Hirdetés

2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1247) mumtaz


mumtaz
senior tag

Egy elég hülye kérdést tennék fel.

Nekem az autómban (2001 Zafira) most van bent egy dvr kamera, ami beépített kijelzős és van hátsó kamerája is. Tehát útközben kép a képben ment le full HD videót úgy, hogy közben a második kamera eseményeit is rögzíti. Illetve tolatáskor a hátsó kamera képét teszi ki.
A hátsó kamera a hozzá adott, de egyébként ugyanaz, mint amit a kínaiak árulnak, tehát a fejegységhez is jó lesz.

Namost én ezt a kamerát (mármint az elsőt) meg szeretném szüntetni, illetve le szeretném cserélni egy másikra, ami elfér a tükör mögött is a szélvédőn, mert ez iszonyat nagy és nagyon zavar a kilátásban. Meg aztán ott lesz maga a fejegység. A kérdés inkább az, hogy mindenhol gyakorlatilag minden androidos fejegységhez írják a DVR funkciót illetve a tolatókamerát. Persze a DVR-ből is ott vannak a külön egységek, amik saját SD kártyára rögzítenek, de a képet azért kiadják a fejegységre. Aztán ott vannak azok, amik ezt megspékelik azzal, hogy a fejegységről vezérelhetők és/vagy beállíthatók. Aztán ott vannak azok, amik csak kamerák és a felvételt és tárolást a fejegység végzi. Végül is mindegy.
Most inkább a lényeg az, hogy nem igazán láttam, hogy írták volna, hogy a DVR app a hátsó kamera képét is rögzítené az első kamerával párhuzamosan.

Mi az igazság? Mitől függ? A feltelepített app-től, hogy az első és hátsó kamera képét is rögzíti? Meg gondolom, ha igen, akkor csak azokkal a kamerákkal, amik "csak" kamerák és a felvételt és vezérlést maga a fejegység végzi.

Van ezzel valakinek tapasztalata?

-=- ASUS TUF B450-PRO GAMING - AMD Ryzen 7 1700X - G.Skill Aegis 2x8 GB DDR4@3200MHz - Sapphire RX 5700XT Nitro+ 8GB - ASUS ROG Strix Flare HU - REVOLTEC FightMouse ELITE - RIOTORO ENIGMA G2 850W Gold - Cooler Master MasterCase MC500Mt -=-

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.