- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD_ok
őstag
Nem eroltetnem, mert a Steam accountodat oda kell adnod par percre, hogy bejelentkezzenek Oroszorszagi regiobol, ott beaktivaljak a jatekot aztan "elvileg" visszakapod az accodat...
Nem eppen egy eletbiztositas...Ha meg raadasul a Steam eszreveszi, akkor meg az egesz accodat zarolhatjak is
-
Ez nagyon jo, koszonom!!!
Mas :
Kukaztam a regi gepem ( phenom 2 x4 3800mhz, 8gb 1600, gtx480 huzva), mert 23 geppel kb jatszhatatlan szintre esett a minfps. Nem volt baj, amig elol voltam, vagy csak par auto volt korulottem. De 10-15 autoval bizony beesett 40fpsekre...Az uj 1 het mulva erkezik, ugy erzem, nem lesz gond innen kezdve.
majd ha osszeroffent, kozlok szamokat.
Kozbe rendeltem a cockpithez is normalis ulest, a kormanyhoz masik valtogombot... Alakul ez. Tavaszra jo lesz. Addigra talan vezetni is megtanulok xD
-
Hotlap módban is lehet módosítani bármit (kivéve a penalty-t, azt bekapcsolva kell tartani), max. a pro rankot nem rögzíti, csak ahhoz kell fix 26 fok. A segítségeket is be lehet kapcsolni, akkor még rögzít, akár autóba beépített, akár nem (de a pro rank ebben az esetben szintén kilőve).
-
JoinR
őstag
Ha egy motor pörgős, az számomra pont azt jelenti, hogy magas fordulaton szeret mozogni, ergó alul a kevés nyomaték miatt kínkeservesen "pörög fel". Az, hogy üresbe kirakva is lassan pörög fel, más kérdés (ahhoz meg elsősorban nem erő kell, hanem kis tehetetlenség)...kérdés hogy van hangolva. Meg kell nézni az onboard videókat, aztán ha tényleg hibás, akkor remélhetjük, hogy javítani fogják.
Új hozzászólás Aktív témák
- GoPro Ultra Wide Lens Mod - Hero 13 akciókamerákhoz
- Lucky Miner, Bitcoin Miner, LV07, 1TH/S, 25W fogyasztással, Win 3.125 BTC Bitcoin Crypto Solo Miner
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- Gamer márkás erős kezdő alapgép - HP OMEN by HP Obelisk Desktop 875
- Whell stand pro Logitech
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest