- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
Aktív témák
-
tibz03
őstag
válasz
Crytek #20997 üzenetére
"Igaz ez 1680*1050 de tényeken nem változtat"
De-de, pontosan ez változtat a tényeken. Nem is értem, mit akar 1600-as felbontáson a 4870-el.
De Crytek, most komolyan, mint barát kérdezem: mi a jó büdös f*szért nem látod be, hogy nincs igazad?
/OFF gombról - úgy látom - továbbra sem hallottál./
-
Crytek
nagyúr
Tessék 4870 tulaj:
Igaz ez 1680*1050 de tényeken nem változtat .Szűrök nincsenek.
"30percig játszottam közben pedig ment a fraps benchmarkja és szépen mentette az fpst, azon a részen készült mikor be kell menni egy iskolához kiszabadítani egy csajt és kinyírni 2 tankot utánna.
minfps:9
maxfps:25
átlagfps:18.32"Ez a konfigja: E8400+Hyper212, 2x2GB Geil ultra, Sapphire HD4870
-
tibz03
őstag
válasz
-pooshy- #20993 üzenetére
Ezt kb. a CF tudja a PH!-s teszt szerint.
(#20995) DigitXT: Köszi, hogy megosztottad velünk egyetemi-tanár-szintű matektudásodat.
(#20996) -pooshy-: Ja, akkor bocs.
Azt hittem, sima 4870-ed van.
Így már teljesen hihető és reális az érték.
Csak Crytek (akinek már csak a neve miatt is illene tudni a dolgot) nem hajlandó belátni a száraz tényeket.
-
Tomcat
őstag
-
Crytek
nagyúr
válasz
tibz03 #20988 üzenetére
Pff. Robbanások nincsenek belekalkulálva.
Benchmarkban megnyugtatlak negyed robbanás sincs.
Haverom 1280 ba tolja mivel akkor a max felbontása és nincsenek neki bekapcsolva.Kapásból azzal nyitott hogy szűrök is be voltak és rájött hogy nemkéne majd anélkül sem futott valami jól neki. -
tibz03
őstag
válasz
Crytek #20986 üzenetére
Leszarom, mit mond haverod, ezek átlag PFS-ek, mit gondolsz, a robbanások nincsenek belekalkulálva? Egy 4870 X2-n 1600-as felbontásban szűrőkkel megy átlag 38 FPS-t, mi a frászt akarsz ezen túlmagyarázni? Haverod meg lehet, h. ilyen felbontással próbálkozik, esetleg nézze meg valami emberibb felbontásban (1280x1024). Meg lehet, hogy a szűrők is be vannak neki kapcsolva. Ezt nem tudod túlmagyarázni. Az én 4850-emen kapok olyan 20 FPS-t very high-on, akkor a 30 %-kal jobb 4870 szerinted nem tud 28-30-at? És még csak egy sima 4870-ről beszélek, hol van még a GTX260-280, 4850 X2, 4870 X2, mindezek CF-ben vagy SLI-ben? Jajj, be is fejezem. Teljesen reménytelen eset vagy.
MOD: Amúgy meg fanatikus tag létedre elég gáz, hogy nem ismered az OFF gombot.
(#20989) Crytek: Itt egy jó pár embernek van 4870-e, nekem 4850-em van, tehát valamilyen szinten tapasztalatból is beszélek. Szóval elég lesz az okoskodásodból, szerintem már mindenkit zavar, hogy hülyeséggel tömöd a topicot.
-
P00By
nagyúr
-
tibz03
őstag
válasz
Crytek #20982 üzenetére
Vaze, észrevetted, hogy magad ellen linkelgetsz? Ezek a tesztek is csak az én igazamat bizonyítják.
Amúgy meg kérdezz már meg egy 4870 tulajt, hogy megy neki a Crysis, ahelyett, hogy itt okoskodsz. Az, hogy a tesztekben rányomnak mindenféle szűrőt, engem nem érdekel, mert a te kijelentésed az volt, hogy "nincs olyan kártya, amin megy very high-on a Crysis". Na most erre sokszorosan rácáfoltál te magad is, mert belinkeltél egy tesztet, ahol a 4870 CF-en szűrőkkel(!), 1600x1200-as felbontáson(!) (holott ezekről szó sem volt) is simán játszható very high-on a Crysis. Na most akkor megkérdezem: te hülye vagy, vagy csak jól játszod?
-
Crytek
nagyúr
válasz
tibz03 #20975 üzenetére
Crysis Very high 1280ba Ott láthatod GTX 280 SLI-vel is.
-
AMATŐR
őstag
válasz
Overlocker #20948 üzenetére
Asus Magyarországtól kaptuk
Vigyázz rá, mert lehet, hogy az egyik az enyém lesz!
-
tibz03
őstag
válasz
Crytek #20977 üzenetére
Ohh, vaze. Hol mondtam, hogy az én 4850-emen játszható?
Pont hogy azt mondtam, hogy kb. 4870-től felfele.
Te meg nem azt mondtad, hogy a Crysis nem játszható normálisan 1600x1200-ban 16x-os AF-fel (ami egyébként megint csak nem igaz, mert játszható, egy 4870 X2 vagy CF már 40 FPS-t produkál, ami simán játszható sebesség, akkor egy 4870 X2 CF-ben szerinted mit alkot?). Te azt mondtad, hogy nincs olyan kártya, amin játszható very high-on a Crysis, na ennek itt akárki ellentmondhat.
Szóval inkább ismerd el, hogy tévedtél, és húzd össze magad, öcsi.
-
Crytek
nagyúr
válasz
tibz03 #20975 üzenetére
Oké akkor neked megy normálisan én is így nyugtatnám magam.Majd 1,5 év múlva visszatérek rá amikor már tényleg játszható lesz a Crysis Very Highon.
És most a te kedvedért nem fogom előkeresni a sima 1280 as teszteket élsímitás nélkül de ott is csak 3x fps van GTX 280-al is és ez csak a rohadt teszt.
Meg érdekes mindenki akinek 4870-es van( pl haveromnak is és ő csak 1280 ba tolja ) mondják hogy azon sem fut a Crysis Very Highon erre jön 1-2 hurkagyurka hogy neki játszható.Én is toltam 8800GTvel very highon játszható volt 10 fps-el.
-
tibz03
őstag
válasz
Crytek #20924 üzenetére
Pff, tudod te mit jelent az, hogy 1600x1200-as felbontás? És ez még hagyján, azt tudod, mit jelent a 16xAF? Ne okoskodj már, inkább gondolkozz...
MOD: Ez bassza fel igazán az agyam, amikor egy hülye rámförmed, hogy miért beszélek hülyeséget.
juhi07, vaze, honnan a pi..ából tudjuk?
-
juhi07
senior tag
Mikor jönn már a 8.8 catalist ? Nincs még hir rola ?
-
JColee
őstag
vistád van? ha igen akkor lehet ott a gond, nekem is az volt és kiugrált GoW ból meg általában mindenből
kipucoltam a régi drivert, felraktam a 8.7 et amit innen leszedtem (Catalyst Software Suite) utána már csak a GoW nem ment de kikapcsoltam az élsimítást a játékban és már az is megy -
DroneZ^
őstag
válasz
És nekem, mint civilnek, hol tudok ilyet venni? Gondolom az asus magyarország nem fog adni
-
niwaku
csendes tag
Hát Cod4,Dmc4 még a 3dmark is exe hibával le áll közben vissza tettem a 7600os vga-mat azzal már hajlandó elindulni nem is fagy,exe hibát sem ad semmire..fagyás előtt képhiba nincsen
csak egyszerűen v ezt az üzenetet kapom (exehibát érzékelt ezért le állt) vagy elkapja a képet és újra indul
huzva nincs csak beraktam és ezeket csinálja...-proci:AMD Athlon 64x2 3800+
-vga:MSI Ati 4850
-alaplap: MSI K9N neo
-memoira:2GB samsung -
nepszter1
addikt
http://www.logik.hu megbizható oldal ?
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Most irigy vagyok
De hajrá várom/juk az eredményeket.
Esetleg xs-en kint lesz ? -
niwaku
csendes tag
Nemrég vettem egy 4850-es vga-t 80-83 fok az alap hőmérséklete.
Amit belépek egy játékba egy idő után vagy exe hibával kivág vagy ki fagyík a játékból
Most a vga melegedne túl v valami más baja van?
Windows 1napja lett telepítve....más hibát meg nem tudok rá mondani csak hogy túlmelegszik.
Valaki valami ötlet? -
Speed
addikt
válasz
Áhh ne idegesits már hogy kettő is van
-
Brumi˘
addikt
-
Nagynozi
aktív tag
Sziasztok! Milyen hűtést érdemes 4870re tenni? Én kinéztem magamnak egy csinos dbot, vki ismeri-e? Accelero TWIN TURBO nagyon tetszik
-
Crytek
nagyúr
Mondom hogy hivatalos a teszt de nem valós eredményekkel.
Pl nézzél szét a neten és keress Company of Heroes teszteket pl itt a ph-n is megnézheted meg normális teszt oldalakon majd utánna nézd meg ezt a techpowerfost a 400fps-ével lol.
Meg néztem a 8800GT eredményeket mivel nekem is az van azok is elvannak túlozva. -
SzlobiG
félisten
válasz
Overlocker #20926 üzenetére
Alakul goo át XP-re.
Mod: Jó sok feszkó kell a proccnak.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Gondolom már vártok a 2. x2-esre, meg persze egy ln2 tesztre.
Nem lenne hátrány egy 3dmark06 wr -
DroneZ^
őstag
válasz
Hé, honnan lehet szerezni 4870 x2-t?
-
Speed
addikt
válasz
Overlocker #20925 üzenetére
Ejj vazeg az a 27k emberes itt meglesz a 30k ugy látom
-
tresh
veterán
válasz
A NASA már irigykedik szerintem
amugy grat komoly eredmény ez a quad csoda tetszik nagyon
-
Overlocker
veterán
válasz
Overlocker #20925 üzenetére
-
Overlocker
veterán
-
Crytek
nagyúr
válasz
tibz03 #20921 üzenetére
Te melyik bolygon élsz hogy ilyeneket álmodsz?Nézzed már meg a teszteket GTX 280-asl is milyen értékeket kap Very Highon.
Tényleg azta ezt a gyorsaságot.És ez csak a teszt ahol csak repülgetünk szépen nyugodtan ebbe vegyél bele robbanásokat lövöldözéseket alieneket stb.
Az aki azt mondja röccenésmentesen fut very highon az hazudik.
Első pár perc lehet amig nincs semmi
-
Eagl3
veterán
Nagy gondban vagyok... Kinéztem a Lenovo L220x-et magamnak, de nem vagyok benne biztos, h. jó lesz nekem az 1900-as felbontás? Elég lesz szerintetek a 4870-es karim hozzá?
Vagy válasszak inkább egy 1600-as moncsit?Vagy nincs számottevő FPS külömbség 1900-as és 1600 as felbontás között?
-
SzlobiG
félisten
Sztetek mennyi levegőt kaphat a felső VGA?
Nem gondoltam, hogy ebbe a lapba ilyen közel lesz igaz van egy 3. slot is, pár %-al jobban is pörög a venti mint az előző lapba.
Igaz van annyi előnye, hogy hűti a másikat a légáramlat.
Amúgy egyenlőre nemvagyok megelégedve a cuccal...
-
nepszter1
addikt
ha leveszem a gyáríhűtést a vga-ról akkor megszűnik a garancia ?
-
Brumi˘
addikt
Nah már majdnem 24 órája megvan a karim úgyh utánna is néztem mit is lehet rajta vmoddolni, annélkül hogy forrasztgatni kéne. Találtam vgpu és vmem modot is, de a vgpu mod nekem nem jött össze... A vmem mod egész jól összejött, de majdnem kinyiffantak a memók.
Kicsit sok grafitot toltam az ellenállás tetejére és egyből 2,35V-t kaptak a memcsik, ami gyári coolerrel eléggé erős. Szal gyári coolerrel ne erőltessétek a vmodot. Most leszedtem a tetejéről egy kis grafit port és kimértem az ellenállását 3,76 Kohm így 2,168V körül kap a mem. Remélem holnap mehetek az s1-emért és adhatok neki egy kis kakaót.
Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Béta iOS-t használók topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest