- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Yézi: 10 év
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz
Termi16 #18202 üzenetére
Ugy viselkedsz mintha elötte nem te heherésztél volna,én csak reagáltam arra hogy szerinted "elég" egy VF700,mert csak 78 fokos... az e-péniszes téma meg végképp nem idevalo.Én probálok segiteni pl azzal,hogy eszembe sem jut ajánlgatni vf700-at vagy vf900,és akit csak tudok lebeszélek róla mert én kiprobáltam,és a furmark teszben 8perc után szépen lekapcsolta VGA-t...win futott kép nélkül.Lehet,hogy a toxic nem lesz ennyire meleg,de a Gainvarddal szemben 10ezerrel drágább amiböl 5ezerért veszel egy S1-et,meg egy 12-es ventit,és marad pénzed is.Arrol nem beszélve ,hogy az mérföldekkel jobb hütés mint a toxicon a VF900,okés a VRM-el barkácsolni kell....Ezen el lehet gondolkodni,meg azon is hogy ki akar segiteni,mert én megoldottam a hütésemet,és nem erre vagánykodok ,hanem ezzel probálom alátámasztani a mondanivalom...
Uiersze természetesen benne vagyok egy GPUCV tesztben,töltsd le telepitsd ha jo lesz a CPU hütöd akkor várlak egy összevetésre...
UUi...ugye a 120fokos alkatrész a gépedben csak vicc volt ?Az hogy erre hitelesitve van nem azt jelenti,hogy akkor 100 fokon az rendben is van,remélem nem kell ezt kifejtenem miért.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged