Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: A sor végén
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Crytek
üzenetére
Ez nem kezeli a karidat, azt töltötted le amit én linkeltem?

Egyébként én nem szeretem az ATI Tools-t, de ez megkeresi a max értékeket, ahogyanazt kérted.
A legjobb húzó progi az ATI Tray Tools, de az sajnos a 8800Gt-dhez nem jó, csak ATI karikhoz.
Neked a Rivatuner-t ajánlom.
-
fefe122
csendes tag
válasz
Crytek
üzenetére
Klikk --->[ATI Tray Tools new beta build 1.5.8.1267] (ATT beta version with HD 4xxx support)
-
Hunter2
addikt
válasz
Crytek
üzenetére
fogalmam sincs, egyik nap kikapcsoltam másnap bekapcsoltam erre nincs kép.Szokásos hibakeresésbe kezdtem(kártya ki-be , minden lehúz a lapról, stb) de semmi nem használt.Vissza raktam a régi kártyámat azzal meg ment simán.
Elvittem haverhoz kipróbáltuk az ő gépében is de semmi.
Nem húztam, nem cseréltem hűtést meg semmi és mégis beszart.Nemnagyon értem.
-
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Crytek
üzenetére
Ha túlhajtottat, és egyedi hűtésűt akarsz, akkor mindenképpen a
Gainward Golden Sample
és a
Sapphire Toxik közül válassz!cizoe
Igen, valóban frisebb a Gyári Catalyst, ám valamelyik VGA k jobban működnek a gyárival, Asusnál 2 havonta frissítik kb, de elég jók
Beowulf 78
mind a 2 VGA alatti fém lemezt is ki szeded, és a ventik ott fogják a hő jó részét ki fújni, már csak a házban lévő légnyomás miatt is
-
válasz
Crytek
üzenetére
Azért az UT motor mindig is az élbolyban volt/lesz, nem értem, miért pont ezzel jösz? Mivel más, nyilván nem való mindenre, de ha megnézed a játékokat - változatosságukat -, amik Unreal engin-re épülnek, nem lehet ok panaszra... Nagyon mesterien összerakott motor az.

elfelejtette: aki tud, fog is. Ha a Toxic-ról mindenfélét olvastál, el tudod dönteni, jó-e neked vagy sem. Várjuk a custom hűtős megoldásokat, amikből végre a Sapphire is kiveheti a részét, de a HIS IceQ 4 a legjobban várt. Hogy ezek háza táján mi újság, nem tudom.

Sárpac: ATI miért nem kezeli jól a fizikát? Nem ez a legfőbb probléma a Crysis motorjában. A havas részekig, ahol még nincs annyi poligon, egész élvezhető, de aztán... és ez 8800GT-re is igaz, láttam is. De ez csak 1 dolog...
-
dokar
addikt
válasz
Crytek
üzenetére
inkább nézd meg a devil may cry 4-et, na abban az erdős rész is sokkal szebb, mint pl a crysisban.
(#21719) Sárpac:
elavult töménytelen mennyiségű kóddal van teli. ms paintben is lehet ugyanolyan szépet rajzolni, mint photoshopban, csak nem mindegy mennyi idő alatt. crysis esetében is ez áll fent.
-
-
fanti
addikt
válasz
Crytek
üzenetére
Én annyit mondhatok, hogy miután lecseréltem az MSI 8800GTS 640MB OC karimat egy Sapphire 4850-re, azóta a Crysis szemml láthatóan gyorsabban fut. Nem méricskéltem fps-t engem azok a számok nem hoznak lázba különösebben, de érzésre is jóval gyorsabb az ATI-n.
Márpedig az az igazi sebesség különbség amit az ember szemmel is jól meglát.....
-
tibz03
őstag
válasz
Crytek
üzenetére
Jajj, nem mondod? Erről pofáztam egész végig, most leírom még egyszer pontról pontra:
- Legtöbb embernek a 38 AVG FPS simán elég.
- Ha nem, lejjebb lehet venni a felbontást meg a 16x-os AF-et.
- Vagy lehet venni 4870 X2 CF-et.Az utóbbi kettő arra való, hogy növeld az FPS-edet, ha olyan műmájer lennél, hogy 38 FPS kifolyasztja a szemedet.
Tudod, hol játszhatatlan a Cryis very high-on? 2000-res felbontás fölött, minden szűrőt max.-ra tolva! De megkérdőjelezném ezt is, nem kizárt, hogy egy X2 CF elboldogulna vele.
Ebbe nem tudsz belekötni, mi?
Inkább menj aludni, elég volt belőled. Ha meg továbbra is szemeteled a topicot (nem rakod OFF-ba a hsz.-okat), akkor számíts a megfelelő retorzióra. -
tibz03
őstag
válasz
Crytek
üzenetére
Gratulálok, előttünk már letetted a névjegyed.

"60 fps az a 8800GT-mel is van ha huzamosabb ideig a talajt bámulom."
Ki nem szarja le a talajt? PH! teszt 4870 CF (te magad linkelted be). Ennyire degenerált legyen valaki, mint te.

(#21026) JColee:
többé ilyen baromságokat meg ne írkáljunk h a crysis így meg úgy, mer szar az engine és kész
Nem az a lényeg, hogy milyen az engine. Amúgy te high-ról beszélsz, itt viszont very high-ról volt szó. Crytek azt állította, hogy nincs VGA, ami viszi a Crysis-t very high-on (ezt ma kb. 5-ödjére írom le
), erre belinkel egy rakás tesztet, ami őellene beszél. 
-
tibz03
őstag
válasz
Crytek
üzenetére
Neked a 60 FPS akadozik? Na elmész te a jó büdös francba... És akkor még nem is beszéltünk arról, hogy hány FPS-t kapnál egy 4870 X2 CF-fel. Egyszerűen orbitális hülyeséget beszélsz, és még neked áll feljebb. Tiszta poén vagy, téged a cirkuszban kéne mutogatni. Majd a pofátlanságod miatt meg előbb-utóbb ki leszel baszva, ha így folytatod.

(#21019) Bluegene
jaj gyerekek mikor jöttök rá hogy crysis-t xp alól kell tolni patch-el kábé kétszeresen lassítja a vistaEz hülyeség, én Vista alól játszok vele. Lehet, hogy 1-2 FPS-t nyernék XP-n, de az meg nem érdekel.
-
Bluegene
addikt
válasz
Crytek
üzenetére
nekem 30 feletti az fps very high-on 1280-ban
utoljára extreme-high moddal toltam 1280-ban és 29 fps-t ad a gpu benchmarktunning nélküli 4850-nel, persze kipróbáltam élsímítóval és 1600X1200 felbontásban és nem bírta, de 1280ban tök jó volt
jaj gyerekek mikor jöttök rá hogy crysis-t xp alól kell tolni patch-el kábé kétszeresen lassítja a vistafölösleges a lamenta én 1280-ban koxmaxon tolom és 30 fps-t ad(jah és végig folyamatos, ritkán röccen be egy tizedmásodpercre, mindjárt rakok fel pár képet mielőtt hitetlenkednél)
-
tibz03
őstag
válasz
Crytek
üzenetére
Utolsó hsz.-om ebben a témában, eleget szemeteltünk: Crytek, tök normálisan mondom neked: VAN OLYAN VGA, AMIN MEGY A CRYSIS VERY HIGH-ON (AKÁR 1600X1200-AS FELBONTÁSBAN IS, 16X-OS AF-FEL). Remélem, így már érthető. És azt is utoljára mondom, hogy tanuld meg az OFF gombot használni, mert égő, amit csinálsz.
-
Danielson93
csendes tag
válasz
Crytek
üzenetére
Hallod Crytek!
Én a helyedben eltakarodnék a hülyeségeiddel!
de most komolyan ha valaki akinek pont az a kártyálya van és megmondja , hogy ő menjit mért eg stb... akko f*szé nem lehet elhinni?Am meg esetleg ha leírnd a "haverod" gépnek a tejeseíményét akkor hátha rájönnénk miért nem megy úgy ahogy akarja! Am beraktam a saját 8500 geforcemon maxra (hightra) és a felbontást is 1980x1024 asszem és mi tgadás befagyott az egész a francba. Pedig jó kérdés hog mért fagy be
. Met egézjó kis gép amim van és még is fagy.Egy kis kitérő.

-
tibz03
őstag
válasz
Crytek
üzenetére
"Igaz ez 1680*1050 de tényeken nem változtat"
De-de, pontosan ez változtat a tényeken. Nem is értem, mit akar 1600-as felbontáson a 4870-el.
De Crytek, most komolyan, mint barát kérdezem: mi a jó büdös f*szért nem látod be, hogy nincs igazad?
/OFF gombról - úgy látom - továbbra sem hallottál./
-
tibz03
őstag
válasz
Crytek
üzenetére
Leszarom, mit mond haverod, ezek átlag PFS-ek, mit gondolsz, a robbanások nincsenek belekalkulálva? Egy 4870 X2-n 1600-as felbontásban szűrőkkel megy átlag 38 FPS-t, mi a frászt akarsz ezen túlmagyarázni? Haverod meg lehet, h. ilyen felbontással próbálkozik, esetleg nézze meg valami emberibb felbontásban (1280x1024). Meg lehet, hogy a szűrők is be vannak neki kapcsolva. Ezt nem tudod túlmagyarázni. Az én 4850-emen kapok olyan 20 FPS-t very high-on, akkor a 30 %-kal jobb 4870 szerinted nem tud 28-30-at? És még csak egy sima 4870-ről beszélek, hol van még a GTX260-280, 4850 X2, 4870 X2, mindezek CF-ben vagy SLI-ben? Jajj, be is fejezem. Teljesen reménytelen eset vagy.

MOD: Amúgy meg fanatikus tag létedre elég gáz, hogy nem ismered az OFF gombot.
(#20989) Crytek: Itt egy jó pár embernek van 4870-e, nekem 4850-em van, tehát valamilyen szinten tapasztalatból is beszélek. Szóval elég lesz az okoskodásodból, szerintem már mindenkit zavar, hogy hülyeséggel tömöd a topicot.
-
tibz03
őstag
válasz
Crytek
üzenetére
Vaze, észrevetted, hogy magad ellen linkelgetsz? Ezek a tesztek is csak az én igazamat bizonyítják.
Amúgy meg kérdezz már meg egy 4870 tulajt, hogy megy neki a Crysis, ahelyett, hogy itt okoskodsz. Az, hogy a tesztekben rányomnak mindenféle szűrőt, engem nem érdekel, mert a te kijelentésed az volt, hogy "nincs olyan kártya, amin megy very high-on a Crysis". Na most erre sokszorosan rácáfoltál te magad is, mert belinkeltél egy tesztet, ahol a 4870 CF-en szűrőkkel(!), 1600x1200-as felbontáson(!) (holott ezekről szó sem volt) is simán játszható very high-on a Crysis. Na most akkor megkérdezem: te hülye vagy, vagy csak jól játszod? -
tibz03
őstag
válasz
Crytek
üzenetére
Ohh, vaze. Hol mondtam, hogy az én 4850-emen játszható?
Pont hogy azt mondtam, hogy kb. 4870-től felfele.Te meg nem azt mondtad, hogy a Crysis nem játszható normálisan 1600x1200-ban 16x-os AF-fel (ami egyébként megint csak nem igaz, mert játszható, egy 4870 X2 vagy CF már 40 FPS-t produkál, ami simán játszható sebesség, akkor egy 4870 X2 CF-ben szerinted mit alkot?). Te azt mondtad, hogy nincs olyan kártya, amin játszható very high-on a Crysis, na ennek itt akárki ellentmondhat.
Szóval inkább ismerd el, hogy tévedtél, és húzd össze magad, öcsi. -
tibz03
őstag
válasz
Crytek
üzenetére
Pff, tudod te mit jelent az, hogy 1600x1200-as felbontás? És ez még hagyján, azt tudod, mit jelent a 16xAF? Ne okoskodj már, inkább gondolkozz...

MOD: Ez bassza fel igazán az agyam, amikor egy hülye rámförmed, hogy miért beszélek hülyeséget.
juhi07, vaze, honnan a pi..ából tudjuk?

-
-
HSM
félisten
válasz
Crytek
üzenetére
Mikor lesz végre elfelejtve a 3D márk?????
Köszönőviszonyban sincs egy "igazi" játékkal....
Nálam a 3870 érezhetően gyorsult pl Crysis alatt, mikor az E6550-nel a gyári 2330-ról feltuningoltam 3150-re.... (Sokkal magasabb és stabilabb átlag-FPS, abszolút nyereseég: 18-22-->20-25) -
válasz
Crytek
üzenetére
Úgy, hogy nem használja ki a több magot. Próbálj meg mondjuk enkódolni vagy tömöríteni a két procin... na ott már elég jelentős különbség lenne. Ez mind absz. nem függ a VGA-tól, de hamarosan elterjednek majd azok a játékok is, amik több magot is használnak (pl.: 4-et
) és akkor már érdemesebb lesz abba fektetni. Jelenleg a QXxxx játék alatt nem hoz annyit, mint amennyivel drgább, de ha az előbb említett felhasználások is fontosak, akkor viszont igen. -
depzoo
tag
Szeptemberben simán 55-60k ért lehet majd kapni, akkoriban fog megjönni a nyárimelós fizum is, úgyhogy pont jó.
Lehet hogy 2 hét múlva 75k lesz mert gddr5 hiány, meg lassú kihozatal, de az első érezhető árcsökkenés 2 hónap múlva már simán bejátszik, ez eddig is így volt. És addigra már nem lesz annyira hiány sem.
MOD: de tudod mit? ha 75k lesz akkor a franc egye meg, megveszem annyiért is mert atomjó a kártya

-
janos666
nagyúr
Nézd át a ph-s cikket a G80-ról, asszem abban elmagyarázzák az AA módokat ami a sima 2 4 8 -szori mintavételes MSAA-n túl létezik, ezek a CSAA módok:
Anti-Aliasing: 16x Multisampling/Coverage Sampling (high quality)
Anti-Aliasing smoothes the image by removing jaggies. Click here for a visual comparison of all the modes: www.nhancer.com/?dat=d_AAPres
This mode uses a normal 8x Multisampling component and 8 additional Coverage Samples.
The image quality is even better than 8x Multisampling (in most games) while costing not much more than 8x Multisampling.
See also the chapter in the online documentation: www.nhancer.com/?dat=d_enhancements#AA -
tzsolesz
nagyúr
Egyébként ebből az nvidiás lófosásból semmilyen következtetést nem lehet levonni, még az ATI ellenes patch is hozzá van rakva, hogy csak el se induljon többet ATI-n, mit akartak ezek? Ezeket is megvette az NV.

Ja a computerbase-en miért jobb a GTX280-as minden karitól 400%-al?

-
Aktív témák
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 SUPRIM X - Dobozos, Újszerű - Eladó!
- ASUS ROG STRIX RADEON RX 6650 XT V2 OC EDITION 8GB GDDR6
- ASUS RTX 5090 32GB GDDR7 ROG ASTRAL OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- RTX 3070 Founders Edition
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PURE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Szebb napokat látott T14s Gen3 - i5-1245U / 16GB / 512GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

Asszem vissza fogom tenni a süniket...

Pont hogy azt mondtam, hogy kb. 4870-től felfele.