- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz
Termi16 #18202 üzenetére
Ugy viselkedsz mintha elötte nem te heherésztél volna,én csak reagáltam arra hogy szerinted "elég" egy VF700,mert csak 78 fokos... az e-péniszes téma meg végképp nem idevalo.Én probálok segiteni pl azzal,hogy eszembe sem jut ajánlgatni vf700-at vagy vf900,és akit csak tudok lebeszélek róla mert én kiprobáltam,és a furmark teszben 8perc után szépen lekapcsolta VGA-t...win futott kép nélkül.Lehet,hogy a toxic nem lesz ennyire meleg,de a Gainvarddal szemben 10ezerrel drágább amiböl 5ezerért veszel egy S1-et,meg egy 12-es ventit,és marad pénzed is.Arrol nem beszélve ,hogy az mérföldekkel jobb hütés mint a toxicon a VF900,okés a VRM-el barkácsolni kell....Ezen el lehet gondolkodni,meg azon is hogy ki akar segiteni,mert én megoldottam a hütésemet,és nem erre vagánykodok ,hanem ezzel probálom alátámasztani a mondanivalom...
Uiersze természetesen benne vagyok egy GPUCV tesztben,töltsd le telepitsd ha jo lesz a CPU hütöd akkor várlak egy összevetésre...
UUi...ugye a 120fokos alkatrész a gépedben csak vicc volt ?Az hogy erre hitelesitve van nem azt jelenti,hogy akkor 100 fokon az rendben is van,remélem nem kell ezt kifejtenem miért.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest