Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thunderbolt
tag
válasz
DonDragonka
üzenetére
Azóta nincs hiba az eseménynaplóban, hogy frissítettem ezt az Intel WDT (watchdog timer) drivert. Gyanús, hogy az okozta a CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT hibát induláskor.
-
Thunderbolt
tag
válasz
Thunderbolt
üzenetére
A windows 10 választható frissítések között volt egy Intel WDT driver, frissítettem. Remélem ez volt csak a gond.
-
Thunderbolt
tag
válasz
Thunderbolt
üzenetére
Lehet elkiabáltam, hogy minden ok. Most bekapcsoltam a gépet, és kék (CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT) képernyővel indult a Windows, újraindította magát, majd végül elindult.
-
Thunderbolt
tag
válasz
DonDragonka
üzenetére
Szia! Tegnap újrahúztam a rendszert, egyelőre Win 10-et. Nem akarom elkiabálni, de eddig úgy tűnik, hogy jól működik alvó mód után.
-
Thunderbolt
tag
válasz
DonDragonka
üzenetére
Szia!
Megpróbáltam, de nem segített. Az Armoury Crate Uninstall Tool-lal leszedtem mindent, és úgy is megvan a probléma. Felpörög a venti 4700-ra, és úgy is marad. Azt vettem még észre, hogy ilyenkor alvó mód után az 5 ghz-es wifit se látja, csak a 2,4-eset, és az Fn + F5-re se állítja ilyenkor a profilokat. Újraindítás után megint minden ok. Azon gondolkozok, hogy lehet újra kellene rakni a Windows 10-et, mert az a windows van rajta, amivel megjött. Hátha az segítene. -
Thunderbolt
tag
Sziasztok!
Korábban már kérdeztem, de hátha azóta más is találkozott ezzel a problémával: Egy ASUS TUF Gaming F15 laptopnál az a problémám, hogy ha alvó módból tér vissza a gép, akkor elkezd pörögni a ventillátor 4700-as fordulaton, és addig nem hagyja abba, amíg újra nem indítom a gépet. Ilyenkor az Armory Crate programban is hiába állítgatom a Silent - Performance módokat, semmi nem történik. Újraindítás után pedig megint normálisan működik. Valaki találkozott már ezzel a problémával? -
Thunderbolt
tag
Sziasztok!
Vettem egy ASUS TUF Gaming F15 laptopot, és az a problémám, hogy ha alvó módból visszatér a gép, akkor elkezd pörögni a ventillátor 4700-as fordulaton, és addig nem hagyja abba, amíg újra nem indítom a gépet. Ilyenkor az Armory Crate programban is hiába állítgatom a Silent - Performance módokat, semmi nem történik. Újraindítás után pedig megint normálisan működik. Valaki találkozott már ezzel a problémával?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Acer Swift Go 14 AI Ultrabook - 3 év Garanciával!
- HP ProBook 430 G3, 13,3" HD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- Lenovo Thinkpad T470S, 14" FHD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR4, 128GB SSD, W11, Magyar bill, Akku X,
- Dell Latitude 5480, 14" FHD kijelző, I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Magyar bill, Számla, 1
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Pyttawrx