- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Otto Flick #39154 üzenetére
A Vivobook S széria mindig ajánlott volt, az említett darab pedig hardverileg is komoly erőt képvisel, ahogy írták, szép is, jó is. Közel Zenbook minőség már.
-
Még egy apróság a driverekhez-mindig rendszergazdaként kell futtatni-telepíteni ezeket.
-
-
válasz
honlapos5 #38816 üzenetére
Tedd fel a MyAsus appot, abban is driver kereső és frissítő. Mindent tegyél fel, amit ajánl, szerintem már BIOS frissítés is lesz.
Ha ez sem oldja meg a hibáid, csinálnék egy rendszer helyreállítást az adatok megtartásával, majd újra minden drivert, frissítést feltolni. -
válasz
zoltaneger #38795 üzenetére
Ilyet keress a MyAsus-ban :
-
válasz
zoltaneger #38789 üzenetére
Nyugi, pár évig nem lesz gondod.
-
válasz
zoltaneger #38787 üzenetére
A CPU száma mutatja meg, mikori is a gép. Ez 12. generáció, tehát nem régi. Kb. 3 éves, ha a konkrét megjelenést is számításba veszem.
-
válasz
zoltaneger #38773 üzenetére
Ott a könyvében is vastag betűkkel, hogy első használat előtt tölteni kell 2-3 órát.
Akkuról ne is erőltesd, hálózatról menjen. -
válasz
zoltaneger #38771 üzenetére
Sima alap gép, ha nem ütöd-vágod, egy pár évig jó lesz.
-
válasz
salapp #38756 üzenetére
Én is 14-es Asus Zenbook-ot használok, OLED kijelzővel. Semmi gond, általában ha van PWM, az 80% fényerő alatt jelentkezik, én 81%-ra állítottam, napi több órát bámulom, nem tapasztalok semmi szemet bántó dolgot. Én Intel Ultra 9-el vettem, így még a játékok is mennek elég jól.
-
válasz
Roland861010 #38742 üzenetére
Ha esetleg az kicsit megnyugtat-a másfél milliós Zephyrus S17 kijelzője csúnyább volt.
-
válasz
Roland861010 #38740 üzenetére
Kérdezz rá az Asus márkaszervízben (FixDirekt), hogy tudják-e (akarják-e) javítani.
Sajnos ez igazából nem hiba, ilyen az IPS, ez van-én ezért is váltottam OLED-re. -
válasz
wéercé #38732 üzenetére
Menj fel az Asus support oldalára, a géped pontos beírása után ott lesznek a géped driverei, lesz ott bluetooth is, az legfrissebbet szedd le, telepítsd fel. Majd frissülni fog később.
Vagy tedd fel a MyAsus appot, abban is van kereső, minden gépeden lévő komponens legfrissebbjét megkeresi, telepítheted is azonnal.
Ha Intelesek a gépek, szinte kötelező rá az Intel Driver & Support Assistant program. -
válasz
modecom1994 #38720 üzenetére
Amikor jelzed a FixDirekt-nél, hogy beküldenéd javításra, az RMA szám kérésénél be kell küldeni a gép számlamásolatát.
Az sincs meg, honnan vették? Onnan-a boltból-lehet kérni számlamásolatot. -
válasz
Pyttawrx #38699 üzenetére
Szó sem volt gyorstöltésről, a laptop rendesen lassú töltést alkalmaz. Ha be van állítva 80%-ra, a fölé nem megy, 79-80-at tartja. Kb. ez a legjobb az akkunak.
Amúgy pont az Asus akkukezelése talán a legjobb, régebben ha 100%-ra tetted, lassan leengedte merülni 94%-ra, majd visszatöltött 100%-ra.
Nem tudom változott-e ez valamit. -
válasz
Roland861010 #38689 üzenetére
Ahogy írtam, ilyen az IPS panel, ez van.
-
válasz
Roland861010 #38687 üzenetére
Ez ilyen, fogadd el, ez még a szebbek közé tartozik.
A 3 éve 1.4 misiért vett Zephyrus S 17 kijelzője csúnyább volt. -
válasz
hegegabi80 #38672 üzenetére
Ha lehet, mindig gyárit kell belerakni, több anomáliát el tudsz így kerülni. (pl. a gép nem ismeri fel, azt jelzi, nincs a gépben akku, nem tölti, stb.)
-
válasz
Begbiebike #38495 üzenetére
Igen,erre vannak kitalálva-ahogy írtam, prémium üzleti vonal.
Nálam is megy reggeltől estig szinte minden nap. -
válasz
OceanStorm #38489 üzenetére
CPU nem cserélhető általában egy laptopban. Ahogy írtad, semmi értelme már egy ilyen őskövület fejlesztése, engedd el.
-
válasz
ahenobarbus #38478 üzenetére
Talán jobb lenne Win 11-et használni, az van rá előírva is.
-
válasz
Apophis #38387 üzenetére
Átlagos felhasználásnál semmi különbség. A 9-es verzióban kicsit erősebb az Arc.
Viszont csak a 9-esben van 32 GB RAM-legalább is itthoni gépnél-még! (lesz 7-es verzió is 32 GB RAM-mal)
A VGA-nak nincs hangja csak a ventinek-itt sem azt hallod, hanem a "szélzajt". Hallatszik, de nem zavaró. -
válasz
donjohnson #38374 üzenetére
Ez minden Inteles gépre kötelező darab.
-
válasz
donjohnson #38372 üzenetére
Mindenhez, ami a gépedben van.
A másik a MyASUS app, az is ezt csinálja, azt is érdemes feltenni, még BIOS-t is frissít.
-
válasz
azbest #38349 üzenetére
Mindig regisztrálom az Asus gépeimet-immár vagy 20 éve.
(ROG-on nőttem fel)
A lényeg, ami a számlán szerepel vásárlási időpont. Onnan indul a garancia ideje, nem számít mit mutat a honlap. Lehet jelezni és javíttatni, de nem muszáj.
Akkor nyugodtan rendelek-inkább, mint a még mindig kétes hírű Digiprime vagy Radium-tól. -
-
-
válasz
pazola #38237 üzenetére
Attól függ, milyen SSD van benne, a honlapjukon szokott lenni a frissítéshez való szoftver.
Igen, mindig így fogják visszaküldeni a szervízből, erre rákérdezhettél volna beküldés előtt is. Mindig gyári állapotban kapod vissza.
Ilyenkor előtte egy rendszer mentést ha csinálsz, abból könnyen vissza tudod állítani a belakott rendszered.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest