- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
m0h0senator
őstag
Sziasztok Srácok,
Segítséget szeretnék kérni, sajnos hely szűke miatt eladtam a fanatec gt3rs pakkomat. És mostanában nem nagyon tudok összeszedni 110K-t egy újabb szettre. Viszont a véleményetekre lenne szükség, hogy milyen élmény egy dfgt és egy g27. A g27 mellett az dönt h apránként letudom cserélni fanatecre. Első körben pedál aztán a kormány. DFGT-hez viszont ha jól tudom nem kompatibilis a fanatec. Tudom, hogy van kormányos topik de én a Ti véleményetekre és tapasztalatokra vagyok kíváncsi, mert az xbox kontroller azért kevés...
Köszönöm
-
m0h0senator
őstag
válasz
barcalaci84 #2399 üzenetére
nagyon szépen mentek, találtatok valami értelmes setupot?
-
m0h0senator
őstag
válasz
barcalaci84 #2389 üzenetére
laggoltam? mert nálam rendben volt mind a ketten de szerintem sok ez a pálya ennek az autónak
-
m0h0senator
őstag
válasz
barcalaci84 #2386 üzenetére
velem együtt
-
m0h0senator
őstag
válasz
barcalaci84 #2384 üzenetére
jó dobj egy időt hogy mikor.
-
m0h0senator
őstag
válasz
barcalaci84 #2373 üzenetére
Én tegnap este szinte majdnem mindent kipróbáltam. Az a baj h elől a motor, és a nord-on sok olyan hosszú kanyar van ahol picit de kell fékezni, ha az ember nem akar füvet nyírni. És megnéztem, uh eleje keményebb hátul puha. Ez kanyarból kijövet segített mert megült a feneke jobban tapadt, de még rádobtam -1 fokos kerékdőlést, viszont ugyanúgy ha fékeztem a feneke indult meg aztán hopp már keresztbe volt. Ha kemény az eleje, akkor nem tudott kanyarodni... érdekes lesz mindenesetre az este..
-
m0h0senator
őstag
-
m0h0senator
őstag
-
m0h0senator
őstag
van még valahol valami kis futam?
-
m0h0senator
őstag
te úristen ez a cobra mod nagyon jó. A zöld pokolban vigyázni kell vele mert különben repülsz. Nincs valakinek valami jó kis setupja hozzá?
barcalaci: nagyon jó a spotter most tudtam csak kipróbálni eddig gép építés miatt volt hanyagolva a topik de olvasni bejártam. Hétvégi fun race-nél számíthattok rám is.
-
m0h0senator
őstag
válasz
barcalaci84 #1389 üzenetére
Igen tudom, mert nálam van egy profil a kormányban ami AC-hez 720-ra van állítva és azon felüll megszűnik az erő hatás.... na majd ránézek megint.
-
m0h0senator
őstag
válasz
barcalaci84 #1387 üzenetére
Nekem ez még sosem jött össze a fanatec gt3 rs-sel...
-
m0h0senator
őstag
válasz
szacsee #1367 üzenetére
Apám most vett htpc/servernek i5-4750S-t és ott már prime alatt hwinfo szerint rendben volt a hőmérséklet a kupak és magok között. Össz vissz talán 2 fok különbség volt.... szóval ahogy volt itt ph-n is cikk talán elkezdett szálingózni hozzánk is a jobb minőségű pasztával ellátott haswell..
-
m0h0senator
őstag
Igen találkoztam ez simán betudható, hogy alfa fázisban van. Próbálj meg alacsonyabb ping-es szervereket keresni.
jozsi252: ezt találtam a hivatalos fórumon.
How to setup a dedicated server
- Go to your AC installation folder (Steam -> browse local content) and get the following files and folders and upload them to your server:
acServer.exe
folder "server"- use acServerLauncher.exe on your own pc to easily generate your server configuration
- the wizard will write into the following ini files that you can also manually edit:server/cfg/server_cfg.ini
server/cfg/entry_list.ini- leave the entry list blank for now
- make sure you put some booking time- Open firewalls on the udp/tcp ports on your servers that you wrote in the server_cfg.ini
- run acServer.exe on your server -
m0h0senator
őstag
Srácok valaki fog csinálni egy normális magyar zárt szervert? Mert ami most megy a fóruokon az röhej
monzát levágják 15ből 8an azt a 7et meg aki komolyan veszi és élvezi azt meg kilökik..
-
m0h0senator
őstag
válasz
m0h0senator #1238 üzenetére
Sajnos használhatatlan, minden autó annyira elpattog, hogy vezethetetlen. Kell neki még update
-
m0h0senator
őstag
Unpredictable issue with crashes on single player events. We're working on it, but no release today. Hopefully tomorrow morning. Sorry
ezt 1 perce tették ki
-
m0h0senator
őstag
Akkor valaki innen fog készíteni egy szervert a ph-soknak?
-
m0h0senator
őstag
-
m0h0senator
őstag
Azért páran a fb-on már a multit várják a pénteki update-ben vagy a P1-et...
-
m0h0senator
őstag
holnap megint valami lotus jön
-
m0h0senator
őstag
válasz
predator00 #1141 üzenetére
A ferka baromi jó a régi monzán olyanokat lehet kőrözni vele
viszont ez az új égbolt felhőkkel nálam semmi extra, vagy nem állítottam be valamit?
-
m0h0senator
őstag
Jött egy 100 megás patch, de semmi log hozzá még...
-
m0h0senator
őstag
Igen ez biztos, csak a kérdés az lesz, hogy a fizikai motor +ffb hogy fogja lereagálni a modderek által készített pályákat. PL ott a joux plane ami egész jó de valahogy érezni h közel sincs a lézer szkennelt pályák finom kis út hibáihoz. Félre ne érts jó az a pálya és nehéz
csak nem tudom nekem valahogy olyan mintha egy sík lap lenne az aszfaltos rész ahol persze vannak szint eltérések de ennyi.
viszont ez a huayra egy dagadt disznó. Iszonyatosan érzékeny a nagy sebességre. tipikus autópálya takarító másra nem jó...
-
m0h0senator
őstag
válasz
Satan_Claus #1025 üzenetére
Igen a pedálokat inverz-be kell tenni nálam is viszont az ffb-t nem hiszem
-
m0h0senator
őstag
válasz
Satan_Claus #1023 üzenetére
Én erre azt olvastam , hogy azt a régebbi játékoknál kell alkalmazni. (Race 07, rF) Én is kipróbáltam és engem zavart ennél a szimulátornál az inverz ffb. Race-nél meg kell. Szerintem
-
m0h0senator
őstag
válasz
Motion_Blur #923 üzenetére
nekem az alap difi beállítások voltak nagyon erősek, sokszor beszitált a feneke. ezért azt picit lejjebb vettem, és a váltót rövidebbre, mert azért nem gyorsul úgy hogy nagyon megfutná a végét a célegyenesben.
-
m0h0senator
őstag
1:50:060 mugello az új mekivel
-
m0h0senator
őstag
Srácok... szerintem várjuk meg a végső szériás Occulust. És ha nem leszünk rosszul akkor örülünk..
-
m0h0senator
őstag
A lényeg amit írtak talán sg-n hogy az a AI rosszul kezeli a nagy sebesség különbségeket. Nekem volt olyan rajtrácsom hogy majdnem minden autóból volt 2 darab. Na mugello az katasztrófa mennek mindenfelé. viszont ha több ugyanolyan autót teszel be akkor elég tűrhetően viselkednek...
-
m0h0senator
őstag
Sziasztok!
Azoktol kerdezem akik 900as kormanyt hasznalnak, hogy hany fokos kormany forgast hasznaltok? Mert tobb fele van. Ugye az 599xx 720 fok zonda is de az f40 meg 900 vagy tobb talan. En mindig az adott kocsihoz allitom be hogy 1:1 legyen az arany a kormanyom es a kocsi kormanya kozott.
-
m0h0senator
őstag
-
m0h0senator
őstag
Éjjel megjelent egy videó a játékban a youtube csatornájukon. A 2 pálya: a mugello és egy driftelésre alkalmas kitalált pálya kocsik a pagani zonda R, lotus 2-11, Scuderia Glickenhaus P4/5 Competizione lesz a mai updateben, reggelre eltűnt a videó..
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest