- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ithomas
őstag
Nem volt rajta semmilyen op rendszer, én raktam rá W11-et.
Viszont gyárilag volt rajta ez a mount, ami szintén akkor vált láthatóvá, amikor a VDM setupot kikapcsoltam.
Ez egy 2,5Gb-s lemezkép file (X64W11_21H2_SWP_UX325EA_02.03_L) úgyhogy a mérete miatt nem igazán tudom felpattintani drive-ra..UI: A lemezkezelés alkalmazásba sem látsz egy 5Gb méretű partíciót?
Lehet csak betűjelet kellene neki adni. -
ithomas
őstag
Szia,
Pont ugyanilyen laptopom van.
Nekem a hangkártya akkor kezdett el működni, miután a gyárilag ott levő DRIVERS partíción levő installt indítottam el. Az magától felpakolt egy rakás drivert, köztük a hangkártyát is.
Az ASUS oldaláról egyedül a trackpad-hez tartozó drivert kellett felraknom, hogy működjön a numpad funkció is. -
Ha a így csináltad, akkor valószínűleg UEFI a telepítőd.
Az UEFI-t azért találták ki, hogy ne legyen olyan probléma, amibe belefutottál.
Azaz, hogy a Windows lát egy eszközt, de nem tudja a hozzávaló driverrel működésre bírni.
Az UEFI abban különbözik a hagyományos BIOS-tól, hogy az operációs rendszer sokkal "mélyebben" eléri a hardvereket.
Szóval, ilyen probléma hivatalosan nincs, ha jó az eszköz és jó a driver.
Ha hagyományos BIOS/CSM/MBT telepítést csináltál volna, akkor se lenne szabad ilyesminek előfordulnia, de láttunk már olyat, hogy számított a sorrend a drivereknél.Én a következőt csinálnám. Felraknám a Windowst, hagynám, hogy felpakolja a Windows frissítéseket.
Utána, ha Intel alapú a géped, akkor felraknám az Intel® Driver & Support Assistant programot és hagynám, hadd keressen frissebb drivereket.
Utána megnézném, hogy szedett-e le drivereket a Windows Update, azt is felraknám a nem Intel komponensekhez.
Ha ezek után valami nem működik (pl. sárga háromszög az Eszközkezelőben), akkor az ASUS oldaláról vagy az ASUS Live Update-tel próbálkoznék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Gyúrósok ide!
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Futás, futópályák
- Spórolós topik
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P1 G2 - i7-9850H I 16/256SSD - 32/1TB I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15-IIL - i5-1035G7 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Zbook 15u G5 - i7-8GEN I 32GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Magyar I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- Eladó Apple iPhone 14 Pro 128GB Arany / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest