Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mikulásbá
nagyúr
válasz
Attila2011
üzenetére
A www.notebookcheck.net-en keresd ki a géped, ott képernyő leírásnál van egy kalibrált színprofil, én mindig azt állítom be.
-
Mikulásbá
nagyúr
válasz
Attila2011
üzenetére
Negyedik OLED laptopomat koptatom-jó, ez csak 1 hónapos-de a lényeg, nem kell parázni tőle.
A MyAsus appban minden OLED védelmi pontot be kell kapcsolni, ennyi. ha olyan környezetben vagy, a fényerőt feljebb veszed. Nálam most 70%-on megy. A színhelyesség? Nem fogsz utána IPS-re rá se nézni.
-
Mikulásbá
nagyúr
válasz
Otto Flick
üzenetére
A Vivobook S széria mindig ajánlott volt, az említett darab pedig hardverileg is komoly erőt képvisel, ahogy írták, szép is, jó is. Közel Zenbook minőség már.
-
Mikulásbá
nagyúr
Még egy apróság a driverekhez-mindig rendszergazdaként kell futtatni-telepíteni ezeket.
-
-
Mikulásbá
nagyúr
válasz
honlapos5
üzenetére
Tedd fel a MyAsus appot, abban is driver kereső és frissítő. Mindent tegyél fel, amit ajánl, szerintem már BIOS frissítés is lesz.
Ha ez sem oldja meg a hibáid, csinálnék egy rendszer helyreállítást az adatok megtartásával, majd újra minden drivert, frissítést feltolni. -
Mikulásbá
nagyúr
válasz
zoltaneger
üzenetére
Ilyet keress a MyAsus-ban :
-
Mikulásbá
nagyúr
válasz
zoltaneger
üzenetére
Nyugi, pár évig nem lesz gondod.
-
Mikulásbá
nagyúr
válasz
zoltaneger
üzenetére
A CPU száma mutatja meg, mikori is a gép. Ez 12. generáció, tehát nem régi. Kb. 3 éves, ha a konkrét megjelenést is számításba veszem.
-
Mikulásbá
nagyúr
válasz
zoltaneger
üzenetére
Ott a könyvében is vastag betűkkel, hogy első használat előtt tölteni kell 2-3 órát.
Akkuról ne is erőltesd, hálózatról menjen. -
Mikulásbá
nagyúr
válasz
zoltaneger
üzenetére
Sima alap gép, ha nem ütöd-vágod, egy pár évig jó lesz.
-
Mikulásbá
nagyúr
válasz
salapp
üzenetére
Én is 14-es Asus Zenbook-ot használok, OLED kijelzővel. Semmi gond, általában ha van PWM, az 80% fényerő alatt jelentkezik, én 81%-ra állítottam, napi több órát bámulom, nem tapasztalok semmi szemet bántó dolgot. Én Intel Ultra 9-el vettem, így még a játékok is mennek elég jól.
-
Mikulásbá
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Ha esetleg az kicsit megnyugtat-a másfél milliós Zephyrus S17 kijelzője csúnyább volt.

-
Mikulásbá
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Kérdezz rá az Asus márkaszervízben (FixDirekt), hogy tudják-e (akarják-e) javítani.
Sajnos ez igazából nem hiba, ilyen az IPS, ez van-én ezért is váltottam OLED-re. -
Mikulásbá
nagyúr
válasz
wéercé
üzenetére
Menj fel az Asus support oldalára, a géped pontos beírása után ott lesznek a géped driverei, lesz ott bluetooth is, az legfrissebbet szedd le, telepítsd fel. Majd frissülni fog később.
Vagy tedd fel a MyAsus appot, abban is van kereső, minden gépeden lévő komponens legfrissebbjét megkeresi, telepítheted is azonnal.
Ha Intelesek a gépek, szinte kötelező rá az Intel Driver & Support Assistant program. -
Mikulásbá
nagyúr
válasz
modecom1994
üzenetére
Amikor jelzed a FixDirekt-nél, hogy beküldenéd javításra, az RMA szám kérésénél be kell küldeni a gép számlamásolatát.
Az sincs meg, honnan vették? Onnan-a boltból-lehet kérni számlamásolatot. -
Mikulásbá
nagyúr
válasz
Pyttawrx
üzenetére
Szó sem volt gyorstöltésről, a laptop rendesen lassú töltést alkalmaz. Ha be van állítva 80%-ra, a fölé nem megy, 79-80-at tartja. Kb. ez a legjobb az akkunak.
Amúgy pont az Asus akkukezelése talán a legjobb, régebben ha 100%-ra tetted, lassan leengedte merülni 94%-ra, majd visszatöltött 100%-ra.
Nem tudom változott-e ez valamit. -
Mikulásbá
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Ahogy írtam, ilyen az IPS panel, ez van.
-
Mikulásbá
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Ez ilyen, fogadd el, ez még a szebbek közé tartozik.
A 3 éve 1.4 misiért vett Zephyrus S 17 kijelzője csúnyább volt. -
Mikulásbá
nagyúr
válasz
hegegabi80
üzenetére
Ha lehet, mindig gyárit kell belerakni, több anomáliát el tudsz így kerülni. (pl. a gép nem ismeri fel, azt jelzi, nincs a gépben akku, nem tölti, stb.)
-
Mikulásbá
nagyúr
válasz
Begbiebike
üzenetére
Igen,erre vannak kitalálva-ahogy írtam, prémium üzleti vonal.
Nálam is megy reggeltől estig szinte minden nap. -
Mikulásbá
nagyúr
válasz
OceanStorm
üzenetére
CPU nem cserélhető általában egy laptopban. Ahogy írtad, semmi értelme már egy ilyen őskövület fejlesztése, engedd el.
-
Mikulásbá
nagyúr
válasz
ahenobarbus
üzenetére
Talán jobb lenne Win 11-et használni, az van rá előírva is.
-
Mikulásbá
nagyúr
válasz
Apophis
üzenetére
Átlagos felhasználásnál semmi különbség. A 9-es verzióban kicsit erősebb az Arc.
Viszont csak a 9-esben van 32 GB RAM-legalább is itthoni gépnél-még! (lesz 7-es verzió is 32 GB RAM-mal)
A VGA-nak nincs hangja csak a ventinek-itt sem azt hallod, hanem a "szélzajt". Hallatszik, de nem zavaró. -
Mikulásbá
nagyúr
válasz
donjohnson
üzenetére
Ez minden Inteles gépre kötelező darab.
-
Mikulásbá
nagyúr
válasz
donjohnson
üzenetére
Mindenhez, ami a gépedben van.

A másik a MyASUS app, az is ezt csinálja, azt is érdemes feltenni, még BIOS-t is frissít.
-
Mikulásbá
nagyúr
válasz
azbest
üzenetére
Mindig regisztrálom az Asus gépeimet-immár vagy 20 éve.
(ROG-on nőttem fel)
A lényeg, ami a számlán szerepel vásárlási időpont. Onnan indul a garancia ideje, nem számít mit mutat a honlap. Lehet jelezni és javíttatni, de nem muszáj.
Akkor nyugodtan rendelek-inkább, mint a még mindig kétes hírű Digiprime vagy Radium-tól.
-
Mikulásbá
nagyúr
Üdv!
Rendelt már valaki laptopot a hivatalos Asus honlapjáról? ( [link] )
Minden rendben volt?
-
Mikulásbá
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP 15 - Intel N4000 I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest