- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokoaliga
tag
Mikorra várható a végleges változat szerintetek?
-
IntelKiller7
veterán
-
MPowerPH
félisten
válasz
gabri83 #3192 üzenetére
Ez a felallas csak erre a jatekra igaz... Erosen NV-re optimalizalt.(amit disznosagnak tartok, hisz az AMD-s tulaj is ugyan ugy megveszi a game-et) De megsugom, jol fog menni a 280X-el is. Nekem 3 monitoron, magas reszletesseggel tokeletes, boven eleg az az FPS, amit kapni fogsz. Ez nem egy Crysis...
-
gabri83
csendes tag
Én most rendeltem le r9 280x sapphire toxic-ot hát ha tudom hogy nvidia-val jobb azt rendelem
-
neilszab
őstag
válasz
IntelKiller7 #3183 üzenetére
Én teljesen jól megyek bill-el is alap beállításokon, megcsúszást, driftet is tök jól meg lehet fogni...magam is meglepődtem mennyire jól működik.
Persze ehhez kellett a sanyarú (kormány nélküli) gyereksors és 10 év NFS, Colin, GP EGA!!, és társain való folyamatos csüngés...
-
macy
addikt
válasz
IntelKiller7 #3183 üzenetére
Mondjuk nem is billentyűre van kitalálva a játék.
-
Steady74
addikt
válasz
IntelKiller7 #3179 üzenetére
-
neilszab
őstag
Erősen kétlem, hogy a Kunos érdekében állna, hogy elveszítse a vásárlói bázisa felét és direkt rontaná az AC teljesítményét az AMD kártyákon... hát nóóórmáááális??!
Valószínűleg egyszerűen csak programozási, vagy optimalizációs baki, és tekintve, hogy a AMD és nVidia kártyák felépítése és működési szisztémája nem azonos, így ez most az nVidia javára sült el jól, vala eleve arra írták és balga módon nem foglalkoztak kellő mértékben a vörös oldallal, ami persze még változhat.
Egyéb tesztek bizonyítják, hogy más címekben 280X sokszor még meg is előzi a GTX 770-et, a 290 meg a GTX 780-at, az AC-ben tapasztalt arányok pedig indokolatlanul eltolódtak, ez így biztos nem normális és biztos nem direkt van, mert az üzleti öngyilkosság lenne.
Illetve persze az is lehet, hogy a teszt során nem volt vmi teljesen kerek, vagy szar az Ati driver, vagy akármi...
-
IntelKiller7
veterán
Egyébként miért nem lehet a játékon belül állítani a kormányzás szögét? Értem, hogy szimulátor, de ezt az összes szimulátorban be lehet állítani...
-
IntelKiller7
veterán
Nem tudom próbáltátok e a Tesla Model S-t, de elég furán lehet irányítani..
-
JoinR
őstag
Amíg az AMD-nek volt előnye a 3 monitoros rendszerek megjelenítésében, addig hiába volt azért 1 monitoron jobb az NV. Most már eltűnt a különbség a 2 között talán...ha még1x vennék, én is NV-t vennék.
-
macy
addikt
Minden szimulátor jobban fut nv-n meg intelen. Ami elég gáz, mert pont amd meg ati van a gépemben. És szinte csak szimekkel játszom. Ez van sajnos.
-
Solesz84
aktív tag
Sziasztok.Leszedtem az RSR appot de ha kirakom a játékba az írja h csatlakoznom kell szerverhez.Ez csak online játék esetén működik Quick race-ben nem?
-
Steady74
addikt
Srácok, host beállítással kapcsolatban kérek segítséget:
végig megyek elvileg minden lépésen, amiket csak találtam:
- win tűzfalon átengedem az acserverlauncher, az acserver, az assettocorsa fileokat
- routeren a 9600 és a 8081-es portokat átengedtem
- acserverlauncherrel beállítom a szeró paramétereit
- save presettel elmentem a beállításokat egy megfelelő néven majd utána a save gombra nyomok
- indítom az acserver exe progit, de csak egy felvillanó ablakom van 2 tized másodpercremi lehet a gond vajon?
-
neilszab
őstag
Assetto Corsa: Ati vs nVidia összehasonlítás
-
Steady74
addikt
Kösz srácok. Most amúgy pontosan nem is tudom melyik bömbivel csapattam, este ránézek megint.
-
Jack@l
veterán
válasz
Steady74 #3152 üzenetére
Töltsd le az RSR appot és látni fogod az időket. Meg a honlapon is: http://www.radiators-champ.com/RSRLiveTiming/index.php?page=rankHistory&ACversion=0.5.0
-
neilszab
őstag
válasz
Steady74 #3152 üzenetére
Itt meg tudod nézni a magyar időket.
-
Steady74
addikt
sziasztok.
kérdezni szeretném, hogy érdemes-e letölteni a magyarítást a játékhoz, milyen mod-okat lehet és érdemes hozzá letölteni, illetve ezek valahol megvannak-e egy helyen, ahonnan le lehet szedni őket?
Köszi előre is
-
neilszab
őstag
válasz
neilszab #3109 üzenetére
Folytatódik az Assetto Corsa Tesztkupa, e héten is lesznek csütörtökön és vasárnap bajnoki futamok!
A részvétel NYÍLT, a csütörtöki és vasárnapi futamok külön kerülnek pontozásra, a 6 fordulós kupán a 4 legjobb egyéni eredmény számít bele a végértékelésbe! Ne feledjétek a bajokságnak komoly FŐDÍJA is van, a szerencsés nyertesek kipróbálhatják a SimHouse high-tech motion cockpit-jét az Oculus Rift DK2-vel!
A prekvalifikáció és a gyakorló szerver már megy, eddig közel 40-en futottak köridőt, így fel kell kötni a gatyót, ha be akartok kerülni a legjobbak közé!
AC Tesztkupa - 2. forduló - Nürburgring GP:
2014.09.25 (csütörtök) - 21:00: BMW M3 E30 Gr. A
2014.09.28 (vasárnap) - 21:00: BMW M3 E30 Gr. ARészletes infók: Assetto Corsa Tesztkupa
Prekvalifikáció: http://www.gtr-masters.hu/event -
zsiz
őstag
Az F1 modot, hol lehet beszerezni és hogy lehet telepíteni?
-
ArtMooney
tag
-
wolf033
senior tag
Sziasztok!
A Honda Civic-hez tudna valaki adni egy letöltést?
-
Lacsi 38
újonc
Sziasztok
A skin mappát hová kell bemásolni??? -
Chosen
addikt
Sziasztok!
G25/27-hez hogy lehet beállítani a valós 900 fokos elfordulást? Hiába van 900-on mind a profilerben, mind a játékban, az összes autó iszonyat túlkormányzottan fordul, mintha kb ~360 fok lenne beállítva.
-
Kimke96
csendes tag
köszönöm a válaszokat és a gratulaciot. Az app még mindig nem működik, de más app se ugyhogy szerintem az lesz h ugyis ujraakartam tenni a gépet és akk valahogy megoldódik.
-
Azért jó az, amikor az ember első helyen látja a nevét, főleg ha többszáz másikat nyomott le. Nem kell ez a magyar mentalitás, hogy "de akkor is van nálad jobb", inkább gratulálj neki!
Nekem is igenis jó érzés, hogy van amiben elöl vagyok, bár sajnos az nem ekkora mezőny. 3 autóval vezetem a Nordschleife-t, P4/5, Evora GTC és GX, de itt kevesen vannak. De annak is tudok örülni, hogy ugyanitt 5-6. helyen vagyok a BMW GT-kkel és a Mekivel egy körből is top tízes időt autóztam.
Mondjuk nem dőlnék kardomba, ha nem működne az app, ez tény.
-
winfier
senior tag
Itt nem is azon van a hangsúly, hogy ugyan úgy menjen mint egy player, de abban igazad van, hogy egyik sem kiszámítható, de a player a legkiszámíthatatlanabb (ember).
Viszont ahogy írtam (saját tapasztalat) sokan nem tudják a mellettük lévő autót felmérni, így tuti baleset lesz a vége. Ehhez nem kell eyefinity, viszont sok gyakorlás versenyen, mikor, meddig, hogyan kéne ezt bevállalni. Érzésem szerint ehhez tökéletes társ az AI.
-
macy
addikt
válasz
winfier #3127 üzenetére
Igen, ez így van, viszont az AI sosem fog úgy viselkedni mint egy player. Bár annyiban megegyeznek, hogy mindkettő kiszámíthatatlan
Egyébként marhára nem értem, hogy miért olyan az AI, mint a beton. Simán kiforgat, de ha én pöckölöm meg se moccan és megintcsak én megyek a susnyásba. Ez így volt a Race 07-nél is, így van a Cars-ban is, meg itt is.
-
winfier
senior tag
Azért azt nem mondanám, hogy nem jó semmire. Gyengébbeknek gyakorlásra tökéletes! Megtanulhatják, hogy kell viselkedni több autóval a pályán. Tegnap engem pl. minden verseny első kanyarjában kilöknek, nagyon kevesen tudják felmérni, hogy is helyezkedik el a másik autó a pályán + bizonyos csatában milyen íveken kéne menni és azokat, hogy kell védeni vagy elengedni. Sajnos én azt tapasztalom, hogy sokan nagyon gyorsak időmérőn (egyedül a pályán), de amikor megjelennek az ellenfelek, akkor megáll a tudomány és a normális csatákból roncsderbi lesz. De mindez csak saját szubjektív véleményem.
-
hermanyi
addikt
na kipróbáltam az Online
alap setup kivéve kerékdőlés Lotus evora vagy milyen autó (most mentem előszór vele ) 18 induló 10 körös verseny 10. lettem . Na de kérem szépen Mc ellen mi az esélyem ? De amit észrevettem 10 körre már kell kerékcsere
Akkora a visszalassulás ,hogy szerintem kifizetődő lenne abroncsot cserélni
-
hermanyi
addikt
Na ma kiakadtam a játékra . Verseny hétvégét akartam játszani Imola BMW M3 GT2 . szabadedzés megvolt , időmérőn mentem egy 8. helyet . Ez eddig rendben is van . A futamot 8 körösre állítottam be amiben szép lassan kapaszkodtam előre . Majd az utolsó előtti körben úgy megforgattak a dombtetőn a síkánban ,hogy 20. helyre tudtam összeszedni az autót ,ahol célba is értem .
Mondom semmi baj újra próba . Időmérő 10 , a versenyen a 7. körben már 3. vagyok és a 8. körben szintén kiforgatnak ugyanott .Ami tény ,hogy abban a síkánban lassú vagyok mert ha kicsit jobban csipem azonnal büntet és emiatt óvatosban veszem . Na de akkor is ,hogy .........
-
JoinR
őstag
válasz
Kimke96 #3119 üzenetére
Előtted írták, hogy spec karakter nem lehet benne, lehet a pont miatt van gebasz; illetve hogy nem tudja összeegyeztetni a first name last name-et mert az utóbbi nálad üres, de csak tipp.
Amúgy mitől olyan fontos? Ugye nem hiszed azt, hogy a világon ne tudná senki megdönteni pár órán belül a rekordod, ha ráfeszülne (nem ismerek nagy neveket AC-ben, de mondjuk egy iRacing-es Huttu, Alfalla, Coba Lopez...)
-
Kimke96
csendes tag
igen logitech driving force gt vel tolom és all assist offal. am igen én beraktam de a nevem is oke... mar nem tudom hogy hogyan oldjam meg ,de nagyon idegesít mert tényleg fontos lenne.
-
Kimke96
csendes tag
Hello! abban a reményben írok, hogy ti tudjátok hogy hogyan lehet működésre bírni az RSR live timing appot. az lenne vele a problémám hogy mindent úgy csinálok ahogy a leírásban van de nem működik a játékban, valamint az RSR oldalán beakarok jelentkezni Steammel és azt írja ki hogy " You are not registered in our database" azt írták hogy úgy tudom megoldani hogy a játékbeli nevemet egyeztetem a Steam nevemmel,de én ezt nem igazan értem. Fontos lenne mivel eléggé jó idejeim vannak( Monza BMW Z4 GT3 világrekord kör)
hogy értsétek a problémám csatolok pár képet+ plusz a WR-t.
-
kokoaliga
tag
Sziasztok.
Érdeklődnék,hogy az Assetoba tudok csinálni egyéni szervert amit ligafutamokra alkalmaznék? -
neilszab
őstag
válasz
neilszab #3098 üzenetére
Assetto Corsa Tesztkupa - Vasárnapi futam!
Tegnapelőtt lezajlott a tesztkupa első futama, de mint tudjátok a csütörtöki és vasárnapi versenynapok egymástól függetlenül kerülnek pontozásra, így még senki nem maradt le semmiről!
A részvétel NYÍLT, mindenkit szeretettel várunk a holnapi futamon:
2014.09.21 (vasárnap) 21:00: Mugello - BMW M3 E30 Group AA csütörtöki futamon igen népes 35 fős mezőny vett részt, viszont a prekvalifikáción eddig több mint 70-en futottak mért kört, így vasárnap még népesebb mezőnyre számítunk! Érdemes lesz gyakorolni, ha be akartok jutni a legjobb közé!
-
Shodan
őstag
Hali! nekem is pont 2 napja van meg a dfgt és most kezdtem el az assettot ugyhogy egy cipőben járunk
Amiket én találtam leírást az alapján a logitech profilerben force feedback 100%
kormány 900fok
A többihez nem kell nyúlni vagy 0.A játékban meg a forcefeedback 65% (vagy 45-65% tartományban legyen )
A többi 0Illetve a kerb effects
road effects
slip effectek izlés szerint
Nálam most 80, 80, 10 en van azt hiszem.Nekem pedig az lenne a kérdésem hogy a ff beállításokat tudom valahogy verseny közben módosítani??
-
zsiz
őstag
DFGT-hez és assetto corsához tudtok nekem beállításokat ajánlani? mit, hol és mennyire állítsak be? profiler fent van, de még csak tegnap vettem a kormányt, nem igazán vágom mi merre hány méter.. köszi
-
shteer
titán
valszeg volt már róla szó
telepíthetem 2 gépre a steam-en megvásárolt AC-t? vidéki gépemen is eldöcögne, ha rossz idő miatt nincs jobb dolgom. meg a red momo is forogna kicsit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- HP notebook topic
- Futás, futópályák
- E-roller topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- TP-LINK routerek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3226, 90% Akkumálátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest