- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
válasz
tobias88888 #8386 üzenetére
A pCars se lesz jó billel, a Forza még elmegy.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
PR0JECTNR56 #8285 üzenetére
Nekem az a bajom, hogy csomó csak variáció, alig különböznek egymástól. Megnéztem volna egy 928-ast, 944-et, 959-et, vagy a GT1-es 911-et akár 1998-ból. Na meg persze egy Cayenne Turbot is.
-
Csapoati
nagyúr
Kint van a dlc, meglepően kellemes áron (8 EUR)!
szerk.: Na ez érdekes, a kosárban is 8 euro volt még, de amikor a fizetésre lépett, már csak 6 volt.
-
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Heroes fan #6812 üzenetére
Mármint kormányra gondolsz, remélem.
-
Csapoati
nagyúr
Hoppá, PS4-re és XboxOne-re is jön az Assetto Corsa!
Az E3-on pedig bemutatják az új PC-s contentet.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
beszter1991 #6200 üzenetére
Autokkal.
-
Csapoati
nagyúr
Szerintetek érdemes egy AMD Radeon 7850-ről GTX750ti-re váltani a játék miatt? Kb. egyforma a teljesítményük, de ha jól tudom, az Assetto Corsa (meg a Project Cars is, az nV támogatja őket) jobban fut nV vga-kkal.
-
Csapoati
nagyúr
Jó ez az Alfa GTA!
-
Csapoati
nagyúr
-
Csapoati
nagyúr
válasz
barcalaci84 #5195 üzenetére
Pont ezt mondtam én is, csak és kizárólag az ígérgetéssel volt baj. "When it's done" + "lesz amennyi lesz", aztán jónapot.
-
Csapoati
nagyúr
Nem tudom miért vauztátok le azokat, akik szóvá tették a be nem tartott ígéretet. A tartalom nem kevés és én is meg fogom venni 10 euróért is, de azt is be kell látni, hogy nem erről volt szó. Ettől függetlenül várom 11-ét.
Ja és a Kunos ne kapja be, csak ne ígérgessenek.Ha csak ma derült volna ki, hogy az EA-sok kedvezményt kapnak a DLC-re, mindenki örömködne.
-
Csapoati
nagyúr
Neked és KaraDaninak is igazad van, én is többek közt ezért cseréltem le az EX-et. Viszont az se mindegy, hogy használtam egy ilyen kb 8-10 ezer, míg a DFP-k és DFGT-k már 20-25 között vannak, ami azért elég nagy ugrás. Kezdésnek azért nem rossz egy EX sem, aztán úgyis vált majd az ember, ha rákap az ízére.
Más: ti milyen árat tippeltek a Dream Packre? Szerintem 15 eurónál többet nem illene elkérni érte, ami az early access-ben résztvevőknek 7,5€ lenne, ami viszonylag korrekt még. -
Csapoati
nagyúr
-
Csapoati
nagyúr
válasz
SityiSXT #4269 üzenetére
Semmi értelme így szvsz. Ha nem ér ennyit neki egy jó szim, hogy az amúgy teljesen ártalmatlan Steamet használja, akkor valóban ott van az rF meg az F1C 99-02.
A mai világban viszont én sem értem ezt, mikor úgy követnek, akik akarnak, ahogy akarják. Ha van facebook accountod, ha nincs. -
Csapoati
nagyúr
-
Csapoati
nagyúr
Amúgy hardveraprón már 3400-ért is láttam a játékot, ha valaki az ötezer-párszáz forinton vékonyítana még.
Ja és ezekkel a giftekkel nem szokott gond lenni, én is nem egyszer vásároltam már innen.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Viper26 #2612 üzenetére
Régen is ezt csinálta a kolléga a Gamestar fórumon.
Amúgy nagyon egyszerű, amihez nem értek, azt nem minősítem, max a grafikát, a hangokat, meg az egyéb, objektíven is elemezhető dolgokat. A kollégánál ez a skill hiányzik sajnos. Viszont nézzük a dolgok jó oldalát, ingyenreklám a játéknak. -
Csapoati
nagyúr
Sajnos az FPS-ek nyertek, így most nem lesz -50% az Assetto Corsára, de persze ez nem zárja ki azt, hogy bármikor később legyen június 30-ig. Úgyhogy aki szeretné a játékot, az figyelje a Steamet folyamatosan.
-
Csapoati
nagyúr
Magáról a Steamről? Aprón biztos volt olcsóbb is a ruszki giftek miatt.
Én ugyan 23,29€-ért vettem, de walleten volt pénzem kártyákból, szóval csak 10€-ba fájt, ha azt vesszük.
#1292: Erre a Spin Tiresre rá kellett keresnem, mert még nem hallottam róla. Jónak tűnik, bár nekem szinte minden tetszik, amiben guruló járművek vannak.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
m0h0senator #1196 üzenetére
Esprit vagy Elan.
Ezeket még nem is nagyon láttam más játékban (esetleg a Gran Turismókban lehetnek még benne, azokat nem ismerem annyira).
-
Csapoati
nagyúr
Bizony, a legtöbb játéknak (TDU-k, PCars pl.) marad a RUF.
Ja amúgy hello, én a múltkori akcióban vettem meg a játékot.
Tetszik, bár azért van még hova fejlődni a jó fizika mellett. A PCars is megvan (Team Member szinten), és a pályák ott nekem sokkal részletesebbnek tűnnek. Az AI-t még nem próbáltam ki, de ha tényleg olyan szörnyű, ahogy sokan írják, akkor lehet hogy várok még vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- PS Plus előfizetések
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari