Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#6077) quigon


quigon
tag

Sziasztok!

Egy a számomra érthetetlen dologra keresem a választ.

Asrock 970 extreme 4-es lap. 1* 120+ gB ssd, 1* 1TB hdd és 3 TB hdd.

A 3 terrás hdd-nél csak 2 terra volt használható. Ezt végre sikerült megoldanom. Telepítettem a laphoz ezt az appot (UEFI) és be is kapcsoltam.
Na meg ezt 3TB+ Unlocker ( Az ASRock, Inc., a globális alaplapgyártó hivatalosan is piacra dobta exkluzív „3TB+ Unlocker” alkalmazását, amely kiaknáz a merevlemezben rejlő minden lehetőséget. A fantasztikus 3TB+ Unlocker egy tuningbarát szolgáltatást nyújt, áttörve a 32-bites operációs rendszerek korlátait, amelyek csak 2048 GB-ig ismerik fel a merevlemezt. Azt is lehetővé teszi, hogy az UEFI technológia nélküli ASRock alaplapok is kihasználhassák a 3 TB-os vagy nagyobb HDD-k rejtett tárhelyét, így teljesen kihasználhatja az elpazarolt tárhelyet.
Az ASRock új 3TB+ Unlocker segédprogramja egy steroidfröccs a HDD-k számára, így elérheti a naprakész tárolási megoldásokat egy felhasználóbarát szoftverrel. A legvégsőkig optimalizált tárhely biztosítására készült. Nem csak ledönti a tárhely korlátokat, az új segédprogram a legmegbízhatóbb számítógép élményét is nyújtja.
A 3TB+ Unlocker egy eszköz azok számára, akik új gépüket jól elosztott tárhellyel szeretnék kiépíteni. Nem csak a csúcskategóriás alaplapok fanatikusainak szól, hanem a belépő szintű gépeket is megcélozza. Hogy élvezhesse a maximális tárhelyet, egyszerűen csak le kell töltenie a 3TB+ Unlockert az ASRock weboldaláról. Az ASRock 3TB+ Unlockerrel a felhasználó könnyedén hozzáférhet a teljes merevlemezhez.
Az alaplap piac úttörőjeként az ASRock különleges figyelmet fordít a részletekre, hogy felhasználóit prémium minőségű alaplapokkal lássa el. Ma az ASRock büszkén kínálja szolgáltatásokban gazdag alaplapjainak széles tárházát, melyek támogatják a 3TB+ Unlocker technológiát Intel és AMD alapokon is. Mindig többet adunk, mint amire számított!
Ezek után megjelent 1 újabb 742,52 gigás tároló. Neve: Asrock 3 TB+ scsi disk device. Ami az érdekes, hogy van rajta 1 játék amivel már fél éve nem játszok (36 GB). Azt jól tudom, hogy a pl a 3 terrás hdd csak 2,7 lesz.
A fenti szöveget tudom értelmezni, mégis érthetetlen számomra az a plusz 740 giga.
2018. ‎május ‎27., ‎vasárnap, ‏‎22:19:13 ez a játék létrehozásának a dátuma. Azóta formáztam a vinyókat és mégis megvan a játék.
A kérdésem az lenne, hogy ez hol volt eddig és honnan van ez a plusz 740 giga?
Válaszaitokat előre is köszönöm.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.