Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: A sor végén
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
Két lehetőséged van, vagy megveszed Steam-en 35€-ért vagy vársz egy újabb akcióra amiről nagy eséllyel le fogsz maradni mint most is. Egyébként simán megéri a 35€-t ez a szim mert nagyon jó, én anno 25€-ért vettem meg de egyetlen fillért se sajnálok érte.
Ha most venném meg akkor a 35€ is teljesen reális ár lenne. Ahogy nézem a géped is meg lenne hozzá úgy hogy ne sajnáld a lóvét. Milyen kormányod van? -
neilszab
őstag
Ma este is lesz Fun futam, ami a kocsi és pálya kombót illeti érkezett kérés, így azt teljesítjük:
Lotus Elise SC S2 - Nürburgring GP!

Első booking 20:00-tól 20:07-ig, utána 30-40 percenként újabb menet!

További infók itt: Assetto Corsa - Nyílt szerver!
Holnap is lesz futam, a linkelt topikban lehet kérni pálya és kocsi kombókat és mi igyekszünk minden kívánságot teljesíteni!

-
barcalaci84
őstag
Jackalra ne hallgass mert ő még csak 182 órát tolta a játékot így nem tud érdemben nyilatkozni...

viccet félretéve azért fejlődik szépen a játék és az online is jobb mint amire számítottam így első körben (most került még be) és már sok nagyon jó online élményem van...
persaze még sok dolgot kell javítani...
a kérdés az h hogy bocsájtod majd meg magadnak h eddig még nem vetted meg
Új hozzászólás Aktív témák
- ASIC Miner HW/SW/OC Optimalizálás (NerdQAxe++, Nerd Octaxe, Bitaxe, stb.)
- Apple IPhone 14 pro 256gb
- Jura Impressa F70 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 15 PRO MAX 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Mobile Workstation - i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Ha most venném meg akkor a 35€ is teljesen reális ár lenne. Ahogy nézem a géped is meg lenne hozzá úgy hogy ne sajnáld a lóvét. Milyen kormányod van?

)