- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mettek
addikt
válasz
barcalaci84 #1387 üzenetére
Sikerült. Köszönöm. A driverben kellett beállítani.
-
Joshi
titán
Ha az FX8350 hátasló akkor az i5-4670k versenyló.
Egyébként ezeket a dolgokat nem feltétlenül itt kellene kérdezni hanem a megfelelő topikban, ne gondold azt hogy vannak csodák. Nézz körül a neten és olvass teszteket szerintem hamar rájössz hogy proci fronton hosszabb távon jobban jársz a kékekkel.
-
Vga van, bőven...
Majd kipróbálom melyikkel az igazi... De nem a VGA lesz a szűk, az tuti.FullHD a felbontás. Effölé nem megyek, mert nem tud többet a megjelenítő
( 3 monitor nem játszik... )
2 variáns van.
- FX8350 4.5GHz-en, 16 giga ram.
- 2600k 4.5GHz-en, 16 giga ram.Ha nem használja mind a 8 magot, akkor intel porol, mint szódás a lovát...
De ha igen, akkor lehetnek érdekes dolgok...AMD rendszer olcsóbb természeten. legalább 30eFt-al...
Még bőven van időm informálódni, hiszen még nem építem a sarkot, de nekem úgy tűnt, az ai megöli szépen a magas FPS számokat.
Én még az ai előtti időszakban próbáltam, akkor teljesen jó volt, hotlapra elég volt a Q8400 3.5GHz-en egy GTX560TI-vel 1366x768-ra, bőven 100FPS felett ment
De az AI ahogy néztem kapásból felezi az FPS-t, és bizony nem szeretem, ha 100 alatt van
-
mettek
addikt
válasz
Köszönöm. Megpróbálom.
-
Joshi
titán
+1 az Intel javára, szinte mindenhol azt írják hogy hiába az AMD 8 magja akkor is gyorsabb az Intel. Ha van lóvé akkor egy i7-4770k(~90k) ha nincs akkor meg egy i5-4670k(~60k). Az alábbi procik köré nagyon ütős rendszert lehet építeni. Ha engem kérdezel akkor anyagi oldalról nézve most inkább egy i5-4670k + egy erősebb vga.
-
Skacok!
Gep epites elott allok.
Kimuveltem mar magam, nagyjabol. Annyi lenne a keresem, hogy egy 15-20fos ai-s verseny ( ai maxon ) kozben a procihasznalatot loggolni tudna valaki?
A lenyeg nekem az lenne, hogy 4 v. 8 magos szekeret hannyak ossze.
elore is koszonok minden infot! -
m0h0senator
őstag
válasz
barcalaci84 #1389 üzenetére
Igen tudom, mert nálam van egy profil a kormányban ami AC-hez 720-ra van állítva és azon felüll megszűnik az erő hatás.... na majd ránézek megint.
-
barcalaci84
őstag
válasz
m0h0senator #1388 üzenetére
pedig pott is így kell
kormányon belövöd 900-ra és játékon belül is...
a lényeg h mindkettőn...és akkor szépen lekezeli...
a kormány a kezedben fizikailag ttúl tudod fordítani , de nincs hatása ha túl fordítod...
pl t125 s1 360 körül forog max -
m0h0senator
őstag
válasz
Nekem ez még sosem jött össze a fanatec gt3 rs-sel...
-
neilszab
őstag
Hétfő esti kergetőzés a Lotus 2-Eleven-nel!
A buli 20:00-tól indul és az új prekval rendeszünknek köszönhetően a futamok minden órában pontosan egészkor és félkor indulnak, valamint booking-ra sincs többé szükség!
További infók itt, gyertek!
GTR-Masters.hu - AC nyílt szerver -
mettek
addikt
Tudna valaki segíteni a kormánybeállítást illetően? Tökéletesen megy minden csak a kormány nem fodul 900 fokot a játékban (driving force gt) pedig elvileg az van megadva a menüben. Kb 75 fokot fordul mindkét irányba. Vagy ez így normális?
-
Joshi
titán
Két lehetőséged van, vagy megveszed Steam-en 35€-ért vagy vársz egy újabb akcióra amiről nagy eséllyel le fogsz maradni mint most is. Egyébként simán megéri a 35€-t ez a szim mert nagyon jó, én anno 25€-ért vettem meg de egyetlen fillért se sajnálok érte.
Ha most venném meg akkor a 35€ is teljesen reális ár lenne. Ahogy nézem a géped is meg lenne hozzá úgy hogy ne sajnáld a lóvét. Milyen kormányod van?
-
mettek
addikt
Sziasztok! Szeretném beszerezni a játékot, tudtok esetleg valami akciós, olcsóbb megoldást? Köszönöm.
-
Kommy
veterán
Assetto Corsa akció: 25 euro
-
Multi13
tag
Férőhely: 24 fő
TeamSpeak IP: 87.229.108.129
TS jelszó: maszim
TS szoba: ASSETTO CORSAPenalty rendszer kikapcsolva!
A szerver jelenleg is üzemel 5 perces booking és 30 perces practice-el.
TOPIK: http://maszim.hu/forum/viewtopic.php?f=23&t=2116&p=70825#p70825
-
szacsee
nagyúr
válasz
m0h0senator #1369 üzenetére
Ez jó hír, nemsokára öcsém gépe is csere érett lesz, ezért neki H81/ G3220 kombót szántam (netezni), a procit addig használom amíg nem lesz meg neki minden alkatrész, akkor már úgy is jó eséllyel vagy lesz Haswell Refresh, vagy megyek strandra, a dzsigolók is gondolom ezt teszik és nem 18 órában dolgoznak AC-n...
-
m0h0senator
őstag
válasz
szacsee #1367 üzenetére
Apám most vett htpc/servernek i5-4750S-t és ott már prime alatt hwinfo szerint rendben volt a hőmérséklet a kupak és magok között. Össz vissz talán 2 fok különbség volt.... szóval ahogy volt itt ph-n is cikk talán elkezdett szálingózni hozzánk is a jobb minőségű pasztával ellátott haswell..
-
szacsee
nagyúr
Srácok egy ideig kisebb proci kerül a gépbe, egy G3220-al eldöcög az AC? (1155-ről váltok 1150-re)
Platformváltás lesz, de még nem találtam meg a megfelelő procit és addig valamivel ki kellene húznom.
VGA-t nemhajcsakié az biztos (HD7950), de közben játszanék vele ha elboldogul.
Mostani procim ha lebutítom, akkor mennyire lesz reális a kép (2500K @ 3Ghz 2maggal... igaz kicsit több az L2 cache).
-
Multi13
tag
TeamSpeak IP: 87.229.108.129
Jelszó: maszim
TS szoba: ASSETTO CORSAPenalty rendszer kikapcsolva!
TOPIK: http://maszim.hu/forum/viewtopic.php?f=23&t=2116&p=70816#p70816
-
akela91
addikt
G2A.com -on A játék csak 23,99Eur. Aki még nem vette volna meg...
-
Jack@l
veterán
válasz
barcalaci84 #1359 üzenetére
Szép-szép, de nem lehetne valami darth vader-es is?
-
barcalaci84
őstag
válasz
#70869248 #1356 üzenetére
valjátok be h csak a gyönyörű hangom tetszik
hamarosan frissítem egyébként az appot , mert jött frissítés amivel már játékon belül ki lehet szedni az olyan figyelmeztetéseket , ami idegesít...pl multiban sokszor mondja h lassú autó előtterd úgyhogy egyelőre ezt javaslom majd kikapcsolni... -
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Attila2003 #1351 üzenetére
ha jól rémlik van francia nyelv a játékban
-
Jack@l
veterán
válasz
Senki nem akart oktatni senkit, csak jótanács volt, ahelyett hogy várnád a sültcsirkét.
De akkor a válasz: nincs és nem is lesz amíg valaki le nem fordítja.(lehet addig amíg az 1.0 ki nem jön) -
cselt
senior tag
válasz
wolf033 #1352 üzenetére
Nem kell menni sehova, már meg is érkezett a frissítés:
0.10
- SERVER UPDATED : using a new protocol, please update your servers
- Chat anti-flood
- Anti-cheating system implemented
- Kick user, Restart session, Skip session voting system implemented
- Chat python functions exposed
- Multiplayer Collisions improvements
- Some CPU performance improvements
- UI improvements
- Race control panel in pits menu
- AI Fixes
- Added "display recently joined servers" filter to server list
- Default launcher theme: extra sanitization for URI-unfriendly characters in content folder paths -
Tecsa
aktív tag
válasz
Racedepartment oldalon mintha láttam volnal orosz nyelvű csomagot hozzá. Magyart eddig még nem.
Viszont tényleg nettó 35 szó az amire szükséged van a kocsi beállításához. Egy próbát megérhet angolul is! -
wolf033
senior tag
Ahogy elnézem ma maximum a vízparton tudunk frissülni.
-
Attila2003
tag
Köszönöm kioktató válaszod, de az angol tudásomhoz semmi közöd. Én franciát meg oroszt tanultam annak idején, úgyhogy angolhoz sajnos csak annyit értek amit felvettem szorgalomból. Ha jól tudom a fórum azért van hogy kérdezzen aki valamit meg akar tudni, és amihez nem ért, nem azért van hogy kioktassák!
-
neilszab
őstag
Ma este is lesz Fun futam, ami a kocsi és pálya kombót illeti érkezett kérés, így azt teljesítjük:
Lotus Elise SC S2 - Nürburgring GP!
Első booking 20:00-tól 20:07-ig, utána 30-40 percenként újabb menet!
További infók itt: Assetto Corsa - Nyílt szerver!
Holnap is lesz futam, a linkelt topikban lehet kérni pálya és kocsi kombókat és mi igyekszünk minden kívánságot teljesíteni!
-
törölt tag
válasz
barcalaci84 #1346 üzenetére
én használom, de nem a rádiós verziódat
-
barcalaci84
őstag
nem is úgy vettem
de szépen testre szabható már most is... egyelőre még tartalmakkal kell megtölteni , amit írtam is...(pénteki update remélhetőleg helyreteszionline iis a távolságmérést a kocsik közt)
szimplán kitörölheted majd a szerinted felesleges hangfájlokat figyelmeztetéseket és akkor csak azt mondoma amit hallani akarsz -
Tecsa
aktív tag
válasz
barcalaci84 #1346 üzenetére
A köridő és helyezés szerintem jó dolog.
Nem leszólni akartam a dolgot, félre értés ne essék
-
barcalaci84
őstag
opcionális a dolog
nekem speciel segít a tükrökkel kombinálva h balesetmentesebben közlekedjek...
nyilván online nem is ennyire idegesítő hisz ott nem olyan könnyű mások mellé bemenni , meg nem előzöd szarrá magad...ott alig dumálok
tervbe van még: hogy szóljon ha lekörözendő van előtted, vagy engem köröznek stb...különbségeket mondja , helyezést kör végén stb...early accessben van még a spotter is
2 napos story az egész
-
Tecsa
aktív tag
válasz
barcalaci84 #1344 üzenetére
Ennek NASCAR-ban van értelme, de máshol nem nagyon. Kiváncsi lennék arra a spoterre aki mondjuk a Nürburgringen belát minden kanyart
(és még idegesítő is
)
-
mettek
addikt
Ja és még annyi hogy a 270°-os kormány elég ide?
-
mettek
addikt
válasz
barcalaci84 #1339 üzenetére
Köszönöm srácok. A másik hogy olvastam itt rendeztek versenyeket. Ezekre bárki jöhrt vagy van valami kritérium? És végül tud valaki eladó force feedback-es kormányt vagy olyan boltot ahol jó áron kapható? Bocs a sok kérdésért. Köszi
-
barcalaci84
őstag
Jackalra ne hallgass mert ő még csak 182 órát tolta a játékot így nem tud érdemben nyilatkozni...
viccet félretéve azért fejlődik szépen a játék és az online is jobb mint amire számítottam így első körben (most került még be) és már sok nagyon jó online élményem van...
persaze még sok dolgot kell javítani...
a kérdés az h hogy bocsájtod majd meg magadnak h eddig még nem vetted meg -
Attila2003
tag
Tudom hülye kérdést teszek fel, van valami magyarítás ehhez a játékhoz? Mert jó lenne a setupolásnál!
-
mettek
addikt
Már van online funkció a játékban? Érdemes beszerezni, milyen állapotban van? Mert jártam már pórul early access-szel. Köszi
-
akela91
addikt
válasz
neilszab #1330 üzenetére
Szia. Nagy kérés lenne, ha az egyik szerótok (általában legtöbb tök üres), GT-s lenne? (BMW, Mclaren) vagy egy Exos 125 ösnek is tudnék örülni...
Mugello/Imola/NurburgRing pályákon pl.
Szerintem sokan járnának oda, ha nyitott lenne(most is az tudom 1 kivételével), nagyon keresik az emberek ezeket a szervereket. -
akela91
addikt
Valaki próbálta SSD-n az AC-t illetve HDD-n is? Van különbség(pályabetöltés gondolom gyorsabb...)?
-
neilszab
őstag
Ma este is lesznek Assetto Corsa Fun futamok, ezúttal a Lotus 49-et hatjuk meg az 1966-os Monzában!
20:07-ig van az első booking, utána 30-40 percenkét újabb menet, infók itt: GTR-Masters - Nyílt AC szerver!
Gyertek, tegnap is 1-2 futam után megtelt a szerver!
-
akela91
addikt
válasz
m0h0senator #1327 üzenetére
No ezaz, csont ugyanez minden driver stb, én is akkor monitoroztam, sőt, 20-an voltak időmérőn....
(#1328) barcalaci84 : Nah ez megnyugtató picit...
-
barcalaci84
őstag
válasz
m0h0senator #1327 üzenetére
15 főig nekem is 99%-on jár a VGA... és ugyanúgy megy mintha hotlapoznék
a bibi ott kezdődik ha 16 fő vagy több van , mert akkor hirtelen leesik a vga kihasználtság 50-60 %-ra...
mintha procilimit lenne... csak nem létezik olyan proci aminél nincs hasonló jelenség 15 fő felett és ez nem driver, meg win függő... ergo, remélhetőkleg optimalizálják ezt , mert teljesen indokolatlan a dolog amúgy... -
akela91
addikt
válasz
m0h0senator #1325 üzenetére
Hmm, pedig a vga-nk nem sokban különbözik. Akkor viszont a friss win 8.1 kavarhatott be... Legújabb driverek vannak fent pedig(ugyanazok mint win7-en voltak 2 napja)
-
akela91
addikt
Jó lesz ez a multi. Viszont optimalizálni van hova... CPU : 40%, GPU 60%-on teker, single-be GPU limit persze.
-
neilszab
őstag
-
Tecsa
aktív tag
Van aki próbálkozik integrált vga-val futtatni a játékot HD3000-el?
Nem bírtam már várni meg kellett venni a játékot, mégha idő is mire használni is fogom tudni.
-
neilszab
őstag
válasz
neilszab #1304 üzenetére
Ma este is lesznek Assetto Corsa Fun futamok, ezúttal a Ferrari 458 Italia és a McLaren MP4 főszereplésével!
Gyertek, 21:05-ig van az első booking, utána 20-30 percenkét újabb menet, infók itt: GTR-Masters - Nyílt AC szerver!
Hétvégén pedig egy komoly futamot is rendezünk, GT3-as gépekkel, rendes versenytávon, előzetes nevezéssel, prekvalifikációval és komoly ellenfelekkel, részletek itt: link
-
adamikus
tag
CTRL + T = TC
CTRL + A = ABS -
djrobaa
aktív tag
válasz
Attila2003 #1305 üzenetére
Nekem az idő átállítása is segített. Lehet hülyeség, de átállítottam 16:30-ra és megszünt a vakító fehér aszfalt.
-
csana
senior tag
válasz
Vagy jól lenyomod a "Page Down" billentyűt, amivel tompul a vakító fény. Viszont sajna ezt minden futamon el kell játszani..
-
akela91
addikt
válasz
HDR off (gratis: sok 10 FPS)
-
Attila2003
tag
Kis segítség kellene! Mit kellene állítani a grafikán, hogy a pálya ne legyen olyan világos, nem látszik az ív, annyira tükröződik meg világos. Köszi.
-
neilszab
őstag
válasz
neilszab #1302 üzenetére
Ma este is lesznek Assetto Corsa Fun futamok, ezúttal a KTM X-Bow-val!
Gyertek, 20:05-ig van az első booking, utána 20-30 percenkét újabb menet, infók itt: GTR-Masters - Nyílt AC szerver!
-
törölt tag
hát ez marha jó ez a játék..
Majd minden napra tud valami jót okozni, pörgetem a szervereket, és ahol kicsit is oké, oda befoglalom magam. Már a mai napi jóság is megvan, tegnap a páros kergetőzés Monza-ban a Ferrari-val, ma meg Mugello 3 Bmw kergetése a McLaren-nel ereszd el a hajam tempóban. -
neilszab
őstag
válasz
neilszab #1301 üzenetére
Ma este is lesz közös móka, 20:00-tól 20:05-ig booking, aztán 20-30 percenként futam!
Ma esti menü: Lotus Exige 240R (katt
)
-
neilszab
őstag
Sziasztok!
Indítottam egy BMW M3 E92-es Fun szervert ma estére, nyomunk pár futamot, gyertek, leszünk amennyien leszünk!
Booking: 5 perc
Qual: 6 perc
Race: 5 körSzerver: GTR-Masters #9 BMW Fun
Pass és infók itt: GTR-Masters Nyílt Szerver!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Temu
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- iPhone topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- The First Berserker: Khazan
- Házi hangfal építés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Már elérhető a PIONER című MMOFPS demója
- További aktív témák...
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged