Hirdetés

2020. január 20., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#6401) Sub-ZeRo válasza AsakuraDave (#6400) üzenetére

Így van. Elsőnek a P2.00-át kell felrakni, utána amelyiket szeretnéd. A helyedben a 3.20-at tolnám fel. Persze azért oda figyelnék, hogy mit ír, mert ha APU-val tolod, ott van egy kis bukfenc a dologban. Ha dedikált vga-d van és nem használod, akkor nincs benne bukfenc.

"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."| Track IR 5.| Xiaomi MI 9 LITE

(#6402) Menotti


Menotti
(aktív tag)

Sziasztok.

Vettem egy 512 Gb Toshiba M.2 Nvme ssd-t ( KXG60ZNV512G olvasás 3180 MB/s
írás 2960 MB/s)

Beraktam egy Asrock A88M-G/3.1 lapba ,van gyárilag m.2 csatlakozása :M.2 PCI Express module up to Gen2 x4 (20 Gb/s)
De csak kb. az igért sebesség felével megy.
Valakinek ötlete?

[ Szerkesztve ]

(#6403) AsakuraDave válasza Sub-ZeRo (#6401) üzenetére


AsakuraDave
(aktív tag)

Nincs APU csak dedikált nVidia 1080 :) Szóval az a "all in one VGA driver" az APU-hoz van nem pedig ha esetleg AMDs VGAm lenne(dedikált)? Legújabb BIOS az már előkészités az R3xxx-ekhez igaz? Köszi! :R

(#6404) Sub-ZeRo válasza AsakuraDave (#6403) üzenetére

Igen. az apuk-hoz van a driver.

Nem, csak hibajavítást tartalmaz. -> Improve add-on VGA compatibility with Raven processors.

Bár, mivel neked nem apu van, a bios meg azokhoz a procikhoz szól, így jóformán felesleges az update. Bár nekem most a legfrissebb van fent, de nekem is volt ilyen bios, ami csak apus procikhoz adott frissített biost. Baj nem lehet belőle ha feldobod. :DDD

[ Szerkesztve ]

"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."| Track IR 5.| Xiaomi MI 9 LITE

(#6405) AsakuraDave


AsakuraDave
(aktív tag)

Üdv,

AsRock X470 Taichi.... mondom felteszem a polychrome appot rgb miatt. Aztán miután kikapcsolom a gépet az alaplapi ledek tovább világitanak/villognak. Próbáltam letörölni de hagy egy fájlt maga után amit sehogy se lehet letörölni így volt win10 reinstall is de ugyan úgy világít... Elvileg van S5 power beállítás biosba de én sehol se találok ilyet (P2.0 Agesa 1.0.0.6). Valaki esetleg? Külföldi forumokon sincs megoldás erre csak ez az S5 powerstate vagy micsoda de nekem ilyen opció nincs :W :W :W

(#6406) Winner_hun


Winner_hun
(félisten)

ASRock Fatal1ty X370 Gaming K4

Pár napja feltettem rá a legfrissebb BIOS-t. Azóta az indulás csak 2. nekifutásra sikerült a gépnek - bekapcsoltam a gépet, hallom hogy felpörög a winyó, majd pár mp múlva leáll. Vár kb. 5 mp-et, bekapcsol és onnantól megy a boot.

Ma cseréltem procit + memóriát, ez az indulás sokkal nehezebb, csak 5. nekifutásra indul el a boot. Mi lehet a rossz? Ventilátor szabályzásán kívül mást nem piszkáltam.

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#6407) jeni válasza Winner_hun (#6406) üzenetére


jeni
(nagyúr)

hello!
tedd vissza a korábbi BIOS-t amivel még hibátlanul indult el a géped.
kizárásos alapon,hogy az új BIOS a ludas vagy a cserélt hardverek?
általában ezek a 2. 3. vagy a sokadik próbálkozásra való elindulások a tápegységre vezethetőek vissza esetleg a RAM.

Garanciás Seasonic Prime Ultra 550 W Gold bontatlanul eladó!

(#6408) Winner_hun válasza jeni (#6407) üzenetére


Winner_hun
(félisten)

Konfig változatlan volt, csak a BIOS-t frissítettem. A 4-5 indulás meg valószínűleg RAM beállítás volt mert az valahogy kimaradt hogy beraktam az egyik XMP prifilt, úgy néz ki nem bírja a gép a 3333 MHz-et, csak a 3000-et, mert ezzel eddig jó (első indításra indul is és nincs kékhalál, 3333-on volt Youtube nézés közben).

Bár az előző proci + memória párosnál nem tudom mitől indult csak 2. nekifutásra, a BIOS frissítés után biztosan semmi nem volt átállítva a ventilátorokon kívül.

[ Szerkesztve ]

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#6409) Winner_hun


Winner_hun
(félisten)

Mégse jó, most 2. nekifutásra indult. Áramtalanítva volt most a gép, tegnap este viszont nem. Ki kell ezt még tapasztalni.

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#6410) Milka 78 válasza Winner_hun (#6409) üzenetére


Milka 78
(nagyúr)

Pedig memória szokott lenni. Vagy agy neki feszt, vagy lazíts az órajelen/időzítésen.

-----------------------------------Jótündér! A kívánság az kívánság! Na hajolj csak szépen előre!-----------------------------------Technikai okok miatt privát üzikre sajnos nem tudok válaszolni, ha kérdésed van azt a fórumba tedd fel!!!

(#6411) Werkly


Werkly
(őstag)

[link]

Jól veszem ki, hogy nem ajánlják a Taichi tulajok!?

(#6412) Kékes525 válasza Werkly (#6411) üzenetére


Kékes525
(veterán)

Ez a többi Z370-es lapok újabb BIOS-aira is igaz, ha jól működik a rendszered. Az viszont érdekes, hogy a piros színt sárgára cserélték fel. Én ezt úgy értelmezem, hogy azoknál akiknél nincs probléma, a nem javasoltból, szükségtelen lett a BIOS frissítés. A piros szín szerintem az esetleges meghibásodásra utalhatott. A sárga színnel ezt már nem hangsúlyozzák, csak azt hogy ilyenkor (amikor jó minden) felesleges. Én nem tettem fel a legújabbat (ASRock Z370 Extreme4).

[ Szerkesztve ]

Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét.

(#6413) dragonfx


dragonfx
(veterán)

Sziasztok.
B85 pro4 lapom van.
Van ugye 3 4 tus venticsatirajta.
Van arra mod progival akar gyari akar mas kulso hogy cssk egy bizonyos ventilator fordulatat szabalyozzam le?mondjjk minimum,silence, performance vagy hasonlo modon?
Oldalso venti oda van digva.hangos.de csak az.
Tobbi okes.
Erre kene megoldas.vagy erre kepes a bios is valahogy?

"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

(#6414) makoss


makoss
(addikt)

Üdv!

Van 1 Asrock Z370 Taichi alaplapom és azon 2 db Lan bemenet.
A kérdésem az, hogy ezek miként funkcionálnak, úgy mint egy router, hogy van egy bemenet, meg egy elosztó [link]
vagy 2 bemenet, csak az egyik ebből tartalék? :R

Külföldről, nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit!

(#6415) F e Z o válasza makoss (#6414) üzenetére


F e Z o
(veterán)

Sima lan aljzat mind a kettő. Persze a netet meg tudod osztani vele, ha megy a gép.

[ Szerkesztve ]

Powered by ASRock

(#6416) Paxker315


Paxker315
(aktív tag)
LOGOUT blog

:\ kijött a 3rd gen ryzent támogató bios B450M Pro4-hez, de elvették a windowsos bios frissítés opciót, mindenképp USB flash drive kell, ami "szokás szerint" nincs. Ideje lesz beszerezni v kőccsönkérni :W

https://ibb.co/yXz5H3w

(#6417) F e Z o válasza Paxker315 (#6416) üzenetére


F e Z o
(veterán)

Mindig bios vagy uefi alatt frissítettem bios, valahogy a winfosban nem bízok annyira...
Nincs egy pendrive-od a mai világban? :K

Powered by ASRock

(#6418) Ferke77 válasza Paxker315 (#6416) üzenetére


Ferke77
(tag)

Ha van korábbi win frissítős letöltésed, akkor csak írd felül az új bios file-val a régit (+ ini file szerkesztése) és már mehet is, én így csináltam. :))

[ Szerkesztve ]

(#6419) Ferke77 válasza Ferke77 (#6418) üzenetére


Ferke77
(tag)

Jut eszembe, emlékeim szerint a bios-os flash utility már tud merevlemezről is tallózni bios file-ot.

(#6420) Paxker315 válasza F e Z o (#6417) üzenetére


Paxker315
(aktív tag)
LOGOUT blog

áh találtam egy kabátzsebben. Formáznám, de.

valami 3rd party program lesz a vége. FAT32 opcio ni'ccs

[ Szerkesztve ]

https://ibb.co/yXz5H3w

(#6421) Paxker315 válasza Paxker315 (#6420) üzenetére


Paxker315
(aktív tag)
LOGOUT blog

na, fent is van. Mondjuk nem tudom, eddig miért nem uefi-n keresztül frissítettem, mert, a windowsos metodustol joval egyszerubb (kevesebb lepes, gyorsabb). Ez van. Most mar nincs visszaut.

https://ibb.co/yXz5H3w

(#6422) apollo12


apollo12
(veterán)

Haló adott lenne egy AsRock b350m pro4 lap és biost frissítettem, 5.00 ról 5.80 ra sikeres volt de azóta meghülyült teljesen(sokáig tart a bootolás folyamatosan elfelejti bios beállításokat) , sajnos én h.....e 5.50 biost kihagytam, hogyan tudnám vissza állítani 5.0 ra ?

SAMSUNG Galaxy S10

(#6423) F e Z o válasza apollo12 (#6422) üzenetére


F e Z o
(veterán)

Nem tudod simán felrakni az 5.00-ás verziót vagy inkább az 5.50-est?

Powered by ASRock

(#6424) apollo12 válasza F e Z o (#6423) üzenetére


apollo12
(veterán)

invalid file ír ki :(

SAMSUNG Galaxy S10

(#6425) F e Z o válasza apollo12 (#6424) üzenetére


F e Z o
(veterán)

Írj az Asrock supportnak, biztos tudnak rá megoldást.

Powered by ASRock

(#6426) dragonfx válasza dragonfx (#6413) üzenetére


dragonfx
(veterán)

tudtok segíteni?

"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

(#6427) kory24 válasza dragonfx (#6426) üzenetére


kory24
(őstag)

Nem ismerem azt a lapot, de B360m pro4 lap esetén az ASRock A-Tuning utility tudja ezt. Illetve bios-ban is konfigolható külön mindegyik venti.

A program a Te alaplapod-nál is szerepel, ezért gondolom hátha...

[link]

[ Szerkesztve ]

(#6428) dragonfx válasza kory24 (#6427) üzenetére


dragonfx
(veterán)

aha na ezt otthon leszedem.köszi.
azért csak jobb win alól.

"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

(#6429) veber0937


veber0937
(tag)

Hi

Az alábbi konfig random módon kifagy:
a10-7800 ASROCK FM2A88M EXTREME 4+ REV 2.0, ADATA AX3U2133W4G10-DR CL10-12-12-30 2X4GB ezzel lett véve, ADATA AX3U233W4G10-DR CL10-11-11-30 2X4 GB ez másodjára, hogy kéne a raokat berakni illetve állítani?

(#6430) Werkly


Werkly
(őstag)

Taichi lapnál mely BIOS beállításokkal tudok alulfeszelni CPU-t? Kösz!

(#6431) awayalone2 válasza Werkly (#6430) üzenetére


awayalone2
(újonc)

Üdvözletem!

Hozzájutottam egy ASRock P43Twins1600 mobohoz, melyben eddig egy iCore2 Duo E7200 2.53GHz (266MHz x9.5), 1066FSB (266MHz x4) proci csücsült.
4db 1G KingMax DDR2- 1066 RAM-mal.
Azt nem értem, hogy CPU-Z azt írja, hogy a ram az csak DDR2-800-on megy 3:2 fsb:ddr rátával holott 1066-osak a modulok, és ahoz 1:2 kellene.
A biosban a chipset beállításoknál Auto-ról áttettem 533-ra, de ekkor meg megfagy, majd újraindul (bios visszaáll?), aztán bootol is, de marad a 800. Viszont mikor visszanézek a biosba még mindig a beállított 533x2=1066 szerepel.
Olvastam, hogy ez a Kingmax ram elég ingatag és sokszor nem tudja a ráírt értékeket, de akkoris fel kellene ismernie szerintem auton, hogy ez bizony 1066-az. Vagy bootnál auton gyorsteszteli, és mivel instabil visszaszedi?
Vagy a mobo nem tud 1:2 rátát?
Esetleg én értek félre valamit?
Emeljek a ram feszültségén? Ha igen mennyire max?
Előre is köszönöm a segítségeteket.

(#6432) qqcs1


qqcs1
(csendes tag)

Üdv,

Van egy Asrock b450 pro4 alaplapom és BIOS frissítésre adtam a fejem. Meg is történt szerintem minden úgy csináltam ahogy a könyvben meg van írva. Viszont a frissítés végeztével azt tapasztalom, hogy hol felismeri a SATA portokra csatlakoztatott eszközöket hol nem.

Bekapcsolás után minden ventit fullra pörget(nincs kép!) majd újraindul és Asrock logo (itt már betudok menni BIOS-ba és nincsenek SATA eszközök:S) nem bootol. Ismét újraindul Asrock logo(ekkor már vannak SATA eszközök) és bebootol a win 10.

Ez így kb. 2-4 perc. A korábbi bekapcsolom és 30 sec múlva már win 10 login volt.

A gyártó oldala és leírás a BIOS-hoz:
https://www.asrock.com/MB/AMD/B450%20Pro4/index.asp#BIOS

A művelet kezdetén 1.50-es BIOS volta a lapon. A BIOS oldalán írják hogy a legfrissebb verzióra frissítés feltétel hogy minimum 1.80-as BIOS legyen a lapon. Így két lépésben történt a frissítés 1.50->1.80->3.20.
cpu: ryzen 7 2700x

BIOS reset már volt, elem kivéve stb. Ötlet, hogy okozhatja a jelenséget, esetleg megoldásra? Köszönöm.

(Ui.: másoltam a BIOS frissítés topikból, először ott tettem fel, de hátha itt is van ötlet rá)

-

(#6433) Kékes525


Kékes525
(veterán)

Miért fejlesztik az új BIOS-okat, ha nem javasolják a használatát? Bios & Drivers for mainboards, Laptops, Desktops, ....Z370 Extreme4 :F

"*User will not able to flash to previous BIOS once upgrading to this BIOS version.
**We don't recommend users to update the BIOS if their system is already running normally."

Akiknek problémájuk van, azokon az új mikrokódok sem segítenek, másrészt ott vannak a régi BIOS-ok azokat ismét fel lehet tenni, javítva az esetleges hibás BIOS frissítésből származó problémákat. Esetleg a mikrokódok is okozhatnak hibás működést? Ha igen, az mindenkinél kellene jelentkezni.

[ Szerkesztve ]

Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét.

(#6434) zolisx4 válasza Kékes525 (#6433) üzenetére


zolisx4
(őstag)

Én nagyon megbántam hogy lecseréltem a z77 Extreme 4 erre a Z370 Extreme4 szutyokra M.2 ssd ebből is a gyorsabb, egyszerűen nem lehet hűteni mindig forró, lassan indul,van amikor a 3x is meg kell nyomni a gombot mire életre kel,hiába rakok akár milyen biost nem jó :(

http://terkeph.hangya.net/#47.720820319682865+19.54214572906494+15+p

(#6435) Kékes525 válasza zolisx4 (#6434) üzenetére


Kékes525
(veterán)

Nálam Samsung SSD 960 EVO 500GB van Lemez vezérlő,"Samsung NVMe Controller (PCI\CC_010802) [VEN: 144D, DEV: A804] Verzió: 3.1.0.1901, 1-17-2019". Ezzel tökéletes. Nagyon gyors és viszonylag hideg. [kép]

Máthé János, a Hard Disk Sentinel írója hasonló aggódásomra válaszolva ezt írta:

"Általánosságban ezek az M2 SSD-k jóval magasabb hőmérsékletet is bírnak, sőt általában magasabb hőfokon üzemelnek, akár 60 Celsius sem ritka. Ezek az értékek kifogástalanok, további hűtés nem szükséges ilyenkor."

Ja és nálam a BIOS 3.30 -as.

[ Szerkesztve ]

Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét.

(#6436) zolisx4 válasza Kékes525 (#6435) üzenetére


zolisx4
(őstag)

Az 50 fok nekem is meg van,de most a Samsung helyett WD Black NVMe PCIe M.2 250GB van benne alapból 50 ről kezd.A PCH az is indításnál 48 ról indul,egy kis játék és már 70 fok.
Pedig van ventilátor a házban elől 3 db ami befelé nyom hátul és felül meg szívja kifelé.
A PCH úgy ilyen meleg hogy a VGA ventilátora 20% megy nem áll meg üresben hogy valami levegőt tekergessen rá.
Mindegy ez van.

http://terkeph.hangya.net/#47.720820319682865+19.54214572906494+15+p

(#6437) kory24 válasza Kékes525 (#6433) üzenetére


kory24
(őstag)

Én fel szoktam tenni ezeket a "csak akkor javasolt bios frissítéseket is, ha valami nem működik normálisan".

Minden normálisan működik elötte is és utánuk is.
Annyi, hogy mindent újra be kell állítani.

Igaz csak sima B360 és egy egyszerű i3 8100 :)

(#6438) jovás


jovás
(tag)

Van egy ASRock X470 Taichi lapom, és 2 probléma van vele:
1. Az RGB nem világít a lapon, sem ha alapra állítom a biost, sem akkor ha cmos resetet csinálok.
2. Amikor a biosban állítok valamit és újraindítom, akkor A0-nál megáll és semmit sem csinál utána, ctrl+alt+del-el újraidul, de megint csak megáll A0-nál, egyedül csak arra reagál, ha hosszan nyomom a bekapcsoló gombot, akkor leáll. Utána ha megnyomom a bekapcsoló gombot elindul rendesen a beállított bios adatokkal, de szerintem ez a 2 dolog összefügghet, tehát szerintem azért nem megy tovább, mert nem működik az RGB a lapon.
Még valami, ha ki van kapcsolva a gép és kihúzom a tápból a kábelt, akkor pár másodperc után felvillannak a ledek, de csak így lehet életre kelteni őket, tehát valószínű, hogy jók a ledek, csak valami szoftveres bibi lehet, de nem tudok rájönni hogy mi.
Egyébként hibamentesem működik a lap.

[ Szerkesztve ]

(#6439) Kékes525 válasza kory24 (#6437) üzenetére


Kékes525
(veterán)

Az új mikrokódok befolyásolják a sebességet?

Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét.

(#6440) kory24 válasza Kékes525 (#6439) üzenetére


kory24
(őstag)

Én semmit nem vettem észre.
Nem tűnik se jobbnak (gyorsabbnak) se rosszabbnak (lassabbnak) a gépem ezektől a bios frissítésektől.

Illetve stabilitás gondom se volt sose.

(#6441) Nerazim


Nerazim
(őstag)

Üdv!
Van egy Asrock H81M ITX lapom+i5 proci mellé 2x4gb Ballistix Sport rampár. A gondom az ami már régebb óta fenáll és nem tudom eldönteni, hogy mitől lehet és kezdek mostmár a lapra gyanakodni, hogy bekapcsoláskor, ha megnyomom a power gombot nem indul el egyből hanem pár másodperccel később. Tápcsere volt, ramtest volt, hdd kábel csere volt. SSd- n van a rendszer mellett van egy 500gb 2,5 hdd 5400 rpm seagate vinyó.

Be my computer.. Baby I'm a user!!

(#6442) Shkiz0 válasza zolisx4 (#6436) üzenetére


Shkiz0
(veterán)

Parasztba oda kell tenni egy ventit ami tolja rá a levegőt és akkor simán okés.

[ Szerkesztve ]

Új I7-9700K BOX 116K | Sapphire RX 5700 XT Nitro+ 156K | Sapphire RX 5700 XT Pulse 141K | MSI RX 5700 XT GamingX 145K

(#6443) zolisx4 válasza Shkiz0 (#6442) üzenetére


zolisx4
(őstag)

Elég nyomorult ház amibe van,jó,sok ventilátor meg minden de bele nézel nem látod a tápegységet lemez takarja nem fér be a 8 cm ventilátor állítva a vga-tól szerencsére ott a Hdd nek a hely az lukacsos és fektetve egy 12 cm ventilátort lehet oda betenni na azt most raktam bele,nem teljesen rá nyomja de javít pár fokot.
Csináltam a vga kártyának egy venti profilt és most nem áll le ha nincs terhelve,igy a összességében játék alatt 55 fok .Mást nem tudok csinálni,valami tervezési hiba van,vagy nem tudom.

Ilyen házba van,nem tudom másnak nem gond vagy csak engem idegesít ???

http://terkeph.hangya.net/#47.720820319682865+19.54214572906494+15+p

(#6444) Shkiz0 válasza zolisx4 (#6443) üzenetére


Shkiz0
(veterán)

Nekem hűtve így néz ki.

Új I7-9700K BOX 116K | Sapphire RX 5700 XT Nitro+ 156K | Sapphire RX 5700 XT Pulse 141K | MSI RX 5700 XT GamingX 145K

(#6445) zolisx4 válasza Shkiz0 (#6444) üzenetére


zolisx4
(őstag)

Nekem hűtve most így néz ki,még a PCH meleg szerintem.

[ Szerkesztve ]

http://terkeph.hangya.net/#47.720820319682865+19.54214572906494+15+p

(#6446) Milka 78 válasza zolisx4 (#6445) üzenetére


Milka 78
(nagyúr)

Az a pch minden csak nem meleg. A K6- on is e körül van (terhelve 60-70 fok között) és lassan 2 éve kutya baja sincs. Az ssd-re meg rá kell rakni egy bordát. Nálam az m2 egy kifejezetten melegedős sx6000-es ami max 52 fok ebben a dög melegben is, pedig a TT P3-ban nem sok sanszod van huzatot csinálni.
Visszatérve a pch-ra...az agyon ajnározott ROG Z370-es deszkákon is simán elmegy 70 fokig is ez az érték.

-----------------------------------Jótündér! A kívánság az kívánság! Na hajolj csak szépen előre!-----------------------------------Technikai okok miatt privát üzikre sajnos nem tudok válaszolni, ha kérdésed van azt a fórumba tedd fel!!!

(#6447) zolisx4 válasza Milka 78 (#6446) üzenetére


zolisx4
(őstag)

Köszi szépen :R
Akkor nem foglalkozom továbbra vele,erre vártam egy kimerítő tömör válaszra :K
Köszi :R

http://terkeph.hangya.net/#47.720820319682865+19.54214572906494+15+p

(#6448) gyulazsolti


gyulazsolti
(senior tag)

Sziasztok!

980DE3/U3S3 R2.0, alaplap. Ha bekapcsolom a gépet, nem mindig, 9 sípolással el sem indul.
Ha leállítom és a memóriákat másik slotba teszem, akkor van, hogy több órát is kibír.
BIOS-t frissítettem 1.50-re. Itt Bios problémát írnak 9 csipogásra. [link] [link]
Mit kellene még megpróbálnom?

2X4GB memória Samsung
Atlon X3 450 proci
HD 7750 2GB
OCZ vertex 120 GB

[ Szerkesztve ]

(#6449) Sub-ZeRo válasza gyulazsolti (#6448) üzenetére

Hi

Ha engedi a bios, egy régebbit vissza kellene rakni. 1.40-et például. A memória benne van a támogatási listában?

"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."| Track IR 5.| Xiaomi MI 9 LITE

(#6450) gyulazsolti válasza Sub-ZeRo (#6449) üzenetére


gyulazsolti
(senior tag)

Samsung van a listában, de kimondottan ez nem.
Kb 10 éve megy ezzel a memóriával, csak most vacakol valamiért.
Lehet nem is ott van a hiba, csak a csere és indítás megoldja egy darabig.
A biost megpróbálom, ha megint nem indul.
Most tettem bele, 2 másikat. Ez nem kimondottan passzol egymáshoz, de hátha. [kép]

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.