- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
IreN!CuS
őstag
Srácok nektek is 3 assetto exe fut egy időben?
-
IreN!CuS
őstag
válasz
m0h0senator
üzenetére
vga friss meg mondom gyönyörűen ment a game , aztán valami elállítódott valami amitől csak a kép szaggat felrobbanok

-
válasz
m0h0senator
üzenetére
Ja, elég hosszú féktávjai vannak, de az csak szokás kérdése. Néha viszont kanyarbejáraton úgy eldobom, hogy csak na... nem adja magát könnyen, ha megindul a segge.

-
IreN!CuS
őstag
válasz
m0h0senator
üzenetére
Hogy mi ? Melyik opcióra gondolsz , erre ? GPU-accelerated game launcher ? Ha igen akkor ez nincs bepipálva.
-
Freiherr
őstag
Próbálgatom ezt az F40-et,hát eddig kib. nagy csalódás számomra.Fék 0,tolja az orrát,mint a disznó,egyszerűen vezethetetlen nekem,le a kalappal az előtt,aki ezt terelgetni tudja.
-
akela91
addikt
válasz
Dr. Gonzο
üzenetére
Erről van szó, 350 pacis. (valóban nem touring hanem "Group A")
-
IreN!CuS
őstag
Rég sikerült felkúrni valaminek ennyire....minden rendben volt aztán egy autó váltás után valamiért konstans 7-10 közötti fps-t kapok hiába állítottam bármit....Van valami gomb amit megnyomhattam ami ezt befolyásolja vagy mi a retkes szarért kezdte ezt el csinálni?
-
Ant@
senior tag
A probléma lényege, hogy a kormány amit használok ( Logitech Formula Force EX ) fizikailag max 90 fokot fordul mindkét irányba. és ez van elosztva 900 fokra. magyarán a játékban 5ször annyit tekerek a kormányon mint valójában és hát ettől kicsit idegesen viselkedik az autó.
-
Ant@
senior tag
Gammát feljebb toltam. A lassabb autókal nincs gond, de pl az 599-öt nem tudom az úton tartani. Olyan 30-as kormányszögig pont jó ott viszont nagyon bele teker, ami ellenkormányzásnál instant fal. + lassú kanyart csak radírozva bírok bevenni. Ezen még bütykölnöm kell. Körülnézek a logitech profilerben.
-
Kéne már az a ZP, de nagyon, ha már van végre F40-ünk. Elég volt a bohóckodásból.

-
raczger
őstag
-
IreN!CuS
őstag
Nekem is van egy-két bajom , dfgt-vel próbálom üzni a dolgot ,viszont AC-ban egyenlőre nem találom a beállítást amivel jó lenne.
A túl sok (már 30% körül az) a ffb akkor a kormány nagyon furcsán viselkedik , elég netszes hangokat ad ki magából . Nehéz elfordítani , a rázókőre pattogós/remegős hangot ad ki az útegyetlenségeket szintén nagyon rosszul kezeli akkor is az előbb említett két dolog zajlik le . rf1-ben nem volt ilyen problémám , bajon itt mitől lehet?Az sem tiszta ,hogy most a driverben beállított értékeket használja vagy az ingame értékeket?
-
Ant@
senior tag
Ha a filter 0.95-ön van már egész jó. Lehetne még tompább de 1.00 már egyáltalán nem fordul.
Így pár kör után azt kell, hogy mondjam ez tönkreveri a simbin játékokat amikkel eddig játszottam.
Fizika modellezésében biztos és a is grafika végre up to date. Igaz hogy még meg kell tömni tartalommal de az alapanyag nagyon jónak néz ki. -
Ant@
senior tag
Megvettem, nagyon tetszik, de van egy "apró" gond.
A kormányom összesen 180 fokban fordul. A játékbeli kormány viszont 900 fokban akárhogy állítgatom.
Hogyan tudnám elérni, hogy együtt forduljon a kettő? -
Jack@l
veterán
Update
-
Cobb
tag
Szép kis Csomag lesz a mai UPDATE-ben:
Valaki nem tudja mikor jön pontosan? 15 óra körül szokták kiadni nem?
TODAYS UPDATE CONTENTS.
Changelog- New Special Events Mode with medals and achievements implemented – Shared memory struct updated
- Drag Race mode implemented
- Camera on board :: resets far plane
- Replay :: fixed leaderboard app in replay mode
- Fixed triple screen change gear animations going too fast
- Improved all change gear animations
- Screen capture (F8) allows to select screenshot between PNG,JPG,BMP – Time Attack checkpoints hidden in replays
- Mouse steering implemented
- Fixed Triple Screen in Track cameras (F3)
- Fixed large replay loading
- Camera Random (F2) improvements
- Fixed Tyre Tester app in replay modeCars
- Ferrari F40
- Ferrari 599XX EVO
- BMW Z4 GT3
- BMW M3 E30 TOURINGTracks
- Autodromo di Monza
- Drag Strip -
Freiherr
őstag
Steam-en még 35 óráig -25% árengedmény,most 26 ojró a game.
-
yodamastah
őstag
Jó lett a tegnapi update. Meki még jobb lett, pedig eddig is tetszett...
-
Jack@l
veterán
Haverom kissebb lock-al nyomta(400 körül), és nagyon úgy tűnt hogyha nem mozog eleget a kormányod az autóhoz, akkor interpolálja a kocsi kormányát is a te kormányod max elfordulásához.
Magyarul ha kissebb a kocsi max kormányelfordulás mint a tied, akkor minden ugyanolyan áttéttel fordul mint az életben(max a végén már hiába tekered a kormányt a kerék nem fogfordulni), ha viszont nagyobb akkor sákálázódik a kormányodhoz, a max kerékelfordulás mindkét esetben ugyanannyi marad.
Nem 1000%, de mi így tapasztaltuk az update1-ben.Azóta ment fel ő is 900 fokra

-
válasz
IreN!CuS
üzenetére
Igen, elvileg ugye a reálisnak megfelelőt állítja be, ami az igazi autóban is van. Aztán, hogy ahol a valóságban állítható (szal a nem utcai gépek egy részénél), azt nem tudom... a jelenlegi kocsik közül azt hiszem egyiknél sincs steering lock állítási lehetőség (vagy csak nem láttam). netKar-ban azért volt ahol lehetett, szóval gondolom itt is lesz.
-
Tekintve, hogy a játék az érzékelt kormányszöghöz lövi be minden autónak a steering lockot, azaz tehát a steering ratio-t (akárcsak a netKar PRO vagy iRacing), nem sokat oszt vagy szoroz, hogy ki mekkora szöggel megy, azon kívül, hogy akinek túl alacsony, az saját magát korlátozza le bizonyos esetekben, hiszen nincs lock állítás külön a játékban (szvsz nagyon helyesen, így legalább marad minden autónál a reális, azt' ha nemteccik, lehet menni sírni a sarokba, jobb híjján).
Nem tudom az a trükk él-e, mint iR-ben, hogy bekalibrálni a játékot más szöghöz, utána driverből levenni, de az elég fitymaszűkületes megoldás autónként.
-
Cobb
tag
válasz
IreN!CuS
üzenetére
400 - 450 fokkal azért már lehet korrigálgatni, de én úgy vettem észre, hogy kevés...!
rF-ot 320 fokkal játszottam a Race Injectiont úgyszintén.Természetesen itt is TE állítod be mekkora kormányfordulatot akarsz használni.
Azért miután meglepted magad, írd le a véleményed!

#352 Assetto-ig nekem is!

-
Cobb
tag
válasz
IreN!CuS
üzenetére
900 fokos kormány fordulat szokatlan lesz rF után.

Én 450-ről kezdtem az Assettot, de még úgy is túl kicsit volt a kormányzási szög a megfelelő korrigálásokhoz, illetve az alacsony kormányszög beállításnál a hirtelen mozdulatok tapadásvesztéshez és radírozáshoz vezetnek sajnos...!
-
IreN!CuS
őstag
Lehet meglepem magam karácsonyra az A C -vel , kéne már egy kis váltás a régicske rf-ről , hátha bejön

-
törölt tag
Drift hogy áll?

A kombókat kinulláztam, de egyenlőre még nem jöttem rá, hogy melyik pályavonalon (driftpálya), a legjobb.
van hogy 58-s szorzóval megyek, de mégis egy-két szintet lépek..oké az elején általában egyből felugrok 10-s szintre és kb. 300 másodpercből gazdálkodom, de lvl20 felett már szinte mindig csak 28 másodpercem marad egy szintre, és onnan már para...általában el is cseszem
-
akela91
addikt
Csak én érzem úgy, hogy a fejlesztők kicsit Lotus orientáltak?

A fenének ennyi fajta Lotus már az elején?Ti milyen autónak örülnétek a legjobban?
Én még mindig WTTC kat. , de erről le kell mondjak lassan, bár nem tudom a moderrek hogy állnak autók terén.
-
raczger
őstag
válasz
BigBlackDog
üzenetére
A drift point appot még én csináltam, mondjuk akkor még a játékban nem volt ilyen mód, de ha kell még itt megtalálod: [link]
-
tikshow
addikt
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Passz. Számomra ami hasznos nagyon, hogy boxban van telemetria, habár egy pillanatnyi pozíció nem ártana oda és pár extra info, de gondolom később csak lesz.

-
tikshow
addikt
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Van drift mód a játékba, használd azt.
A gumi hőmérséklet app pedig innen elérhető: link
-
BigBlackDog
veterán
Régebben volt linkelve Driftpontozás számoló és kerékállapot visszajelző app. Az elsőt már nem találom, a második pedig már nem elérhető. Esetleg valaki fel tudná tölteni újra, vagy egy linket tudna adni? Előre is köszönöm!

-
raczger
őstag
Elkészült az RSR Live Timing
(Jómagam a weboldal fejlesztésében vettem rész.)Amíg nem jön a multi, talán egy kis izgalmat ad így a játék, lesz mihez mérni a köridőtöket

-
wolf033
senior tag
válasz
BigBlackDog
üzenetére
G27-nél is így van, nem keményedik fel ott ahol fel kéne. Viszont nekem is van 1 kérdésem. Valaki tudja, hogy a special events-nél miket kell csinálni vagy esetleg van valami leírás hozzá? Én nem jöttem rá mindegyiknél.
-
cselt
senior tag
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Szerintem ez sose volt jó sajnos, pedig jó lenne érezni a kormányelfordulás végét rendesen úgy mint ahogy rF2-ben megoldották.
-
akela91
addikt
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Nálam is ugyan ez a helyzet. (Szintén dfgt 900 fok)
-
BigBlackDog
veterán
Nemrég vettem észre, hogy nem működik a steering lock. DFGT driverben 900°-ra van beállítva, AC-ben a controller beállításoknál szintén. Ennek ellenére simán tovább tudom csavarni a kormányt a kelleténél (ilyenkor csak tekerem, de a virtuális kormány és a kerék állásszöge ugye már nem változik). Force feedback van rendesen. Ha álló helyzetben próbálom, akkor attól a ponttól kezdve, ahol a steering locknak kéne lennie, jóval könnyebb tekerni a kormányt, semmi ellenállása nincs. Mit kéne állítanom?
-
Unbaised-Ben
senior tag
ott próbáltam ki először, viszonyításképp a 458 Italia-hoz, hát, nekem túl gépies, fura, nem azt mondom, hogy rossz, de vezetni a Ferrarit jobb
mondjuk a McLaren talán egy leheletnyivel gyorsabb köridőben. -
yodamastah
őstag
Meki + Imola elég jó kombó lett

-
raczger
őstag
Early Access 0.3
- Added McLaren Mp4 12c
- Added Lotus Exige S Roadster
- Added Lotus Evora S
- Added Abarth 500 SS Step1
- Added BMW M3 E30 Drift (engine swap)
- Added Lotus Elise SC Step1
- Added Lotus Elise SC Step2
- Fixed Setup bugs in P4/5 Competizione
- Adjusted setup values in Lotus 2-11
- Fixed single first click bug in setup sliders
- Adjusted engine brake in Abarth 500 SS
- Adjusted street and semislick tyres overheating grip
- BMW M3 E30 and E92 drift cars have now damper settings on their setup
- Added Silverstone GP track
- Added Vallelunga Club track
- Fixed broken right side on OculusVR
- Improved reflection shading
- Implemented save setup on exit
- Python now has its own log : py_log.txt
- Added saturation control
- In game telemetry :: fixed seconday bugs
- Python :: added isAcLive method to know if the simulation is active or not
- Fixed showroom triple screen central view bug
- X360 gamepad steer speed exposed
- Track cameras improved
- Drift mode :: fixed reverse gear drifting
- Replay length setting exposed
- Fixed circular replay
- Fixed backfire flames on non-hdr rendering
- New shared memory implementation 1.0 (Physics, Graphic thread and static info)
- Tyre wear rate is now honoring Realism settings
- Fuel consumption is now honoring Realism settings
- Improved BMW M3 e92 (all variants) interior and exterior sounds
- Added exterior gear shift sounds
- Tweaked tyre scrub pitch variation for some cars
- Added damper adjustments in Lotus 2-11 and Scura
- Adjusted engine brake in Lotus 4 cylinder engines
- Fixed bugs with Toe setup values in Tatuus FA01
- Added Chinese & Russian localizations ( Work in Progress )
- Added camera shake & g-force effect view options
- Added XBOX360 gamepad steering speed option
- Added new event hooks for loading external launcher modules (loadModules & beforeLoadModules)
- Fixed various minor layout problems in launcher default theme
- Fixed Drift mode end session
- Fixed unlockable achievements
- Fixed replay interface animation
- Fixed long output logs on system timer drift detection
- Fixed auto shifter (ctrl+g) for wheel [now requestedCarIndex is reset when shifter is not active]
- Fixed achievements on replay
- Fixed time attack penalty on restart -
Joshi
titán
Nem nagy dolog megnézni a Steam oldalán.

-
wolf033
senior tag
Éppen frissül nálam az A C.

-
tikshow
addikt
Elég széles a támogatott kontrollerek köre a játékban. Billentyűzet, gamepad, kormány. Én anno egy ilyen kormánnyal kezdtem Live For Speedezni. Kezdésnek tök jó volt. Ha megveszed akkor se közvetlenül steam-en, aprón van 5.500-ért, javaslom azt vedd, én is onnan szereztem.

-
Nunder
őstag
Szevasztok!
Erősen szemezek a játékkal Steam-en és meg is leltem ezt a fórumot, hogy kicsit helyre tegyem magam.
Olvasgatva a tapasztalatokat úgy látom, hogy megéri vele próbálkozni, csak egyetlen aggályom van. Én egy Logitech Wingman Formula Force GP kormánnyal rendelkezem, ami ugye nem egy high-end cucc, meg hát eléggé öregecske is. Nem tudom, hogy használ-e még valaki ilyet bármilyen másik játékban, de én eddig csak F1 2010-12-vel és rFactorral próbáltam. Oda még jó volt, de már az F1 2012 sem ismeri fel teljesen (FFB hol van hol nincs).
Kérdésem: szerintetek megéri próbálkozni vele ezzel a kormánnyal, vagy inkább hagyjam. Nyilván nem vagyok HC szimulátoros, de szívesen kipróbálnám, csak ugye nem venném meg addig, amíg nem tudom, hogy egyáltalán boldogulnék-e vele.
-
neilszab
őstag
Holnap Assetto Corsa is lesz a PlayIT-en, mozgó szimulátorban!
-
AMD_ok
őstag
Na, most teljesen osszezavarodtam. Mondom, kiprobalom, mi a helyzet a jatekkal, es a problemammal.
Semmit nem valtoztattam, es amikor a HDR be van kapcsolva, es a FRAPS meg ki, akkor nincs villodzas!
Plusz a slussz poen, hogy fraps szerint mostmar semmi kulonbseg nincs fps szamban akar be van kapcsolva a HDR, akar nem....
Na erre varrjatok gombot
-
Joshi
titán
Köszi. időközben lemértem Fraps-al és az alábbi értékeket kaptam lebutított grafikával (AF 8x). A legmagasabb fps nyitott autónál volt.
2013-11-28 16:52:32 - acs
Frames: 845 - Time: 7972ms - Avg: 105.996 - Min: 105 - Max: 1082013-11-28 16:57:47 - acs
Frames: 398 - Time: 4992ms - Avg: 79.728 - Min: 93 - Max: 942013-11-28 17:05:16 - acs
Frames: 572 - Time: 6131ms - Avg: 93.296 - Min: 106 - Max: 1072013-11-28 17:11:13 - acs
Frames: 259 - Time: 3011ms - Avg: 86.018 - Min: 116 - Max: 1172013-11-28 17:24:56 - acs
Frames: 391 - Time: 3759ms - Avg: 104.017 - Min: 128 - Max: 130 -
Joshi
titán
Sziasztok. Állítólag játékon belül is lehet FPS számot mérni ezt hol találom? Köszi.
-
zodo
nagyúr
Nem hiszem hogy a driverben kellene keresni a probléma okát mert pl nálam a 12.10 van fent a 6850 alatt.
HDR-t rögtön kikapcsoltam az itt olvasott ill. a menüben való navigáció akadozása végett.
Akkoriban így festett a beállításom amin azóta csak az AF 2x -re a 4x-ről módosítást hajtottam végre és így nem volt a kezdetben zavaró, akadozó kép.
110-120 fps-t tudott a cuccom ezekkel a beállításokkal.Igaz csak egy-két kör erejéig néztem rá a játékra, ugyanazon pályán és autóval de mintha az update 1 telepítése óta, talán érkezett valami ami cirka + 10 fps-t hozott mert mostanság, ugyanazzal a beállítással simán 120-130 de a 140-et is verdesi a beépített mérő számlálója.

-
AMD_ok
őstag
Valaki itt irta nemreg, hogy ha kikapcsoljuk a HDR-t, akkor sok plusz fps-t nyerhetunk. Kiprobaltam, es valoban igy van, viszont ekkor nekem marhara villodzik a kep menet kozben. Biztos ettol van, mert megprobaltam ujra visszakapcsolni, majd kikapcsolni, es visszakapcs-kor eltuntek a villogasok (amikor a HDR megy), kikapcs-kor (azaz HDR nem megy) ujra elojottek.
Ez vajon mitol lehet? Konfigom adottKoszi elore is
-
tikshow
addikt
válasz
m0h0senator
üzenetére
Már. Azért jó pár évig nem törte fel azt senki sem.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Részesedést vásárol az Intelben a Softbank
- Call of Duty: Black Ops 7
- Battlefield 6
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Omen - i5-7300HQ I 8GB I 128SSD + 1TB I GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest

Nem jött be?

Esetleg még próbáld meg hogy a HDR ki, a Fraps be, a Kávéfőző be. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)