- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolf033
senior tag
Üdv!
Valaki találkozott akadásokkal/laggal a játékban?
Gép meg a net rendben van. Nincs fps ugrálás. -
wolf033
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nem G-sync a monitorom hanem freesync. Hol tudom a G-Syncet ki-be kapcsolni?
-
wolf033
senior tag
Nem annyira idevágó téma, de hátha tud valaki, valami okosat mondani.

Feltöltöttem a yt-ra egy videót és tiszta darabos lett. Nem szép folyamatos hanem furcsán darabos. Ez mitől van? Nvidia saját programjával vettem fel. Valaki ha tudja a megoldást akkor ne tartsa magába.
A játékban a visszajátszásnál simán fut.A video: [link]
-
wolf033
senior tag
válasz
---Lasali---
üzenetére
Motorikusan nem az.

-
wolf033
senior tag
Nincs meg ez a mod véletlenül valakinek?
-
wolf033
senior tag
válasz
barcalaci84
üzenetére
Tegnap pont belefutottam egy ilyenbe. A Ferrari 488 GTB pont ilyen.
-
wolf033
senior tag
Aztaaaa.... Végre megcsinálták a honlapjukat is napra készre és egész jól is néz ki.

-
wolf033
senior tag
Az normális, hogy minél magasabbra veszem a grafikát a procit egyre kevésbé használja a játék? Minden maxra feltekerve és a proci csak 50%-on ketyeg viszont ha leveszem egy közepesre vagy kicsit fölötte akkor 70% fölött van a proci.
-
wolf033
senior tag
válasz
anytime
üzenetére
Nem tudom, hogy csatlakoztál e ligához, ha nem akkor azt mindenképp tedd meg és online gyakorolj még ha versenyre nem is mész próbálj meg másokkal együtt lenni szerveren mert sokat lehet tanulni. Nyugodtan nézd meg milyen íveken megy milyen féktávokat vesz esetleg kérhetsz setupot is.
Ne offline gyakorolj mert azzal sokkal nehezebben jutsz előre.
-
wolf033
senior tag
válasz
anytime
üzenetére
Tudod, van az a mondás, hogy ' Gyakorlat teszi a mestert', ez itt is nagyon igaz. Régebben egy versenyre a felkészülésem abból állt, hogy napi több órát gyakoroltam most ez kb. úgy néz ki, hogy van amikor verseny előtt megyek pár kört, hogy legalább körbe érjek a pályán
de nem vagyok jobban lemaradva mint amikor minden nap gyakoroltam.guftabi96
DRM jajjjjjj.
Jó lenne ha már kész lenne. -
wolf033
senior tag
Nem mindegy, hogy az erősítőből megy a tv-be a pc vagy a tv-ből az erőlködőbe. Ha egyből a tv-be megy akkor nincs baj viszont akkor nem lesz 5.1 hang hanem csak sztereó. Inkább így hagyom mert legalább 5.1 a hang. Lehet ha a tv-t baszogtatnám akkor meglenne visszafelé is a normális hang, nem csak sztereó.
-
wolf033
senior tag
Az mitől lehet, hogy a menü amikor kilépek a versenyből akkor összeugrik. Már vga drivert is újra raktam de nem javult meg. A monitoron nem csinálja csak a tv-n. Eddig jó volt a tv-n is de (szerintem) a legutóbbi frissítés óta csinálja ezt. Esetleg megpusztulhatott a HDMI kábel? Másra nem tudok gondolni de jelenleg nincs itthon másik 10 méteres HDMi kábel, hogy kipróbáljam.
-
wolf033
senior tag
Verseny közben lent szokott lenni egy kijelző ahol mutatja, hogy ki hányadik a versenyben meg az időkülönbségeket. Ez nekem most valahova eltűnt.
Hogy lehet visszavarázsolni. Van valami billentyű kombó ami visszahozza? -
wolf033
senior tag
válasz
menledge
üzenetére
Mindenki a nulláról kezdte a szimulátorozást. Nyugodtan mehetsz bajnokságra is mert ott a legkönnyebb tanulni mivel nem egyedül vagy a szerveren és ha kérdésed van ott fel is tudod tenni. Javasolt a TS használata is mert akkor nem kell chatelni. Nekünk is indul egy bajnokságunk kis túra autóval, ha gondolod gyere nyugodtan. [link]
-
wolf033
senior tag
nekem is nyóc lett
úgy tűnik a gyorsaké volt most a szerencse

-
wolf033
senior tag
-
wolf033
senior tag
válasz
---Lasali---
üzenetére
A többi pálya jó? Régebben Én is mentem rajta de mostanában nem. Majd meglesem nekem, hogy nekem milyen.
-
wolf033
senior tag
Win 10-re frissítés után versenyből való kilépésnél kis képernyőre lép ki a játék és nem tudom vissza rakni nagyba. Valaki találkozott már ezzel a csodálatos dologgal? Megoldás? Ha újra indítom az ac-t akkor ismét teljes képernyőn fut.

-
wolf033
senior tag
Úgy látom a frissítéssel jön egy olyan dolog amit eddig Én hiányoltam viszont most látom virítanak a féktárcsák.
-
wolf033
senior tag
szép kis akció

-
wolf033
senior tag
Ha esetleg valakit érdekel.
-
wolf033
senior tag
válasz
neilszab
üzenetére
Majd kiderül mi lesz ebből. Konzolon nem sok autós szimulátor van és lehet azért mert nincs is rá igény. Nekem is volt régebben konzolom és nem vágytam a szimulátorra. A konzolosok nagy részének szerintem nincs is kormánya a conrollerrrel meg nem lehet szimezni.
Na mindegy. Ha elb@sszák az AC-t akkor majd megveszem az rf2-t.

-
wolf033
senior tag
jött valami 225 MB-os frissülés
-
wolf033
senior tag
Lenne egy kérdésem.
Hogy kell komplett versenyt menteni? A hétvégén volt egy 30 körös versenyünk de mindenki csak az utolsó kört tudta elmenteni. Mit kell állítani, hogy az egész verseny megmaradjon?
-
wolf033
senior tag
válasz
likeaRAINBOW
üzenetére
Este ha lesz kedvem akkor nézek egy 20+ fős versenyt, hogy teljesít a gépezetem. Most már Én is kíváncsi vagyok.
-
wolf033
senior tag
Azért van különbség a proci órajelben. A turbót még be sem kapcsoltam bár nem tudom mennyit számítana.

Az fps értékek azért sok mindent elárulnak. Nekem közepes fölötti beállításnál több fps-em van mint neki minimumom. Ezek szerint sokat számít az a +20% a vga-nál is.
Nem tervezel az új verzióval egy újabb tesztet? Jó lenne látni mennyit fejlődött optimalizálás terén.
-
wolf033
senior tag
válasz
likeaRAINBOW
üzenetére
Ha Én mindent lehúzok akkor 200 fps-t is kitudok csikarni AC-ból.
Szerintem annyira azért nem hasonló a gép.

-
wolf033
senior tag
válasz
wolf033
üzenetére
Na nagy az öröm.

Nem tudom mi volt a baj mert teljesen újra raktam az AC-t, nincs fent semmi idegen app és ISMÉT jól fut a gamma.
Grafikai beállításokkal továbbra sem foglalkoztam, hagytam úgy ahogy a telepítésnél állította az AC. Magasabb beállítás mint ahogy eddig használtam, bőven közepes fölött.
(Egyedül a pályán ezekkel a grafikai beállítással 100-110 fps Imolában)
Imola 10ai + Én 5 kör versenytáv.
Rajt, semmi döccenés 50-60 fps min.
Folyamatos tömegben autózás és átlag 70-80 fps és egyszer sem akadt meg a játék.Ezek szerint mégsem a gépemmel volt a baj.
Továbbra is teljesen jó a gépem egy közepes beállítással.
Valószínűleg valamelyik appal lehetett a probléma. Ha valakinek esetleg hasonló probléma merülne fel akkor érdemes első körben a telepített appok között szétnézni. -
wolf033
senior tag
válasz
barcalaci84
üzenetére
Majd most meglesem app nélkül. Csak a gyári appokat hagyom egyelőre és ha így minden rendben lesz akkor majd meglesem más appokkal. Valami gumi app volt fent meg a ptracker de lehet más is volt csak nem használtam.

Szerver ledobálás nálam sose volt.
-
wolf033
senior tag
válasz
wolf033
üzenetére
Újra telep megtörtént és a végén még jó lesz a dolog. Mintha jobban futna de nem akarom elkiabálni. A kormányt sem állítottam még be csak billel (nagy élmény volt) mentem két kört Imolában és egyszer sem akadt meg pedig gyári képernyő beállítással mentem ami magasabb jóval az általam beállítottnál. A gyári beállítással 100-110 fps volt. Amikor a sóderban jártam és por volt előttem akkor leesett 80-90 közé.
Na holnap majd beállítom a kormányt és megyek pár karikát. Tök jó lenne ha ennyi lett volna a baja.

-
wolf033
senior tag
Elolvastam.

Rálestem a gépigényre és az alapján a vga a kevés.

Recommended PC requirements:
Processor: AMD Six-Core CPU, Intel Quad-Core CPU
Memory: 6 GB RAM
Graphics: DirectX 11 (AMD Radeon 290x, Nvidia GeForce GT 970)
DirectX: Version 11
Network: Broadband Internet connection
Hard Drive: 30 GB available space
Sound Card: Integrated -
wolf033
senior tag
válasz
subaruwrc
üzenetére
És akkor mit lenne érdemes venni? Nekem elsődleges szempont az AC mert ha ez elfut a gépemen zökkenés mentesen(most is megy csak néha-néha megakad egy pillanatra és ez egy kicsit zavar) akkor szinte minden más gamma is. Jöhet privátban is ha nem akarjuk nagyon szét offolni a fórumot bár akár még egy kicsit ide is tartozik a téma.
-
wolf033
senior tag
Kicsit off.

Szerintetek milyen vga-ra lenne érdemes cserélnem a jelenlegit, hogy az ac döccenés mentesen elfusson fhd-ban?
Gépem az adatlapomon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- War Thunder - MMO Combat Game
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- További aktív témák...
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime X570 R7 5700 64GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman S2 TG FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Formula Air Mesh G3 Seasonic 450W
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 4500 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)