Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaraDani
addikt
válasz
szacsee
üzenetére
"aztán ha megunják go NV oldalra"
Pont elsősorban AC miatt cseréltem most gtx 970-re.
Megnéztem amúgy a hsz után, iR nálam úgy nézett ki, hogy a volume shadows nem volt bekapcsolva, illetve olyan dolgok voltak low-n ami vezetésközben nem érdekes (crowd, pitlane ilyesmi), emelett 4x és 8x élsimítással és AA-val volt 100-150 fps-em spaban. Nekem csak ezért volt szimpatikusabb mert kicsit életelibb volt azért így, mint AC tök minimumon. De ha mindkettőt felhúzva nézzük, akkor nem kérdés pillanatig se melyik szebb minden téren

-
KaraDani
addikt
válasz
szacsee
üzenetére
Érdekes, én pont iR grafikájával voltam jobban megelégedve OC 7950-el. Már olyan szempontból, hogy mit lehet kihozni az egészből. Felhúzva nem kérdés, hogy az AC szebb. Én csak natív felbontást próbáltam, kisebbet nem, de úgy AC-ban post process nélkül, medium körüli grafikán ment 60-100 fps körül, míg iR-ben jobban fel tudtam húzni a részletességet, és vígan 100 fps fölött voltam. Az tény, hogy az picit recésebb volt, gondolom ez szubjektív kit mi zavar jobban.
-
neilszab
őstag
válasz
szacsee
üzenetére
Ime a HW teszt: Assetto Corsa: Ati vs. Nvidia
-
m0h0senator
őstag
válasz
szacsee
üzenetére
Apám most vett htpc/servernek i5-4750S-t és ott már prime alatt hwinfo szerint rendben volt a hőmérséklet a kupak és magok között. Össz vissz talán 2 fok különbség volt.... szóval ahogy volt itt ph-n is cikk talán elkezdett szálingózni hozzánk is a jobb minőségű pasztával ellátott haswell..
-
Néztem én is több videót és igen be tudja rázni, de nem annyira, hogy azt bent ülőként megérezd. A Inside Sim Racing is tesztelte, nekik nagyon tetszett, igaz nem cserélnék le a komoly cockpitüket erre, de a t500rs-el is kiválóan használható volt. Nekem is van cockpitem, magam építettem, de sok esetben sokkal praktikusabb lenne. Itt egy kép: Kép A kormány mögötti tartót levágtam, mert túlzottan mozgott tőle, monitort meg nem tartana meg. Alapból meg lehet ezt is rángatni balra-jobbra, mivel a pedál tartó zártszelvényen csúszik, de használta közben nem érződik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 11
- Milyen processzort vegyek?
- Diablo IV
- Háztartási gépek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- iPhone Air - 512GB, ASZTROFEKETE, FÜGGETLEN, - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK GYÁRI TOK
- Lenovo Tab P12 tablet és Pes Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8265U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i7-8565U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3698
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)