- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
N€T0X|N #4098 üzenetére
Vannak szériák közt amivel el lehet lenni, de semmi extra, csak jó érzés körözgetni egy polgári autóval, jókat kuplungolni jobblábfékezni..
Ford Focus 2013
Mazda-3 2009
pl.
Aztán vannak a jól összerakott autók mint a Ford Sierra 500RS, A Honda Civic-k, Opel Ascona, Seat Leon 2003..
Van gyönyörű mint a Lambo' Miura...nem könnyű vezetni de van hangulata.
..és persze Tommy Seat Cup Racer-e, amit nem sorolok sehova. -
Van ezek között olyan is, ami tényleg jó? Én kipróbáltam néhányat régebbről, de elment a kedvem attól, hogy ömlenek a szebbnél szebb modellek (már amelyik, nem tudom honnan lopják ki őket, de a hivatalos fórumon gondolom nem véletlenül nincs fent egyik se), de egy foshalom az összes (rFactor szindróma), mert fizikát modellezni már nem tud a készítő általában. Kivéve az a néhány scratch made cucc, amit rendesen be is harangoznak általában és tényleg ütnek.
-
kokoaliga
tag
22,49€ az Assetto
-
törölt tag
válasz
HyP3b0y #4083 üzenetére
végig aszfaltos, a felső szakaszon vannak homokos részek de csak grafika. A pálya végén leesel...ez van
De nagyon jó. Pályát tanulni jó a Ginetta, vagy az alap autók közül a P 4/5.
Utána már jöhetnek az olyan autók mint a Ford Falcon V8 SuperCar...de az E30 DTM Bmw is nagyon jó.
Brutál hangulata van. -
winfier
senior tag
Valaki tapasztalt olyat a végleges verzió óta, hogy kb. 1-1,5 másodpercet lassult volna a legjobb köreihez képest?
-
AMD_ok
őstag
Ha valaki meg most szeretne beszerezni a jatekot, most a Steamen 22,5 euro, akcioban. Sztem ez az utolso lehetoseg ennyiert mostmar, hogy kijott a vegleges verzio. (persze mas oldalrol is van lehetoseg olcsobban az eredeti 45 euronal, de ez most itt az utolso)
-
kovi166
tag
Nálam remeg Pikes Peak csak kokpit nézetböl jó! :-(
-
válasz
proof88 #4079 üzenetére
Játék közben nincs ilyen probléma, viszont néha lefagy a gép és újraindul (csak AC közben), ezért gondoltam hogy lehet közöttük összefüggés. Viszont most kipróbáltam másik videokártyával, azzal is vannak zöld négyzeteim. Aztán hogy fagyás lesz e vele, az eltart pár napig mire kiderül, mert nem jelentkezik olyan gyakran a probléma mostanában.
-
kovi166
tag
Nálam búgós a Lancia másnál van hasonló?
Pedig nagyon mennék vele nagy kedvenc! -
Enton
addikt
Ez van a release infóban:
+collisions for various objects are now on
+light edition / performance friendly (most of 3D spectators and cars are out of track)
+multimaps for roads and terrain
+fixed double sided faces
+far terrain physics is set to asphalt for fun
+skidmarks are alpha blend (objects have transparent on, cast shadow off)
+1 pit start (soon more)
+FOR clear weather or foggy track ----> please extract weather1_clear.ini and weather1_fog.ini
to folder Assetto Corsa/system/cfg -->to use the settings please open chosen file with notepad and save us weather1.ini MAKE A BACKUP of Your weather1.ini file before overwriting(#4086) kovi166:
Célszerű a minnél fejlettebb verdákra rámozdulni, de igazából ha nem próbálod ki, nem is tudod milyen állapotben van számodra.
Nálam eddig az egyik civic-nek nincs hangja de még nagyon kevés verdát lestem meg.(#4087) HyP3b0y:
Hopp ez meg lemaradt:
Still To Do:
-fix textures UV in few places
implement going through clouds effect
-do collisions for trees and some other objects
-LOD's
-textures and shaders changes/upgrades..?
-other modes...time attack, drift
-ai line setup
-cameras
...more -
Enton
addikt
Szerencsére könnyen moddolható a dolog így va rajongóbázis is aki csinálgat autókat pályákat progikat:
Megint pár autó de fizetős letöltővel így ez lassú lehet. De kocsikat böngészni még mindig jó.
Pikes peak 0.7:
-
kovi166
tag
-
Csapoati
nagyúr
-
Sziasztok!
Másnál is meg szoktak jelenni ilyen zöld négyzetek néha, a játék indítása után?
-
-
kovi166
tag
Sziasztok.
Nem tud valaki erre valami megoldást?
Mindig megjelenik nekem nagyon idegesit már.
Win7 szinbeállitások modosítása:
3 választás: régi szín összeállítás megtartás , csökkentett szín összeállítás megtartás, régi szín összeállítás megtartás többet ne jelenjen meg az üzenet.
Rányomok a harmadikra és minden újra indításkor megjelenik persze csak ha gépet indítom újra!8gb ram van a gépben
1150 i5 proci 3200ghz
r9 270 vidi kari -
bucketb0b
őstag
válasz
Richie0116 #4069 üzenetére
Beállításoknál átállítottad kormányról gamepadra?
-
Richie0116
tag
Sziasztok !
Mitől lehet az, hogy a gamepadot érzékeli beállításokban de a játékban meg sem mukkan ? A beállításoknál nem tudok gombokat sem állítgatni de ha nyomkodom őket mutatja, hogy érzékeli.
-
Solesz84
aktív tag
-
Most néztem meg először az update-et. Hát, az F40 valami elképesztő állat gép lett. Végre meg is lehet fogni és az a hang, úúú....
Most tényleg olyan menni vele, ahogy Chris Harris keni neki. Egy F50 is jó lenne még azért...
És a Lotus 49 is, ó te jó ég...
-
AMD_ok
őstag
válasz
Solesz84 #4063 üzenetére
A fenti Uraknak: nalam is megvolt kb fel evig ez a hiba. Jatek ujrarakas sem segitett. Nemreg vettem masik ssd-t, ezert win reinstall volt, az oldotta meg ezt a problemamat. Tehat valoszinuleg a Win-be ir be valamit, amitol ezt csinalja, maskepp en nem tudtam ezt a problemat kiszedni belole.
-
Solesz84
aktív tag
válasz
sultansmith #4060 üzenetére
Más is írta h nála is van.
-
Solesz84
aktív tag
Én is kipróbáltam tegnap igaz nem sokat a versenyzés tényleg jobb lett, de viszont én több extrára számítottam például a hamarosan érkező kocsikra meg egy kis optimalizálásra.Ja és az a hiba még mindig jelen van h ha kilépek utánna nem tudom elindítani hanem feladatkezelővel be kell zárni
De azért jó játék!
Ez már akkor a végleges verzió?
-
proof88
addikt
Ok köszi!
Most 45 helyett 33 euroért kapható steam holiday sales keretében.
-
Patrick
addikt
Szépen fut 60 fps-el, minden max, kivéve vsync és motion blur.
Elégedett vagyok.
-
törölt tag
válasz
proof88 #4053 üzenetére
Nagyon is, pár dologra azért készülj fel az rF után.
Nem az az rF megszokott jó és kézenfekvő dolgok vannak, itt App-k vannak amik jók vagy sem, ezek vannak.
Nem fut annyira simán mint az rF, cserébe viszont jobban néz ki.
Az online része is teljesen más.Cserébe viszont qva jó
Nagyon jó autókezelés, nem minden autónál, de a jobbaknál hála az égnek igen...nagyon jó.
Mittomén az arány mondjuk 50 autóból 40 jó...és ez briliáns arány, a maradék meg kicsit orrtolós, vagy nehézkes vagy mittomén.
A modautók 90%-nál, még ha jó is, valami szvsz meghal...ez főleg a hátsókerekes autókra igaz, elcsábulva körözgetsz egy modautóval, majd utána visszaülsz egy gyári alap autóra és minden olajozottabban működik.
Ezért bár nekem is bent van 153 autó a gyáriakkal együtt, a nagy része csak mint modell érdekes, vagy egyéni sorozat kialakítása miatt van ott.Tehát készülj fel hogy rF-ről váltva sok minden furcsa lesz, de ez van...én már letöröltem minden rF cuccot (pedig a DRM hangja...argh, nincs Historix sem, és más jó dolgok), csak ezt használom 480órája.
-
proof88
addikt
Sziasztok,
most hogy végre kész az 1.0, kérdezném a tapasztalt rókákat, hogy fasza cucc? Gondolkodom azon hogy megvegyem-e. rFactorról váltanék.
-
Gadfly
tag
A FUN szerver jelszava: magyarok
(bocs, ez kifelejtődött a kiírásban)
-
Gadfly
tag
Seat Leon EuroCup 2014, Version: 1.1 (19th of December, 2014)
Changelog:
- modified cockpit parts for better onboard view
- re-calibrat RPM Led's
- fixed downshift time and clutch time
- fixed upshift clutch time
- fixed steer ratio
- fixed AI
- modified tire physics to the new AC 1.0 version
- updated FFBInstall:
- Before you install, delete the whole slcr_2014 folder within the .../content/cars - folder -
Gadfly
tag
Megjelent a Seat Eurocup 2014 MOD v1.1 verziója! Letöltés: LINK
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A bajnokság PREQUAL szervere is elindult, így kezdetét vette az első futamra való felkészülés, melyről részletesebben ITT lehet olvasni.
Arra szeretnénk kérni mindenkit, hogy a PREQUAL szervert csak azok használják, akik indulni is kívánnak a bajnokság futamain. A bajnokság részleteiről ITT lehet tájékozódni.Ahogy ígértük, indítottunk egy FUN szervert is a MOD-al. Ide bárki csatlakozhat, akik esetlegesen a bajnokságban nem tudnak indulni, de ez mellett kikapcsolódásra vágynak. A FUN szerveren használt pálya a jövőben azonos lesz a bajnokság aktuális pályájával. Változtatás, csak akkor lesz, ha a bajnokság pályáját is léptetjük a következőre.
!Seat Leon EuroCup 2014 - MaSzim.hu #FUN server (only hungarians) - HOTLAP
A szerver a nap 24 órájában online! Hivatalos FUN időpontok nincsenek, de íratlan szabályként esténként 20:00 órakor összelehetne verődni a szerveren.
FUN Szerver Beállításai:
Időmérő: 10 perc (megegyezik a bajnokságban használttal)
Verseny: 12 kör (megegyezik a bajnokságban használttal)1. Üzemanyag fogyasztás: 1x
2. Gumikopás: 1x
3. Sérülés: 50%
4. Büntetés pályaelhagyásért: nincs
5. ABS: kikapcsolva
6. TC: kikapcsolva
7. Stability: kikapcsolva
8. Kuplung: engedélyezve
9. Dinamikus pálya változás: Nincs (pályatapadás fix 100%)
10. Napszak: 14.00 -
zsiz
őstag
válasz
sultansmith #4045 üzenetére
-
shteer
titán
válasz
a fizetős DLC-kig mindenki hátradőlhet aki megvette EA
-
Joshi
titán
válasz
Már megvetted.
-
sultansmith
senior tag
nekem most az nem tiszta, hogy azzal hogy early acces-t vettem, meg kell vennem újra, vagy hátradőlhetek? nem tiszta... hülyevagyok, de idióta az nem!
-
AMD_ok
őstag
válasz
mike99.hu #4039 üzenetére
Itt megtalalsz par dolgot, Karadaninak ilyen kartyaja van
-
tome0001
senior tag
Megjelent az 1.0 emberek
-
mike99.hu
csendes tag
Sziasztok.
Elgondolkodtam egy videokártya cserén. Az Assettoban elért sebesség fő szempont lenne.
kerestem de nem találtam Assetto teszteket a két érdekes videokártyára.
Jelenleg Ati 280x van és egy GTX970-et terveznék megvenni. Szeretném tudni hogy ez kimondottan ebben a játékban (ami közismert hogy az Nvidia-nak kedvez) mit hozna. -
Joshi
titán
válasz
barcalaci84 #4031 üzenetére
Az első 3-4 fokozat rövid?
Akkor gyakorlatilag az összes fokozat rövid.
Azt értem hogy le akarták másolni az eredeti modellt, de szerintem furcsa lett ez az autó. Na mind1 egyenlőre szokni kell.
-
Joshi
titán
Kipróbáltam a Seat modot de az mitől van hogy pár kanyarig jutok csak el mert visszaváltásoknál elszáll a motor? Még anno a Diesel Seat-nál volt ilyen a Race07-ben ott azért volt mert át kellett állítani a max fordulatokat.
-
kokoaliga
tag
Sziasztok.
Tudnátok egy városi közlekedéses pályát/utat ajánlani az Assettohoz?
Vagy nincs ilyen? -
NewPityu
csendes tag
Steam-be elinditom és semmi nem történik....ötlet valakinek?
-
Ventur@
senior tag
(#4016) wolf033: De kva vicces voltál
(#4017) sultansmith: 2.17 hol? Nurburgring? Ott nem néztem még. Spa-ban köröztem, mert ki nem állhatom azt a pályát
(Zöld Pokollal és Monaco-val együtt).
-
Ventur@
senior tag
(#4010) NewPityu: "Nem vettem meg hanem letöltöttem, mert kiszeretném próbálni." Itt a probléma. Megoldás:
Vársz 2 napot és kezdődik a Winter Sale Steam-en. Szinte 100% hogy kb 5000 Ft-ért meg lehet venni. Ha ennyit nem áldozol rá, akkor nincs más hozzáfűznivalóm
. Amúgy meg a warez tiltott a PH-án
.
(#4006) Gadfly: Szerintem mocsok jó lett a mod. Tegnap gyorsan letöltöttem és mentem Spa-ban pár kört. Mondjuk közöm nincs a jelenlegi top időhöz, ami a hotlapotokon van. Kb. vagy az 60+ időt mentem offline (2.40:3xx)
. De minden elismerésem
.
-
AMD_ok
őstag
Itt megnezheted/meghallgathatod, hogy milyen eloben, belulrol egy ilyen verda, es ha mar ott vagy, akkor feltetlen kapcsold be a feliratokat is, erdemes
-
Teljesen jól néz ki, de a hanggal kapcsolatban van egy kis gondom, nem tudom, mennyire egyedi eset: felváltásnál, amikor csattan a kipufogó, egy pillanatra mintha elmenne a hang, rettentően zavaró. Gyári autóknál nincs ez, ahogyan visszaváltásnál is rendesen szól a rendszer!
Amúgy nem tudom, mennyire van mély hangja ennek az autónak a valóságban, de ha ilyen, nem irígylem a pilótákat, szerintem a dobhártyájukat a pályáról szedik össze néhány kör után!
-
NewPityu
csendes tag
Sziasztok! Arra megoldás valakinek, hogy indításnál megáll az egész annál a résznél, hogy "Loading module". Nem vettem meg hanem letöltöttem, mert kiszeretném próbálni. Esetleg van valakinek ötlet hogy lehetne stabilan kipróbálni? Köszi
-
Met
nagyúr
Jöhetnek a setupok
Így hosszú idő után megtaláltam az ülés magasság állító "nyilát", rajta volt a pedál kijelzés azért nem láttam.
-
Gadfly
tag
Reméljük, hogy többen is várták a mai napot, ugyanis 19:00 órakor érdemes lesz ellátogatni a Maszim főoldalra (link), mert itt lesz közzétéve a Seat Leon Eurocup 2014 MOD. A közzététel pillanatában 4 tesztszerver fogja már várni a látogatókat, ahol élesben test-test ellen ki is lehet próbálni a MOD-ot, illetve ezen a felületen informálódni lehet a hamarosan induló Seat bajnokságról is.
(Mivel a Seat MOD-ot a határon túlról is sokan várják, így a tesztszervereken valószínűsíthetően több külföldi érdeklődő is meg fog jelenni.)
További részletek a Maszim főoldalon 19:00 órakor: LINK
(a weboldal nem dinamikusan frissül, így manuális frissítésre (böngészőben F5) lesz szükség az új tartalom megjelenítésére) -
SityiSXT
őstag
-
Joshi
titán
Haverokkal nyomattuk Ai ellen a versenyeket és egy i7-4790K@4.6Ghz-es procival + Radeon 290 kártyával 20 Ai ellenféllel CPU kihasználtság 95% fölötti hiba folyamatosan.
Nevetséges hogy ez a hiba még mindig jelen van. Előtte egy 4670K@4.2GHz-es procim volt de ott néha nagyon beszaggatott, most ez max egy kis akadásban nyilvánult meg de még ez is zavaró volt.
Játszottunk a Project Cars-al is és a haverjaimnak jobban tetszett mint az AC.
Egyébként PC-én BMW M30 Group A-val mentünk különböző pályákon, de Ford SieraRS500 és Merci190 Group A-val(azt hiszem) is mentünk. Hát elég kemény volt. Akinek van lehetősége azért próbálja ki, csak internet kell hozzá.
-
Tottu
senior tag
válasz
sultansmith #4001 üzenetére
Én reménykedem is benne, hogy megfogják hivatalosan csinálni. De addig legalább van megoldás rá.
-
Jack@l
veterán
válasz
sultansmith #4001 üzenetére
Egy ideig benne is volt talán, csak azóta kikerült...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eladó 4db 2TB NASware WD red (WD20EFAX)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM - 2027. FRBRUÁRIG GARANCIÁS / akár beszámítással is
- ÚJ Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 24GB - 512GB - RTX 4050 - 2 év gari
- LG OLED42C44LA 2 Év Gyári Garancia
- LG OLED65B49LA 2 Év gyári Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2947
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest