Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viper26
nagyúr
Online módban clients résznél nekem elég furán mutatja a szabad helyeket pl.: ?/15, szóval azt sem tudom vannak-e a szerón.

-
zeee
senior tag
válasz
barcalaci84
üzenetére
A térkép nem működött este az tuti, ill anomália is volt
valaki megtolt a boxban kicsit, az autóm 15-20 m magasságba felszállt és az épület másik oldalán landolt. De korábbi letöltött pályán is tapasztaltam hasonlót a célegyenesben. Én is, de láttam meggyespitét is a levegőben azon a részen. -
barcalaci84
őstag
válasz
sultansmith
üzenetére
egy gyári pályán menjél egy időt valamivel és akkor kiderül h milyen időt mész a mezőnyhöz képest...
tsukuba nem viszonyítási alap mert tegnap próbálták csak páran és lehet tényleg valami anomália volt a serveren az időméréssel... -
mettek
addikt
válasz
barcalaci84
üzenetére
ez egy nagyon fontos dolog, hogy ez kiderüljön

-
sultansmith
senior tag
válasz
barcalaci84
üzenetére
hát nem is tudom, practice módban mentem, holnap ha hazaérek feltöltöm a képet a beállításokról, aztán majd mondtok rá valamit, hogy mennyire hasonlatos az a szerveren játszottakhoz.
Nem igazán értek hozzá, 5 órám van a játékban.
-
barcalaci84
őstag
válasz
barcalaci84
üzenetére
bár multkor volt egy furcsa jelenség...mclaren gt3 mugellon mindenki 3-4 mp-vel lassabbat ment mint egy hónapja ugyanígy online...akkor arragondoltam h lehet hozzá nyúltak valamelyik update-ben a mclaren-hez is...
offline meg nem ellenőriztem le h valóban lassult a kocsi vagy serverrel van valami gebasz....
valaki megnézhetné h offline lassult-e a mclarengt3 mugelloban egy hónappal ezelőtthöz képest...
mert lehet csak a serverrel van a gond időközönként... -
Chrys_
addikt
válasz
sultansmith
üzenetére
Lehet a GOD mod-t ki kellene kapcsolni

-
barcalaci84
őstag
válasz
sultansmith
üzenetére
hát számít a hőmérséklet pl , de nem ennyit

segítségeket nem lehet korlátozni serveroldalról (többség mindent kikapcsol)
üzemanyag szimulációt illetve gumikopást is használunk (ennek kikapcsolását se tudjuk tiltani server oldalról egyelőre, így mindenki lelkiismeretére van bízva...nem mentem még tsukuban , de ha raczger-nél 4 sec-kel gyorsabb vagy akkor valószínűleg a világcsúcsot is vered pár mp-vel...

-
zeee
senior tag
válasz
sultansmith
üzenetére
Hát én tegnap vért izzadtam az 1:08-ért is

-
raczger
őstag
Én még többet is alkudnék belőle, mégiscsak 1 hónap alatt még nem tudta eladni.
Egyébként bírja a strapát, az enyém olyan 6-7 éves lehet (talán pont a megjelenés után lett véve), nálam 4 éve van, előtte is rendesen volt strapálva (Kiss Norbi nyert vele pár LFS bajnokságot, szóval tényleg volt használva), most sem kímélem és még csak egyszer kellett kitisztítani a pedálokat

(#1878) sultansmith: Vagy a köridőt, vagy az autót írtad el szerintem, emlékeim szerint a BMW 1M S3-al lehetett 1:03-at menni, Abarth 500 S1-el pedig talán 1:07 volt a jó idő, ha jól emlékszem.
-
zeee
senior tag
válasz
barcalaci84
üzenetére
Igen, főleg így ha tényleg alig futott. Egyébiránt, mivel cnc programozó kezelő vagyok, így az elektronikán kívül bármilyen kopó/cserés dolgot legyártok hozzá a későbbiekben.
-
zeee
senior tag
ehhez mit szóltok? Rámegyek szerintem.
-
zeee
senior tag
válasz
barcalaci84
üzenetére
Brrrrrrrrr! Akkor veszek egy noctua-t. Csúszik a kormányvásárlás

Láttam kormányváltás előtt vagy. Titok még mi lesz a köv?
-
zeee
senior tag
válasz
N€T0X|N
üzenetére
Csak a xychat meg a master rankot tettem eddig bele a játékba. Maszatov-nak is igaza lehet, a gyári hűtő van a procin (max 60 fok szokott lenni), gondolom nem szerencsés, de csak ennél a játéknál van kékség. A minap pl a belső nézetet állítottam a box-ban, kamera előre hátra és akkor, de volt már verseny közben is, tegnap pl a menüben állítottam a kormány gammáján és akkor. Szóval fura, nem egyértelmű a proci melegedés.
-
sultansmith
senior tag
csak hogy tudjam, hogy mennyire vagyok a jó időktől: mennyi időt autóztatok az abarth 500-al tsukubán?
az enyém 1:03 alá nem ment, egy genius fogyatékos kormánnyal... mennyire számít ez rossz időnek? -
Vannak fent appok? Próbáld ki, hogy kiveszed mindet, ha igen és úgy tolod a játékot. Nálam a random crash-ek után kiderült, hogy a rivali ov miatt hal be a játék - kár, mert jó kis cucc és bár olvastam, hogy másnak is csinált ilyet, de azért nem mindenkinek (bár a kék halál nagyobb gond, mint a crash, az kisebb eséllyel lesz ilyesmi miatt, de egy próbát megérhet, ha csak ennél a játéknál fordul elő).
-
-
zeee
senior tag
Nálatok szokott kék halál lenni? Tegnap volt a második Assetto-nál. Hőfokok rendben vannak, a gép ill rendszer szintén, nem tudom mi lehet az oka.
-
barcalaci84
őstag

freejoin-nal bármikor be tudtok csatlakozni [link]Maszim TS: 87.229.108.129:9987
Jelszó: maszim
TS szoba: ASSETTO CORSA -
törölt tag
-
Xirtam
veterán
Mugello-ra tudtok mondani McLaren MP4-12C GT3 alap beállításokkal egy köridőt?

-
Chrys_
addikt
válasz
barcalaci84
üzenetére
2-3 alkalommal felnéztem, de üres volt a szerver
-
zeee
senior tag
jobb oldalt mit kell bekapcsolni hogy lássam a fékerő elosztást? Mert ok hogy a kormányon beállítottam előre vagy hátulra, meg érzi is azt az ember, de jó lenni látni is azért hogy épp hova van állítva.
-
Met
nagyúr
TS= Team Speak
Lehet beszélgetni verseny közben, értelemszerűen kell hozzá mikrofon
Lehet benne "szobákat" létrehozni és így eltudnak különülni a más játékkal játszók.
-
Joshi
titán
válasz
barcalaci84
üzenetére
Mi az hogy TS szoba?
"Maszim TS: 87.229.108.129:9987
TS szoba: ASSETTO CORSA" -
MPowerPH
félisten
Milyen kormanybeallitasokat hasznaltok? En most kicsit allitottam az erokon, es sokkal kezelhetobb lett a gep.
-
Viper26
nagyúr
válasz
barcalaci84
üzenetére
Hmm, és ki is számoltam, de 0.25-ön hagytam...

Marha vagyok úgy látszik.
De talán egy század nem számít annyit...mondjuk sosem lehet tudni.
-
barcalaci84
őstag
válasz
barcalaci84
üzenetére
A pontos értéket megkapod ha a kormányod max szöget elosztod 900-al
240-nel 0.26
270-nel 0.3 -
Viper26
nagyúr
-
-
Viper26
nagyúr
válasz
barcalaci84
üzenetére
Huu szuper lett így, játékban meg simán 900-nak látja, a valós, és a virtuális kormány mozgása teljesen egyezik.

Amúgy a 0.25-ös scale hibátlan 240 fokhoz is.
Hálám üldözni fog.

-
barcalaci84
őstag
válasz
Viper26
üzenetére
na megvan

két controls .ini van
a dokumentumok/assettocorsa/cfg ben lévő -be így írjátok át 270 fokos kormánynál:
SCALE=0.25
LOCK=900a másik a játék főkönyvtára /cfg könyvtárban lévőben pedig így:
SCALE=0.25
LOCK=270és persze mentsétek el őket átírás után

g27-et driverben 270-re állítva teszteltem...zsír ugyanolyan mozdulatokra van szükség...1 tizeden belül mentem a tesztelt kombón a legjobbamhoz képest...
nem mondom h extrém helyzetben nem jönne jól plusz pár fok (főleg mentéseknél) , de gyakorlatilag ugyanaz mint 900-on...
a virtuális kormányt kapcsoljátok be és látjátok majd h 1:1-es a kormányzás (annyit mozdul a képernyőn, mint a kezedben

a 0.25 jónak tűnik 270-re pont , azért finomíthatjátok majd pl 0.26 stb
240 fokos kormánynál pedig egy kicsivel kissebb értékre lehet szükség...söröket majd megbeszéljük hova küldjétek

-
válasz
Ventur@
üzenetére
Modokat én még nem találtam (tehát, mint rFactor 1-2-höz komplett modot)
A játék felépítéséből adódóan ilyen, hogy "komplett mod" AC-ben azt jelenti, hogy több autó egy csomagban, nem azt, mint rFactorban, ahol játékon belül is egy szűrőt és egyéni beállításokat stb. jelenthet egy mod.
Jelenleg nagyon friss még a kiadott modding tool, úgyhogy nem várható autók tömkelege egy ideig. Eddig tudtommal egyetlen autó került ki modderektől, az is természetesen félkész (pl. nincs megcsinálva a cockpit) - fentebb linkeltem is a Corvette Daytonát.
-
Viper26
nagyúr
válasz
barcalaci84
üzenetére
Köszi, ha megnézted majd légyszi jelezd itt, pár embernek biztosan segítene (beleértve engem is).

-
Ventur@
senior tag
Xirtam: Nincsmit
.Viper26: Mivel én még full kezdő vagyok Assetto-ban, így nem tudok túl érdemleges választ adni neked
. Én nem adom fel, hogy jól be legyen állítva, csak jobban rá kell feküdnöm a témára, meg még nem nagyon volt időm sem belemélyedni az egészbe (ezért sem megyek online világba
). -
Ventur@
senior tag
Üdv!
(#1845) Viper26: Én is ugyanezzel szenvedek, de hát csak egy Logitech Driving Force-om van (270 fokos), ami jó ps2-höz és pc-hez is
. Assetto-hoz már valószínűleg kevés, de guba nincs most másik kormányra.Ami nekem még fura, hogy olyan imbolygós az autó főleg egyenesben. Valamelyik nap néztem Monza-ban a Ferrari-t és hát a célegyenesben össze-vissza "szitált" az autó, pedig a kormányt csontegyenesen tartottam. Ha valaki tudja, hogy hogyan lehet ezt kiküszöbölni, azt nagyon megköszönném
(alapbeállítással mentem, semmi setup az autón. De ugyanez van az Abarth-nál is, csak ott a kis tempó miatt nem feltünő).(#1846) Xirtam: Modokat én még nem találtam (tehát, mint rFactor 1-2-höz komplett modot), viszont pálya az van már sok: Itt keresgéljél.
Egyelőre én csak offline szórakozom, mert még suta vagyok az online-hoz
. Meg egyébként is költözés alatt állok és nem lesz egy kis ideig net sem, de amint minden letisztázódott bepróbálkozom én is valami gyenge géppel egy kis csapatásba. Majd figyelem a kiírásokat
. -
Xirtam
veterán
Láttam, hogy olyan pályákon olyan autókkal mentek amik nincsenek a játékban. Ezek szerint moddolható a játék. Kaphatnék egy linket ahonnan tudok letölteni modokat?

-
Viper26
nagyúr
Úgy tűnik a kormányzással még mindig gond van, F40-nél most ugyanúgy alig centiket kell tekerni a kanyar bevételéhez.

Egyébként controls.ini-ben a scale már le van véve 0.2-re, ezért nem értem mi baja megint.
Más téma.:
Ez elég jó cucc amúgy.: Rivali OV1 Info app - v3.0
-
barcalaci84
őstag

Tsukuba pálya letöltése:[link]
freejoin-nal bármikor be tudtok csatlakozni [link]
a server állandóan üzemel (már most is megy), reggelente vált majd az éppen aktuális esti programra...
a serveren az esti futamok ideje alatt TILOS a restart...
torrentet kapcsolja ki mindenkiMaszim TS: 87.229.108.129:9987
TS szoba: ASSETTO CORSA
Jó szórakozást! -
Joshi
titán
A vga hőmérsékletei fontosak lennének. Én a HardwareInfo-t javasolnám ennek mérésére.
GPU-Z szerint én a 14.4-es Catalystot használom, szerintem van újabb is de ez nálam működik.

Akkor mutatom az én beállításaimat hogy megoldjuk a problémát, a konfigom az adatlapomon Win8.1-el.

-
Joshi
titán
Az mit jelent? Gyanítom valami rendszer hiba van nálad, nekem is 290-em van de nálam stabilan 150-200 FPS-em van fullos beállítás mellett igaz hogy vízzel hűtött rendszerben. Monitoroztad a hőfokaidat? A 290-ek hajlamosak visszavenni az órajeleket ha elérik a 90 C°-ot. Nézd meg.
-
Viper26
nagyúr
válasz
barcalaci84
üzenetére
Nálam nincs ott sajnos, pedig jó helyre lett másolva.

-
Xirtam
veterán
Sziasztok,
A belassulásra van valami megoldás? R9 290-el játszom és i7-el. Tudnátok segíteni az optimális beállítás miatt? Esetleg a kormányhoz is jól jön valami beállítás. (Thrustmaster T500RS)

-
Viper26
nagyúr
válasz
barcalaci84
üzenetére
Köszönöm.

-
Viper26
nagyúr
MiniStatsbarplus-t, hová másoljátok?Bekerül majd oldalra az appok közé?

-
Joshi
titán
válasz
barcalaci84
üzenetére
Bocs elrontottam a linket, erre gondoltam. A lényeg hogy valami hasonló fordulatszám és sebesség kijelzés kellene nekem.
-
Met
nagyúr
válasz
barcalaci84
üzenetére
Mondjuk a tegnapi pályán kicsit soknak találtam az 5 kört, qual-on kb. 2 kört tudtam menni, a versenyen persze az első körben kicsúsztam és fel is idegesítettem rajta magam és inkább kiléptem.

-
wolf033
senior tag
válasz
barcalaci84
üzenetére
Hali!
Hány körös verseny lesz?
-
zeee
senior tag
Újat nem találni már, a G27 nekem sok(k) árban. Nem tudom így mi lész
róla lenne szó amúgy.
-
zeee
senior tag
Szerintetek 50-et ér egy használt G25? Nyílván állapot függő, induljunk ki abból hogy működőképes, megkímélt állapotú, ahogy hírdetve is van.
-
Viper26
nagyúr
válasz
barcalaci84
üzenetére
Simán gyökérbe kicsomagol, és ennyi?
Lesz rá hotkey amivel bekapcsolom?Na, akkor freejoin-nak utánanézek, hátha meg is találom a topikban.

-
barcalaci84
őstag
válasz
Viper26
üzenetére
használd ezt: ez minden hasznos info-t jelez szinte egyben...gumit is
a "Magyar AC fun serverre" nem kell (nem is lehet
) bookingolni...
ha a freejoin-t kicsomagoltad , akkor menet közben is bármikor tudsz fellépni rá...a segítségeket jelen állás szerint nem lehet korlátozni serveroldalról...
-
Viper26
nagyúr
válasz
barcalaci84
üzenetére
Módosítva, akkor most tesztelés.

Egyébként valamilyen beépített "tyre wear" app van, vagy külső forrásból kellene beszerezni?
Ezt sikerült találni, nem tudom mennyire megbízható.Esetleg még ez.
Szervert amúgy látom a listában, bár ez a booking dolog nekem még kínai.

Amúgy gondolom, hogy auto blip, és auto clutch van engedélyezve a szerveren, és más nem.
-
Viper26
nagyúr
Kormány beállításban valaki tudna segédkezni?
Megcsinálom a beállítást (wizard), addig oké, kb 240 fokot tud a momo, viszont az autóban mintha 900-on maradna, alig mozdítok valamit a kormányon, játékban azt sokkal többnek veszi.

Még alig próbáltam, ki de nagyon tetszik, jó lesz ez.

-
barcalaci84
őstag

freejoin-nal bármikor be tudtok csatlakozni [link]
a server állandóan üzemel (már most is megy), reggelente vált majd az éppen aktuális esti programra...
a serveren az esti futamok ideje alatt TILOS a restart...
torrentet kapcsolja ki mindenki
Maszim TS: 87.229.108.129:9987
TS szoba: ASSETTO CORSA -
Joshi
titán
Ilyen fordulatszám kijelzőt hogy lehet varázsolni az AC-ra?
-
barcalaci84
őstag
emlékeztetőül:

-
válasz
barcalaci84
üzenetére
Úgy értettem, hogy maga a pálya... a motorból adódó fizika vagy nem is tudom mi miatt... rFactorban egy DRM-mel is könnyebbnek éreztem az egészet, mint most a GT3-as BMW-vel. Pici túlzással. De pl. az F40 S3-mal nem bírtam még épkézláb valamit is összehozni.

-
Viper26
nagyúr
válasz
barcalaci84
üzenetére
Nagyon jól hangzik, csak sajnos késő estig dolgozom.

(#1800) Met:
Láttam az akciót, de akkor még győzködtem magam, hogy nincs erre szükségem.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- SzoftverPremium.hu
- Mega Akció! Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus 17H! I7 13700H / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ki is próbálhatom előtte. Jó arc az eladó.