Hirdetés

2024. május 7., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Milyen asztali médialejátszót? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-03-19 12:57:36

LOGOUT.hu

Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#29051) krupitomi válasza Black Phone (#29050) üzenetére


krupitomi
tag

Köszi a választ. Azt elfelejtettem odaírni hogy 3.5"-es hdd-t akarok beletenni (azért ilyet mert már vettem olcsón egy 2TB-st) . Igazából nem tudom megmondani miért lenne olyan eszméletlen fontos a beépíthető hdd talán csak a kényelem/lustaság miatt hogy ha végeztem filmmel este akkor ne kelljen kimásznom az ágyból kikapcsolni a külső vinyót + már van egy külső vinyóm az xboxhoz nem akarok még egy kütyüt (sőtt media playerrel már 2) melléjük :)

(#29052) Dorian válasza krupitomi (#29051) üzenetére


Dorian
félisten

Miért kéne kimászni? Normális külső vinyó képes lekapcsolni, ha a player utasítja.

Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!

(#29053) krupitomi válasza Dorian (#29052) üzenetére


krupitomi
tag

Tudsz egy ilyen külső vinyót mondani? kíváncsi vagyok rá mert ami nekem van (spire) az csak akkor kapcsol ki ha én kapcsolom le.

(#29054) Dorian válasza krupitomi (#29053) üzenetére


Dorian
félisten

Pl. a WD Mybook. 3db 2TB-os van itthon. Az elektronikától függ. A Sharkoon dokkolóegységem pl.nem tudja ezt.

[ Szerkesztve ]

Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!

(#29055) prono válasza Csabroncka (#29042) üzenetére


prono
csendes tag

Köszi a tippet, sikerült megoldani. Pontosabban eddig smb-n keresztül néztem filmet, de mondom kipróbálom már UPnP-n keresztül media szerverrel és láss csodát hibátlanul megy. Szóval a hálózattal volt gond, legfőképpen az smb protokollal. Ennek ellenére zavar a dolog! Valaki tudja, mit kéne konfigurálni, hogy SMB-n is hibátlanul menjen?

(#29056) wolfman


wolfman
veterán

Nagyon gyors teszt a WD Live TV-ről:
Tegnap meg is jött a lejátszó, kb. 2 óra komótos tesztelgetés után írom ezeket. Összehasonlítási alapok a HiMedia HD200B és Egreat R6B (vagy C) mert eddig csak ezekhez volt szerencsém. Persze tudásuk elmarad valamelyest a WD-hez képest, de inkább csak extrákban.

Kinézetre igen tetszetős. Menübe lépve igen szép, látványos, átlátható a menü, meg testre is szabható kicsit (háttér, nézetek). Ami viszont nem tetszik, hogy veszett lassú sokszor. Menüben lépkedve már jó, de bekapcsolásnál az az egy perc várakozás, az bizony egy perc várakozás. Nem tűnik soknak, de bizony az! A HiMedia, Egreat rohanó idegbetegek ehhez képest. Gondolom ezért is találták ki a fél kikapcsolt állapotot, hogy akkor nem is áll le igazán, bekapcsolni meg gyorsan tud. Vannak még ilyen pontok, pl. film leállításnál is, hogy gondolkozik pár mp.-et mire hajlandó reagálni.
Távirányító kényelmesnek mondható, jó a fogása, az alján tetszik az a picit gumírozott borítás, viszont a gombok túlságosan puhák, nem érzem biztosnak a nyomáspontjukat. A HiMedia és Egreat se sokkal jobb ebből a szempontból, de talán egy fokkal. Irányítónál maradva érthetetlen számomra, hogy ha már van egy pici billentyűzet az alján, hogy nincs space és del gomb is hozzájuk???? Mondjuk eleve érdekes itt írni, de ezen gombok hiánya miatt, ha valamit elgépelünk, akkor úgy is ugrálni kell a képernyőn megjelenő gombokon. Eddig nem tudtam bejelentkezni se a youtube, se a facebook fiókjaimba sem, mert nem sok türelmem van beirkálni semmit. :( Ez egy igen gyenge pontja a cuccnak.

Viszont ami igen pozitívum az a filmlejátszásnál ért. Nagyon folyamatos a megjelenítés, pedig első dolgom volt a 100Hz-et kikapcsolni, mert sztem csúnya egy dolog. Akkor lopott egy kis melegséget a szívembe, mikor gyors kamerakezelésű jeleneteknél meglepően kevéssé remegett a kép, mintha be lenne kapcsolva a 100Hz, csak nincs meg a tekerésnek látszó mellékhatása. Már a másik két lejátszón is jobb filmeket nézni mint számítógépen eddig valaha be tudtam állítani (nem is értem), de itt végképp. 6 és 8Gb-os mkv-kkal és egy mpg Dr. House-al lett kipróbálva, majd ha barátnőm ideadja a külső HDD-jét, akkor mondom milyen Blu-Ray filmmel. Hálózatról se próbáltam még, majd hétvégén.
Zenék lejátszásánál egyszerű nézetek vannak, borítókat nekem nem tett ki, de még utána járok. :)
Egyelőre ennyi.

„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei

(#29057) Joao válasza Joao (#29044) üzenetére


Joao
tag

Erre valakinek tipp? :)

(#29058) ultio válasza wolfman (#29056) üzenetére


ultio
senior tag

"Ami viszont nem tetszik, hogy veszett lassú sokszor. Menüben lépkedve már jó, de bekapcsolásnál az az egy perc várakozás, az bizony egy perc várakozás. Nem tűnik soknak, de bizony az! A HiMedia, Egreat rohanó idegbetegek ehhez képest. Gondolom ezért is találták ki a fél kikapcsolt állapotot, hogy akkor nem is áll le igazán, bekapcsolni meg gyorsan tud. Vannak még ilyen pontok, pl. film leállításnál is, hogy gondolkozik pár mp.-et mire hajlandó reagálni."

Ha teljesen kikapcsolod (kikapcs gomb 5 másodpercig nyomva) akkor valóban sokáig tart, míg életre kel. Nem kivárhatatlan, de ha pl. háttértár van rádugva, több is, mint egy perc, mert frissíti a médiatárat.

Ha nem teljesen kapcsolod ki, akkor szerintem is gyors, míg elindul és ekkor hálózatról elérhető pl. a rákötött vinyó is. Ha csak így kapcsolod ki, ekkor is leállítja a vinyókat, bár itt vannak kisebb-nagyobb érdekességek, de egy idő után mindenképpen teljesen leáll a háttértár is.

Filmleállításnál én nem vettem észre, hogy lassú lenne.

rasti rusti

(#29059) Relaxing


Relaxing
tag

Hi,

D1 tulajoktól (vagy Smart ) kérdezném,hogy nekik is lassú a beépített torrent kliens visszatöltési sebessége? Tételezzük fel, hogy a router jól van beállítva a feltöltési sebesség 1,5 Mbps(UPC). Akkor is csak vánszorog a visszatöltés míg download irányban akár 3-4 Mbps-t is eléri. Van rá valami plugin ahol lehet ezt ellenőrizni, kapcsolatok számát, stb?

Bakker - micsoda gubanc!

(#29060) liszi70 válasza wolfman (#29056) üzenetére


liszi70
nagyúr

"Nagyon folyamatos a megjelenítés, pedig első dolgom volt a 100Hz-et kikapcsolni, mert sztem csúnya egy dolog."

A tévén kikapcsoltad a 100Hz-et? Milyen tévéd van? Samsung LCD? Ha nem, akkor mi a csúnya a 100Hz-en?

[ Szerkesztve ]

(#29061) CSorBA


CSorBA
őstag

Mede8er tulajoknak: Kijött a hivatalos végleges v2-es firm. [link]

(#29062) footy válasza ultio (#29058) üzenetére


footy
addikt

Ebben a standby allapotban mennyi a fogyasztasa? A WD TV Live(nem stream)-nak ha jol emlekszem 7W, bekapcsolva pedig 9-11W.

(#29063) Ejelhar válasza Relaxing (#29059) üzenetére


Ejelhar
senior tag

Van rá valami plugin ahol lehet ezt ellenőrizni, kapcsolatok számát, stb?

Telneten keresztül lehet ellenőrizni a "netstat -n" paranccsal, ha letöltöd az alábbi programcsomagot (hack, nem gyári) és telepíted:
http://nmt200.ru/wp-content/uploads/utils/dune_ltu_v047.zip

Amúgy ebben van transmission is, ez jobb mint a gyári torrentkliens.

(#29064) Relaxing válasza Ejelhar (#29063) üzenetére


Relaxing
tag

Köszi, megnézem este..

Bakker - micsoda gubanc!

(#29065) wolfman válasza ultio (#29058) üzenetére


wolfman
veterán

Igen, az egy perc csak több lehet, amihez ugye a háttértár vagy a WiFi hálózat keresés is hozzájárul.
Filmleállítás nem vészes, csak picit fura, hogy 1-2mp-et kell várni. A HiMedia és az Egreat azonnal megállítja ha rányomok semmi késedelem nélkül.

liszi70: SAMSUNG UE40B6000
A lejátszókban nincs 100Hz funkció, ez a megjelenítők reszortja. Engem kifejezetten idegesít a dolog. A szemeim számára olyan hatást kelt, mintha a film tekerve lenne, túl folyamatos, nagyon gördülékeny és persze utánhúzást is generál bizonyos esetekben. Abszolút nem természetes a dolog. Tény hogy nem remeg vagy ugrál tőle a kép, de közben meg furcsán gyors. dezz kolléga persze állítja hogy az tök jó és hogy közelebb áll a valóságban látottakhoz, de szerintem (és még sokak szerint) ló.@szt!

[ Szerkesztve ]

„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei

(#29066) wolfman


wolfman
veterán

Meg még annyi negatívum! Filmnézés közben, mikor a számlálót bekapcsolom, nem értem minek kell a film borítóját kitenni a címét meg ekkorában kiírni? Felesleges és sztem zavaró is! Az meg még nem lenne baj, hogy nekem kell beírni a pontos időre ugrásnál a percet, órát (sőt én ezt szoktam meg), de a módja az nevetségesen körülményes! :(

„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei

(#29067) liszi70 válasza wolfman (#29065) üzenetére


liszi70
nagyúr

"SAMSUNG UE40B6000
A lejátszókban nincs 100Hz funkció, ez a megjelenítők reszortja."

Ez természetes, ezért kérdeztem rá konkrétan a tévédre, és hogy samsung lcd-e. Gondoltam, hogy igen, azon én is indokoltnak éreztem kikapcsolni annak idején, bár más okból mint te. Nekem is voltak gondjaim a Motion Plus-al, ami a 100hz-es működést kezelte. De azt tudnod kell, hogy az LCD-d eleve nem túl combos mozgóképfelbontása, a 100Hz kikapcsolása esetén még lejjebb degradálódik, csak pár száz sor lesz az 1080 soros tévéden!

(Természetesen plazmán nincs ilyen, ott "kötelező" a 100Hz-es működtetés és csak előnye van. A régebbi plazmákban még benne volt a menüben az 50/100Hz opció, de természetesen senki nem használta 50Hz-en, a maiakba már bele sem teszik ezt a felesleges lehetőséget, alapból 100Hz-en megy.)

[ Szerkesztve ]

(#29068) anonym1s válasza wolfman (#29056) üzenetére


anonym1s
őstag

Nekem gombnyomastol uzemkesz allapotig pontosan 20 masodperc megy el. Ha teljesen kikapcsolom, akkor meg 3-4 perc, mert 4 db 2tb-os vincseszter van rakotve, idobe telik mire beolvassa es ellenorzi a mediakonyvtarat.
Ha kikapcsolod a mediakonyvtarat, gyorsabb, de akkor elveszted ezt a nagyszeru extra funkciot.
Ja, bekapcsolt mediakonyvtarnal gyorsitja es pontositja a beolvasast es infok letolteset, ha a fajlnevek pontosan megegyeznek a filmcimekkel. Ha a fajlnevben van plusz info, (pl. .....1080p.Hun.MWT), akkor eleg nagy esely van arra, hogy nem talal infot hozza.
Nekem be van kapcsolva a mediakonyvtar es automata info letoltes, igy a 4x2TB-nyi filmhez egesz ejjel ment az info letoltes elso bekapcsolas alkalmaval, szoval az nagyon hosszu folyamat, plusz eltoltottem nehany orat azzal is, hogy a mar meglevo filmeim nevebol toroljem a plusz infokat, ami miatt nem tudott infot tolteni.
Miota megvan a wdtv, azonnal torlom a fajlnevbol a plusz infokat amikor letoltok valamit, es mar ugy masolom a vincseszterre.
Gondolom a 15-os fw van a gepeden. Ezzel nekem is szarakodik sokat stop utan, de valamelyik regebbi fw-el azonnal visszalepett a menube stop utan. Lehet visszarakom azt hetvegen, mert ezzel a 15-ossel sok bajom van ezen kivul is.
Facebook-ot nem hasznalaok egyaltalan, utoljara novemberben voltam bejelentkezve, szoval ebben nem tudok nyilatkozni, de youtube ket fele van a gepen, "youtube videos" es "youtube". Az utobbi nalam nagyon lassan indul, es csak a kepernyobillentyuzetet lehet hasznalni, a taviranyiton levot nem. A masik, gyorsan toltodik es normalisan mukodik, de en azt is nagyon ritkan hasznalom.

(#29069) #75912448 válasza wolfman (#29065) üzenetére


#75912448
törölt tag

Általában a tévék szokásos alacsony-közepes-magas Motion beállítási mellett szokott lenni manuális állítási lehetőség 1-10-es skálán. Kipróbálhatod az 1-es fokozatot, ilyenkor nem fognak futkosni az emberek, nem lesz gyorsított a kép, a szappanopera hatás pedig kevésbé érzékelhető. Még én sem találkoztam olyan LCD-vel, amin a 2-10-es fokozat nézhető lenne, szerintem is brutál sz@ar, de a legalacsonyabb beállítás megér egy próbát.

(#29070) Gulyopapa


Gulyopapa
addikt

Nem tudom hova írjak.
Popcorn és NAS összekötése NFS szerverrel....
Látom a popcornon a videó mappákat de nem játssza le a gép.
Samba szerver megy, viszont ott akadnak a magas bitrátájú filmek ...
Nem lehet valami routerbeállítási probléma ? Új a router ( 4300-as )
Tegnap a 1043-assal tökéletesen ment az NFS. :U

(#29071) Gulyopapa


Gulyopapa
addikt

Most annyit vettem észre hogy a videó mappában lévő egyetlen jpg-et ( borítót ) lejátszotta. Semmi mást nem :F Ez számomra azt jelenti hogy az NFS szerver működik !

[ Szerkesztve ]

(#29072) liszi70 válasza anonym1s (#29068) üzenetére


liszi70
nagyúr

"Ha kikapcsolod a mediakonyvtarat, gyorsabb, de akkor elveszted ezt a nagyszeru extra funkciot."

Leírod nekem egy mondatban, hogy mi értelme, haszna van számodra ennek a funkciónak, ami felülírja a beolvasási, bekapcsolási, fájlkezelési gyorsaság előnyét? (Komolyan kérdezem, mert nem értem. Én idegbajt kaptam tőle.)

[ Szerkesztve ]

(#29073) bsanya válasza Ejelhar (#29063) üzenetére


bsanya
aktív tag

Dune HD Smart H1-re is telepíthető a zip, amit javasoltál? Hogyan?

Xiaomi Mi 11i

(#29074) Ejelhar válasza bsanya (#29073) üzenetére


Ejelhar
senior tag

Telepíthető, a procitól függ, az meg ugyanaz.

A telepítés annyiból áll, hogy kicsomagolod valahova, amit a Dune is lát, majd a Dunén entert nyomsz a "dune_service_ltu_install.dsf file-on.
A többit intézi.

Egy szépségtapasz azonban nem árt neki, mert az orosz nyelv az alapértelmezett. Mikor kész az install, akkor telnettel rámész a Dune-re (telnet kliensnek kiváló a putty.exe, telepíteni sem kell), a felhasználónév "root" jelszó nincs.
Aszondod itt:
mcedit /ltu/configure

majd a harmadik sorban a "LOCALE_UTF8" értékét átírod "0"-ra.
Ezután egy F2 nyomsz (ez a save, bár most még oroszul látod), nyomsz egy F10 (quit), majd bezárod a telnet ablakot. Újrakonnektálsz, és már angélus az alapértelmezett nyelv.
Van rajta mc (midnight commander) file kezelő, ez nagyon hasonlít a norton commanderre vagy a total commanderre. Kellemes eszköz.

Amúgy a leírása itt található a programcsomagnak, oroszul:
http://nmt200.ru/hand/padavan/dune-linux-term-utils-v0-4

Szerintem jobban jár az emberfia, ha nem magyarra fordíttatja le a google fordítóval, hanem angolra.

(#29075) krupitomi


krupitomi
tag

Sziasztok!

Újra itt :) meggondoltam magam mégis inkább külső hdd-s + media playeres megoldás mellett döntöttem :) Tudnátok ajánlani valami jó lejátszót amin van HDMI kimenet, esata csatlakozási lehetőség (ha már a külső házon lesz olyan ne usbn menjen át a film), lejátsza a full hd-s és DTS "hangú" filmeket, van benne "háló kártya" és/vagy wifi. Előny lenne (de nem feltétel) olyan extra funkció hogy borítókat infokat keres a filmekhez a netről (itt olvastam róla és nagyon megtetszett :) ). Ár ismét 20 000 körül lenne. Remélem létezik ilyen :)

Válaszokat előre is köszönöm!

(#29076) Black Phone válasza krupitomi (#29075) üzenetére


Black Phone
senior tag

Szia!

Nekem a sima változata van amiben még nincs Wifi ,én teljesen megvagyok vele elégedve egreat r6s pro

[ Szerkesztve ]

Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado

(#29077) wolfman válasza liszi70 (#29067) üzenetére


wolfman
veterán

Na a plazmákra nem emlékszem, de LCD TVken mindegyiken egytől egyik borzalmasan idegesít a 100Hz-t! Voltam Media Markt-okban, meg voltam Házi-Mozi HiFi Show-ok is, és minden helységben nyomták az ember arcába a 100Hz-et, de rettenetes volt. 30TV-n kivétel nélkül ronda volt, nem csak az én TVmen.

"De azt tudnod kell, hogy az LCD-d eleve nem túl combos mozgóképfelbontása, a 100Hz kikapcsolása esetén még lejjebb degradálódik, csak pár száz sor lesz az 1080 soros tévéden!"

Ezt meg nem értem...

regger: Próbáltam azt is, az 1-es "fokozat" meg annyira semmi, hogy hagytam is.

[ Szerkesztve ]

„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei

(#29078) Dorian válasza wolfman (#29077) üzenetére


Dorian
félisten

Csak 300 körüli sor frissül egyszerre.

Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!

(#29079) wolfman válasza Dorian (#29078) üzenetére


wolfman
veterán

De alapvetően nincs vele bajom, csak a 100Hz-el amivel meg minden TVn, de mondom plazmáknál nem emlékszem mit produkál.

[ Szerkesztve ]

„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei

(#29080) blakey válasza wolfman (#29079) üzenetére


blakey
titán

Akkor próbálj ki egy Toshiba-t, "Clearscan Standard" beállítással és megváltozik a véleményed, eddig az egyetlen tv ahol normálisan működik a dolog és megvan az 1080 sor, nincs szappanopera, stb.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#29081) krupitomi válasza Black Phone (#29076) üzenetére


krupitomi
tag

Köszi a gyors választ! Nem tűnik rossznak csak kicsit sokallom az (új) árát ezért keresgélek még picit hátha találok olcsóbban :) esetleg még valakinek javaslat?

(#29082) Multibit válasza krupitomi (#29081) üzenetére


Multibit
veterán

A felsorolt kívánalmak nem teljesíthetők 20 ezerből. Marad a használt készülék vásárlása.

(#29083) krupitomi válasza Multibit (#29082) üzenetére


krupitomi
tag

Nem akarok feltétlen újat venni 2008 óta minden pc fejlesztést hardverapróról csináltam használt dolgokból + xbox360 és tartozékai utolsó pár telefonom sőt még táplélék kiegészítőt is innen veszek néha :) Akkor egyenlőre ár nélkül tudtok mondani olyat amin a fentebb említett dolgok megvannak? Sőt most már az e-sata sem feltétel inkább csak nagy előny :)

(#29084) gógyi válasza krupitomi (#29083) üzenetére


gógyi
aktív tag

Használt táplálékkiegészítő? Ismerem, az a barna hengeres! Nem próbálnám ki! :))

(#29085) krupitomi válasza gógyi (#29084) üzenetére


krupitomi
tag

Az éppen nem volt használt :D vagyis remélem :D

(#29086) ultio válasza liszi70 (#29072) üzenetére


ultio
senior tag

Leírom én miért használom.
Ha van médiakönyvtár, akkor lesz csak jukebox tudtommal. Ez pedig számomra azért jó:
1. Kisfiam még nem tud olvasni, de így könnyen felismeri/megtalálja a filmjeit a borítók alapján.
2. Én is jobban szeretem, ha ott vannak az infók és nem csak a filmcímeket látom, mert sokszor a borítókép v. pillanatképek alapján ugrik be, miről szól az adott film.

Médiakönyvtár nélkül nem próbáltam még a lejátszót, így nem tudom milyen gyors lenne, de a mostani sebesség is megfelelő nekünk.

rasti rusti

(#29087) Xdmilan


Xdmilan
csendes tag

Tisztelt, kedves fórum"társak" :)

Segítségeteket szeretném kérni egy új lejátszó kiválasztásában. Tudom, hogy ha igencsak visszaolvasnék sok mindent találnék, de nem vagyok időmilliomos, hogy átnyálazzam a topicot, illetve nem ismerek túl sok típust, hogy specifikusan keressek.

Főbb igényeim:
3D BD ISO-k megfelelő lejátszása külső HDD-ről
24p lejátszás támogatása, amennyiben ez nem túl extra
DTS-HD, Dolby True HD hang feldolgozása

Ez így lehet kicsit sok, de szerintem még vállalható. Árkategória 40-60 ezres sáv.
Eddig a Mede8er MED600X3D és az ASUS O!Play BDS-700 típusú lejátszókat találtam ami elvileg már megfelelő lehet számomra.

Ha valaki tudna még ajánlani egyéb típusokat annak nagyon örülnék, avagy ezekről egy rövid véleményt is igazán nagyra értékelnék.

Előre is köszönöm :R

Amúgy már régóta űzöm az ipart, csak lusta vagyok kommentelni...

(#29088) BBéci válasza Xdmilan (#29087) üzenetére


BBéci
titán

A MED600X3D remek választás, a keresővel minden létező információt megtalálsz róla de van saját topikja is.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#29089) Xdmilan válasza BBéci (#29088) üzenetére


Xdmilan
csendes tag

Köszönöm a gyors választ.
Valóban elég meggyőző ez a modell és alapvetően jókat olvastam, úgyhogy meg is rendelem.

Még egyszer köszönöm, további jó fórumozást :)

Amúgy már régóta űzöm az ipart, csak lusta vagyok kommentelni...

(#29090) anonym1s válasza liszi70 (#29072) üzenetére


anonym1s
őstag

Hali.
Igen, az hogy van kozel 8tb filmem, es ha filmet akarok nezni de nem tudom mihez van epp hangulatom, akkor nem kell belenezegetnem a filmekbe mert ott a tartalom, szereplok, kepek a filmbol. Igy egyszerubb es gyorsabb mint belenezni-beletekergetni a filmekbe mire megtalalom a hangulatomhoz illot. Eloszor en is baromsagnak tartottam, nalam is ki volt kapcsolva, de kesobb rajottem hogy nem rossz az :)

(#29091) krupitomi


krupitomi
tag

Sziasztok!

Azt hiszem megtaláltam az "igazit" :) WD Tv live lesz a nagy ő. Viszont lenne egy kérdésem. Keresgélés közben találtam több félét is belőle. WD TV LIVE, WD TV LIVE HD, WD TV LIVE HD STREAMING Ezek között van valami különbség? ( ha van és valaki le is írná mi miben üt el a többitől nagyon hálás lennék) vagy ezek ugyan azok lennének csak minden bolt/eladó más néven hirdeti? Utolsó kérdésem volt (remélem) :)

(#29092) dh66e válasza krupitomi (#29091) üzenetére


dh66e
veterán

Live-ból három verzió van a
-2009-ben kiadott WDTV Live (WDBAAN0000NBK)
-2010-ben kiadott WDTV LIVE Hub (WDBACA0010BBK-EESN) ebben egy terrás merevlemez van.
-2012-ben kiadott WDTV Live Streaming.(WDBGXT0000NBK)
Ezek a Kódszámok az európai piacra készültek(PAL) ha ugyanezen név alatt más a kódszám akkor az NTSC modell.

(#29093) Integra


Integra
titán

számítunk valami komolyra a hdi-től a közeljövőben vagy vegyek egy popi a400-at?

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#29094) robi-k válasza Integra (#29093) üzenetére


robi-k
őstag

A popcorn A400 ára elkezdett csökkenni, mostanra már csak 249$. De nagyon az a pletyka járja, hogy jön egy rev2 verziójú VXP-t tartalmazó processzor a Sigmatól az SMP8911 helyett, és rá épülve lesz egy újabb modell.

A Dune a Max 3D-vel fog előrukkolni, már készen vannak az első (nulladik) tesztkészülék sorozat legyártásával.

DE: én személy szerint már lemondtam mind arról, hogy új készülékek kijövetelét várjam ismeretlen (de 100%, hogy nem alacsony) áron, és váltottam más irányba ;)

(#29095) Integra válasza robi-k (#29094) üzenetére


Integra
titán

na jó, és mikor jön a rev2 popi? when it's done - ugye tudjuk kitől származik ez az azóta is örök mondat.. :DDD
de tény, ha ez így igaz, megkéne várni a rev2 popit..

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#29096) Mankó válasza robi-k (#29094) üzenetére


Mankó
veterán

Mi az a mas irany, ha szabad kerdezni?

(#29097) robi-k


robi-k
őstag

Már volt róla szó itt is, és a házimozi topikban is,de nem titok: átprogramozott pio BDP-450.

(#29098) wolfman


wolfman
veterán

WD-nek van valamiféle oldala, lehetősége, ahová lehet írni nekik mit szeretnék látni a következő Live Tv firmware-ben? :)

„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei

(#29099) dh66e válasza wolfman (#29098) üzenetére


dh66e
veterán

(#29100) krupitomi válasza dh66e (#29092) üzenetére


krupitomi
tag

Köszi a választ. még egy utolsó kérdés! mind a 3 tud a neten borítókat és leírást keresni a filmekhez?

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Milyen asztali médialejátszót? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.