Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Cybertruck Taipeiben
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Őskoczka
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Alsó-Középkategóriás Gamer konfig, 2024 őszén
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
A fix SoC-t még megértem mivel már minden abban van benne úgy mint a telefonnál. Régen még ugye külön volt minden. Ott még mehetett a csere.
Egyedül a kiegészítő GPU-nál látnám az értelmét a cserének. Az most ugye csak annyi van, hogy kéred vagy nem.
A régi K53SC gépemben még volt kiegészítő Geforce MX520 GPU. Mostaniban már nem kértem mert nekem felesleges. A 11gen i3-as videója is tudja azt ami nekem kell. Még a 8K-t is viszi.
Nekem az SoC mellett csak a RAM forrasztott. 8GB de van berakva mellé +8GB. Az SSD rendes cserélhetős 2280-as NVMe. -
AX-es Wifi szabványt tud. Hivatalosan a neve: MediaTek Wi-Fi 6 MT7921 Wireless LAN Card
Ez azt jelenti, hogy még legalább 5 évig valószínűleg ez a szabvány marad. A 2. SSD helyére majd 2. SSD kerülbe quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Bossi
őstag
Szia,
jó messziről indulunk részemről, mert nem igen tudom ezeket hol kell állítani...
Tehát a telepítő pendrive készítését a microsoft oldaláról indítottam tehát letöltöttem majd létrehoztam a USB flash meghajtón a telepítőt... ennyit tudok.
Ezt nem teljesen értem... "telepítőd UEFI és GPT fájlrendszerben megy a telepítés?" Windows 10 a rendszer.
Egyébként ennek az egésznek lehet köze az audio driver problémához?köszönön.
-
Örülök, ha vannak akiknek hasznára válik a fórumos tevékenységem
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Most ez miből jött le? Az első laptopom 2003-óta csak ASUS alaplapjaim voltak. Azért vettem laptopot, mert így megúsztam a globális chiphiány miatti szívást.
Eredetileg nem volt betervezve külső monitor, a régit ami csak 75 FPS-t tudott el is adtam... csak hát a laptop kijelzője még így is kicsinek bizonyult, hogy 17'-es... A videókat is ezen vágom. Az előző gépemben egyébként 32 GB RAM volt, bár egyelőre ebben is elég a 16 GB, de amint jobb idő lesz, upgradre kerül sor.
[ Szerkesztve ]
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Marcsello31
őstag
Lehet hogy règi a gèp. De úgy nèzki mint egy új. S sztem 16giga már mindenre elèg. Kár, hogy nem.lehet valami moddolt biost rá tenni ami ezt engednè. Azèrt ez szivacs :). Intel core i3 procija van 4 maggal. Ami furcsa mèg. Hogy ha 2x8 ram van benne, bekapcsolni bekapcsol. Ad kèpet elèred a biost stb. mostani gèpekkel az van ha Rossz a ram, mèg csak kèpet sem ad. Ezért nem èrtem a dolgot. Ennyi. Köszi mègegyszer a választ.
[ Szerkesztve ]
-
Marcsello31
őstag
Szia! Ha így van, sokat segítetttèl nekem ezzel. Tehát akkor a 16gbyteot mèg kezeli. A gèpet kèt 8as rammal kaptam. Persze nem is ment. Akkor ha 16gigabyteig megyek el 4+4+4+4=16gbyte akkor így látná rendesen, ha jól èrtem. A 2×8 tènyleg nem megy. Látja, csak nem megy. Sokat segítettèl ezzel. Köszi.
-
hito
nagyúr
Rákattintva az akkumulátor ikonra? Ott valóban megtalálható a szokásos csúszka, de ennyi lenne? Rog Zephyrus G14-emnél default van vagy 6-7 séma (gaming, turbo, minden csicsa). Ha megszűnt volna, annál sem lenne
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
draco31
veterán
Persze, csatlakozót kell nézni, aztán megeszik mindent. Nem úgy van mint régen a Dell-ek, hogy 2-3 típus megy bele max, és annyi.
Azért is kerestem Intelt bele, mert a proci is az, a chipset is, a VGA is, akkor nem lehet gond, ha a vezeték nélküli részleg is az. Ja is így megszűntek a Bluetooth gondok is, mert az is sokat használom. A Realtek esetén voltak gondok azon a fronton is.
Főleg az tetszett, amikor csatlakoztam egy hangszóróval, és eldobta a WiFi-t[ Szerkesztve ]
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
Nekem Vivobook S14 S410-esem van, ez is szívózott a Realtek modullal, aztán egyszer addig ment, hogy kivágtam belőle, és kapott egy Intel AC-9260-at ebay-ről 2 éve, azóta semmi probléma.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest