Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#41051) KISDUCK válasza maross (#41050) üzenetére


KISDUCK
addikt

Samurai champlo? Kicsit fura, 8 rész körül járok benne, de most pihentetem. Nézz rá hatha bejön neked.

(#41052) maross válasza KISDUCK (#41051) üzenetére


maross
veterán

Huhú, azt mar 10+ éve láttam :). Lassan érik az újranézés. Telik az a rohadt idő :(.

eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok

(#41053) Xblades válasza Synthwave (#41022) üzenetére


Xblades
tag

A szomorú az az overlord 2. évadában hogy elment 5 rész a gyíkokra és később nemhogy fontosabb szerep nem jut nekik de fel sem fognak tűnni, valszeg később sem nemcsak az eddig megjelent történetben.

[ Szerkesztve ]

MechWarrior Online Blog és Faq: http://mwohhq.blogspot.hu/ Staradder

(#41054) estikornel


estikornel
tag

Nem olyan rég volt itt említve a Zankyou no Terror. Ma gondoltam megnézek belőle pár részt mert tetszett a trailer meg a leírása... erre a nagy szart, az imént végeztem az egésszel, egyszerűen annyira lekötött, hogy nem tudtam előle felkelni.

Igazán nem is tudom mihez hasonlítani rendes filmek közül, talán Jake Gyllenhaal egy-két filmje (Zodiac, Prisoners) ami hasonló de ez úgy lekörözte, hogy csak lestem.

Következő szerintem biztosan a Steins;Gate lesz, persze az már nem egyben!

---

Ja meg amíg tudom még szerkeszteni, megnéztem a Mahou Shoujo Madoka talán első 4-5 részét, de erre tényleg azt kell mondjam, hogy irtó messze áll tőlem. Az a világ amit ábrázolnak benne olyan mintha keményen be lennék tudatmódosítózva. Vagy mint ha az Alice in wonderland egyik elborult jelenetében lennék.
Kár, mivel a sztori egyébként nem tűnik rossznak.

[ Szerkesztve ]

(#41055) F34R válasza estikornel (#41054) üzenetére


F34R
nagyúr

psychological warfare? :DDD

(#41056) -=RelakS=-


-=RelakS=-
veterán

Vicces képes topikból

[ Szerkesztve ]

Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__

(#41057) bandiras2 válasza estikornel (#41054) üzenetére


bandiras2
senior tag

Ne add fel a Madokát, érdemes végignézni. Nem akkora insta like mint a Terror, de a végén megéri.
Ha mégis úgy vagy vele hogy semmiképpen nem folytatod, akkor és csak akkor itt egy mérsékelten spoileres akciójelenet a moziból, aminek az értelmezése nem fog menni a 12 rész nélkül.
[link]
Nézzed csak!

A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Freedmann

(#41058) oriic


oriic
HÁZIGAZDA

Napi WTF:

Live action Sword Art Online sorozat keszul, allitolag Netflixre.

Live-Die-Respawn

(#41059) maross


maross
veterán

:) qwertees-polo. ma jott "az adagom" (ez nem volt kozte, ezt csak ugy talaltam az oldalon)

+1: ezmiez, ilyet kaptam, nemteccik, a tobbi igen.

[ Szerkesztve ]

eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok

(#41060) errorcode06 válasza oriic (#41058) üzenetére


errorcode06
őstag

Melyik amcsi színésznő játssza majd Asunát?

"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave

(#41061) KISDUCK


KISDUCK
addikt

Megnéztem a rokka no yuusha-t jó kis sztorija volt, remélem lesz folytatás.

(#41062) oriic válasza errorcode06 (#41060) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Ket foszereplonek elvileg azsiai szineszeket akarnak.

Live-Die-Respawn

(#41063) bandiras2 válasza KISDUCK (#41061) üzenetére


bandiras2
senior tag

Ha az tetszett, akkor hadd ajánljam a [Zetsuen no Tempest]et. Nagyon jó kis történet, komoly hurkokkal és csavarokkal, mindössze a két főhős homigyeró kinézetén kell túllépned, ami a női célközönség miatt van, nincsen benne BL egyáltalán.
[First OP]

[ Szerkesztve ]

A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Freedmann

(#41064) estikornel


estikornel
tag

Tudnátok kicsit segíteni, melyik fansub releaset érdemes "megvásárolni" Steins;Gate-ből? Horriblesubs-ot egy korábbi hsz alapján nem nagyon ajánljátok, a betűrendes listából pedig már egyet se találok. Deanzel, Prof, Whynot és hasonlókat látok csak.

Na most le van nekem töltve a deanzel verzió de a leírásában bat fileokkal kell szórakozni, mert néhány epizódban valami rosszul lett feliratozva, ilyenekkel nem szeretnék tökölni. Ráadásul 5 sub sáv is volt rajta, aztán találjam ki na melyik a tuti.

Eddig sosem volt probléma, hogy melyik "webshoptól rendeljem meg", de ennél lövésem sincs melyik lehet jó. Méret mindegy, 720 vagy 1080 de inkább utóbbi lenne jó hacsak nem felskálázott.

(#41065) KISDUCK válasza bandiras2 (#41063) üzenetére


KISDUCK
addikt

Köszi a tippet, majd ránézek. :)

(#41066) carl18


carl18
addikt

Üdv!
Na van egy topik ahova végre kirakhatom a véleményemet. :D
Szóval a Dragon ball Z / Super erőkről volna itt szó.

Szóval a Z szerintem tőkéletes befejezés volt, abba a legerősebb Karakter Vegito volt. Super Saiyan -ba könnyedén darabokra verte Majin Boo-t, Majin boo legerősebb szintjét ( A föld összes emberét magába olvasztotta és szinte az összes harcost Goku-n és Vegetán kívül)
Már onnan is lehetett tudni Vegito más szint mint a Z-ban mindenki más ,hogy Majin Boo-t senki se tudta úgy összeverni hogy a renegerálodó képessége kezdje felmondani a szolgálatot.
Azért a Z végén mikor már extra giga erősek voltak, Vegitonál nem igazán tudtam elképzelni erősebb harcost.
Aztán jött a Super és a pusztítás istene bills, a rendes fordításból szövegekből és a Z harci erő szorzoó alapján Vegito egész jól helyt állna bills ellen. Bills az ereje 1%-t használta Goku SS3 ellen, és a Z-ben mikor Vegito létrejött átváltozás nélkül is könnyen überelte Goku SS3-as és Vegeta SSj2 szintjét együttvéve.
Erre Rájön még a SS szorzóje ami 50X szorzó, Szóval ha csak kétszer erősebb mint Goku SSj3 alapformába az már is bills erejének 2%-a és ha átváltozik SSj1-ba akkor már is egyenlő bills erejével. És gondolom ha akarnak tudná tovább emelni ssj2-re ahol még brutálisabb harcos.
Legjobban az zavar hogy a Superban az erő skálázás teljesen irreális, Mikor Goku harcolt Krillinnel és ellene Blue formába lépet, eleve a bázis formája is overkill lett volna Krillin ellen.

Szóval röviden törören össze foglalva a Super erőskálázása favatkát se ér, mint ha egy idegen aki sose nézett dragon ballt minden karaktert össze uszitana. :D
Még a másik poén amin nevettem hogy Roshi mestert ( Értsd Zseniális Teknős) Vissza hozták harcolni, mikor az első Saiyan Raditz a földre jött az ereje 1200 egység volt és már akkor se ment segíteni a harcba. Mondta hogy csak útba lenne, túl erős radítz hozzá képest.

Meg kezdjük ott maga Toryama egy interjúban adta elő hogy milyen erős Goku God formája bills-hez és Whishes képest. SSGOD GOku 6 Bills 10 Whis 15, ezek szerint Blue Kaioken simán erősebb volna erősebb mint Bills, 2X Kaioken meg már Whis-en is túl tenne.

Bár tudom élvezni kéne az Animét, de engem azért zavar hogy ez a skálázás teljesen írreális :U Azért a Dragon ball Z-ben nem volt ilyen, ott azért meg volt írva melyik karakter milyen erős. Nem akart Rohsi mester Cellnek ugrani hogy keménykednek :DD

De még egy érdekesség, ha Goku God formában van ugyebár és ott átváltozik még Super Saiyanba akkor nem vonatkozna rá megint az 50X szorzó? És akkor 6X50
300 VS 10 ( Toryama erőskálla alapján)
Arról meg ne is beszéljünk Vegito milyen erős volna SSGSS-ban, jártam pár amcsi kocka forumon is ahol a Z-ból ki indulva azt számolgatták milyen overkill brutális Karakter volna Vegito Blue formában.

A másik meg hogy a SS God vörös, a SSJ Sárga aurával rendelkezik. Ha a kettőt együtt használja a Narancssárga sokkal reálisabb lett volna.

Várok pár választ, tudom hosszúra sikeredett de úgy jól esett ki írni magamból ;]
Magamon kívül nem ismerek ekkora Dragon ball rajongot :))

[ Szerkesztve ]

Hiába szúr, itt Ryzen a úr!

(#41067) Mister_X


Mister_X
nagyúr

Van ugye az a legtöbbnyire alacsonyabb költségvetésű és/vagy rosszabb rendezésű animéknél az a jelenség ugye, amikor a szemüveges karaktereknek áttetszővé, még inkább nem létezővé válik a szemüvege, mintha a szemeket rárajzolták volna. Totális nonszensz és csak azért, hogy a karakter szeme mindig minden körülmények között látható maradjon (ezt leginkább akkor alkalmazzák, amikor profilból mutatják az adott karakter arcát). Idegesítő, nem tetszik és húzom a számat, amikor egy amúgy jó sorozatba ilyet is beraknak.

Aztán lát az ember egy rövid részletet youtube-on, amiben egy rövid hajú, moe jellegű középiskolás lány van piros keretes szemüvegben... és nem válik köddé a szemüveg kerete. OMG ezmiez, kell, most azonnal!!

Így ismerkedtem meg a Kyoukai no Kanata-val, ami távol áll az elképzeléseimtől: nem slice of life, a moe leányzó meg az első epizód első percében átdöfte karddal a főhőst :DDD De tetszik.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#41068) KISDUCK válasza Mister_X (#41067) üzenetére


KISDUCK
addikt

Ez az átdőfte a főhőst elég meggyőző. Ránézek majd erre is. :)

(#41069) maross válasza carl18 (#41066) üzenetére


maross
veterán

dragon ball meg a matek es a logika...hahaha

eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok

(#41070) F34R válasza Mister_X (#41067) üzenetére


F34R
nagyúr

naon jau,,,, tobb eve lattam de, tenyleg moe... :P

(#41069) maross

kar ebben logikat keresni... ez olyan mint a Toriko vagy a One Piece. Csak elvezd.

[ Szerkesztve ]

(#41071) maross válasza F34R (#41070) üzenetére


maross
veterán

nem en irtam az elobb egy tanulmanyt rola :). torikot nem ismerem, de a 150 resz mostanaban az elrettento kategoria...ha valamikor vegtelen idom lesz, a one piece/bleach/naruto trio valamelyikét folytatom majd :).

eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok

(#41072) Dr. 444Hertz válasza maross (#41071) üzenetére


Dr. 444Hertz
Arcképgyáros

Naruto és Bleach szerintem felejős, nem veszítesz azzal sokat, ha nem nézed őket...
Legalábbis az utóbbit nem érdemes az Arancarr-os résznél tovább folytatni.
One Piece-szel meg úgy vagyok, hogy előbb érjen véget. :D

Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16

(#41073) F34R válasza Dr. 444Hertz (#41072) üzenetére


F34R
nagyúr

Szerintem amilyen lassu folyamatban megy, meg legalabb ugyanennyi resz lesz :D

(#41074) Dr. 444Hertz válasza F34R (#41073) üzenetére


Dr. 444Hertz
Arcképgyáros

Hacsak nem zárják le hirtelen népszerűség-csökkenés miatt...
Aminek az esélye akkora, mint 5-ször telibe találni az ötöslottón :C

Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16

(#41075) mark! válasza Dr. 444Hertz (#41072) üzenetére


mark!
őstag

one piece egyébként tényleg nem rossz, viszont el kéne kezdenem, mert most nyáron már nem lesz időm nézni 😂

>

(#41076) Totheground


Totheground
addikt

Gents, a boldogság második legmagasabb foka. Főleg az a jobb also sarok.
Az első maga Anchan lenne.

Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/

(#41077) Dr. 444Hertz válasza mark! (#41075) üzenetére


Dr. 444Hertz
Arcképgyáros

Ha van rá mód, mangában ajánlom.
Ami egy kötet mangában, az jo esetben kb. 6 óra + töltelék rész anime változatban.

Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16

(#41078) mark! válasza Dr. 444Hertz (#41077) üzenetére


mark!
őstag

van rá mód, de valószínűleg párhuzamosan fogom olvasni/nézni a kettőt, ezért lehet hogy csak augusztus/szeptember környékén kezdem el

>

(#41079) unclefucka válasza Totheground (#41076) üzenetére


unclefucka
senior tag

Szelfi, kézfogás, puszi nem járt véletlenül hozzá? :B
Jól néz ki amúgy, keretezd be. :C
Nekem is vannak hasonló vágyaim. Én speciel a K-On! csapatának az autogramjáért lennék oda meg vissza.

Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.

(#41080) Mister_X válasza unclefucka (#41079) üzenetére


Mister_X
nagyúr

"Szelfi, kézfogás, puszi" - háromból három dolog, ami nem igazán lehetséges kultúrális különbségek miatt ;] Max szelfi, de az sem úgy, ahogy idehaza képzeljük el.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#41081) unclefucka válasza Mister_X (#41080) üzenetére


unclefucka
senior tag

Azért kérdeztem. ;]

Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.

(#41082) Totheground válasza Mister_X (#41080) üzenetére


Totheground
addikt

Egy ilyen szelfi johetne. :DDD

Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/

(#41083) unclefucka válasza Totheground (#41082) üzenetére


unclefucka
senior tag

Megint szerelmes lettem. :B :DDD <3

Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.

(#41084) Totheground válasza unclefucka (#41083) üzenetére


Totheground
addikt

SWW (b) vagy Ainya (j)? :DDD

[ Szerkesztve ]

Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/

(#41085) -=RelakS=- válasza Totheground (#41084) üzenetére


-=RelakS=-
veterán

Szerintem pont mindegy

Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__

(#41086) oriic


oriic
HÁZIGAZDA

Death March kara Hajimaru Isekai Kyousoukyoku

6. rész

Kiruccanás a kuplerájba vicces volt. :D

Live-Die-Respawn

(#41087) oriic


oriic
HÁZIGAZDA

(#41088) KISDUCK válasza oriic (#41087) üzenetére


KISDUCK
addikt

Állítólag nagy hulladék lett és az összes látványt tartalmazza a trailer. :(

[ Szerkesztve ]

(#41089) Archanon válasza KISDUCK (#41088) üzenetére


Archanon
őstag

20 éve még menő lehetett ez a grafika. :D Az a látvány nem valami szemet gyönyörködtető, helyenként nagyon gagyi, mondhatni kb. 1999 - The Mummy szintjén van, vagy alatta. :( Meg banyek, mindenki japán.......... meg mi az a paróka....? :F Jesooos

Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)

(#41090) KISDUCK válasza Archanon (#41089) üzenetére


KISDUCK
addikt

A videóban a srác is elmondja, hogy ez a japán belpiacra készült, ha külföldre is dolgoznának, akkor nyilván több pénzből, más színészekkel és jobb látvánnyal dolgoznának. IMDB értékelésekből is úgy néz ki, hogy ezt inkább gyerekeknek szánták (bár csak 1200+ szavazat van).

(#41091) -=RelakS=-


-=RelakS=-
veterán

2:52: fárasztó szójáték level angol-japán :DDD

Top 10 anime, amiről nem is tudtad, hogy van live action változata

Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__

(#41092) KISDUCK válasza -=RelakS=- (#41091) üzenetére


KISDUCK
addikt

Fú de szörnyűek voltak, a Sailor Moon azzal a díszlettel és jelmezzekkel elmenne egy szoftpornónak is. :DD

(#41093) -=RelakS=- válasza KISDUCK (#41092) üzenetére


-=RelakS=-
veterán

Mert bármelyik random magical girl anime átváltozás nem menne el szoftpornónak? :DDD

Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__

(#41094) F34R válasza -=RelakS=- (#41091) üzenetére


F34R
nagyúr

Az osszes egy fos..... :DDD

(#41095) KISDUCK válasza -=RelakS=- (#41093) üzenetére


KISDUCK
addikt

Animációban más, de így élőszerplőkkel nagyon khm.. érted... :D

(#41096) mike1334 válasza -=RelakS=- (#41091) üzenetére


mike1334
veterán

Nem akarom az egészet végignézni, mikortól van a sailor moon rész? :DDD

...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!

(#41097) Dr. 444Hertz válasza -=RelakS=- (#41091) üzenetére


Dr. 444Hertz
Arcképgyáros

Szerintem az összes borzasztó úgy, ahogy van... :D

Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16

(#41098) -=RelakS=- válasza mike1334 (#41096) üzenetére


-=RelakS=-
veterán

4:02

Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__

(#41099) mike1334 válasza -=RelakS=- (#41098) üzenetére


mike1334
veterán

Köszi! Hát lehet az én ingerküszöböm emelkedett meg az évek során, de nem látom benne a soft pornót :P

...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!

(#41100) saelin


saelin
veterán

Ezer éve nem jártam itt, de erről a Messenger hirdetésről ti jutottatok eszembe! :DDD

"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.