Pro-ra? 
 A kompatibilitási listán nincs megjelölve,csak azért mondom,nehogy úgy járj mint én az AC S1-el.Nem megy rá. 
- 

idegbeteg18 tag Sziasztok! 
 Az lenne a kérdésem, hogy ha egy [Zalman VF1000 LED-re] szeretném lecserélni a HD2900 Pro-m hűtőjét akkor a hűtőn kívül kell még valami más a hűtőcseréhez?
 Válaszokat előre is köszi!
- 

Daert őstag Bármilyen hihetetlan de az én Pro-mra nem megy fel az S1 rev1-es.KB 2 mm-el távolabb vannak a likak a nyákon mint az S1-en   
 Jól befaragtam a cserével,ráadásul azóta baromira melegszik a kártyám.Netezés alatt+ lemezt írok 59C 50% ventihasználatnál.Már megrendeltem 1 AC MX-2-es pasztát,remélem segíteni fog.Thermalright HR 03 R600-ért meg nem fogok 13K-t kiadni.
 Valami más hűtési alternatíva a vízen kívül??
 Vki?
- 

laci666 senior tag válasz  HolyFire

üzenetére HolyFire

üzenetéreHiszed vagy sem én is szivatyú keresgélek itt a PH-n.   
 Ezt néztem ki Laing DDC
 Kicsi kompakt,halk mi kell még  
 Nyugdíjastól lehet venni 8 K,majd szerintem én is ott veszek.
 Keresgéltem itt Nyíregyen ezt a szívatyut 40K-ért akkarták rám sozni,modtam ok majd jővők azota is készülök oda.  Hogy maradjunk a 2900Pro témában Milyen blokot érdemes rávenni? 
 Igaz halk a gépem csak hát ha egyszer olyanom lesz akkor milyet nézek
- 

HolyFire aktív tag válasz  laci666

üzenetére laci666

üzenetéreez így természetes...  Akkor segíts nekem vizes dolgokban.... kéne nekem valami kicsi méretű szivattyú, de nem valami atom erős hanem valami kis frankó alap cucc nem drágáért, 1 blokkot kell vinnie max kettőt.... amivel most hűtöm a 2900-et le akarom cserélni...nem vagyok képbe a szivattyúk terén és a vites forumba meg nem válaszoltak Akkor segíts nekem vizes dolgokban.... kéne nekem valami kicsi méretű szivattyú, de nem valami atom erős hanem valami kis frankó alap cucc nem drágáért, 1 blokkot kell vinnie max kettőt.... amivel most hűtöm a 2900-et le akarom cserélni...nem vagyok képbe a szivattyúk terén és a vites forumba meg nem válaszoltak 
- 

Dambudzo csendes tag válasz  Speed®

üzenetére Speed®

üzenetéreigaza van banderasznak. van xbox360am és volt kb 2 hétig egy ps3 "tesztelésre" egy TV-n volt hajtva mindekttő a ps3 hdmi-ben a x360 komponensen mert a tv-n(r32-es samsung) nincs 2 hdmi. pont a DMC4 ami ugye mindkét gépre megjelent és az ati csippes x360-nak erősebbek voltak a színei úgy, hogy a ps3 hdmi-n volt! 
 bocs az offért ismét. flém ne legyen. nem vagyok fan, ez csak az észrevételem!
- 

HolyFire aktív tag Nahh most hogy felkeltem délután 1kor.... látom elég rugalmas lett a topic...voltmár hogyan építsünk gépet, ram kérdések és most 8800GT tuning    De ezért szeretek ide "járni" mert nem anyázás van elsőre ha valaki eltér a témától mint más helyen  Meg hát amúgy is mi 2900pro tulajok faszagyerekek  
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mivel/hogy mérted?
 Mivel/hogy mérted? 

De szerintem elsőre a gumi megoldás lesz....
   De szerintem elsőre a gumi megoldás lesz....