- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gigi01
őstag
-
Chapel
addikt
-
Chapel
addikt
-
Chalez
őstag
-
zodo
nagyúr
és fess
Köszi!
Első kérdésre kb. megtaláltam a választ hogy az a Ultimate Edition pack-ot megveszem akkor megvan minden, max. az egyéb készítők mod packjai, pályái hiányoznak.Igen, volt idő mikor megnéztem az f1-et de VCRC oldalán futottam évekig túra és gt autókkal.
Ayrton Senna emlékversenyen mentem még valamint valami kisebb GP2 szereplés is volt de első megmozdulásként itt a ph-n PHWTCC -ben ismertem meg az rfactor-t. -
guftabi96
addikt
-
Motion_Blur
félisten
-
Segal
veterán
-
Márton
nagyúr
-
Márton
nagyúr
-
Motion_Blur
félisten
-
Chrys_
addikt
-
zilazil
őstag
-
zilazil
őstag
-
kenguru99
senior tag
-
Gtaati
őstag
Helló!
Köszi a választ, igaz h egy próbát megér,de szerintem mással van gond. Ehhez a játékhoz kimaxolva sem kell brutális gép, vagyis úgy gondolom, hogy bőven elégnek kellene lennie a mostani gépemnek. A másik amiért sántít a dolog, hogy eközben mikor 60-ról 30-ra esik le az fps akkor sem megy 100%-on a VGA. Én grafikát csak akkor butítanám, ha maga a hardver kevés hozzá, de jelen esetben nem erről van szó

-
KRi2
aktív tag
Annak sincs köze a grafikához. Replay minősége olyan mint pl mp3-nál a bitráta. Minél több ponton rögziti a zenét, annál pontosabb, tisztább lesz a zene. Replaynél minél nagyobb a felbontás annál több ponton rögzíti az autók helyzetét (de ebben benne lehet a kormányeldordulás, pedállok állása, törés stb mintavételezése is).
-
vlevi
nagyúr
Grafikailag ezért lehet akár jó ötlet az, amit a OFF Raceroomról olvastam, tavasszal. Hogy az Unreal Enginnel szemezgetnek.
[link]R3E-re rá is fér a dolog, mert az a játék még a DX9-t használja, és gondolom, nincs energiájuk, emberük egy saját motor megírására. Az maximum egy Codemasters méretű cégnek éri meg.
-
SityiSXT
őstag
-
RaGi91
senior tag
-
kinghaxor
aktív tag
Menj Nord-on mondjuk az R8 lms-el. Van a pályának egy szakasza ahol végig lehet száguldani szinte nyél gázon. Nem egy hosszú egyenes. Kanyargós rész. Balra jobbra. De kis mozdulatokkal az úton lehet tartani a kocsit. Név szerint nem tudom melyik része a pályának de ott 65 feletti ffb esetén hatalmas a clipping. És az ennél keményebb sportautók esetében több ilyen rész van. R8 esetében az anti clipping tool alapból be fogja tenni az után a szakasz után 65 körüli ffb értékre. Ez T500-ra igaz. 300 esetén lehet, hogy máshogy van.
-
AMD_ok
őstag
-
törölt tag
-
törölt tag
-
vlevi
nagyúr
-
Motion_Blur
félisten
-
JDMKid
tag
-
manya777
tag
-
wolf033
senior tag
-
Chrys_
addikt
-
vlevi
nagyúr
-
Lac-coo
addikt
-
wolf033
senior tag
-
guftabi96
addikt
-
wolf033
senior tag
-
winfier
senior tag
-
fLeSs
nagyúr
OK.
Más kérdés: tegyük fel nem vettem meg az első DLC-t. Tudnék csatlakozni egy olyan szerverhez, ahol GT3 verseny van az összes GT3-as autóval (beleértve a DLC-set is)? Csak mert úgytom, hogy ez úgy van jelenleg megoldva, hogy ha nem vettem meg a DLC-t akkor nem is tudok csatlakozni.Csak azért kérdem, mert hogyha ez így van, akkor aki online akar menni annak ilyen beállítás mellett mindenképpen meg kell vennie a DLC-ket ha egy ilyen versenyhez akar csatlakozni, ami enyhén szólva pondróság a Kunos részéről, nem beszélve arról, hogy teljesen ésszerűtlen.
-
matyialiga
tag
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
Leírom pontosabban az egészet. Bár ez csak abban fog szerintem segíteni, hogy még inkább nem tudtok majd segíteni. Mert már utánaolvastam párszor de semmi megoldás.
Windows tűzfalon kívül más nincs a gépen. De mikor próbáltam indítani már a win tűzfalat is kikapcsoltam. A Windows tűzfalon a játék ki van engedve.
Router beállításaiban Port Triggering megcsinálva (ebben a videóban látható a routerem beállításának felülete 3:30-nál, nekem is ilyen van.) mind a három portra amik a acServerLauncher.exe-ben szerepelnek.
Ezen felül próbáltam még a szokásos reseteket, router és gép esetében.
Ez nem tudom számít e de az Internet protokol TCP/IPv4-nél autómatikus IP címeme van. Azt hiszem a szolgáltatóm miatt.Ma lehet megpróbálom, hogy kihúzom a router-t, kíváncsi vagyok úgy működik e. Elméletileg úgy meg van kerülve ez a portos dolog nem? Úgy működnie kellene, ha nem fog akkor pedig nem is ez a baj.
-
RECSKA
veterán
-
Enton
addikt
-
subaruwrc
félisten
-
subaruwrc
félisten
-
subaruwrc
félisten
-
Doki-HUN1978
senior tag
-
JoinR
őstag
-
RECSKA
veterán
-
Doki-HUN1978
senior tag
-
RECSKA
veterán
-
törölt tag
-
subaruwrc
félisten
-
subaruwrc
félisten
-
subaruwrc
félisten
-
subaruwrc
félisten
-
subaruwrc
félisten
-
Jack@l
veterán
-
RECSKA
veterán
-
Richie0116
tag
-
zozoz1
aktív tag
-
zozoz1
aktív tag
-
zozoz1
aktív tag
-
Joshi
titán
-
hermanyi
addikt
-
hermanyi
addikt
-
törölt tag
jajóvan még tegnap

Az én következő húzásom a kézifék lesz...mivel a pedálom külön usb-n csatlakozik a számgéphez, ezért a kormányom pedálját szétszedem és az egyik potiját megcsinálom kéziféknek, majd rádugom a kormányra, így elvileg simán kalibrálni tudom kéziféknek.
Már most is hiányzik a hegyi pályákon, de ha megjön a 4WD hajtás az AC-hoz, akkorra már jó lenne begyakorolni.
-
törölt tag
Ha van szekis váltód akkor nem kell, én kuplungolom még felfele is. ...ha nincs akkor viszont gáz.
Nekem van mit tologatni hála az égnek, ..és detto nagyon várom a szkennelt Nord'-t.
7:34-t mentem vele és nagyon tetszett, volt benne egy-két hűha, ezért a közepét egy kicsit elféltem, de meg tudom jobban is csinálni olyan 2 másodperccel úgy hogy még elhiszem a menetet...lejjebb már nem tetszene. -
wolf033
senior tag
-
Joshi
titán
A Nissan Primera BTCC mod tuti hogy jó mert a mai bohóckodásom előtt frissült a játék.
Itt egy 4k video a módról. Szerintem nagyon jó. 
-
winhate
őstag
-
Kephamos
addikt
-
kokoaliga
tag
-
kokoaliga
tag
-
barcalaci84
őstag
ugyanaz valóban...
de nem probléma megoldottam, tudok indítani , csatlakozni is, de ha egy dolgot is kihagyok akkor nem megy
kell a loopback, kell a dmz stb...havernál elég csak loopback és portnyitogatás, másiknbál meg elég csak portot nyitni...ez olyan mint a mostani gpu loados bug ami 1.06RC verzió óta van...valakinél van valakinél nincs , sajnos senki nem tudja miért van (nvidias inteles AMD-s stb valakinél van valakinél nincs)...de mostmár kezdek berágni Kunosra h h elbas.ták a multit felhasználók tömegeinél...
-
barcalaci84
őstag
-
Jack@l
veterán
-
barcalaci84
őstag
-
kokoaliga
tag
-
kokoaliga
tag
-
kokoaliga
tag
-
kokoaliga
tag
-
N€T0X|N
őstag
Új M1 nincsen.
De amúgy igen, az M1-re, az abból készült Procar sorozatra, de most főleg az M1 turbo-ra gondoltam (mivel utóbbi lenne a Capri turbo ellenfele - feltéve, hogy Capri egyáltalán lesz). De gyanítható, hogy ha a licensz ezekre vonatkozna, már bejelentették volna, sőt. Elvégre a BMW-ket már mind megkaptuk, amikről tudtunk. -
HyP3b0y
senior tag
-
Jack@l
veterán
-
törölt tag
-
Jack@l
veterán
-
hermanyi
addikt
-
hermanyi
addikt
-
wolf033
senior tag
-
Joshi
titán
-
Joshi
titán
Nálam elég szembetűnő a különbség.

Depth of field quality OFF
Depth of field quality NORMAL -
Joshi
titán
-
Chrys_
addikt
-
N€T0X|N
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Gyúrósok ide!
- Renault, Dacia topik
- World of Tanks - MMO
- Steam topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5440 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% i5-1345U 10Mag 16/512 FHD
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -30% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/512gb - Makulátlan, Samsung gari, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Új Dobozos Lenovo Thinkpad P14s G5 Workstation Laptop 14,5"-60% Ultra 7 165H 32/512 RTX 500 3K 120Hz
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év gar, LTE OPCIÓ
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Lenovo T14s Gen 2 - 14,1" touch, i5 1145 G7, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

TC nelkul rettento nehez kordaban tartani