- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
akela91 #3642 üzenetére
Jól hangzanak ezek a folyamatos bejelentések, hogy milyen tartalom lesz majd valamikor a játékban, de jelenleg már 1.0 RC-nek hívják a cuccot és olyan durva hiányosságai vannak, ami miatt igazi, komolyan vehető bajnokság rendezésére még mindig alkalmatlan a cucc...
Se zászlószabályok, se normális rajtlámpa (minek modellezik le a pályán a rajtlámpát, ha csak egy virtuális vacak van helyette, ráadásul szekis autóban nem lehet sebességbe tenni és kuplunggal indulni és eleve kizárt a kiugrási hibázás), se kézi speedlimiter, se normális boxtaktikai lehetőségek, se safecty car, se értelmes session ending (pl. utálatos, hogy elsötétül a kép, mert vége a kvalinak az utolsó 50 méteren, a versenyvégi overlay-káosz meg egyenesen kritikán aluli), se online mismatch detection (ami egy első körös szűrés lenne a csalók ellen) és valószínűleg van még, csak most nincs kedvem azon agyalni, hogy a legutóbbi versenyen mi hiányzott rohadtul. Ja igen, az automatikus indítás lefulladás után is egy vicc.
Engem eléggé zavar, hogy ők így nevezik feature-complete-nek a játékot és csak a hibák kijavítására törekednek az 1.0 final-ig, aztán ki tudja mikor kerülnek bele az egyébként alapnak számító dolgok. Akármilyen jó a cucc, még mindig csak egy félkarú óriás és ezen nem a további belepumpált tartalom fog változtatni... -
fLeSs
nagyúr
válasz
akela91 #3406 üzenetére
Én csak hallomásból tudom, hogy régen ice-racing volt a gúnyneve még az NTMv5 (new tire model) előtti időkben, az NTMv5-tel már nem csúszkálnak az autók.
Az FFB meg amúgy rF alatt (GSCE, rF2) jobb, mint iR-en, és ezek mindegyikében lehet érezni kanyarból kijövet, hogy mikor "kapja el" a gumi az aszfaltot. AC-ben meg nem. -
Vulpolone
tag
válasz
akela91 #2451 üzenetére
Korábban a tyre temp egy update után már tudta azt, hogy a boxban választott gumit állította be magának és nem kellett magamnak állitgatni az app-ot. Mondjuk utána 2 hónapig nem indítottam el az AC-t, pár napja leltem rá erre a ”Mini apps” csodára, de nem is figyeltem hogy nem a kiválasztott gumihoz mérten nézi az optimális hőmérsékletet.
Még jó hogy benéztem a fórumra, köszi az infót -
Vulpolone
tag
válasz
akela91 #2449 üzenetére
Hőmérsékletet nem tudok.. csak a színekre koncentrálok vezetés közben
Ha piros a gumi stat bar szerint, akkor többnyire visszamegyek a boxba.
Este megnézem. A 150 fok meg ezeknél a qualy gumiknál nem is lenne gond.
Na így jár az ember ha a vezetés élménye elveszi a figyelmet más részletekről -
Vulpolone
tag
válasz
akela91 #2445 üzenetére
70% fölé nem megyek versenyen. Nagyon időmérőn se szoktam, nem gyilkolom a motort.
Nekem Imola jön be legjobban vele. A pályát is imádom, de ezzel a kocsival vezetni rajta hatalmas élvezet.
De elfogult vagyok ezzel az autóval, mert minden pályán fekszik nekem.. nagyon eltalálták. -
barcalaci84
őstag
-
-
barcalaci84
őstag
válasz
akela91 #1419 üzenetére
Én is elhiszem abszolút...
Főleg azért mert ha csak úgy óvárosban megy velük az ember akkor abszolút kezesbaranyok... A gond ott kezdődik velük amikor már versenyautókat tekintve rájuk próbálok gyorsabban menni velük, később fékezni stb...
Pedig a Ferrari is csak egy utcai autó... -
-
Plebi
senior tag
A variálhatóság igaz, a challange kormánya nem állítható előre hátra. Amúgy tényleg jó szett, a váltó és a pedál, ami nekem a g27 mellé elférne.
A szíjhajtás halksága nem hiányzik, mielőtt megjött a g27, még megvolt a Thrustmaster rgt-m ami szíjas, és nem volt nála hangosabb, szépen lehalkították a g25-höz képest.
-
knbs
senior tag
Milyen szekrol fogod hasznalni? Ugyan ezt az osszeallitast valogattam en is ossze, hosszu forumozas es olvasgatas utan.
Asztalhoz tolod egy monitor vagy tv ele? Hogy fog kinezni a tobbi egyseg?
Nalam is azert tetszett mert kompakt egesz jol allithato es konnyen el tudom pakolni. Nalam a nappaliban van az asztali gep is egy 24 colos monitorral mellette pedig egy 50-es Panasonic plazma. Nem tudom, hogy a nagy tv-hez hogy tudom oda tenni, mert az ugye joval alacsonyabban van. Csak ezert gondoltam megkerdezlek nalad hogy all majd ossze a vegleges forma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Proxmox VE
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ingatlanos topic!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged