Hirdetés
- DPD tapasztalatok
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Asszociációs játék. :)
- A fintech árnyoldalai - a fordított bankrablás
- Milyen Ebook Reader-t vettem 2024-ben?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Rendszerfrissítés másként Xiaomi/POCO/Redmi telefonok esetében HyperOS-en.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Szólánc.
- Klímaváltozás, természetszennyezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=RelakS=-
veterán
válasz -=RelakS=- #40200 üzenetére
Közben rájöttem, hogy a majomarcnak az ékezetekkel, és a telefonszámban a "+"-al volt gondja
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
bozont
veterán
-
nonsen5e
addikt
válasz Totheground #40199 üzenetére
A másikat is, ahogy nézem. Nagyon erősek a solo részeket nézve (még jó, hogy tegnap leszedtem őket - mert mára már letiltották a fiókot -, nagyon sokára van még a 25 + a 2 örökkévalóságnyi szállítás [amit úgysem várok meg]). Érdekes, hogy az Aqours B-side számoknak mindig kell párszori meghallgatás, mire értékelem őket, míg a main track ~mindig instant.
Btw. megvan ma estére is a mozim. :3
[ Szerkesztve ]
D4: hunPH, nonsense#2596
-
Totheground
addikt
válasz nonsen5e #40204 üzenetére
Olvastam, kijott a 1st live BD rip.
Bar gondolom azt mondod, hogy mostanra ert oda a megvasarolt BD.Amugy ha a tobbi track is ilyen lesz a S2-bol, akkor a 3rd live orbitalis party lesz. Nekem ennel a side B is elsore adta.
[ Szerkesztve ]
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
-=RelakS=-
veterán
Kyarii Pamyu Pamyu-tól megvan a PONPONPON ?
Valaki írt rá egy Pomf pomf loli song-ot (Angol!)
Itt meg van hozzá lyricsSzigorúan erős idegzetűeknek
-
KISDUCK
addikt
válasz -=RelakS=- #40206 üzenetére
Alap, ki ne ismerné? De én jobb szeretem a De Floor változatot.
-
Totheground
addikt
6tol lesz egy fel oras Haloween mini-live Odaiba-ban, megprobalok odaerni ra.
-
Totheground
addikt
OMFG AZ UJ INSERT SONG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG
-
Totheground
addikt
válasz Totheground #40209 üzenetére
Tripla, annak kell koszonni, aki kitalalta az 5 perces szerkesdztesi limitet.
Az uj insert song.Mindig is imadtam a klasszikussal keveredo modern zenet, ezert ez igy tokeletes.
-
nonsen5e
addikt
válasz nonsen5e #40194 üzenetére
"Kíváncsi vagyok meddig tudják tartani a színvonal folyamatos emelését."
Hát tudják.Az első részhez hasonlóan kaptunk most is egy fokkal komolyabb epizódot, de ez ismételten nem akadályozta meg őket abban, hogy teletömjék a mostani 20 percet is poénokkal, poénos jelenetekkel.
Valamelyik zseniális kitalálta, hogy milyen vicces lenne Shiitake-nek nagy gombszemeket adni, azóta is előhúzzák ezt minden epizódban legalább 2x.
Míg az előző epizódban kicsit komolyabbra fogták, a Zuramaru Ruby duónak a mai szerepe ismételten csak Yoshiko szét-trollkodása volt, ő ettől pedig nem volt túlzottan boldog, aztán előjött az első évadban megismert fogdmeg énje.
Az előző preview-ben láttuk, hogy valaki repülni fog. Hát Chika repült többször is, és nem csak a már a szinte a sorozat védjegyévé váló szökkenése formájában. Aztán meg óceánjárón nyaraltak - volna?
Ha már ennyi jármű szerepelt az epizódban, nyilvánvaló, hogy a "vasútat" ki vezeti - próbálja vezetni - izé, rontja elfele.
Amit még megtudhattunk az epizódból:
Chika nincs elájulva a mikan-tól? Aztán lehet csak a meglepetés ereje...Volt már Kotobomb, Youbomb, na mostan már van Rikobomb is.
Újabb kis párhuzam az első évaddal.
A lányok pólóiról pedig már csak a ~Step! ZERO to ONE~ felirat hiányzott. Főleg ha már az ending theme helyett is - igencsak meglepő módon a 君のこころ ment. Így folytatjuk, akkor a szezon végén megnyerik az LL!-t, aztán az 青空Jumping Heart lesz a ráadás.
--
Végre lett új insert song, és, hogy milyen jó . A ruhák is nagyszerűen néznek ki. Maru hajában remélem majd a koncerten is Angelic Angel style karikák lesznek.
Nagyon ismerős volt a dallama valahonnan, aztán így amikor ezt a szösszenetet írtam esett le, hogy az előző epizódban, amikor a templomban csepeg be az eső, akkor játszódott ennek a dallama a háttérben. Már múlt héten is azt vártam, hogy amikor az ment, hogy legyen valami insert song, de végül ma kaptuk. Nem panaszkodom.Na ha majd lesz gépem (most ezt Pi Zero-ról írtam...) összefűzöm a vonatos részt is egy panorámaképpé.
Közben most nézem, hogy az ED album is kapott borítóképet.
[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
-
nonsen5e
addikt
válasz Totheground #40212 üzenetére
Most már igen.
Minél többet nézem, Rikyako annál inkább Hide The Pain Harold lány megfelelője.
Mintha 0-24 konstans aggódna valami miatt. Mosolgyok, mert ez a dolgom, de jajj, ugye nem hagytam bekapcsolva otthon a tűzhelyet?[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
Ti nem akarjatok egymast elvenni?
-
-
Máté94
addikt
Nézd már, a sok irigy!
-
Nova96
őstag
Legyen szó anime-ről is:
Attack on Titan s2+oad
Azon kívül, hogy az op és ending rosszabb lett. Szerintem ez a rövidsége ellenére jobb évad volt. Jöhet a következő.
OAD-ok meg jók voltak új információt szereztünk meg az emberekről.Made in Abyss érdemes tv-be megnézni vagy bd ki kéne várni?
[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
válasz Nova96 #40218 üzenetére
Szerintem telitalalat volt az OP es az ED is. Az evad meg... hu, soha rosszabb adaptaciot. Le a kalappal a Wit elott, tenyleg, ennyire jot meg altalam is olvasott manga alapjan sose lattam.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Mister_X
nagyúr
-
-
tDr1v3r
veterán
válasz Nova96 #40222 üzenetére
Ilyen volt, igen. Par masodperces kis toldasok vannak (pl. amikor
), de csak hozzadnak a hangulathoz. Egyebkent majdnem panelre pontos adaptacio.Nanaba-t megeszik a titanok Utgard-nal sikoltozik mert az apjarol van flashbackje a sokktol, na ez csak az animeben van igy Az elso evadban pont az elnyujtas volt a rossz, azt a 25 reszt huen 20 alatt is tarthattak volna ugy hogy ugyanoda - vagyis inkabb a 2. evad nyitojelenetere, ami amugy a mangaban pont a Female Titan arc zaro cliffhangeres jelenete volt - fusson ki.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
LeventeV
senior tag
Sziasztok.
Nem tudom, hogy volt-e mar errol szo, de a Danganronpa jatek 2. reszet lefedtek animevel? -
F34R
nagyúr
válasz LeventeV #40225 üzenetére
Ugytudom hogy igen....
Szoval ha megvolt az elso evad akkor utanna ezeket kell meg megnezned:
Danganronpa 3: The End of Kibougamine Gakuen - Zetsubou-hen
Danganronpa 3: The End of Kibougamine Gakuen - Mirai-hen
Danganronpa 3: The End of Kibougamine Gakuen - Kibou-hen (ez csak egy special) -
-=RelakS=-
veterán
Lehet, hogy nem szabad nekem Japán közelébe menni?
-
F34R
nagyúr
Nagyon Eyecandy es a zene is hozzaillo, remelem utni fog majd 2018-ban.
-
Archanon
őstag
Kanojo to Kanojo no Neko: Everything Flows
Makoto Shinkai eredetijének újrafeldolgozása, kicsit hosszabban, kicsit másképp, de mégis ugyanolyan kedvesen, szépen, talán csöppet . Rövid ez is, 4x6-7 perc az egész, de annál többet mutat. Kifejezetten ajánlott részemről.megrendítőbben
[7/10]Little Witch Academia
Végre megint valami jóféleség, ami nem a bugyimutogatással akarja eladni magát, ráadásul tök aranyos, vicces darabka. Szépen lekerekedett a sztori, nem is kérnék belőle többet. Ez így jó ahogy van.
[8/10] nagyon jóSakurasou no Pet na Kanojo
Imádom. Golden Time, Toradora életérzés, felnőtté válás, rendes karakterfejlődés, problémák idiótán kezelése és megoldása, valós élethelyzetek (a szuper AI-tól és bármilyen közrejátszásától, no meg egy két valóban lehetetlen fejleménytől eltekintve), remek, szerethető szereplőkkel. A vége felé volt egy-két pont, ahol szerintem már túlment a csöpögés határán is, de amúgy borzasztóan kamázom. Kár, hogy ez sincs igazán lezárva, vagy nem tudom, csak úgy vége, és utána marad a köd, a semmi, a wtf, olvasd el a light novelt hogyha tudni akarod a sztori további fejleményeit, ha valóban kíváncsi vagy rá - Hát… felkerül az egyszer a jövőben elolvasandók listájára, pláne ha elérhető angolul – japánnal még várni kell azt hiszem pár évet. Mondjuk az utolsó résszel azért sikerült a legtöbb foltot betömködni, ám mégis maradt egy-két elvarratlanabb szálacska, ami azért megérne még egy pár epizódot, ha nem is egy egész évadot. Vagy egy lezárófilmet, ami nem fölösleges fanserviceből áll, hanem története van – sajnos volt itt is bőven olyan jelenet, ami így kb. wtf, és nem illik az egészbe. Bár minden hibája ellenére nekem naaagyon nagyon tetszett! Óriás pirospontos ajánlás Nap kedvelőknek. Sol…. vagy mi az.. Slice of life. (pici sci-fi) Kicsit még talán Hachimitsu to Clover is, már ami Mashiro agyhalott művészlélek stílusára vonatkozik.Már ami Mashiro és Sorata kapcsolatát illeti.
[9/10]Eureka Seven: Pocket ga Niji de Ippai
Nem volt rossz, de nem is jó ám az alternatív idővonal. Renton talán kicsit tökösebb volt. Na nem baj, megnéztem, mert hát Eureka, de ajánlani nem merném az eredeti sorozat mellett. Azt viszont bátran! (kivéve az Ao-t.)
[5,5/10]_________________________________________
Aztán az elmúlt pár hónapom ráment ugyan, de nem bántam meg. Belekezdtem a Dragon Ball univerzumba.
Elsősorban tanulmányi okkal, hogy "jaj mit esznek ezen a népek, hisz olyan csúnya a rajz", aztán nem sok rész kellett, hogy pici Goku kalandjai teljesen magába szippantsanak. Az original 86'os sorozat végigköveti, ahogy főhősünk felcseperedik, barátokat szerez, erősebbé válik, stb. tipik shounen maszlag. Fűszerezve rengeteg humorral, viccesebb meg nem annyira vicces harcokkal, és amit a legjobban élveztem, az a csupa nagybetűs ZENE. No, cirka 153 epizód elfogyott azt hiszem 1 hónap alatt... Mivel annyira megtetszett az egész világ, amiben játszódik, hogy nem vártam sokat a folytatással. Noha a Dragon Ball Z, a maga 291 részével kicsit megrendített, belevágtam hamar. Jön is az ijesztő része az életemnek, hisz egy dupla olyan hosszú sorozatot sikerült durván fele annyi idő alatt beinvertálnom az agyamba, pedig még csak szabadságon se voltam (get a life dude). Érezhetően el volt nyújtva ugyan a sorozat kb. minden egyes harca, de azért így is bőven élvezhető volt. Epic, aztán még epicebb, utána meg már nem tudom hova emelik még az epicfaktort, de tovább... és így a Super-ben is. Habár a Super a Z-hez képest eltörpül számomra, ez már átment kicsit One Piece agyatlanságba, néha viszont nagyon komoly tud lenni. Ledaráltam mind a 100+ epizódot abból is, pár hete meg csatlakoztam én is a vasárnapot várakozók sorába. Emberek. Ez JÓ.
GT-t nem kezdtem el, eléggé rosszakat olvastam róla, de majd talán bepótolom azt is. A Kai-nak semmi értelmét nem látom, pláne a gagyi zenével alatta. Ezen kívül megnéztem még pár filmet, de annyira filler szagúak, hogy nem merek többet meglesni.
Mindent összegezve, az egész Dragon Ball univerzumra adnék egy jó erős [9/10]-es értékelést. Minden hibája ellenére számomra baromira élvezhető sorozat, most már... ja.. most már értem, miért szeretik az emberek. Shounen kategóriában!
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
Hegasus
senior tag
jön a highschool dxd 4. évada ez vezetett be az ecchi csodás világába és azóta is vártam a folytatást
nem illik sok képet beszúrni, de csak még eztWork it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.
-
Hegasus
senior tag
.
[ Szerkesztve ]
Work it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.
-
F34R
nagyúr
válasz Archanon #40232 üzenetére
Engem koveznek a Superert, pedig annyira szar hogy mar jo.
Kb mint a Toriko meg a One Piece, nem azert nezem mert forradalmi alkotasok, hanem kesz nezni kell (Super-nek mar semmi koze a Dragon Ball-hoz, most mar csak megfelelo a mai napi shounenknek.)
(#40234) H3gam
Elkovetted a hibat hogy Animeaddictrol linketel.... (hogy ezert mit kapsz )
AMUGYMEG OPPAI
[ Szerkesztve ]
-
mark!
őstag
én a dragon ball mangát olvasom, a terveim a szünetre jelenleg végigolvasni a dragon ballt (naprakészre hozni magam), one piece mangát elkezdeni (opcionálisan befejezni ), death note-ot végigolvasni illetve a gintamát szeretném még elolvasni.
a DB univerzuma egyszerűen fantasztikus, legalább ahhoz van egy elég jó magyar szinkron; ami lehet hogy az eredeti nyomába se érhet, de rengeteget foglalkoztak vele, és nézhető lett itthon is.YT-n már vagy 15x végignéztem az SSJ transzformációkat, egyszerűen nem tudom megunni
ja meg one punch man-t befejezni (manga és anime is egyaránt fel lett függesztve), de lehet hogy az animét még a héten befejezem, mert elég bolond hetünk van suliban.
[ Szerkesztve ]
>
-
Archanon
őstag
"legalább ahhoz van egy elég jó magyar szinkron" - Nem, nincs. Ami van, az jó szinkronszínészek délutáni szinkronpartija poénból. Attól még, hogy jók a színészek, és kicsit nagyobb beleéléssel játszanak, mint átlag magyar anime szinkronnál, még minősíthetetlen reggeli gyerekmese szinten van, némelyik hangválasztásról és a cenzúráról nem is beszélve. Volt szerencsém néha váltogatni a hangsávokat kíváncsiságból. Nem, még ezt sem hívjuk jó szinkronnak.
Ez jó szinkron, ezzel tényleg foglalkoztak.
[link]Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
-=RelakS=-
veterán
-
mark!
őstag
válasz Archanon #40237 üzenetére
indavideot nemtudom megnyitni chromeban..
vagyis nemtudom megnezni a videot.
akkor nem jo, hanem nezheto. aki db miatt kattant ra az animekre, az egy ido utan ugyis kifogy a szinkronosbol, onnan pedig mindegy, hiszen japan dubbal fogja nezni. aztan ha furdallja a kivancsisag, megnezi db-t is eredetivel.
[ Szerkesztve ]
>
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Totheground #40224 üzenetére
Nem.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Archanon
őstag
Vándorló palotát linkeltem, ha még nem láttam töltsd le, nézd meg bátran magyarul, és érteni fogod, miről beszélek.
De menjünk előrébb. Jó szinkron? Tessék. [link]
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
-=RelakS=-
veterán
válasz Archanon #40241 üzenetére
Juteszembe. Lovely Complex szinkronját láttad? Arról mi a véleményed?
Vagy kb az, amit Ootani mond az egyik részben?
Ha hülyeségre van szükségem, majd válogatok a sajátjaim közül!
Gondolom, már nem pontos, rég láttamEz a reakciója, mikor mondják neki, hogy Koizumi beleszeretett. Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
Archanon
őstag
válasz -=RelakS=- #40243 üzenetére
Lovely Complex? Ez. Hozzátenném, hogy olyan oltások vannak benne, amit csak a magyar érthet.
-
tDr1v3r
veterán
válasz Nova96 #40231 üzenetére
A kovetkezo evad csak tortenes lesz, az akcio a vegere marad. Ami azt illeti, spoilermentesen annyit arulhatok el hogy titant nem latsz benne jo ideig... ezt a fejezetet nem szerettek sokan (nekem a kedvencem persze, szeretem az
), de elvileg atirjak majd fogyaszthatobbra az anime kedveert. Lassusagbol itelve tippre ezt ket cour alatt tudjak csak feldolgozni, de ki tudja...emberi konfliktust A manga most mar a vegjatek fele kozeledik, lehullott az a bizonyos lepel a pincevel kapcsolatban es most pont azt lathatjuk. Tippre 30 chapter van a sztoribol vissza, tehat durvan harom ev es vege is a tortenetnek. Szerintem most kifejezetten jo otlet elkezdeni olvasni a mangat, utana meg jobban fogod elvezni ha meglatod az animeadaptaciojat.
-
unclefucka
senior tag
Olyan, hogy "fölösleges fanservice" egészen egyszerűen nem létezik!
#40246 -=RelakS=-: Folytasd csak, egy idő után hozzászokik a füled a szexi hanghoz (b@*sza a füledet) utána marad a sok fergeteges poén.
Soha nem nézek animét magyar szinkronnal, de ez az egy kivétel, ezt sikerült eltalálniuk.
Defekt Duó -> mindent visz.[ Szerkesztve ]
Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz unclefucka #40248 üzenetére
Animaxon már láttam, most szerintem újranézem interwebről. Tegnap már elkezdtem, hát az első rész is besza-behu
-
bandiras2
senior tag
válasz unclefucka #40248 üzenetére
A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- DJI AVATA Pro-View Combo - ÚJ - drón (DJI goggles 2) +Motion Controller 2 - ÚJ drón, garanciával
- HP OMEN Gaming 16-wd0000nq - ÚJ 16" GAMER notebook - i5-13420H, 16GB, 512SSD, RTX 4050 (6GB)
- HP Pavilion x360 14-ek2537nz Convertible - ÚJ - 14" TOUCH notebook - Core 5 120U, 16GB, 1TB, Win11
- Dunu DTC800
- Eladó Thinkpad P14s g2 ( T14 G2 )AMD (ryzen 7 pro 5850u 16Gb 500Gb) 5 HÓ gyári garival
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest